Internacionalna celodnevna škola - Video Oglas

Video Oglas firme The International School of Belgrade

Internacionalna celodnevna škola koja obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje sa ciljem pripreme za dalje visokoškolsko obrazovanje. Od predškolskog uzrasta do diplomskog programa vašu decu inspiriše i osposobljava da otkriju svoju strast prema tome da postanu svetski inovatori.

Preporuke (11)
Pitanja (0)
(10)
(1)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme The International School of Belgrade:

< >

Internacionalna škola u Beogradu je celodnevna osnovna i srednja škola koju pohađaju učenici od 3 do 18 godina. Kao škola koja je autorizovana kao IB World School, ISB obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje sa ciljem pripreme za dalje visokoškolsko obrazovanje.Akademski programi Internacionalne škole u Beogradu su:- International Baccalaureate Primary Years Program - PYP - Od predškolskog uzrasta do 5. razreda- International Baccalaureate Middle Years Program - MYP - Od 6.do 10. razreda- International Baccalaureate Diploma Program - DP - 11.i 12. razred- Posleškolske aktivnosti - mogućnost da deca razmišljaju, istražuju i razvijaju se i izvan akademskih okvira školskog dana.

Internacionalna škola u Beogradu (ISB) je internacionalna celodnevna škola sa programom za učenike od 3 do 18 godina, koja koristi engleski kao jezik nastave. ISB je autorizovana kao IB World School i kao takva obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje. ISB vrši upis učenika stranih nacionalnosti koji žive u Beogradu, kao i učenika srpske nacionalnosti koji teže internacionalnom obrazovanju.

ISB je internacionalna osnovna i srednja škola koja obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje za učenike od 3 do 18 godina strane nacionalnosti koji žive u Beogradu, ali i učenika srpske nacionalnosti koji teže internacionalnom obrazovanju. Svi naši maturanti su sa uspehom nastavili školovanje na fakultetima, a većina njih upisuje univerzitete u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i ostatku Evrope.

Preporuke i pitanja za firmu The International School of Belgrade
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (11)
Pitanja (0)
(10)
(1)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.