Trenutna akcija - ISB Scholarship program - Video Oglas

Video Oglas firme The International School of Belgrade

The International School of Belgrade

SA ZADOVOLJSTVOM OBJAVLJUJE

ISB SCHOLARSHIP PROGRAM

ZA UČENIKE KOJI UPISUJU SREDNJU ŠKOLU

 Jedina škola u kojoj se govori na engleskom IB World School u Beogradu

Jedina članica Central and Eastern European Schools Association u Beogradu

 Osnovana 1948

 UPIS TRAJE DO 05.04.2018. GODINE.

Preporuke (11)
Pitanja (0)
(10)
(1)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme The International School of Belgrade:

< >

Internacionalna celodnevna škola koja obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje sa ciljem pripreme za dalje visokoškolsko obrazovanje. Od predškolskog uzrasta do diplomskog programa vašu decu inspiriše i osposobljava da otkriju svoju strast prema tome da postanu svetski inovatori.

Internacionalna škola u Beogradu je celodnevna osnovna i srednja škola koju pohađaju učenici od 3 do 18 godina. Kao škola koja je autorizovana kao IB World School, ISB obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje sa ciljem pripreme za dalje visokoškolsko obrazovanje.Akademski programi Internacionalne škole u Beogradu su:- International Baccalaureate Primary Years Program - PYP - Od predškolskog uzrasta do 5. razreda- International Baccalaureate Middle Years Program - MYP - Od 6.do 10. razreda- International Baccalaureate Diploma Program - DP - 11.i 12. razred- Posleškolske aktivnosti - mogućnost da deca razmišljaju, istražuju i razvijaju se i izvan akademskih okvira školskog dana.

Internacionalna škola u Beogradu (ISB) je internacionalna celodnevna škola sa programom za učenike od 3 do 18 godina, koja koristi engleski kao jezik nastave. ISB je autorizovana kao IB World School i kao takva obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje. ISB vrši upis učenika stranih nacionalnosti koji žive u Beogradu, kao i učenika srpske nacionalnosti koji teže internacionalnom obrazovanju.

ISB je internacionalna osnovna i srednja škola koja obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje za učenike od 3 do 18 godina strane nacionalnosti koji žive u Beogradu, ali i učenika srpske nacionalnosti koji teže internacionalnom obrazovanju. Svi naši maturanti su sa uspehom nastavili školovanje na fakultetima, a većina njih upisuje univerzitete u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i ostatku Evrope.

Preporuke i pitanja za firmu The International School of Belgrade
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (11)
Pitanja (0)
(10)
(1)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.