Servis i ugradnja svih vrsta Tahografa

Video Oglas firme Truk centar

Truk centar se bavi održavanjem i opravkom motornih vozila. U radionici za tahografe rade tehničari koji poseduju sertifikate proizvodjača tahografa Siemens VDO i licence od strane agencije za bezbednost saobraćaja. Radionica se baviservisom i ugradnjom svih vrsta tahografa, ispitivanjem funkcionalnosti tahografa, podešavanjem tahografa, vozila i ocenjivanje usaglašenosti.

Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje

Ostali Video Oglasi firme Truk centar:

< >

Pružamo usluge baždarenja i servisiranja svih vrsta tahografa kako Analognih tako i digitalnih tahografa. Ugrađujemo, vršimo preglede, kalibraciju analognih i digitalnih tahografa, graničnika brzine i servisiranje tahografa. Izdajemo sertifikate o ispravnosti tahografa.

TRUK CENTAR pruža usluge baždarenja i servisiranja svih vrsta tahografa, ugradnje, pregleda, kalibracije analognih i digitalnih tahografa, graničnika brzine i servisiranje tahografa. Izdajemo sertifikate o ispravnosti tahografa.. Pored servisa, možemo vas snabdeti tahografskim listićima, termo rolnama za digitalne tahografe i uslugom preuzimanja i analize podataka sa digitalnih tahografa.

Preporuke i pitanja za firmu Truk centar
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.