UNO-LUX PROCESSING kao zvanični distributer BOSCH REXROTH-a za FA (FACTORY AUTOMATION) oblast, organizuje sa kolegama iz Mađarske, u krugu Beogradskog sajma, jednodnevnu izložbu u specijalno opremljenom izložbenom kamonu.

Izložba je ilustracija Bosch Rexroth ponude "Sve iz jedne ruke" (servo pogoni, upravljanje i mehanički izvršni organi) i sadrži 13 eksponata, od čega su 4 realne instalacije sa linearnim modulima, servo i linearnim motorima i odgovarajućim upravljačkim jedinicama. Jedan deo eksponata prikazuje portfolio proizvoda "Linearne" i "Montažne tehnike". Informacioni paneli opremljeni su konfiguratorima za izbor komponenti, kalkulacionim programima itd.

UNO-LUX PROCESSING poziva zainteresovane da posete tu jedinstvenu izložbu i iskoriste priliku da se upoznaju sa najnovijim rešenjima i komponentama iz oblasti mehatronike.

Izložba će biti održana u sredu 16. novembra 2016. od 11 do 17 časova u krugu Beogradskog sajma, na platou neposredno po izlasku iz podzemnog prolaza.

Zainteresovane molimo da se putem e-maila office@ulpr.com najave i navedu približno vreme posete radi što bolje organizacije.