Video Oglasi - Sve kategorije

Prikažite ponude svoje turistučke agencije na najslikovitiji način. Sezona je putovanja i pravo je vreme da aranžmane iz svoje ponude klijentima približite i time im pomognete da se odluče baš za neku od sjajnih destinacija koje Vi nudite.  Kontaktirajte Yellow Pages i potražite pomoć našeg stručnog tima koji će Vam ponuditi kreativna marketinška rešnja, koja će dovesti sve ljubitelje putovanja do praga baš Vaše turističke agencije.

Dijetetski suplementi iz ponude DietFood-a preporučuju se kao alternativa farmakološkim pripravcima u borbi sa raznim stanjima kao što su rak, dijabetes, osteoporoza, i razne autoimune bolesti poput multiple, artritisa, lupusa, problema zavisnosti, hemoroida, kardiovaskularnih problemi, opstipacije..., ali i kao preventiva i način da se održi optimalno zdravlje. DietFood sarađuje sa veledrogerijama, apotekama, prodavnicama zdrave hrane i teretanama registrovanim za trgovinu suplementima. Naš moto je “Sve je izlečivo” ali, samo ako sami uzmete zdravlje u svoje ruke i budete spremni na odricanje, pre svega od loših navika u ishrani.

Proizvodnja hladnjaka vode i ulja za sve tipove autobusa, kamiona, poljoprivredna vozila, viljuškare. Servis i remont svih vrsta hladnjaka kao i izrada hladnjaka po uzorku.Takođe firma Ikaterm se bavi i proizvodnjom rashladnih sistema, izmenjivača toplote i grejnih tela za vozila.

Osnovna delatnost kompanije Maći 001 je da kao generlni zastupnik italijanske firme SAECO vrši distribuciju, servisiranje i postavljanje automata na željenu lokaciju. Svi automati su pod potpunom sanitarnom i tehničkom kontrolom. Koriste kvalitetne sirovine i prečišćenu vodu, čto garantuje sigurnost proizvoda. Naši automati su tehnički usklađeni sa standardima zaštite na radu i ističu se po svojoj ekonomičnosti. Redovno održavanje i servisiranje automata, vrše naši saradnici. Jedina obaveza domaćina je obezbeđivanje prostora za postavljanje automata.    

Maći 001 u ponudi ima veliki izbor aparata za tople i hladne napitke, kao i za snek proizvode. U dogovoru sa Vama, dolazimo i postavljamo aparate za samoposluživanje, vaše je samo da obezbedite mesto na koje će se aparati postaviti. Naš tim vrši postavljanje automata, priključivanje na instalacije, redovno punjenje komponentama, kao i održavanje higijene i servisiranje aparata. Svi naši automati su usklađeni sa standardima zaštite na radu i odlikuje ih mala potrošnja struje. Kontaktirajte nas preko našeg sajta ili putem telefona.

Kroz Omladinsku zadrugu Tim do sada je prošlo preko 45.000 omladinaca i ostvarena je saradnja sa 750 firmi različitih delatnosti. OZ Tim svakodnevno angažuje veliki broj mladih ljudi na privremenim i povremenim poslovima, a mnogi od njih dobijaju i stalno zaposlenje. U ponudi su sve vrste poslova od jednodnevnih, preko nedeljnih i višemesečnih do zamene odsutnog radnika.

Codex trade je iskusan tim profesionalaca kada je u pitanju održavanje higijene objekata u poslovnim prostorima, zgradama, marketima, lokalima... Codex trade poseduje sve vrste mašina i opreme za održavanje higijene.

Limarsko bravarska radnja Trša se bavi proizvodnjom i ugradnjom svih vrsta građevinske limarije: limeni krovni pokrivači (riblja krljušt, vertikalni falc, horizontalni falc), građevinska galanterija, oluci (polukružni i četvrtasti oluci, horizontalni i vertilkalni, pocinkovani, plastificirani ili bakarni), ventilacioni sistemi, izolacija toplovoda i kotlarnica...

Gromobranska i elektro-instalaciona oprema na jednom mestu. Nudimo kompletnu opremu za razvodne ormare i metalnu galanteriju. Pored proizvoda u standardnoj ponudi, izrađujemo i komade po skicama i uzorcima kupaca.

Deo ponude Instituta Mihajlo Pupin – Piezotehnologija su: Papuče sa Magnetima, za bolju statiku tela, protiv "HLADNIH STOPALA", poboljšavaju cirkulaciju, sprelavaju gangrenu kod dijabetičara. Magneti Pupin se koriste za fizikalnu terapiju, hemoroide... MAGNETOPLAG je isto deo naše ponude proizvoda sa medicinskim magnetima – za lečenje hemoroida, klinički ispitan i sa svim neophodnim dozvolama i sertifikatima. Magnetoplag za eliminaciju hemoroida, protiv upale hemoroida  i lek protiv hroničnih hemoroida.

Magnetoplag protiv hemoroida (šuljeva) je apsolutno klinički ispitan, poseduje sve dozvole i sertifikate za proizvodnju i promet i poseduje CE sertifikat. Magnetoplag protiv hemoroida je nezamenljiv u eliminaciji hemoroida, a kod hroničnih šuljeva moguće je izbeći operativni zahvat.

Elektroinstalaterski radovi kao i građevinski radovi radi firma Beomont. Vrši montažu radova jake i slabe struje, kao i postavljenje video nadzora. Pored elektoinstalaterskih radova bavi se i građevinskim radovima: molerski i gipsarski radovi, postavljanje podova, vodo sanitarni radovi, ventilacioni i klimatizacioni sistemi. Sve na jednom mestu 

Agrogas d.o.o. je privatna firma orijentisana na program agrara i gasifikacije. Osnovne grupe programa su: - Rezervni delovi i sklopovi - Servis i održavanje - Vučne mašine i mehanizacija - Navodnjavanje - Silosi za zrnasta žita - Oprema za briketiranje

U Banji Rusanda posebna pažnja posvećuje se preventivi nastanka bolesti. Korisnicima su u okviru usluga spa-wellnessa omogućeni odmor, relaksacija, detoksikacija i rekreacija.U ponudi su dnevni i vikend paketi, kao i pojedičane wellness usluge.U okviru naših wellness i spa usluga primenjuju se pakovanja lekovitim mineralnim peloidom, razni vidovi fizikalnih procedura, tretmani savremenim radiofrekvencijskim Green-IRF aparatom, Green-press aparatom, različite vrste masaže, boravak u body-therm kabini, u zatvorenom bazenu, masaže u bisernoj ili jaccuzzi kadi, relaksacija na tepidarijumu ili toplom krevetu, kao i druge vrste relaksacije, vežbe disanja, uz individualno prilagođenu ishranu.

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u periodu 16-20.4.2018.    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji  PARTNERS&ORKA potreban Razvojni programer-Junior/Senior,  lokacija Inostranstvo Uslovi: poznavanje rada u sledećim aplikacijama i programima:Mobil - iOS, Mobil - Cross - Platform, HTML5, CSS, SQLite, JAVA. Kompaniji RAFINERIJA NAFTE BEOGRAD potreban Komercijalista na terenu, lokacija Beograd, Novi Pazar, Novi Sad, Subotica, Užice, Zrenjanin Uslovi: min IV SSS, iskustvo u prodaji robe široke potrošnje, MS Office, vozačka dozvola B. Kompaniji D EXPRESS potreban Kurir u kurirskoj službi, lokacija Kragujevac Uslovi:  vozačka dozvola B, organizovanost,  poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima.

Auto servis Milanović iz Niša radi kompletan pregled vozila, servisiranje i održavanje vozila u skladu sa normama proizvođača... Dijagnostiku kvara servis vrši najsavremenijim uređajima, a dugogodišnje iskustvo i stručnost osoblja su garancija za uspešno tumačenje kodova grešaka na vozilu, kao i za otklanjanje kvara u najkraćem mogućem roku

Kompanija UNIONCLEAN je deo renomiranog multinacionalnog koncerna UNIONCLEAN EUROPE, svetskog lidera u proizvodnji i distribuciji profesionalne higijenske opreme, koja od 1990. godine i kod nas razvija i proizvodi higijensku opremu vrhunskog kvaliteta i performansi s namerom da zadovolji potrebe tržišta za toaletnom opremom u javnim i zajedničkim toaletnim prostorima. U ponudi su fenomati, dozatori za tečni sapun, dispenzeri i držači, kante i korpe, neutralizatori, potrošni materijal, mašine za poliranje obuće, galanterija, pomagla za invalide, oprema za održavanje higijene.

Terra Srbija doo je generalni zastupnik poznatih brendova mašina za niskogradnju, visokogradnju i zemljane radove: JCB, Sennebogen, Linden Comansa, Rubble Master, McCloskey, HBM Nobas, Ranger... Terra Srbija u svojoj ponudi ima bagere, utovarivače, kombinovane građevinske mašine, dizalice, drobilice, viljuškare... Takodje, veliki lager originalnih rezervnih delova u Beogradu i Nišu omogućava brzu isporuku kupcu.

Budite uvek u trendu sa La Borsa torbom. Veliki izbor brendova u ponudi - Pronađite torbu za sebe i upotpunite svaku odevnu kombinaciju!

                Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                       http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u periodu 9-13.4.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com     Kompaniji  EUROPE TEXTILE potreban Sales&Marketing Manager,  lokacija Beograd, Zemun Uslovi:iskustvo u prodaji robe široke potrošnje i i upravljanje trgovinom na veliko i malo, znanje engleskog jezika, MS Office, Internet, min. 3 god. vozačkog iskustva Hotelu JUNIOR potreban  Kuvar, lokacija Brzeće Uslovi: III/IV SSS-kulinarski tehničar, min. 2 god. radnog iskustva u struci. Kompaniji  JAKOV SISTEM potreban Serviser laptopova, računara i računarske opreme, lokacija Južna Srbija,  Niš Uslovi: min. SSS, min. 2 god. radnog iskustva, poznavanje i servisiranje laptopova, računara i računarske opreme, poznavanje softvera i hardvera, vozačka dozvola B.  

Strana 1 od 38