Video Oglasi - Sve kategorije

Layher skele nude nenadmašne mogućnosti primene pre svega u građevinarstvu, ali takođe i u industriji, kao i za potrebe raznih manifestacija. Na raspolaganju su Vam sistemi privremenih krovova, zaštitni sistemi, pokretne skele, sistemi podupirača i nosača, pribor za skele, zaštita na gradilištu, software za proračunavanje skela, GEDA – liftovi za gradilište.

Poliklinika Novaković je kompletno opremljena, moderna ustanova sa najnovijom tehnologoijom u oblasti ginekologije i plastične hirurgije. U Poliklinici Novaković moguće je dobiti kompletne ginekološke usluge kao i čitav spektar operacija iz domena moderne plastične hirurgije - plastična, rekonstruktivna, estetska hirurgija i hirurgija šake.

Layher predstavlja sinonim za visokokvalitetne, isprobane sisteme skela i kompletne servisne usluge uz sveobuhvatan paket usluga, od projektovanja skele, preko brze isporuke, do obuke prilikom montaže i sertifikacije montera. Layher sistemi skela nalaze primenu pre svega u građevinarstvu, ali i industriji, kao i za potrebe raznih manifestacija. Naši projekti su naša najbolja referenca.

Ukoliko Vam je potreban zbirni drumski transport robe na relaciji Beograd – Zagreb tu je Vaš Combi Express. Transport robe se obavlja dva puta nedeljno. Transport se obavlja za robu do težine 10 tona. Pozovite nas na 063 190 5905, tu je Vaš Combi Express.

Preduzeće Delta Term d.o.o. se bavi trgovinom i inženjeringom u oblasti vodovoda, kanalizacije, sanitarija, grejanja i klimatizacije. U ponudi imamo vodovodni materijal i materijal za kanalizaciju (cevi za instalacije i fiting, slivnici, šelne, sanitarija), sanitarije (baterije za slavine, vodokotlići, bojleri) i grejanje (izloacioni materijal, kotlovi, pribor za grejanje, radijatori, radijatorski ventili, razdelnici, toplotne pumpe, ventili za grejanje i vodu, solarna oprema, protivpožarna oprema). Saša Sadžak  |  Direktor prodaje Svetog Save 20, 11271 Beograd, Srbija Tel: +381 11 | 3131 450, 3133 015 Mobilni: +381 69 641 719 www.deltaterm.com

Uložite u nešto što će Vam se sigurno isplatiti! Nudimo Vam PVC stolariju brenda REHAU i aluminijumska vrata i prozore brenda ELVIAL koji će Vašem prostoru pružiti dugogodišnju sigurnost i dobru izolaciju.  Prowindoor u svojoj ponudi ima najbolju stolariju koja pored kvaliteta i funkcionalnosti, garantuje dugotrajnost i pouzdanost svih ugrađenih elemenata.

The International School of Belgrade SA ZADOVOLJSTVOM OBJAVLJUJE ISB SCHOLARSHIP PROGRAM ZA UČENIKE KOJI UPISUJU SREDNJU ŠKOLU  Jedina škola u kojoj se govori na engleskom IB World School u Beogradu Jedina članica Central and Eastern European Schools Association u Beogradu  Osnovana 1948  UPIS TRAJE DO 05.04.2018. GODINE.

U rasadniku LEPO POLJE, pored velikog broja biljnih vrsta - četinari, lišćari, dekorativno šiblje, perene, dekorativne puzavice, ukrasne trave... nudimo i veliki izbor različitih vrsta kamena, šljunak, rizlu, dekorativni malč, prihranu za biljke, vrtnu opremu, žardinjere, različite atraktivne vrtne detalje i još mnogo toga... U našem rasadniku možete, osim prvorazrednog sadnog materijala, dobiti i usluge kompletnog projektovanja i realizacije vaše zelene površine.

Ispunjavamo sve vaše zahteve, zato što na lageru u svako doba imamo dovoljno sredstava za izvođenje piro-predstava i specijalnih efekata. Da biste uživali u čarima vatrometa i piro-predstava, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva preporučujemo Vam da angažujete registrovanu i iskusnu firmu.  Upotpunite Vaše slavlje nezaboravnim vatrometom, koje će naši majstori za vatromete i specijalne efekte prirediti za Vas. 

Potrebno Vam je osnivanje firmi u Engleskoj, Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Kini ili Crnoj Gori? Gapwork solutions obavlja poslove osnivanja firmi u inostranstvu.  Pružamo kancelariske i administrativne usluge u Nemackoj. Pružamo međunarodne usluge pri osnivanju preduzeca u Nemackoj, međunarodne usluge pri osnivanju preduzeća u Švajcarskoj, međunarodne usluge pri osnivanju preduzeća u Engleskoj, međunarodne usluge pri osnivanju preduzeća u Crnoj Gori. Tu smo ukoliko su Vam potrebni saveti za osnivanje firmi u Nemačkoj, Švajcarskoj, Engleskoj ili Crnoj Gori. Pružamo i druge usluge za start up firme u inostranstvu, usluge vezane za sedište firme, otvaranje bankovnog računa firme u inostranstvu, naplata potraživanja, auto lizing, osiguranje od korporativne odgovornosti, prevodi dokumenata, usluge poreskih stručnjaka i pravnika. Naše stručno znanje Vaš je uspeh!  

Hidro MD iz Sombora vrši hidroizolaciju objekata tj. zaštitu svih vrsta objekata od kapilarne vlage, totalnim presecanjem zida i postavljanje kvalitetne horizontalne hidroizolacije. Za čitavo svoje postojanje Hidro MD se može pohvaliti da je izvela radove na velikom broju objektima različite vrste i namene.

Pokažite svima Vaše proizvode i usluge i pomozite potrošačima da izaberu baš njih kao savršen poklon za naše dame. 8. mart je na pomolu i idealna je prilika da na ovaj način, kroz video, svoju ponudu približite potencijalnim kupcima. 

        Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla                                         (važe u periodu 19-23.2.2018.)                         Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji SANEL potrebni Magacioneri (m/ž) lokacija Novi Sad, Kragujevac Uslovi: IV SSS-saobraćajni, ekonomski, elektro i mašinski tehničari. Kompaniji YUGLOB potreban Šef računovodstva, lokacija Beograd Uslovi: min. 5 god. radnog iskustva,odlično poznavanje poreskih i računovodstvenih propisa, znanje rada na računaru, poželjna licenca ovlašćenog računovođe. Kompaniji SOS DEČIJA SELA SRBIJA potreban Koordinator za zaštitu dece, lokacija Cela Srbija Uslovi:VSS-socijalni rad, društvene i organizacione nauke u oblasti zaštite dece, znanje rada na računaru, znanje engleskog jezika, spremnost za rad u izbegličkim kampovima, vozačka dozvola B-aktivan vozač.  

Bilo da započinjete Vaš biznis ili ga već duže vremena razvijate, godine iskustva su nam dokazale da je ulaganje u marketing i reklamu najbolja investicija za budućnost. Reclamare Vam nudi svetleće reklame svih vrsta i dimenzija, kao i sa led diodama. Još jedna od naših usluga je i izrada svih vrsta 3d reklama, koje takođe mogu biti svetleće. Ukoliko Vam je potrebano ispisivanje izloga (brendiranje, akcije, popusti), organizuejmo i fotografisanje proizvoda i objekata. Izrada logoa i kompletna priprema za štampu, 3d slova od klirita, inoxa, proizvodnja totema i bilborda svih veličina i ekskluzivne table za firme su deo naše bogate ponude u kojij ćete sigurno pronaći nešto što će Vaš proizvod ili uslugu prezentovati na najbolji način.  

Preduzeće Karteks osnovano je 1990. godine i od tad pa do danas bavi se proizvodnjom kartona i valovitnog kartona. 

Osnovna i jedina delatnost je proizvodnja valovitog kartona. Trenutno smo vodeći proizvođač valovitog kartona na tržištu, jer ga svi ostali proizvode uglavnom za sopstvene potrebe, odnosno radi se proizvodnja ambalaže (kartonska ambalaža) po potrebi. Zbog toga je pravi izbor dobavljača za manje prerađivače koji nemaju svoju proizvodnju valovitog kartona. Kartonval isključivo se bavi proizvodnjom rebrastih ploča za kutije. .... sa mogućnošću da se proizvode četiri različita talasa: E, B, B1, C u tri ili pet slojeva ploča. U proizvodnom asortimanu se nalaze različite vrste kartona kao npr: dvoslojni valoviti karton u rolni, troslojni i petoslojni karton u tabacima, u dimenzijama po zahtevu kupca sa različitim vrstama ugrađenih papira: kraftlajner, testlajner, beli testlajner i kraftlajner, fluting i superior. Papir se nabavlja od renomiranih proizvođača koji garantuju stalni kvalitet. Proizvodi se plasiraju kako na domaćem tržištu, tako i u zemljama okruženja i EU.

Wir sind spezialisiert auf europaweite Überführungen, seit 25 Jahren! Prevoz pokojnika iz bilo kog grada u Evropi, sa kompletnim sređivanjem papira. 

Tradicionalni Dani Hvara od 12.02. do 11.03. u restoranu Šaran. Pozivamo sve ljubitelje  ukusa mora da sa nama uživaju u hvarskim specijalitetima i vinu. Obradujte sebe i svoje bližnje za predstojeće praznike ljubavi i žena i rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije 069/2618235, 011/2618235Vaš Restoran Šaran.

A.C. Živković u ponudi ima celokupan program za vozila marke Toyota i marke Lexus. Usluge popravke i održavanja vozila obavljaju profesionalni automehaničari. Na raspolaganju su šest dizalica i ogroman parking prostor. Za Vas smo obezbedili i besplatan pregled vozila marke Toyota i Lexus. Brzo, povoljno, kvalitetno!

Vatroival je društvo čije su delatnosti konsalting, menadžment i servisiranje vatrogasne opreme, kao i uslužno vođenje poslova iz zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu. Vatroival je u mogućnosti da vam obezbedi brzu i kvalitetnu uslugu servisa, ugradnje, kontrole i održavanja vatrogasne opreme. Takodje, Vatroival organizuje i vrši obuku i proveru znanja zaposlenih iz oblasti ZOP i BZR; izradjuje i sve normativne akte iz ovih oblasti.

Strana 1 od 40