Video Oglasi - Sve kategorije

A-T-LOCK igla klin za zaključavanje volana i sigurnost vašeg vozila. Potpuna zaštita vozila koja vam pruža sigurnost u svakom trenutku, lako se montira i još lakše koristi. Uverite se unaš kvalitet Delta electronic service.

Prodaja i servis protivpožarne zaštite na jednom mestu. Prodajemo aparate za gašenje požara, protivpožarne zavese, vatrogasna i hidranska creva . Nudimo kompletan servis aparata kao i sistema za dojavu požara.

Firma Povez nudi knjigovezačke usluge, ali tu smo i ukoliko su Vam potrebni fotokopiranje i štampa sa sa svih elektronskih medija. Usluge koje nudimo su: koričenje diplomskih radova, koričenje završnih i master radova, koričenje časopisa, izrada jelovnika, korice za povelje, korice za zahvalnice, korice za diplome, koričenje knjiga, futrole raznih dimenzija, korice za nagrade sa logotipom,izrada doktorskih disertacija, digitalni zlatotisk štampa identična, futrole sa zlatotiskom.  

Passiflora nudi sve vrste usluga kada je u pitanju hortikultura i uređenje dvorišta, parkova i bašta. Passiflora obavlja sve od izrade hortikulturnih projekata i idejnih rešenja, do njihove konačne realizacije. Oživite prostor oko sebe, stvorite sopstvenu oazu u svom dvorištu, bašti ili vrtu...

Servis satova i časovničar u Zemunu radi sve vrste popravki satova, popravke satova u celoj Srbiji brzom poštom, profesionalna zamena baterije na satovima, profesionalna zamena stakla na satovima, profesionalno sušenje i dihtovanje satova, profesionalno poliranje satova. U ponudi su i originalni cirkoni za satove, gumene narukvice za satove, kožne narukvicei za satove i metalne narukvice za satove, baterije za auto ključeve.  

Moderna zaštitna i outdoor oprema za savremene radnike, za ljude koji uživaju u prirodi, planinarenju, biciklizmu i svom poslu, a žele pri tom da budu adekvatno zaštićeni. Aktivni donji veš, softshell jakne, zaštitne naočare, rukavice, odeću i ostalu opremu možete pronaći na www.safetyshop.rs

Safety shop asortiman lične zaštitne opreme obuhvata proizvode iz sledećih grupa: Radna i zaštitna obuća Radna i zaštitna odeća Radne i zaštitne rukavice – zaštita ruku Oprema za zaštitu disajnih organa Oprema za zaštitu glave i lica Oprema za zaštitu sluha Protivpadna oprema – zaštita od pada Prroizvodi za profesionalno održavanje higijene prostora Proizvodi za zaštitu od izliva tečnosti Proizvodi za povećanje bezbednosti u saobraćaju kao i mnogi drugi. Nalazimo se u Zemunu, u ulici Cara Dušana 214 i u Beogradu u Sarajevskoj ulici 39. Možete nas posetiti svakim radnim danom od 08:00 do 16:30 i subotom od 8:00 do 14:00. Očekujemo Vas!    

Za seme trava vrhunskog kvaliteta za Vas tu je Superior Green. Veliki izbor kvalitetnog semena ukrasnih trava. Kvalitet semena se pre prodaje proverava u oglednom polju. Travnjaci su gusti, otporni na gaženje i bolesti i ujednačene boje i finoće. "Mi to radimo drugačije"

Restoran Šaran pleni i osvaja svoje goste toplom atmosverom i dobrom kuhinjom.Po svojoj kategorizaciji, riblji restoran sa četiri zvezdice nalazi se u ono što se od restorana očekuje. U ponudi su i specijaliteti za one koji ne vole ribu, a može se pohvaliti i vlastitom proizvodnjom slatkiša. Dobrom jelu, piću, poštenoj usluzi i opuštenoj atmosferi, Šaran je dodao, note i pesmu. U Zemunu na Dunavu svako veče Vas čekaju, vrsni tamburaški orkestri, bogata ponuda tradicionalnih, ali specifičnih jela od rečne ribe.

MAK TRADE GROUP je privredno društvo specijalizovano za proizvodnju i distribuciju artikala iz oblasti - automatika, elektroinstalacioni materijal, elektro galanterija, tela za osvetljenje i prateći pribor i oprema. Iz proizvodnog pogona MAK TRADE GROUP svakodnevno izlaze na stotine proizvoda sa oznakom M-T i MTG: aspiratori, grejači, razvodne table, automatski osigurači, sklopka, relej, kontaktor, kondenzator, mikroprekidač, termostat, taster, indikator, prekidač, kabl, žica, kanalica, bužir, klema, buksna, obujmica, dozna, osvetljenje, svetiljka, lampa, raster, rozetna, reflektor, metalhalogen, strela, difuzor, sijalica, tabla, motalica, produžni kablovi, prenosne priključnice.

Specijalizovana proizvodnja i distribucija preko 2500 artikala sa oznakom M-T, od aspiratora, grejača, razvodnih tabli, automatskih osigurača, produžnih kablova, pa sve do nosača klima uređaja, kalorifera, kupatilskih grejalica.

Proizvodnja i distribucija: - automatika, - elektroinstalacioni materijali, - rasvetna tela i oprema, - rezervni delovi bele tehnike, - rezervni delovi klima uređaja - rezervni delovi alata za rashladu.

Šaran je po svojoj kategorizaciji, riblji restoran sa četiri zvezdice. Tradicija na Dunavu je održana, bogata ponuda tradicionalnih, ali specifičnih jela od rečne ribe je svakako ono što se od restorana očekuje. Ima na ponudi restorana i specijaliteta za one koji ne vole ribu, a može se pohvaliti i vlastitom proizvodnjom slatkiša. Dobrom jelu, piću, poštenoj usluzi i opuštenoj atmosferi, Šaran je dodao, note i pesmu. Svako veče Vas čekaju, vrsni tamburaški orkestri, sa lepotom svojih instrumenata i glasova.

Delovi za starije modele automobila i oldtajmere. Kompletan asortiman karoserije , elektroinstalacije i delova za kočioni sistem. Kompletan asortiman rezervnih delova za Zastavina vozila, Fiću i Stojadina, ruska i poljska vozila. Sve što vam je potrebno za mali i veliki servis oldtimera.

Orbeg production program entails: MOLDED RUBBER PARTS (gaskets, bumpers, shock absorbers, pumps, grippers…) PROFILES (silicon, rubber and sponge profiles of all shapes and dimensions) RUBBER COATING (belts, wheels, rollers and various surfaces) CONVEYOR BELTS (rubber, plastic, special order)  

Proizvodnja i prodaja delova od gume su poslovi koje obavlja fima Orbeg. U ponudi su sledeći gumeni proizvodi: gumeno tehnička roba: zaptivke, odvojnici, hvatači, sisaljke, grajferi, gumene transportne trake, plastične transportne trake, specijalne transportne trake, silikonski profili, gumeni profili i sunđer profili različitih oblika, gumene obloge: gumiranje kaiševa, gumiranje točkova, gumiranje valjaka, gumiranje hvatača i različitih površina.

Globalni transport i logistika. Medjunarodni drumski transport robe u izvozu I uvozu , Avio transport, Pomorski kontejnerski transport, Skladištna logistika, Carinjenje, Distribucija.

"Plastamen" kao vodeći domaći proizvodjač mašina za plastificiranje, nudi pogodnost pri nabavci novih aparata. Našim starim kupcima nudi se zamena uredjaja "staro za novo" pri čemu doplata do cene novog, može da bude izvršena u vise rata. Kupcima su sada u ponudi i korisceni aparati sa garantnim rokom od 12 meseci sa cenom umanjenom i do 1000 eura od cene novog aparata. Pored usluga i proizvodnje mašina za plastificiranje, “Plastamen” je uvek spreman da svojim savetima i konsaltingom izađe u susret proizvođačima ili budućim kolegama. 

Internacionalna celodnevna škola koja obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje sa ciljem pripreme za dalje visokoškolsko obrazovanje. Od predškolskog uzrasta do diplomskog programa vašu decu inspiriše i osposobljava da otkriju svoju strast prema tome da postanu svetski inovatori.

Računovodstveno-poslovni programi (knjigovodstveni programi/računovodstveni programi). PS.IT je jedan od prvih Microsoft-ovih sertifikovanih partnera u zemlji i stekao je poverenje više od 2.500 korisnika i 5.000 prodatih licenci iz Edicije Mali poslovni programi. Softverska rešenja PS.IT objedinjuju znanja stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija i eksperata Privrednog savetnika, vodeće konsultantske kuće u Srbiji iz oblasti računovodstva, poslovnih finansija i poreskog sistema.

Strana 1 od 44