Video Oglasi - Sve kategorije

Bavimo se uvozom, distribucijom  i prodajom sirovina za proizvodnju - glet mase, poludisperzije, lepila za papirnu i kartonsku ambalažu, lepak za tapete, paste za ruke, praškasti deterdženti. Proizvođač sirovine ASEL-a je Aciselsan kompanija iz Turske čiji je generalni distributer za Srbiju Mil - com, Aranđelovac. Svi proizvodi pod nazivom ASEL se proizvode od tehničke CMC (carboxymethyl cellulose) sa 60-62% aktivne materije, do potpuno prečišćene sa 99,9% aktivne materije.

Nedeljna idila sa porodicom. Uživajte u raskošnom ambijentu i bogatoj ponudi hrane restorana OMB Larder + Lounge koji je sastavni deo hotela Radisson Blu Old Mill. Nalazi se u samom srcu Beograda, a vaše je samo da dođete. Nedeljni ručak restorana OMB Larder + Lounge uz poseban kutak igraonice Kamičak za animaciju dece! Svake nedelje od 12:00 do 17:00. Gosti mogu da uživaju u izboru svežih i mešanih salata, selekciji mesnih specijaliteta, domaćih sireva i pita, terina, desertnoj stanici + 3 glavna jela po izboru glavnog šefa kuhinje! Vino, pivo, sokovi i Java kafa uključeni su u cenu, 2.900 dinara po osobi! Restoran je za mališane pripremio program animacije i edukacije u okviru kreativnih radionica u kojima kroz primenu različitih materijala povezuju učesnike, podstiču aktivno učenje i izražavanje dečje kreativnosti.  Deca do šest godina ne plaćaju, od šest do 12 godina plaćaju 50 %. Parking je besplatan za sve goste restorana.·

Kompanija Toni kompresori Vam pruža mogućnost da na jednom mestu rešite problem sa industrijskim kompresorima i pumpama, kao i njihovom dodatnom opremom. Nudimo kompletno rešenje za svaki Vaš problem vezan za kompresore i pumpe. Naši klijenti dobijaju rešenje za svaki problem od iskusnih stručnjaka iz ove oblasti, sto garantuje kvalitet nasih usluga. Naša kompanija je predstavnik kompanije TEKNOKOM za brend TORR kompresori. U našoj ponudi se nalaze vijčani kompresori sa konstantnom brzinom, Invertni vijčani kompresori, direktno vezani vijčani kompresori, vijčani kompresori sa bocom, sušači vazduha, klipni kompresori, bešumni klipni kompresori, vazdušni filteri, boce. Pozivamo Vas na naš sajt gde možete pogledati kompletnu ponudu, posetite www.kompresori.rs

Pružamo usluge baždarenja i servisiranja svih vrsta tahografa kako Analognih tako i digitalnih tahografa. Ugrađujemo, vršimo preglede, kalibraciju analognih i digitalnih tahografa, graničnika brzine i servisiranje tahografa. Izdajemo sertifikate o ispravnosti tahografa.

Servis satova i časovničar u Zemunu radi sve vrste popravki satova, popravke satova u celoj Srbiji brzom poštom, profesionalna zamena baterije na satovima, profesionalna zamena stakla na satovima, profesionalno sušenje i dihtovanje satova, profesionalno poliranje satova. U ponudi su i originalni cirkoni za satove, gumene narukvice za satove, kožne narukvicei za satove i metalne narukvice za satove, baterije za auto ključeve.  

The International School of Belgrade SA ZADOVOLJSTVOM OBJAVLJUJE ISB SCHOLARSHIP PROGRAM ZA UČENIKE KOJI UPISUJU SREDNJU ŠKOLU  Jedina škola u kojoj se govori na engleskom IB World School u Beogradu Jedina članica Central and Eastern European Schools Association u Beogradu  Osnovana 1948  UPIS TRAJE DO 13.04.2017. GODINE.

Internacionalna škola u Beogradu je celodnevna osnovna i srednja škola koju pohađaju učenici od 3 do 18 godina. Kao škola koja je autorizovana kao IB World School, ISB obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje sa ciljem pripreme za dalje visokoškolsko obrazovanje.Akademski programi Internacionalne škole u Beogradu su:- International Baccalaureate Primary Years Program - PYP - Od predškolskog uzrasta do 5. razreda- International Baccalaureate Middle Years Program - MYP - Od 6.do 10. razreda- International Baccalaureate Diploma Program - DP - 11.i 12. razred- Posleškolske aktivnosti - mogućnost da deca razmišljaju, istražuju i razvijaju se i izvan akademskih okvira školskog dana.

ISB je internacionalna osnovna i srednja škola koja obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje za učenike od 3 do 18 godina strane nacionalnosti koji žive u Beogradu, ali i učenika srpske nacionalnosti koji teže internacionalnom obrazovanju. Svi naši maturanti su sa uspehom nastavili školovanje na fakultetima, a većina njih upisuje univerzitete u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i ostatku Evrope.

Internacionalna škola u Beogradu (ISB) je internacionalna celodnevna škola sa programom za učenike od 3 do 18 godina, koja koristi engleski kao jezik nastave. ISB je autorizovana kao IB World School i kao takva obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje. ISB vrši upis učenika stranih nacionalnosti koji žive u Beogradu, kao i učenika srpske nacionalnosti koji teže internacionalnom obrazovanju.

IŠPP Sloboda Izbora je firma koja se preko 18 godina bavi snabdevanjem korisnika kancelarijskim materijalom i opremom. Prodajni asortiman čine obrasci za špeditere, tabuliri, blokovska roba, selotejp trake sa štampom, kancelarijski materijal, riboni, kertridži. Pored prodaje radimo i svu štampu (memorandumi, vizit karte, kalendari).

Kada je pravo vreme za zamenu ulja? Motori će raditi bolje i trajati duže sa zamenom ulja na svakih 10.000 kilometara ili na 12 meseci, uključujući i zamenu svih filtera. Mali troškovi promene filtera i ulja mogu vas spasiti od skupih popravki motora kasnije. Kada je pravo vreme za zamenu kočnica? Treba proveriti kočnice na predjenih 10.000 - 15.000km. Neobična buka ili blago škripanje na upravljaču pri zaustavljanju su česta upozorenja da je vreme da proverite kočnice. Promena tečnosti za hlađenje?  Temeljno isprati sistem za hladjenje i zameniti s odgovarajućim antifrizom barem svake dve godine kako bi se smanjilo propadanje metala i da bi sistem kretao fluid. Proverite rezervoar rashladne tečnosti barem jednom mesečno. Akumulator automobila i njegovo redovno održavanje: Potrebno je proveriti punjenje alternatora, količinu i jačinu elektrolita u ćelijama akumulatora. Očistiti koroziju na klemama. Lampica check angine služi kao sistem ranog upozorenja da nešto nije u redu sa vašim automobilom. Dovezite svoj automobil kako bismo što pre dijagnostikovali grešku i rešili problem. Vaš Auto Rašuo

Auto servis Auto Rašuo u ponudi ima veliki izbor auto delova. U ponudi su sledeći auto delovi: ATE  program kočnice i hidraulične komponente, Bilstein amortizeri, CASTROL motorna ulja, ulja za menjače i diferencijale, ulja za automatsku transmisiju, INA španeri, roleri i hidropodizači, KYB amortizeri i hidraulična tehnologija, Lemforder delovi, Luk kvačila, zamajci i hidraulični druk lageri, Mann filteri, Motul ulja u auto i moto svetu, Motul ulja za Turbo motore,  Motul kočiona menjačka ulja, Ruvielle auto oprema.

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da Vas obavestimo da je naša kompanija u svoju ponudu uvrstila i postala uvoznik i distributer građevinskog segmenta Xylem grupe (vodeća svetska kompanija u oblasti tehnologije vode), još jednog od eminentnih svetskih brendova kojoj pripadaju brendovi FLYGT i GODWIN

Prodaja svih tipova industrijskih šivećih mašina je posao koji obavlja firma Feher. U ponudi su i oprema za krojenje i oprema za peglanje.

Ponuda opreme firme Feher: Oprema za šivenje, (prodaja opreme za šivenje i servis opreme za šivenje) Oprema za krojenje (prodaja opreme za krojenje i servis opreme za krojenje) Oprema za peglanje (prodaja opreme za peglanje i servis opreme za peglanje) U našoj ponudi se nalaze i vez mašine, tj. mašine za veženje, ploteri... Zastupamo svetske brendove i u ponudi imamo sledeće mašine: mašine Pfaff, mašine Pegasus, mašine Veit, mašine Strobel, mašine Seiko, mašine Typical, mašine Yuki special, mašine Kansai, mašine Kingtex, mašine Max, mašine Stirovap...

Auto Šlep Stojča nudi usluge auto servisa, šlep službe i taxi prevoza. Za potrebe šlepanja vozila koristimo specijalna vozila opremljena za šlepanje havarisanih i novih vozila, šlepanje putničkih i mini van vozila, motocikala, transport mašina, teretnih i građevinskih vozila, raznih vrsta plovila...

Prodaja stambenih objekata u Vrnjačkoj Banji na najboljoj lokaciji i po najpovoljnijim cenama.

Izrada i montaža segmentnih i rolo garažnih vrata. Za vas izrađujemo rolo i plise komarnike ,solomatike i ostale vrste zaštite. Kod nas možete kupiti ALU i PVC profile za stolariju, kao i repromaterijal za roletne, garažna vrata i komarnike.

Elektromotors Bane d.o.o. - Specijalnost nam je prodaja elektromotora ( prodaja trofaznih motora, prodaja monofaznih motora, prodaja kočionih motora i prodaja vibro motora), prodaja reduktora (prodaja pužnih reduktora, prodaja zupčastih reduktora i prodaja konusno-tanjirastih reduktora), prodaja ventilatora (prodaja aksijalnih ventilatora i prodaja radijalnih ventilatora) i prodaja frekventnih regulatora. Svi naši proizvodi imaju garanciju 24 meseca. U sklopu našeg preduzeća nalazi se i servis u kome možete rešiti svaki vaš problem. Naš tim stručnjaka se trudi da, uz kvalitetnu opremu i savremene mašine, u potpunosti izađe u susret vašim potrebama i zahtevima. Naše dugogodišnje iskustvo vam garantuje kvalitet tako da vas očekujemo.

Polikliniku Voždmedik sa Voždovca čine iskusni lekari i medicinske sestre i ljubazno osoblje uvek spremno da pomogne. Pored standardnih dijagnostičkih procedura kao što su laboratorijske usluge, ultrazvuk, EKG i Color Doppler pregledi, kao i terapijskih procedura u oblasti ortopedije i vaskularne hirurgije, u ponudi su i nove biološke metode kao što su Ortovisc i Ortokin.

Strana 1 od 46