Video Oglasi - Sve kategorije

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u periodu 22-26.1.2018.) Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com  Kompaniji ALZZITA potreban Tehnički crtač,  lokacija Beograd Uslovi: IV SSS-tehničkog smera ili VSS-Mašinski fakultet, znanje rada u Auto Cad-u,  znanje engleskog jezika, aktivni vozač vozila B kategorije. Kompaniji GAZDARE PREVOZ potreban Vozač za međunarodni transpor, lokacija Cela Srbija Uslovi: vozačka dozvola C i E, min. 5 god. iskustva u međunarodnom transportu. 061/ 130 62 96 Kompaniji FIBULA AIR TRAVEL potreban Prodavac turističkih aranžmana, lokacija Kragujevac, Niš   Potreban Prodavac turističkih aranžmana za Tursku, Grčku, Italiju i Španiju, sa SSS, prednost radno iskustvo.

Pružamo usluge baždarenja i servisiranja svih vrsta tahografa kako Analognih tako i digitalnih tahografa. Ugrađujemo, vršimo preglede, kalibraciju analognih i digitalnih tahografa, graničnika brzine i servisiranje tahografa. Izdajemo sertifikate o ispravnosti tahografa.

Grča leto 2018. Svake nedelje izdvoje akcijski popusti. Pratite nas na www.astratravel.rs

Truk centar se bavi održavanjem i opravkom motornih vozila. U radionici za tahografe rade tehničari koji poseduju sertifikate proizvodjača tahografa Siemens VDO i licence od strane agencije za bezbednost saobraćaja. Radionica se baviservisom i ugradnjom svih vrsta tahografa, ispitivanjem funkcionalnosti tahografa, podešavanjem tahografa, vozila i ocenjivanje usaglašenosti.

Za leto 2018 pripremili smo veliki broj zanimljivih destinacija kako za porodice tako i za mlade. Kao i svake godine i ove godine je naša glavna destinacija Grčka, Halkidiki – Sarti, Neos Marmaras, Toroni, Metamorfozis, Nikiti... na jednom mestu!

Torlački vis se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom unutrašnjih / sobnih vrata. Kod nas možete pronaći veliki izbor vrata od medijapana i furniranog medijapana. Radimo po principu ključ u ruke, a kod nas se može pronaći i veliki izbor okova i kvaka.  Ukoliko želite da svoj dom ulepšate, a pritom i osigurate u izolacijskom i bezbednosnom smislu, pogledajte našu ponudu i sigurno ćete pronaći model vrata koji vam je potreban.   

Tražite sobna vrata po Vašoj meri? Kontaktirajte nas! Lepota je u različitosti, otkrite MDF ploče u našoj ponudi. Svaka furniranaploča je posebna, budite drugačiji! Firma Drvopromet Kula ima veliki izbor oplemenjene iverice i radnih ploč! Različite vrste šperploča! Iz naše ponude izdvajamo vodootporne šperploče sa tegofilmom.  

Novi Sigurnosni sistemi za centralni ključ EVVA pružaju maksimalnu zaštitu i sigurnost Vašeg doma,kancelarije , firme... Sistemi mogu biti sa unutrašnjim udubljenjima, složenim sistemom  sa magnetima, cilindrom sa preplitajućim prorezima što neovlašćeno kopiranje praktično čini nemogućim. Novi sistem EVVa nudi: bezbednost, zaštitu od obijanja, zaštitu od bušenja, zaštitu od izvlačenja.  

Bravarska radnja Musić u centru Beograda ima dugu tradiciju započetu 1941. godine, tradiciju koja se prenosi sa generacije na generaciju. Nasleđeni zanat svaka generacija osveži novim elementima svoga vremena. Bravar Musić i danas, kao i te davne 1941. godine, nudi usluge narezivanja svih vrsta ključeva, deblokadu vrata i sudska otvaranja, prešifrovanje brava, izradu sigurnosnih rešetki i metalnih konstrukcija, natpisi za vrata…

Barriyera se bavi proizvodnjom opreme za velike parkinge i individualna parking mesta: obarajući stubići, potapajući stubić, fiksni stubići za ivičnjake, oprema za parking, klizne kapije, induktivne petlje, lisice za točkove, rampe... Takođe, kompanija Barriyera izrađuje i konstrukcije za bilborde.

Salon nameštaja Peđa komerc iz Pančeva nudi vrhunski nameštaj savremenog dizajna. U ponudi je kako trendi tako i klasičan, ali i ekskluzivni komadi nameštaja. Osim nameštaja u našem salonu se mogu naći i podne obloge, parket i laminat, kao i tepisi, itisoni i staze... Posetite nas i pronađite nešto za Vaš dom. Dostava i montaža nameštaja su besplatni.

PlasTechVam nudi rešenja u vezi sa PVC stolarijom i ogrevom. Kod nas možete pronaći profile koje pored kvaliteta odlikuje asortiman u dekoru drveta i akrila. Pored PVC profila koji su napravljeni prateći najsavremenije standarde, u našoj ponudi možete pronaći i pelet za ogrev.  Bukov pelet firme Bioenergy Point koji mi prodajemo ima sledeće karakteristike: prečnik 6mm, prosečna dužina 20mm, vlaga 6,9%, ostatak pepela 1,1%, energetska vrednost 17,24 MJ i može se kupiti u pakovanjima od 15kg, 70 vreća pakovano na paletu (neto 1.050kg) i 1.030kg - neto kamion 24,72t. Pored toga što vršimo dostavu na teritoriji Beograda, obezbedili smo mogućnost odloženog plaćanja, a uzorak peleta vam na kućnu adresu možemo dostaviti i na testiranje.

Rolet sa višegodišnjim iskustva u proizvodnji, prodaji i montaži roletni, garažnih vrata sa daljinskom komandom i zavesama za zaštitu od sunca, tendi i venecijanera. Proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih uvoznih materijala. Pozovite nas i za tren ćemo ulepšati Vaš poslovni prostor!

Metal Tim se bavi distribucijom opreme za livenje, pomoćnih livačkih materijala i izolacionih materijala za visoke temperature četiri lidera na svetskom tržištu: Morganite Crucible, A.Cesana, Thermal Ceramics i Henkel.

Stomatološka ordinacija Dr Boris Prokić - protetika,ortopedija,dečiji stomatolog  U našoj ordinaciji stomatološke usluge pruža tim specijalista sa višegodišnjim iskustvom u kompleksnim stomatološkim prostetičkim procedurama koje uključuju ugradnju zubnih implantanata, tretmane zuba, resekciju, hiruške tretmane kao i kompleksne operacije. Prvi pregled je besplatan!

Najveći broj naših aktivnosti je u delu hortikulture koji se odnosi na formiranje i održavanje travnatih površina. Zajedno sa našim saradnicima radimo kompletno uređenje dvorišta, javnih površina, privrednih objekata, stambeno-hotelskih i sportskih kompleksa – od projekta do završnih radova. Kako nema dobrog travnjaka bez zalivnog sistema, bavimo se i ugradnjom opreme za zalivanje Rain Bird, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija za automatske sisteme za zalivanje dvorišta, fudbalskih i golf terena. Svi naši kupci imaju besplatne savete za uređenje bašte i vrtova kao i za održavanje travnjaka.

Firma Umi Tehnik bavi se izvođenjem elektro instalacija (električne instalacije jake struje, električne instalacije slabe struje) vezano za industriju i domaćinstvo. Takođe, naši električari rade i zamena elektro razvodnih ormana, spratnih tabli, razvodne table, sve vrste rasveta i osvetljenje, popravke vezane za aparate i mašine kao i montažu klima uređaja i njihovo servisiranje.    

Vaga Mont se bavi proizvodnjom i servisom svih vrsta vaga. U našoj ponudi možete pronaći:  -Trgovačke vage: elekronske obračunske vage, precizne vage, medicinske vage; -Magacinske vage: mehaničke i elektronske; -Stočne vage: mehaničke i elektronske; -Klanične vage : na koloseku, zidne sa kukom, podne; -Kamionske vage(kolske vage): tepih vage (bez jame), vage u nivou tla (u plitkoj jami); -Železničke vage: kolsko-železničke elektronske vage, elektronske vage;  -Industrijske vage: tračne (protočne) vage, šaržne vage, dozirne vage (kontrolno rotaciono sito).

Geodigit je firma čije je ime prepoznatljivo i van granica naše zemlje, postala je apsolutni lider u oblastima geodezije i geoinformatike.   Geodigit nudi širok spektar usluga od premera parcela, legalizacije objekata preko snimanja dna rečnih korita do digitalizacije prostornih podataka i GIS rešenja. Ono što je osnovna prednost saradnje sa nama je optimalni odnos Cene, Kvaliteta i Vremena. Slobodno nas kontaktirajte:   Tel:      022/624583            022/2150240 Fax:     022/2150241 e-mail: office@geodigit.rs www.geodigit.rs

  Obradujte dragu osobu na pravi način uz LA BORSU i poklone koji su uvek korisni i neophodni. LA BORSA je multibrend prodavnica, čija je osnovna delatnost prodaja galanterije, a u kojoj ćete naći ženske i muške tašne, kožne torbe, poslovne muške i ženske torbe, rančeve. Tu su i modni detalji za osobe koje uvek žele da budu u trendu, a pri tom vode računa o dizajnu i kvalitetu.   U ponudi imamo brendove kao što su PERLLINI, MEL, Baci & Abbracci, PELL RIVER, CHARRO,Diva`s bag.  

Strana 1 od 42