Video Oglasi - Sve kategorije

Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom. Svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima.

Vertikalni vrtovi su postali veliki hit kako za bašte i otvorene prostore, tako i za male prostore zatvorenog tipa. Ono što ih čini posebnim jeste da vam dosta štede prostor , ulepšavaju Vaš dom, a pre svega pored estetskog imaju i ekološkog udela. Vertikalni vrtovi se moraju dobro isplanirati i organizovati kako bi biljke na malom prostoru nesmetano rasle. Za ljubitelje prirode ovo je idealan mali kutak za uživanje.

Preduzeće za medicinsko snabdevanje PALINIĆ d.o.o. posluje 20 godina na tržištu Srbije. Svim profilima zdravstvenih ustanova nudimo sledeće proizvode:  medicinski instrumenti, medicinski aparati, dijagnostički medicinski aparati, terapijski medicinski aparati, hirurški instrumenti -instrumenti za hirurgiju, EKG aparati, ginekološki instrumenti, ORL instrumenti, bolnička oprema, oprema za zdravstvene ustanove, uniforme za medicinsko osoblje, Antidekubitalni dušci, dužinomeri za bebe, koncentratori kiseonika, električni noževi za gazu, čeona ogledala, suvi stelirizatori, vage, ležaj za preglede i intervencije sa eletrično podesivom visinom...

Auto servis Voja - Vlada je servis specijalizovan za kočione i kvačione sisteme u putničkim i teretnim vozilima. Više od 30 godina iskustva rada sa kočionim i kvačionim sistemima svih marki vozila. Auto servis za popravku kočionih sistema Voja - Vlada ugrađuje isključivo originalne rezervne delove uz garanciju, kao i originalno kočiono ulje. Od usluga koje pruža izdvajamo zamena kočionih sistema, remont kočnica, remont kočionih čeljusti, remont kočionih šapa, remont kočionih klješta, remont cilindara, remont kvačila...

Akademija Oxford organizije kurseve jezika: engleski, nemački, francuski, španski, italijanski, grčki, norveški, švedski, slovenački, rumunski, mađarski, ruski, holandski jezik. Prevodimo i overavamo sve vrste dokumenata i tekstova sa i na preko 30 svetskih jezika. Organizujemo kurseve računara. Vršimo stručno osposobljavanje za veliki izbor zanimanja, vršimo dokvalifikacije - prekvalifikacije...

Akademija Oxford organizije kurseve jezika: engleski, nemački, francuski, španski, italijanski, grčki, norveški, švedski, slovenački, rumunski, mađarski, ruski, holandski jezik. Prevodimo i overavamo sve vrste dokumenata i tekstova sa i na preko 30 svetskih jezika. Organizujemo kurseve računara. Vršimo stručno osposobljavanje za veliki izbor zanimanja, vršimo dokvalifikacije - prekvalifikacije...

Projektovanje i realizacija Rajićeva shopping centar sa kompletno opremljenim eksterijerom i enterijerom. Živeti sa biljkama je uradil celokupno opremanje enterijera vrtovima i zelenim oazama koje krase novootvoreni shopping centar Raićeva. Ispred shopping centra je rađena i platforma po principu krovnog vrta, jer se ispod nalazi parking prostor. Vodoli smo računa da pružimo celokupni užitak svakom posetiocu shopping centra, birajući moderan dizajn sa veselim formama i bojama.

INOVATIVNI DIZAJN - Dizajn radijator za kupatilo Finesa, čiji savremeni dizajn daje ovom radijatoru jednostavan i elegantan izgled, u savršenoj je harmoniji sa modernim enterijerima. PRAKTIČNO REŠENJE - Zahvaljujući praktičnim prečkama/držačima koji se nalaze na prednjoj površini, Finesa vrši i funkciju sušača peškira i manjih odevnih predmeta. Držači pečkira se mogu izrađivati u farbanoj verziji ili luksuznijoj verziji od nerđajućeg čelika (inoxa). KVALITET MATERIJALA I IZRADE - Finesa je izrađena od najkvalitetnijih materijala i komponenti. Prednja površina radijatora je napravljena od aluminijumskih profila visokog kvaliteta, koji radijatoru daju luksuzni izgled čistih linija. Kod toplovodne verzije, delovi radijatora koji su u kontaktu sa vodom, napravljeni su od nerđajućeg čelika, te omogućavaju korišćenje u instalacijama grejnog sistema, kao i u sistemima sa centralizovanim snabdevanjem toplom vodom. ELEKTRIČNA VERZIJA - FINESA ELEKTRIK je samostalno grejno telo sa integrisanim električnim grejačem i termo regulacijom. Predstavlja suvi radijator koji ne koristi vodu vodu niti drugi grejni fluid, čime se garantuje bezbednost, onemogućava zamrzavanje i povećanje pritiska unutar grejnog tela.  IZBOR BOJA - Radijatori za kupatilo Finesa se mogu izrađivati u bojama po želji, u jednoj ili kombinaciji više boja. Standardne boje radijatora su BELA  i kombinacija BELO-SIVA. Ostale boje se izrađuju po narudžbi.   CENA - luksuzni dizajn radijator po pristupačnoj ceni (u nivou cena klasičnih aluminijumskih sušača peškira).

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u periodu 11-15.12.2017.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com       Agenciji CONNECT-INTERNATIONAL potrebno Hotelsko osobolje, lokacija Inostranstvo Potrebni: Guest Relation Executive, Junior Sous Chef, Chef De Partie, Demi Chef De Partie, Commis A, Commis B, Reservations Agent, Security Officer, Receptionist, Therapist, Swimming Instructor, Spa Attendant, Storekeeper, Electrician, Plumber, Pool Technician, Kitchen Technician, Gardener, Bartender, Server, Mini Bar Server, Banquet Supervisor.   Kompaniji ZLATARA PAPIĆ potrebni Prodavac/Prodavačica, Časovničar, Majstor u radionici, lokacija Beograd,  Čačak,  Požega Uslovi:  min. SSS, prednost radno iskustvo u maloprodaji, znanje rada na računaru, komunikativnost.   Kompaniji SANEL potrebni Vozači, lokacija Novi Sad, Beograd, Kragujevac   Uslovi: IV SSS-saobraćajni, ekonomski, elektro i mašinski tehničari, vozačka dozvola B.

Poziv da se pridružimo kampanji koju vodi  IOF (Međunarodna fondacija za osteoporozu) povodom 20.10. Svetskog dana osteoporoze, i čiji je moto "VOLITE  VAŠE KOSTI", prihvatamo. -Ka zdravoj budućnosti i bez preloma, krećemo fizičom aktivnošću, -Ishranom bogatom kalcijumom, vitaminom D, i proteinima, -Otkloniti negativne životne navike (pušenje, alkohol, kafa) -Konsultovati doktora o našim faktorima rizika za OP, i nakraju testirati se, i ako je potrebno prihvatiti medikamentno lečenje. Sačuvajte Vaš osmeh i zdrave kosti!

Otključavanje automobila bez oštećenja, menjanje šifara brava, popravka brava, izrada i kodiranje ključeva sa trasponderom i originalnim daljincima, izrada ključeva na kompjuterski vođenim mašinama na osnovu brave ili kodne kartice. Popravka originalnih daljinskih komandi. Auto ključevi, ključevi za objekte, auto brave, daljinske komande.

Kafana Konoba Akustik je mesto nastalo iz ljubavi koje odražava duh našeg grada. Onog starog Beograda u vreme kada nije bilo užurbanosti, kada su se dobra hrana, izvrsno piće, vrhunska usluga i muzika koja razgaljuje podrazumevali. Prepoznatljivi po zvucima tamburaša, domaćoj pršuti i etno ambijentu pružiće uživanje svim Vašim čulima. Dobrošli!

U okviru NES grupacije nalazi se i brand BURNIT koji se bavi proizvodnjom peletnih gorionika i čelicnih kotlova kao i buffera (akumulatora toplote). Kompanija je osnovana 2002. godine u Šumenu, Bugarska. Danas, osoblje broji preko 330 kvalifikovanih profesionalaca koji rade u objektima od 30.000 kvadratnih metara. Svi procesi su regulisani QMS ISO 9001:2008.

HL Tuš kanalica PRIMUS LINE, HL odvod za podoravnu tuš kabinu sa ugradbenim EPS elementom, INOX okvirom i rešetkom. Tuš kanalica je integrisana u ugradnom bloku od EPS-a, sa već rešenom termo i hidroizolacijom oko slivnika. Slivnik poseduje PRIMUS sifon, koji garantuje blokadu neprijatnih mirisa iz kanalizacije i bez vode u sifonu. DN50.

Daikin Altherma hibridne toplotne pumpe kombinuju obnovljivu tehnologiju toplotne pumpe vazduh-voda sa bojlerom sa kondenzacijom gasa, u cilju postizanja maksimalne efikasnosti. Njeno inteligentno programiranje omogućuje uštedu do 35% energije u odnosu na klasične bojlere sa kondenzacijom jer se automatski bira najekonomičnija i energetski najefikasnija kombinacija - na bazi cena energije, spoljnih temperatura i kapaciteta unutrašnje jedinice.

Daikin klima-uređaj: model FTXM-M Karakteristike proizvoda: -Praktično nečujan: uređaj je tako tih da ćete skoro zaboraviti na njegovo prisustvo. -Inteligentno oko za 2 područja. protok vazduha je usmeren u zonu u kojoj trenutno nema ljudi.; ako se u prostoriji otkriju dve osobe, strujanje vazduha će se usmeriti dalje od njih; ako ne otkrije nikoga u prostoriji, jedinica će se automatski prebaciti u energetski efikasan režim. -Onlajn kontroler (opcija): regulišite svoju unutrašnju jedinicu ma gde se nalazili pomoću telefonske aplikacije, lokalne mreže ili interneta i neprestano kontrolišite svoju potrošnju energije -Izborom proizvoda R32 se, u odnosu na R-410A, smanjuje negativan ekološki uticaj za 68%. Ovo, zahvaljujući velikoj energetskoj efikasnosti, direktno utiče na smanjenje energetske potrošnje -Vrednost sezonske efikasnosti do koeficijenta A+++ pri hlađenju i grejanju zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i ugrađenoj inteligenciji

Olakšajte sebi svakodnevnicu i izaberite neki od proizvoda iz bogatog asortimana robe za domaćinstvo, prodavnica Mikom. U Mikom ponudi možete pronaći sve za Vašu kuhinju proizvođača Metalac, Luminarac, Thun, Walter glass, Dr Oetker, Simax, Solingen... Inox posuđe, ekspres lonci, italijanski escajg, kristalni, stakleni, porcelanski i plastični asortiman i mali kućni aparati su samo deo Mikom ponude u kojoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe ili za poklon bližnjima.

Imamo najširu ponudu najpoznatijih svetskih brendova rasvete. Nudimo besplatnu izradu projekta uz kupovinu naše rasvete. Naša misija je da kreiramo lepše, uzbudljivije I inspirativnije okruženje. Nalazimo se u centru grada.

Nova kolekcija donjeg veša i pižama već je stigla u prodavnice Sara Fashion. Kolekcija se sastoji od najfinijeg pamučnog programa majica, gaćica i pižama, kao i zavodljive linije kompleta grudnjaka i gaćica. Obradujte sebe ili svoje bližnje Vašim omiljenim SF setom, a svoju savršenu odevnu kombinaciju upotpunite Penti klasičnim ili dezeniram hulahopkama. Vidimo se u našim radnjama da zajedno pronađemo najidealniji SF komad za Vas.

Pharma product se bavi proizvodnjom rastvora, naročito sterilnih i sirupa na bazi biljnih ekstrata. Sirupi su dijetski i mogu se konzumirati za povećanje otpornosti organizma i za ublažavanje simptoma prehlade. 

Strana 1 od 43