Video Oglasi - Sve kategorije

Jedan od najslađih praznika koji se slavi širm sveta, za neke Dan Zaljubljenih, za neke Valentinovo. Dan kada slavimo ljubav i uživamo u romantičnim momentima sa voljenom odobom. Valentinovo je trenutak kada sa posebnom pažnjom biramo poklone koji će obradovati naše voljeno biće. Bilo da je to komad nakita, sat, parfem, čokolada, ruža ili čak romantično putovanje, Dan Zaljubljenih je prilika da uživate u svim čarima darivanja. Želimo Vam da i Vi uživate ovog 14. februara, u prazniku ljubavi! <3

Kazandžijska radnja Mandarić proizvodi kazane za rakiju preko 40 godina, a rakijski kazan ili rakijski kotao Mandarić poznata je marka kazana u regionu. Kazani sa separatorom izdvajaju iz rakije kiseline i metil alkohol i omogućavaju dobijanje najfinije i najčistije rakije. Separatori se mogu naknadno ugraditi u svaki kazan.

Vrić Magnolija je privatna predškolska ustanova vertifikovana od strane Ministarstva prosvete, koja je usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta. Vrtić Magnolija ima srpsko-englesku nastavu koja je prilagođena deci, koja dobijaju osnovu za dalji razvoj komunikacije na engleskom jeziku. Vrtić Magnolija pruža potpunu sigurnost vaše dece, kao i zdrave obroke i prijatan ambijent. Veliku pažnju posvećuju potrebi i želji deteta da se razvija i saznaje nove stvari.

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u periodu 22-26.1.2018.) Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com  Kompaniji ALZZITA potreban Tehnički crtač,  lokacija Beograd Uslovi: IV SSS-tehničkog smera ili VSS-Mašinski fakultet, znanje rada u Auto Cad-u,  znanje engleskog jezika, aktivni vozač vozila B kategorije. Kompaniji GAZDARE PREVOZ potreban Vozač za međunarodni transpor, lokacija Cela Srbija Uslovi: vozačka dozvola C i E, min. 5 god. iskustva u međunarodnom transportu. 061/ 130 62 96 Kompaniji FIBULA AIR TRAVEL potreban Prodavac turističkih aranžmana, lokacija Kragujevac, Niš   Potreban Prodavac turističkih aranžmana za Tursku, Grčku, Italiju i Španiju, sa SSS, prednost radno iskustvo.

Pružamo usluge baždarenja i servisiranja svih vrsta tahografa kako Analognih tako i digitalnih tahografa. Ugrađujemo, vršimo preglede, kalibraciju analognih i digitalnih tahografa, graničnika brzine i servisiranje tahografa. Izdajemo sertifikate o ispravnosti tahografa.

Grča leto 2018. Svake nedelje izdvoje akcijski popusti. Pratite nas na www.astratravel.rs

Truk centar se bavi održavanjem i opravkom motornih vozila. U radionici za tahografe rade tehničari koji poseduju sertifikate proizvodjača tahografa Siemens VDO i licence od strane agencije za bezbednost saobraćaja. Radionica se baviservisom i ugradnjom svih vrsta tahografa, ispitivanjem funkcionalnosti tahografa, podešavanjem tahografa, vozila i ocenjivanje usaglašenosti.

Za leto 2018 pripremili smo veliki broj zanimljivih destinacija kako za porodice tako i za mlade. Kao i svake godine i ove godine je naša glavna destinacija Grčka, Halkidiki – Sarti, Neos Marmaras, Toroni, Metamorfozis, Nikiti... na jednom mestu!

Torlački vis se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom unutrašnjih / sobnih vrata. Kod nas možete pronaći veliki izbor vrata od medijapana i furniranog medijapana. Radimo po principu ključ u ruke, a kod nas se može pronaći i veliki izbor okova i kvaka.  Ukoliko želite da svoj dom ulepšate, a pritom i osigurate u izolacijskom i bezbednosnom smislu, pogledajte našu ponudu i sigurno ćete pronaći model vrata koji vam je potreban.   

Tražite sobna vrata po Vašoj meri? Kontaktirajte nas! Lepota je u različitosti, otkrite MDF ploče u našoj ponudi. Svaka furniranaploča je posebna, budite drugačiji! Firma Drvopromet Kula ima veliki izbor oplemenjene iverice i radnih ploč! Različite vrste šperploča! Iz naše ponude izdvajamo vodootporne šperploče sa tegofilmom.  

Novi Sigurnosni sistemi za centralni ključ EVVA pružaju maksimalnu zaštitu i sigurnost Vašeg doma,kancelarije , firme... Sistemi mogu biti sa unutrašnjim udubljenjima, složenim sistemom  sa magnetima, cilindrom sa preplitajućim prorezima što neovlašćeno kopiranje praktično čini nemogućim. Novi sistem EVVa nudi: bezbednost, zaštitu od obijanja, zaštitu od bušenja, zaštitu od izvlačenja.  

Bravarska radnja Musić u centru Beograda ima dugu tradiciju započetu 1941. godine, tradiciju koja se prenosi sa generacije na generaciju. Nasleđeni zanat svaka generacija osveži novim elementima svoga vremena. Bravar Musić i danas, kao i te davne 1941. godine, nudi usluge narezivanja svih vrsta ključeva, deblokadu vrata i sudska otvaranja, prešifrovanje brava, izradu sigurnosnih rešetki i metalnih konstrukcija, natpisi za vrata…

Barriyera se bavi proizvodnjom opreme za velike parkinge i individualna parking mesta: obarajući stubići, potapajući stubić, fiksni stubići za ivičnjake, oprema za parking, klizne kapije, induktivne petlje, lisice za točkove, rampe... Takođe, kompanija Barriyera izrađuje i konstrukcije za bilborde.

Salon nameštaja Peđa komerc iz Pančeva nudi vrhunski nameštaj savremenog dizajna. U ponudi je kako trendi tako i klasičan, ali i ekskluzivni komadi nameštaja. Osim nameštaja u našem salonu se mogu naći i podne obloge, parket i laminat, kao i tepisi, itisoni i staze... Posetite nas i pronađite nešto za Vaš dom. Dostava i montaža nameštaja su besplatni.

PlasTechVam nudi rešenja u vezi sa PVC stolarijom i ogrevom. Kod nas možete pronaći profile koje pored kvaliteta odlikuje asortiman u dekoru drveta i akrila. Pored PVC profila koji su napravljeni prateći najsavremenije standarde, u našoj ponudi možete pronaći i pelet za ogrev.  Bukov pelet firme Bioenergy Point koji mi prodajemo ima sledeće karakteristike: prečnik 6mm, prosečna dužina 20mm, vlaga 6,9%, ostatak pepela 1,1%, energetska vrednost 17,24 MJ i može se kupiti u pakovanjima od 15kg, 70 vreća pakovano na paletu (neto 1.050kg) i 1.030kg - neto kamion 24,72t. Pored toga što vršimo dostavu na teritoriji Beograda, obezbedili smo mogućnost odloženog plaćanja, a uzorak peleta vam na kućnu adresu možemo dostaviti i na testiranje.

Rolet sa višegodišnjim iskustva u proizvodnji, prodaji i montaži roletni, garažnih vrata sa daljinskom komandom i zavesama za zaštitu od sunca, tendi i venecijanera. Proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih uvoznih materijala. Pozovite nas i za tren ćemo ulepšati Vaš poslovni prostor!

Metal Tim se bavi distribucijom opreme za livenje, pomoćnih livačkih materijala i izolacionih materijala za visoke temperature četiri lidera na svetskom tržištu: Morganite Crucible, A.Cesana, Thermal Ceramics i Henkel.

Stomatološka ordinacija Dr Boris Prokić - protetika,ortopedija,dečiji stomatolog  U našoj ordinaciji stomatološke usluge pruža tim specijalista sa višegodišnjim iskustvom u kompleksnim stomatološkim prostetičkim procedurama koje uključuju ugradnju zubnih implantanata, tretmane zuba, resekciju, hiruške tretmane kao i kompleksne operacije. Prvi pregled je besplatan!

Najveći broj naših aktivnosti je u delu hortikulture koji se odnosi na formiranje i održavanje travnatih površina. Zajedno sa našim saradnicima radimo kompletno uređenje dvorišta, javnih površina, privrednih objekata, stambeno-hotelskih i sportskih kompleksa – od projekta do završnih radova. Kako nema dobrog travnjaka bez zalivnog sistema, bavimo se i ugradnjom opreme za zalivanje Rain Bird, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija za automatske sisteme za zalivanje dvorišta, fudbalskih i golf terena. Svi naši kupci imaju besplatne savete za uređenje bašte i vrtova kao i za održavanje travnjaka.

Firma Umi Tehnik bavi se izvođenjem elektro instalacija (električne instalacije jake struje, električne instalacije slabe struje) vezano za industriju i domaćinstvo. Takođe, naši električari rade i zamena elektro razvodnih ormana, spratnih tabli, razvodne table, sve vrste rasveta i osvetljenje, popravke vezane za aparate i mašine kao i montažu klima uređaja i njihovo servisiranje.    

Strana 1 od 42