Video Oglasi - Sve kategorije

Kurs za servisere: kurs za servisera bele tehnike i servisera televizora, kurs za servisera audio opreme, kurs za servisera računara, kurs za servisera mobilnih telefona,  kurs za servisera liftova.  Zanatski kursevi: Kursevi mašinske struke, Keramičar,Kursevi građevinske i drvoprerađivačke struke, Kursevi auto i elektro struke, Kursevi ugostiteljske i prehrambene struke, kursevi za uslužne delatnosti i ostala zanimanja. Kurs za druge struke: kurs za Negovatelje starih, bolesnih i osoba sa posebnim potrebama, kurs za optičare,kurs za zlatere. Permanentno obrazovanje: Daktilograf – operater, Jednomesečni kurs daktilografije – slepo kucanje, Poslovno – tehnički sekretar, Pripreme iz daktilografije, Kurs za Knjigovodstvo, Kurs za Carinik – špeditera, Kurs za Spikere – voditelje, Kurs za TV snimatelje, Kurs za tonce, Kurs za novinare, Kurs za radio i TV reportere. Kursevi za računare: Kurs za Windows, Kurs za Word, Kurs za Excel, Kurs za Power point, Kurs za Access, Kurs za  Web design.  

Kursevi za negu lepote: Kurs za kozmetiku, kurs za muškog i ženskog frizera, kurs za manikir i pedikir, kurs za šminkanje, kurs za depilaciju, kurs za masažu, kurs za krojenje i šivenje. Kurs za strane jezike: engleski, nemački, italijanski, francuski, ruski, španski, arapski. Vaš Zanatsko obrazovni centar Adžija  

Misija Metrološke laboratorije je ostvarivanje veze između nauke i prakse u oblasti metrološke delatnosti kroz stalno ispunjavanje potreba naših korisnika.Metrologija je oslonac za pouzdano funkionisanje složene i najčešće nevidljive mreže, usluge, dobavljača i komunikacija od kojih svi zavisimo. Mnoga merenja u fizici, hemiji, medicini, industriji, zaštiti životne sredine i slično imaju direktan uticaj na kvalitet života. 

Oduvek ste želeli reklamni materijal koji će korisnika dugo podsećati na vaše preduzeće i koji će rado nositi? Iskoristite predstojeći sajam turizma i predstavite se u najboljem svetlu, originalnim i kvalitetnim bag tagovima. Koliko puta ste na putovanjima primetili razne mašnice, gumice ili nešto drugo za označavanje prtljaga?  Kada postoji potreba za raspoznavanjem torbe, zašto je ne biste iskoristili i ponudili korisnicima bag tag kao način raspoznavanja u vašim bojama i sa vašim logoom? Poklonite svojim korisnicima reklamu koja ima veliku upotrebnu vrednost. Cards Print, vaš pouzdan partner za izradu kvalitetnih i originalnih bag tagova. Sami odlučujete o dizajnu i bojama koje želite da budu na bag tagu.

Kreirajte trakicu sa bojama i logoom Vašeg preduzeća i ostavite upečatljiv utisak uz kvalitetnu i profesionalnu trakicu. Ukoliko želite da kartice ostanu kao nove, zaštitite ih uz pomoć držača za ID kartice. Prvi utisak je najvažniji, osnažite ga uz vizit karticu koja iskazuje Vašu posebnost. Štampač plastičnih kartica- štampajte sami ID, članske, loyalty, gift, vizit kartice. UV lak- novo u ponudi Cards Print-a, dodaje efekat sjaja i reljefa Vašim vizit karatama, gift karticama, loyalty karticama… Akreditacije- nezamenljive na svakom velikom događaju kako biste sa lakoćom upravljajli velikim brojem ljudi. ID narukvice- profesionalna i laka organizacija velikog broja ljudi, koja korisnicima ostaje kao drag suvenir. Bag tag- poklonite korisniku reklamu koju će rado nositi. Pridobijte nove i zadržite postojeće kupce uz lojalti program. Poklonite korporativnim partnerima promo proizvod sa Vašim logotipom, koji će klijent ili poslovni partner rado i često koristiti. Nudimo veliki izbor beskontaktnih čitača, čitača/pisača magnetnih kartica i čitača smart kartica.

Proizvodnja i veleprodaja svih vrsta ženskih, muških i dečijih čarapa od italijanskih poliamida, mikrofibera, likre, pamuka i vune.

Potrebna Vam je Oralna hirurgija? Radimo usađivanje implantata, RTG snimanje zuba, zglobova i sinusa. Kompletna stomatološka usluga uključuje estetske plombe, proteze, krunice i mostove, ljuskice, zubni nakit, proteze, implantate, oralnohirurške zahvate, čišćenje zuba i lečenje parodontoze i još mnogo toga.

Kamenorezačka radnja Granit Bartoš u ponudi ima sve od prirodnog kamena, imamo veliki izbor kvalitetnih granita i mermera - nadgrobni spomenici od granita i mermera, nadgrobne ploče od granita i mermera, elementi za nadgrobne spomenike, galanterija za spomenike, rezane ploče od granita i mermerai drugo...Naši nadgrebni spomenici su prepoznatljivog dizajna i rafinirane linije. Granit Bartoš je zastupnik metalne galanterije za nadgrobne spomenike italijanske firme VEZZANI. Imamo veliki izbor kamena – prirodni kamen, granit i mermer iz Afrike, granit i mermer iz Brazila, granit i mermer iz Indije, granit i mermer iz Italije, granit i mermer iz Norveške, granit i mermer iz Španije.   Vrste granita: granit Impala, granit New Belfast, granit Red Africa,granit Multicolor Red,granit Paradiso Clasico, granit Paradiso Bush, granit Juparana India,granit Blue Silk, granit Labrador, granit Rosa Porrino, granit Rosa Beta, granit Bianco Sardo, granit Verde Foresta,granit Verde Marina,granit Verde San Francisco, granit Verde Eucalypto. Vrste mermera: mermer Breccia sarda, mermea Carrara, mermer Verde Guatemela,mermer Istarski žuti.

Stomatološka ordinacija dr Malbašić pruža kompletne stomatološke usluge: - ortopedija vilica, - stomatološka protetika, - oralna hirurgija, - implantologija, - protetika, - parodontologija, - bolesti zuba, - dečija stomatologija, - estetska stomatologija - RTG snimanje zuba, zglobova i sinusa

Prevodilačka agencija Linguae Mundi Vam nudi kvalitetnu uslugu prevođenja u najkraćem mogućem roku u najrazličitijim oblastima. Naš stručan i iskusan tim čine sudski prevodilac za nemački jezik i sudski prevodilac za ruski jezik, a u mogućnosti smo da Vam obezbedimo usluge prevoda i za sve druge svetske jezike. 

Veliki izbor luksuznog nameštaja od kože i punog drveta. Naša visoka fleksibilnost u proizvodnji daje nam mogućnost da ispunimo individualne zelje i potrebe naših kupaca i stvorimo nameštaj sa njihovim jedinstvenim pečatom. Naši komadi su istovremeno elegantni i monumentalni, posetite nas i odlučite se za nameštaj visoke estetske vrednosti.

Catra je brend koji stvara visokokvalitetan i estetski osvešćen nameštaj od kože i punog drveta. Naši komadi su udobni i dizajnirani tako da vremenom dobijaju patinu koja im daje šarm i povećava vizuelnu vrednost. Koristimo isključivo prirodne materijale najviših kvaliteta/specijalno obrađenu prirodnu kožu, perje i masiv. Catru biraju ljudi koji cene dugotrajnost i udobnost, budite i Vi jedan od njih.

Proizvodnja i mašinska obrada metala po vašem uzorku ili crtežu. Proizvodi van-standardnih dimenzija.   

Firma Unimast radi prodaju, iznajmljivanje i montažu građevinske opreme, kao što su:građevinske skele; mobilne ograde i event opreme; Podupirači i grede za oplatu; Građevinski liftovi i dodatna oprema; Viseće radne platforme na sajlama; Hidraulične platforme; Vitla sa sajlama.

Sunline travel je prvi specijalizovani turoperator za Tunis i posluje u okviru velikog hotelskog lanca EL MOURADI HOTELA i SUNSHINE HOLIDAY GROUP sa svetski priznatim standardima ABTA i ATOL. Hoteli El Mouradi je lanac hotela u čijem je sastavu 17 hotela i preko 16000 kreveta. Ključne vrednosti, koje ih čine vodećim lancem na turističkom tržištu Tunisa i izdižu ih iznad konkurencije su kvalitet, gostoprimstvo, ljubaznost domaćina i raznolikost ponude. Ponuda hotela se razlikuje po kategorizaciji, tipu usluge (polupansion, all inclusive, ultra all inclusive...) i dodatnim pogodnostima (wellness, poslovni hoteli, golf...). Hoteli El Mouradi nastoje da zadovolje svačije ukuse.

U 2018. godini Vam želimo puno sreće, ljubavi i osmeha, puno lepih trenutaka sa porodicom i prijateljima.                          Srećnu Novu Godinu i Božićne praznike želi Vam Vaš Yellow Pages!

Za uređenje enterijera sa stilom veoma su važni završni zanatski građevinski radovi u koje spadaju i gipsarski radovi. Od starog Vavilona preko egipatskih, grčkih i rimskih građevina, do današnjih dana najlepši prostori svih vremena bili su ukrašeni zlatom, mermerom i gipsom. Sadra izvodi sve vrste gipsarskih radova: spuštanje plafona, formiranje pregradnih zidova, obrade prolaza, zidova, plafona dekorativnim lajsnama. Ako želite da i Vaš prostor ima svoj stil pozovite nas.

Ultrazvuk je ordinacija u kojoj tim spedijalista radiologije obavljaju dijagnostičke preglede odraslih, dece i trudnica. Pregledi su bezbedni, bezbolni i brzi, bez jonizujućeg zračenja i traju 10-30 minuta. Nakon pregleda pacijent dobija izveštaj sa snimkom i dijagnozom ili zaključkom, kao i uputstva za dalje isptivanje i lečenje.

-Kompaniji ADECCO potreban Šef kuhinje,  lokacija Inostranstvo Uslovi: SSS-poželjno ugostiteljskog ili turističkog smera, min. 5 god. radnog iskustva na poziciji kuvara ili glavnog kuvara, znanje stranog jezika. -Kompaniji BOGUTOVO potrebni Radnici/e za rad u maloprodaji,   lokacija Beograd, Novi Sad Uslovi: min.SSS,  min. 2 god. direktnog rada u maloprodaji tekstila. -Novinsoj agenciji BETA PRESS potreban Knjigovođa, lokacija Beograd   Uslovi: SSS/VŠS-odgovarajućeg smera, samostalnost u obavljanu svih knjigovodstvenih poslova.

Na najbolji i najprofesionalniji način mi vodimo računa o Vašoj kosi, koristeći kvalitetne proizvode raznih brendova "Naš salon" se trudi da ispuni sve Vaše želje. Kako bi Vaš izgled u specijalnim prilikama bio savršen, ponudu smo upotpunili uslugom profesionalnog šminkanja. U udobnom ambijentu salona dobićete brzu i kvalitetnu uslugu, po pristupačnim cenama i zato neka "Naš salon" postane i Vaš salon!

Strana 2 od 42