Video Oglasi - Sve kategorije

Magneti u službi zdravlja za poboljšalje stanja celog organizma. Preparati koji oslobađaju bola, poboljšavaju cirkulaciju i opuštaju mišiće. Magneti koji vas oslobađaju bola kod išijasa, bolova u leđima, zglobovima i mišićima.  Pomažu kod lečenja astme i kijavice. Uverite se u moć magneta.

Magnetni sistemi u kombinaciji statičkog polja i stumulacije akutnih tačaka oslobađa vas bola, poboljšava celokupno zdravlje vašeg organizma, poboljšava cirkulaciju. Magnetni sistemi su bezbolni za nošenje i nemaju štetno dejstvo na organizam.

Elektro materijal i elektro oprema kod vašeg pouzdanog elektro partnera. Specijalizovani smo za proizvodnju transformatora i trgovinu elektro materijala i opreme. Visok kvalitet usluge i zadovoljstvo kupaca naša je najbolja preporuka. Nudimo Vam kablove i provodnike, metalna i plastična creva, merni, razvodni i upravljački plastični i metalni ormari, brojila, merne grupe i ostali merni uređaji, prekidači grebenasti, bezkontaktni, krajnji prekidači, termoregulatori i termostati, osigurači. 

Digitalni kopir centar nudi uslugu vidokog kvaliteta za štampu i fotokopiranje ana aparatima nove generacije. Pored štampe Royal copy Vam nudi: skeniranje A0 formata - kolor i crno belo, više vrsta koričenja, vizit karte, flajere, kataloge, cenovnike, štampu na majicama, foto poklone, izradu ekoloskih pečata i još mnogo toga. Pored štampe za Vas vršimo i obradu i pripremu za štampu kao i celokupna idejna rešenja.

Ratex comerce d.o.o. se bavi prikupljanjem i preradom sekundarnih sirovina: bakar, mesing, aluminijum, olovo, cink, prohrom, bronza, stari akumulatori, gus, gvožđe, plastika, stari papir...Svojim poslovanjem firma Ratex daje značajan doprinos u očuvanju životne sredine - Vaš suvišni otpad za nas je značajna sirovina.

Firma Junior iz Stare Pazove se bavi proizvodnjom predmeta od plastike, alata od plastike i baštenskog programa od plastike, u čemu je i najveći proizvođač na teritoriji Srbije. Takođe, izrađujemo alat i proizvode od plastike prema vašoj narudžbini.

Proizvodnja alata i predmeta od plastike: univerzalni priključak, mlaznice, razvodnici, tuševi, brza spojnica nastavak, direktan priključak, pištolj sa mlaznicom, pištolj sa tušem, prskalica sa šiljkom, fontane, spojnice, kuglasti ventili, četka za pranje kola, creva, motalice i nosači za creva.

Servis sa dugom tradicijom koji se specijalizovao samo za popravke veš mašina za pranje i za sušenje. Na licu mesta vrše popravke u koje ste upućeni od samog početka. Zamena kade kod veš mašina, zamena creva, manje ili veće popravke rade brzo i efikasno. Na teritoriji Novog Sada vrše usluge kompletnog renoviranja i popravke veš mašina.

                   Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                       http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u periodu 2-6.4.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji INTRA.NET COMMUNICATION potreban Ofset mašinista, lokacija Beograd Uslovi: odgovarajuće radno iskustvo. 064 140 86 99   Kompaniji  PLANUM potrebni Torketirac, Tesar i Betonirac,  lokacija Inostranstvo Potrebni:Torketirac, Tesar i Betonirac, za rad u Crnoj Gori.   Kompaniji CIP MARKETING potreban Retail Expert (m/ž), lokacija Beograd Potrebna osoba na odredeno vreme ( do 31. decembra 2018.)  kao ambasador našeg klijenta, kompanije Adidas Running and football.  

U našoj širokoj ponudi robe iz oblasti zaštite na radu možete naći proizvode evropskih proizvođača (Italija, Francuska, Hrvatska, Slovenija, Nemačka,...). Naša oprema se odlikuje dugotrajnošću i funkcionalnošću kao i prepoznatljivim dizajnom i pristupačnim cenama. Svi naši proizvodi su atestirani u skladu sa EN  i SRPS standardima, kao i u skladu sa važećom zakonskom regulativom. Takođe, pore HTZ opreme, kod nas možete nabaviti reklamne proizvode (majice, kape, prsluke, olovke, rokovnike,...). 

Proizvodi Marilyn namenjeni su svim ženama urbanog izgleda i stila, koje žele visoko kvalitetne i luksuzne proizvode po prihvatljivim cenama. Naša ponuda obuhvata: čarape (samostojeće, halter čarape, sokne, dokolenice, nazuvke,...), helanke-pantalone za korekciju figure, steznike, veš (veš bez šavova),... Možete nas pronaći i na:facebook page: https://www.facebook.com/Marilyn-Serbia-1002932936470325/na našem sajtu http://www.marilyn.rs/merilyn-serbia/a preporučujemo i naš youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCN24SnwEIbbNJ0fDHl1kK2wgde možete videti šta poznate dame iz sveta mode i muzike kažu o ovom brendu. Hvala vam što umete da prepoznate kvalitet, vaš Marilyn Z&Z Style

Agencija za prevođenje Worldwide vrši usluge prevođenje sa svih svetskih jezika i na sve svetske jezike. Neke od jezika koje prevodi su: Engleski jezik, Danski jezik, Češki jezik, Holandski jezik, Bugarski jezik, Arapski jezik, Ukrajinski jezik, Turski jezik, Švedski jezik, Španski jezik, Slovenački jezik, Slovački jezik, Ruski jezik, Rumunski jezik, Portugalski jezik, Poljski jezik, Norveški jezik, Nemački jezik, Makedonski jezik, Mađarski jezik, Litvanski jezik, Kineski jezik, Japanski jezik, Italijanski jezik, Hrvatski jezik, Grčki jezik, Francuski jezik, Albanski jezik...

Written translation, simultaneous interpretation, consecutive translation, proofreading and certification of court interpreters and the complete organization and technical equipment for conferences, seminars, workshops, round tables and the like.

Pismeni prevod, simultani prevod, konsekutivni prevod, lektura i overa sudskih tumača kao i kompletna organizacija i tehnička oprema za konferencije, seminare, radionice, okrugle stolove i sl.

Osnovna delatnost preduzeća Steel Plus je projektovanje, inženjering i konsalting u oblasti građevinarstva. Usluge koje smo stručni da pružimo su izrada i ugradnja čeličnih konstrukcija, nadzor projektovanja i izvođenja radova, klimatizacije, ventilacije, instalacija grejanja, projektovanje stambenih objekata, postavljanje antenskih stubova, krovne konstrukcije i nadgradnja, kao i svi drugi građevinski radovi.

Steel plus pruža sledeće usluge: - projektovanje, inženjering i konsalting u oblasti čeličnih konstrukcija - izrada i ugradnja čeličnih konstrukcija - projektovanje i izvođenje radova (klimatizacija, ventilacija, grejanje) - projektovanje stambenih objekata - krovne konstrukcije i nadgradnja - i ostali građevinski radovi

U sluzbi lepote Germaine de capuccini je posvećena lepoti i potrebama žena, one žene koje su se stavili u rukama njihovih estetičara i verujemo da će brinuti o njima i tretirati ih kao da su posebne, jedinstvene i irrepeatable, jer su. Vrednosti Profesionalizam, kvalitet, inovacije i integritet su vrednosti koje čine suštinu kompanije Žermen de-CAPUCCINI i da su ostali nepromenjeni tokom ovog pola veka. 

Provedite leto 2018. u nekom od šarmantnih mesta na Sitoniji - Sarti, Toroni, Neos Marmaras, Metamorfozis, Kalamitsi, Nikiti, Vurvuru, Gerakini, Psakoudia, Salonikiou... Odlučite se za neki od aranžmana koje Vam nudi Astra travel i na vreme rezervišite svoje mesto.

Kompletna organizacija sahrane ili kremacije. Prodaja pogrebne i prateće opreme. Sredjivanje dokumentacije u bolnici, opštini, upravi groblja, ambasadi, PIO fondu, objava čitulja u dnevnoj štampi.

Video oglas najbolje može prikazati poslovanje Vaše firme. Na vizuelan način približite potencijalnim klijentima svoje usluge, omogućite im da se odmah mogu zamisliti u prostoru koji baš Vi projektujete i sagradite. 

Strana 2 od 38