Video Oglasi - Sve kategorije

Metal kodeks vrši sakupljanje, transport, skladištenje i tretman neopasnog otpada na celoj teritoriji RS, kao i sakupljanje i transport opasnog otpada. Osnovni cilje je zaštita šivotne sredine, čime doprinosi čistom i zdravom okruženju za buduće generacije.

Polovna vozila po najpovoljnijim cenama!  Prodaja polovnih vozila marke Peugeot, Citroen i Renault. Vozila nisu starija od 2010. godišta.  Vozila se ne kupuju na placu Auto centar Mića već u servisu!  

Auto centar Mića je ovlašćeni diler i serviser vozila marke Peugeot, ovlašćeni serviser marke Citroen i serviser vozila Dacia i Renault van garantnog roka. Pored mehanike, autoelektrike i ugradnje gasa, kod nas možete dobiti i uslugu autolimarskih i farbarskih radova.

Domis Enterijeri se bave uvozom i prodajom materijala za završne radove u građevinarstvu: laminatni podovi, digitalni podovi, keramičke pločice, kupatilske baterije, sanitarije, tuš kabine, izolacioni materijali, stolarija i stepenište, materijali i proizvodi za oblaganje spoljašnjih i unutrašnjih zidova, materijali za oblaganje podova spolja i unutra, gips ploče, leksan ploče, razne lajsne, stiropor, brodski pod, lamperija... U svakom trenutku raspolažemo količinama koje će zadovoljiti zahteve kupaca u veleprodaji i maloprodaji.

Maloprodaja i veleprodaja kompletne opreme za kupatila. Iza nas je decenijsko iskustvo u opremanju kako privatnih tako i industrijskih objekata. U našoj prodaji su zastupljeni svi domaći proizvođači fine građevinske keramike. Strani brendovi koji su zastupljeni u našim prodajnim objektima su: Vives Ceramika, Cerdisa Stone, Navarti, Kolpa-San hidromasažne kade i kabine. Ideal standard sanitarije, Vidima sanitarije, armature Armal, Unitas, Hansa, Effepi, vodokotlici Geberit itd.

Jedinstvenost Top of the Hub-a leži u tome što se nalazi na 25. spratu trenutno najviše zgrade u Beogradu, odakle se pruža panoramski pogled na ceo grad. Bilo da se radi o koktelu, gala večeri, poslovnom sastanku, seminaru, konferenciji, modnoj reviji ili venčanju, restoran klijentima pruža kompletnu uslugu, od pripremanja keteringa koji je uvek u skladu sa potrebama klijenata, preko ljubaznog i profesionalnog osoblja, do adaptiranja i prilagođavanja enterijera vrsti proslave.

Bazeni i oprema za bazene firme Crystal Pool. Izgradnja i održavanje bazena, bazenska opreme i hemija, opremanje spa centara.

Metals and Minerals Sales se bavi uvozom i izvozom metalnih proizvoda. Kada je u pitanju proizvodnja jedni smo od najvećih proizvođača rezervnih delova na bazi odlivaka za termoelektrane: delovi bager pumpi, valjci, rosnice, rotori... Proizvodimo najprodavanije kaminsko ložište u Srbiji, zatim kapije i ograde od livenog gvožđa, vrata, balkone i stepeništa koje jedini radimo od „gusa“ i na način kako se to radilo pre 300 godina.   

Reciklaža metalnog otpada i trgovina opremom za reciklažu su poslovi koje obavlja firma Jugopan.  Naša osnovna aktivnost je reciklaža otpadnih kablova. Recikliranjem kablova dobijamo bakarni granulat visokog kvaliteta. Sakupljanje aluminijumskog otpada je posao koji obavljamo. Aluminijumski otpad sortiramo i baliramo po klasama Sakupljanje metalnog otpada je posao koji obavljamo, sakupljamo i sve druge vrste metalnog otpada.  Sakuplanje prohromskog otpada obavljamo u velikim količinama, zatim ga sortiramo, sečemo i baliramo i isporučujemo kupcima u inostranstvo. Prodaja opreme za reciklažu je posao koji obavljamo. U ponudi imamo aligatorske makaze vrhunskog kvaliteta, prodaja opreme za reciklažu kablova, prodaja šredera, prodaja presa….

Firma Crystal Pool se bavi projektovanjem, izgradnjom, montažom i rekonstukcijom bazena i bazenske tehnike. Takođe, Crystal Pool radi i servisiranje i održavanje bazena i bazenske tehnike, kao i veleprodaju i maloprodaju, a pruža i usluge konsaltinga u ovoj oblasti.

MMS je jedan od najvećih proizvođača rezervnih delova na bazi odlivaka za Termoelektrane u Obrenovcu, Drmnu, Kolubari, Kostolcu. Proizvodimo ograde i kapije, balkoni, gelenderi, anti-parking stubovi, klupe, elementi za enterijer, liveni baštenski stolovi, livene peći... Naši kandelabri su ugrađeni u četiri najlepša parka u Beogradu: Zvezdara teatar, Manjež, Hajduk Veljkov venac i Tašmajdan. Naše potpuno livene klupe u dve verzije su ugrađene na Bežanijskoj kosi, zgrade i park „Imel“. Naše zaštitne rešetke za drvorede su u Nemanjinoj ulici i ulici Kralja Petra u Beogradu.

- Reklamiranje i izrada reklama različitih tipova - Digitalna štampa većih formata - Grafički dizajn i kreiranje logotipa - Reklame na kamionima, brendiranje vozila – pick-up, kombi, automobil - Brendiranje izloga i katovanje aplikacija od PVC folije za izlog - Optičko opsecanje štampanih nalepnica različitih formata i oblika - Plastificirane table - Izrada sajta i web dizajn - Uslužno lasersko sečenje i graviranje - Uslužno zaštitno laminiranje - Usluge sečenja PVC folije na kateru - Radovi na većim visinama i angažovanje alpinista za postavljanje vaših reklama sa krova na zgradu.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                       http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 2-6.7.2018.)    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji PARTNERS&ORKA potreban Vozač B kategorije (Luka Koper), lokacija Inostranstvo Uslovi: pasoš neke od zemalja EU ili slovenačka radna i boravišna dozvola, važeća vozačka dozvola B-aktivan vozač min.2 god. Kompaniji RIVER STAR potreban Kuvar, lokacija Inostranstvo Uslovi: odgovarajuće obrazovanje, min. 2 god. radnog iskustva, prednost radno iskustvo na kruzerima, znanje engleskog jezika. Kompaniji RUBIN potreban Automehaničar u sektoru održavanja, lokacija Kruševac Uslovi:  III/IV SSS-mašinskog smera, min. 2 god. radnog iskustva na traženoj pozicji, vozačka dozvola B.

Elektroizolacioni materijal za viklovanje elekromotora, transformatora, generatora, elektromagneta, vodenih pumpi i ostalo. Materijali koje Vam možemo ponuditi su: bakarna lak žica, elektro lakovi.

Kompanija Aura se već 21 godinu brine o  prirodnoj lepoti i nezi žene. Duga tradicija je iza nas, a pred nama nove ideje, snom praćene. 2016. godine otvorili smo Aura Beauty Lounge centar. On  je pravi beauty, umetnički kutak. Spoj minimalizma, elegancije i glamura u srcu Beograda, oslikava modernu ženu kroz svoj unutrašnji dizajn. U njemu je kreiran svet u kojem se svaka dama oseća prijatno, prihvaćeno i voljeno. Odiše toplinom i sigurnošću. Pobrinuli smo se o svakom detalju kako bi vaš boravak ovde bio nezaboravan.

Budućnost se dugi niz godina bavi poslovima vezanim za uređenje enterijera: složeni spušteni plafoni, dekorisanje plafona, dekorisanje zidova, pregradni zidovi, obloge, gipsarski radovi, kao i liveni gips (stubovi, kapiteli, stope, frizevi, lajsne).

Knjigovodstveno preduzeće Vitid, precizno i profesionalno, nudi knjigovodstvene usluge privrednim društvima i preduzetnicima, prilagođavajući se svakom klijentu posebno.Vođenje knjiga, izrada obračuna, ugovora, bilansa, završnih računa, poresko savetovanje...

12.10.2012 Najsavremeniji laser za trajno uklanjanje dlačica, od sada i u Srbiji! LUMENIS Light Sheer DUET je najsavremeniji model diodnog lasera koji je renomirana firma u proizvodnji lasera Lumenis plasirala na tržište. Postavljanjem novog standarda u laserskoj tehnologiji uklanjanja dlaka integracijom vakuum hendpisa sa većim spotom 22 x 35 mm, sistem LUMENIS Light Sheer DUET nudi značajna poboljšanja u odnosu na dosadašnju tehnologiju. Sada se smatra zlatnim standardom u domenu epilacije zbog posedovanja jedinstvenih mogućnosti. Priuštite sebi najefikasniju lasersku epilaciju koju obavljaju lekari sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa laserima!

Neka Vam zdravlje bude na prvom mestu! Izaberitenaše proizvode iz prirode i očistite svoj organizam. Pogledajte našu ponudu i izaberite neki od programa koji će Vaše telo očistiti od otrova. Programi sadrže: tinkturu crnog oraha, pelin, klinčić, gorku so. Takođe, u našoj ponudi imamo Zapper aparat slabe struje, niskog napona i određene frekfencije, koji se koristi za ubijanje parazita. Princip rada aparata je jednostavan i efikasan je u uklanjanju otrova, žučnog i bubrežnog kamenja. Pomozite svom telu!

Bavimo se prodajom: motornih ulja, filtera, vodenih pumpi, akumulatora, rezervnih delova, auto guma, auto opreme, auto kozmetike i alata. Od 2000. godine kada smo počeli sa radom zauzeli smo vodeću poziciju u ovom poslu na tržištu Zemun Polja, Batajnice, Ugrinovaca i Banovaca. Garantujemo dugotrajnost i kvalitet naših proizvoda.

Strana 2 od 37