Video Oglasi - Sve kategorije

Elektrooprema rudarskih mašina za površinske kopove kao što su: Rotorni bager SchRs1600 - G3 u RB "KOLUBARA" je revitalizovan posle majskih poplava 2014. godine i pušten u rad u aprilu 2015. godine. Radovi na bageru su završeni u rekordnom roku.   Rotorni bager SchRs630 - G4, Primenjujući sopstvena stručna i iskustvena znanja, IT inženjering efikasno realizuije i najkompleksnije projekte, a korisnicima obezbeđuje rešenja koja doprinose poboljšanju njihovog poslovanja.(2015.) Rotorni bager ScHRs740L - G5 - Bager je pušten u rad krajem 2014. godine. Posle dužeg vremena kompletna projektna dokumentacija, integracija elektroopreme i softver za ovu složenu mašinu su realizvani u Srbiji. U saradnji a ThyssenKruppom kao nosiocem tehnologije posao su uspešno realizovali:  IT Inženjering Beograd. SIEMENS Beograd i Kolubara Metal Vreoci. Bager dreglajn EŠ6/45 - Projektovanje, integracija i puštanje u rad elektroopreme za kompletne mašine (Bager dreglajn EŠ5/45, EFT - Rudnik lignita Stanari, BiH, 2005.) Bager dreglajn EŠ6/45 - EŠ3. Zahvaljujući širokom spektru ekspertskih znanja i inovativnom pristupu u rešavanju problema, IT inženjering nudi vrhunska rešenja, kvalitet projektovanja,integracije opreme  i izvođenja svih projekata.  (Bager dreglajn EŠ6/45 - EŠ3, EPS, RB "Kolubara", 2015,) Bager Vedričar ERs1000/20, IT inženjering Beograd, u konzorcijumu sa Siemens Beograd je uspešno izvršio modernizaciju bagera. Celokupan posao je obuhvatao projektovanje, integraciju, nadzor nad montažom, softver ispitivanje i puštanje u rad elektroopreme.  Bager Vedričar  ERs1000/20,   EPS, RB "Kolubara", 2016,) Tračni odlagač ARs1800/14+33+60x20, Nadzor nad montažom, ispitivanje, puštanje u rad mašina na terenu kod korisnika ( Krajnji korisnik: EPS, RB "KOLUBARA" Lazarevac, 2013.) Korišćenjem savremenih alata (TIA portal, WinCC) realizujemo HMI Softver i potrebnu softversku podršku za složene upravljačke PLC i SCADA sisteme( Rotorni bager SchRs1400/3x28 - BWE6600, RB KOLUBARA Lazarevac, 2016.) Integracija elektroopreme u sopstvenoj radionici. Sopstvena radionica, iskusno osoblje, kvalitetni alati, razrađena mreža dobavljača, sopstveni magacin opreme i pribora, kao  i bogata arhiva radioničke dokumentacije za komponente upravljačko nadzornih sistema omogućavaju nam brzu integraciju.    

IT Inženjering je privatna inženjering firma čija je delatnost modernizacija elektroopreme rudarskih mašina na površinskim kopovima, projektovanjem i integracijom upravljačke i opreme za regulisane motorne pogone za nove rudarske mašine i isporukom rezervnih delova za upravljačku i elektronsku opremu.

Oglasi za posao preko omladinske agencije kod proverenih i pouzdanih poslodavaca. Ponuda poslova sa punim ili dvokratnim radnim vremenom. Ponuda poslova je raznolika i menja se iz dana u dan. Postanite naš član i pratite najnovije oglase za posao svakodnevno. 

Uredimo zajedno prostor u kom živimo i koji volimo. Opremamo gradske prostore, parkove, dečija igralista, bašte, terene...

Club pizzeria Ze & Z ima sledeće nove specijalitete u ponudi: Marinirana rebra, Sveža Zez kobasica, Pileći štapići u musliju, Grilovana Zez palenta sa kobasicom, Krem čorba od bundeve. Čekamo Vas u Zemunu!

Fabrika stočne hrane koja nudi gotovu hranu za životinje. Odlikujemo se vrhunskim kvalitetom proizvoda kao i znanjem u proizvodnji i skladištenju proizvoda. Pored fabrike za proizvodnju stočne hrane posedujemo i farmu za tov pilića. Nudimo Vam potpune i dopunske smeše, vitaminsko-mineralne predsmeše i proizvode od soje.

Organizacija poslovnih ili turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu. Organizacija razgledanja grada, po želji sa profesionalnim vodičem. Organizacija izleta, obilaska manastira i istorijskih znamenitosti na širem regionu. Prevoznik po Vašoj meri, vozila po Vašoj želji,  Vaš BeoRent International  

Potrebni su Vam iznajmljivanje i rentiranje minivan vozila ili automobila u Beogradu? Pružamo Vam sledeće usluge: Najam vozila sa vozačem za sve destinacije. Prihvat poslovnih i diplomatskih delegacija. Po vašoj želji, naši predstavnici čekaju na aerodromu umesto Vas. Grupni ili individualni aerodromski transferi. Prevoznik po Vašoj meri, vozila po Vašoj želji,  Vaš BeoRent International

Mlada, dinamična i profesionalna ekipa Foto Luke Vam nudi vrhunski kvalitet fotografija sa svih digitalnih medija i filmova. U okviru akcije senior kartice, Foto Luka Vam nudi 30% popusta na sve foto poklone i fotografije. Obradujte sebe i bližnje, jednim od foto polona iz naše ponude ili divne, praznične trenutke zamrznite u jednu lepu porodičnu fotografiju.

Adekvatno rešenje za svaki Vaš zahtev. 

-Kompaniji PARTNERS&ORKA potreban Operater u luci sa vozačkom dozvolom B kategorije, lokacija Inostranstvo Uslovi: vozačka dozvola B kategorije, min. 2 god. vozačkog iskustva, pasoš neke od zemalja EU ili slovenačka radna i boravišna dozvola. -Kompaniji SOS DEČIJA SELA SRBIJA potrebni Finansijsko-administrativni radnik, lokacija Beograd Uslovi: VSS, min. 1 god. radnog iskustva na traženoj poziciji, iskustvo na projektima EU i drugih javnih fondova,MS Office, znanje engleskog jezika. -Kompaniji JAKOV SISTEM potreban Prodavac u maloprodaji, lokacija Niš, Prokuplje   Uslovi: min. SSS, min. 1 god. radnog iskustva, vozačka dozvola, znanje rada na računaru i računarskih komponenti.

NS koncept se bavi automatizacijom industrijskih i termoenergetskih procesa primenom savremenih nadzorno upravljačkih sistema koji obezbeđuju pouzdanost procesa i uz pomoć savremene i kvalitetne opreme i tehnologije svetski poznatih proizvođača. NS koncept nudi kompletna rešenja koja obuhvataju termoenergetske instalacije, sisteme vodosnabdevanja, prehrambenu industriju i ostalu industriju.

Kompanija Nimax d.o.o. je autorizovani uvoznik i distributer Philips Lighting proizvoda za teritoriju Srbije. Nimax d.o.o. sarađuje sa investitorima, arhitektama, projektantima, trgovačkim kućama, instalaterima i krajnjim korisnicima proizvoda i usluga, svima onima kojima je potreban savet ili projekat i rešenje za osvetljenje objekta.

Obogatite svoje praznične trpeze nekim od domaćih zlatiborskih proizvoda iz naše ponude. Zlatiborski suhomesnati proizvodi, sir, domaće kobasice, ajvar, slatko, med i rakija će udovoljiti svim Vašim čulima. Doneli smo u Beograd za Vas zlatiborski duh, krenite po njega u neku od naših prodavnica i obradujte sebe i bližnje uživanjem u ukusima domaćih proizvoda. 

Poslovi koje obavlja Žica Mont su: Proizvodnja i prodaja pletene žice, panelne ograde, žičane ograde od pocinkovane, plastificirane i bodljikave žice.  Montaža žičanih ograda. Plastifikacija pletene žice na automatskom postrojenju „ekstruderu“ od nerecikliranih PE granulata sa farbama koje poseduju UV zaštitu, otpornih na habanje i spoljne klimatske uslove. Izrada metalnih ograda po traženim dimenzijama i kapija od različitih profila i ukrasne galanterije.  

Žica Mont proizvodi i prodaje žičane ograde, sa ili bez usluge montaže. Žičane ograde proizvodimo od pocinkovane žice, plastificirane žice i bodljikave žice. Plastifikaciju žice radimo od nerecikliranih granulata sa farbama koje poseduju uv zaštitu i otporne su na sve spoljne faktore. Plastifikacija se radi u više boja, ali najčešće su bela, siva i zelena. Panelne ograde izrađujeo od više vrsta žice najčešće od žica debljine 4mm i 4.5mm. Panele izrađujemo u dužinama od 2m i 2.5m, a visina panela može biti od 1m do 2m. Takođe, paneli mogu biti pocinkovani ili plastificirani._U ponudi imamo i sav prateći materijal za montažu ograda.

Turistička agencija Hedonic Travel ljubiteljima putovanja nudi pažljivo osmišljene i kvalitetno odabrane  programe za odmor iz snova. Ukoliko želite letovanje u Grčkoj, zimovanje u nekom od najlepših ski centara, posetite najlepše gradove Evrope ili daleke destinacije, Hedonic Travel je prava turistička agencija za Vas.

Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom. Svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima.

Vertikalni vrtovi su postali veliki hit kako za bašte i otvorene prostore, tako i za male prostore zatvorenog tipa. Ono što ih čini posebnim jeste da vam dosta štede prostor , ulepšavaju Vaš dom, a pre svega pored estetskog imaju i ekološkog udela. Vertikalni vrtovi se moraju dobro isplanirati i organizovati kako bi biljke na malom prostoru nesmetano rasle. Za ljubitelje prirode ovo je idealan mali kutak za uživanje.

Preduzeće za medicinsko snabdevanje PALINIĆ d.o.o. posluje 20 godina na tržištu Srbije. Svim profilima zdravstvenih ustanova nudimo sledeće proizvode:  medicinski instrumenti, medicinski aparati, dijagnostički medicinski aparati, terapijski medicinski aparati, hirurški instrumenti -instrumenti za hirurgiju, EKG aparati, ginekološki instrumenti, ORL instrumenti, bolnička oprema, oprema za zdravstvene ustanove, uniforme za medicinsko osoblje, Antidekubitalni dušci, dužinomeri za bebe, koncentratori kiseonika, električni noževi za gazu, čeona ogledala, suvi stelirizatori, vage, ležaj za preglede i intervencije sa eletrično podesivom visinom...

Strana 3 od 42