Video Oglasi - Sve kategorije

                   Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                       http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u periodu 26.-30.3.2018.)      Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji PARTNERS&ORKA potreban Elektroinženjer, lokacija Inostranstvo Uslovi: VI/VII SSS-elektro smera, znanje engleskog jezika, poželjno znanje češkog ili slovačkog jezika. Kompaniji SKROZ DOBRA PEKARA potreban Pizza majstor, lokacija Beograd, Novi Sad, Inđija, Ruma, Temerin Potreban Pizza majstor. Kompaniji TEKON-TEHNOKONSALTING potreban Diplomirani inženjer geodezije, lokacija Beograd Uslovi: VII SSS, radno iskustvo, znanje rada na računaru, AutoCAD, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B.

EcKER DOO sarađuje sa francuskom fimrom SCARYBIRD čiji je distributer za Srbiju. Uređaj efikasno odbija ptice svojom pojavom, poput repelenta. SCARYBIRD je član uglednog evropskog udruženja DONAU SOJA sa sedištem u Beču.     "Kao što  je poznato, razne ptice štetočine (čvorak, golub, vrabac, lasta, vrana, svraka, galeb,  gavran, kos, kormoran…)  izazivaju veliku štetu na svim vrstama poljoprivrednih zemljišta (njive, vinogradi, voćnjaci,  povrtnjaci, ribnjaci...) ali i na sistemima za navodnjavanje, silažnim vrećama, štalama, magacinima i  drugim objektima.  Tako  zadaju velike glavobolje poljoprivrednim proizvođačima. Šteta ponekad naraste i do 50%  što predstavlja veliki gubitak prinosa. Naučnici su posmatranjem utvrdili da se manje ptice plaše samo velikog predatora koji ih odbija i rasteruje samom svojom pojavom. Zato su stručnjaci francuske firme SCARYBIRD od specijalnih materijala konstruisali zmaja sa izgledom  grabvljivca (orao, soko, jastreb) koji  se jačinom vetra njiše na vrhu specijalnog teleskop štapa i tako oponaša let velikog predatora u potpuno nepravilnom i asimetričnom letu.  Uređaj je pokazao visoku efikasnot, 100% je ekološki, ne troši energiju osim vetra (min 2km/h), nije bučan, nije invanzivan, lako se montira i prenosi, a što je najvažnije, nije skup i  traje više sezona ! U uslovima kvadratnog ili blago pravougaonog oblika terena, uređaj pokriva površinu od oko 1 ha bez  zaklona (zgrade,šume). Montaža je jednostavna i traje oko 5 minuta, a podrazumeva najpre postavljanje zemnog stalka (fiberglas, puni profil, ukucati u tlo gumenim čekićem), na koji se postavlja teleskop štap (6m ili 9m visine) na čijem  vrhu je prethodno zakačen zmaj (155x55cm). Uređaj se postavlja tek kada se ukaže potreba, a skida se kada problem prođe ili vetar pređe jačinu od 45 km/h ! SCARYBIRD uređaj se može još koristiti na aerodromima, marinama i na zgradama (protiv jata ptica, galebova i golubova). Više informacija na zvaničnom sajtu WWW.SCARYBIRD.COM koji je urađen i na srpskom jeziku."

Prevodilačka agencija ABC Prevodi radi sve vrste prevoda sa i na sve svetske jezike. ABC Prevodi prevodi sve vrste tekstova i dokumenata – lični dokumenti, poslovni dokumenti, ugovori, izveštaji, stručni tekstovi... Prevodi mogu biti bez i sa overom sudskog tumača. Sve prevode radimo u najkraćem mogućem roku i po najpovoljnijim cenama.

Svakodnevno dobijate mnogo poslovnih ponuda, a u modernom biznisu odluke se donose brzo. Konkurencija je jaka, intenzivna, ponekad čak i brutalna. Ali mi imamo REŠENJE! Pređite na DIGITALNO i pobedite konkurenciju. Sve se može pregovarati uz obostranu korist! 

Aparati najpoznatijih proizvođača Vending programa - Saeco, Rheavendors, Bianchi, Omnimatic, Fas. Sirovine koje koristimo su namenjene isključivo za samoposlužne aparate. Willi Commerce pruža kompletnu uslugu, od postavke aparata, preko održavanja, punjenja neophodnim sirovinama, servisa u najkraćem mogućem roku do prodaje samoposluznih aparata i svih potrebnih sirovina. Aparati za kafu daju napitke od kafe u zrnu,nes kafe,tople čokolade,mleka i voćnih čajeva. Aparati za hladne napitke slatke i slane grickalice su opremljeni najboljim proizvodima domaćih i stranih proizvođača po cenama koje pariraju maloprodajnim. U ponudi imamo veliki broj samostalnih aparata manjeg ili većeg kapaciteta. Vaše je da nas pozovete, a mi Vam dajemo najbolji predlog shodno Vašim željama i potrebama.

Ukoliko imate potrebu da svoj radni prostor učinite profesionalnim i svojim zaposlenima i klijentima pružite modernu uslugu, pozovite nas, a mi ćemo Vam pomoći oko izbora samoposlužnih aparat za tople i hladne napitke za Vašu firmu. Iskoristite našu stalnu akciju besplatne postavke i održavanja aparata. Kod nas možete kupiti sve sirovine i opremu za rad samoposlužnih aparata. Nudimo usluge održavanja, servisa i iznajmljivanja svih samoposlužnih aparata. www.willicom.rs

Osnovna delatnost našeg preduzeća jeste projektovanja i montaže svih tipova stepeništa i kombinacija, kao i pratećih elemenata ograda, gelendera itd. Funkcionalno, ali i lepo stepenište koje upotpunjuje ceo vaš ambijent može se dobiti i raznim kombinacijama - kombinacijom metalne ili drvene konstrukcije, vrste i boje drvenih gazišta...Pozovite nas imamo rešenje i za vas.

Specijalistička urološka poliklinika Uro medica vrši dijagnostiku i lečenje iz oblasti urologije, ginekologije i andrologije. Specijalistički pregledi: ultrasonografija abdomena, ultrasonografija skrotuma, trus prostate, systoscopija, urethroscopia, biopsija prostate, eho gl. mammae, frenulotomija, circumcisio, skrotalne operacije, operacije na penisu, EKT kondiloma, urodinamičko ispitivanje, urofloumetrija...

Preduzeće PGS Lesnik se bavi postavljanjem svih tipova stepeništa i kombinacija - metal-metal, metal-drvo, metal-staklo, drvo-staklo, samo drvo, kao i pratećih elemenata ograda, gelendera itd. Kombinujući moderne tehnologije i nove materijale sa bogatim iskustvom u arhitektonskim rešenjima, u mogućnosti smo da u potpunosti zadovoljimo očekivanja i želje najzahtevnijih klijenata.

Centar za strane jezike nudi indvidualne i grupne kurseve za strane jezike. Organizuje letnje škole i putovanja u cilju da učenje budi zanimljivo. Pored kurseva za decu, tinejdžere i studente organizuje seminare i obuku za stručno usavršavanje. Posetite naš sajt i uverite se koliko znate strani jezik!

Reciklaža ambalažnog staklenog otpada je posao koji obavlja Srpska fabrika za reciklažu strakla - Grejač, Aleksinac.  Posedujemo dozvolu operatera za sakupljanje, transport, privremeno odlaganje i tretman staklenog krša. Danas smo jedini koji posedujemo postrojenje za reciklazu otpadne staklene ambalaze u Srbiji. Donosimo rešenja za skladištenje staklenog otpada, odvoz staklenog otpada i svi ostali logistički problemi koji mogu da nastanu oko organizacije upravljanja ambalažnim otpadom.  

Ekos DDD obavlja poslove dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, fumigacije i suzbijanja korova. Preduzeće je potpuno opremljeno tehnički, što podrazumeva posedovanje kompletne opreme za izvođenje poslova dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, fumigacije i suzbijanja korova.Posedujemo sve važeće dozvole, sertifikate iz oblasti DDD poslova. Radimo po principima HACCP.Pozovite nas, garantujemo vrhunski kvalitet usluge, brzinu, i pouzdanost kao i popuste i pogodnosti za naše stalne klijente.

                   Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla  (važe u periodu 19-23.3.2018.)    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji CYRILLIC SOFTWARE potreban Java Developer, lokacija Inostranstvo, Cela Srbija Potreban Java Developer, sa znanjem i iskustvom u:Java/J2EE, Spring, Spring Boot, Maven, HTML/HTML5. Rad od kuće. Kompaniji PARTNERS&ORKA potreban Fasader, lokacija Inostranstvo Uslovi: min. 3-5 god. radnog iskustva, posedavanje EU pasoša. Kompaniji AUTOMATERIJAL potreban Menadžer prodaje Shell ulja i maziva, lokacija Zapadna Srbija Uslovi: veština u komunikaciji i pregovaranju, znanje rada na računaru, vozačka dozvola B-aktivan vozač.

Izrada i montaža panelnih ograda i kapija po najpovoljnijim cenama. Svi elementi naših proizvoda su termički pocinkovani, cink-fosfatirani i plastificirani poliesterom. Vrhunska zaštita protiv rđanja, tehnički zaštićena slojem cinka i slojem plastike. Garantujemo 10 godina za svaki od naših proizvoda.

Potreban Vam je tranport robe i selidbe ka Evopskim gradovima. Judo trans Vam nudi kompletnu uslugu transporta ka Nemačkoj i Obratno. Transport robe i selidbe za Nemačku obavljamo skoro svakog dana u radnoj nedelji. Takođe za Vas organizujemo utovar i transport komercijalne robe, nameštaja i selidbe u svim delovima Velike Britanije. Transport do Španije obavaljamo tri puta nedeljno gde prevozimo komercijalnu robu, auto delove, konfekciju i nameštaj.

Ukoliko tražite najbolje rešenje za transport vaše robe iz Srbije ka Evropi i obrnuto, Judo Trans je nabolji izbor. Pored međunarodnog transport robe, bavimo se i organizacijom međunarodnih selidbi. Transport robe i međunarodne selidbe iz Srbije vozimo za Nemačku, Austriju, Mađarsku, Italiju, Sloveniju, Španiju, Švajcarsku, Englesku, Belgiju, Holandiju, Dansku, Švedsku, Norvešku, Francusku, Poljsku, Finsku, Slovačku, Češku, Latviju, Estoniju, Grčku i Albaniju. Obavljamo kompletne i zbirne utovare utovare iz Srbije za celu Evropu i obratno. Naš logistički tim u stanju je da u svakom trenutku ponudi brzu, efikasnu i jeftinu uslugu za svaki transport robe u međunarodnom transportu. Posetite naš sajt i saznajte zašto smo najbolje rešenje za transport vaše robe.

Aquapromet se bavi prodajom vodovodnog i kanalizacionog materijala, sanitarija, bojlera, keramičkih pločica... Aquapromet asortiman robe zasniva se na proizvodima domaće, ali i uvozne proizvodnje i tu su: kućna kanalizacija, ulična kanalizacija, PVC cevi za vodovod, drenažne cevi, instalacije za vodu, instalacije za kanalizaciju, vodovodne cevi, kanalizacione cevi, galanterija za kupatilo, keramika, pločice za kupatilo, vodokotlići, WC šolje, nameštaj za kupatilo, hidromasažne kade i kabine, tuše kabine...

MVG

Firma MVG nudi usluge prevođenja iz svih oblasti na više jezika. Nudi prevođenje pravno-ekonomske, društveno-političke, finansijsko-računovodstvene oblasti koj aje inače i najtaženija. Porede usluga prevođenja na engleski, francuski, nemački, slovenački i druge. Stalni sudski tumač za francuski,slovenački i nemački jezik će ispuniti sve zahteve klijenata i u kratkom roku omogućiti da dobijete dokumenta koja su sa pravne tačke gledišta potpuno validna.

Svi proizvodi u našoj ponudi odgovaraju važećim standardima iz oblasti crne metalurgije. Iz asortimana izdvajamo limove (TV limove, HV limove i rebraste limove), cevi (kvadratne, pravougaone i okrugle šavne cevi, hidro ispitane cevi i ZP profile), čelične profile, čelike (okrugli, kvadratni, pljosnati) i grifovani program (cevi, flahovi, mreže, kvadratni čelik i grifovani elementi).

Društvo za konsalting, menadžment i kontrolu vatrogasne opreme Vatroival d.o.o., specijalizovano je za uslužno vođenje poslova iz zaštite od požara (ZOP) i bezbednosti i zdravlja na radu (BZR). Posedujemo brojne sertifikate, ako i rešenja MUP-a. Vršimo kontrolu stabilnih sistema za gašenje požara, kao i obuku i proveru znanja svih zaposlenih iz zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu.  

Strana 3 od 38