Video Oglasi - Sve kategorije

Ipas DB proizvodi mašinsku plastiku od poliamida, polietilena i polipropilena u obliku šipki, cevi i ploča, ili po uzorku ili crtežu. - Puni profili od poliamida, polietilena i polipropilena. - Ploče od poliamida, polietilena i polipropilena. - Razne vrste točkova. - Odbojnici za zidove - Gotovi delovi od plastike

Iskoristite prednosti svoje delatnosti da na vizuelan način predstavite šta radite. Pohvalite se već realizovanim projektima, neka Vaši kupci vide šta radite i sigurno je da će se pre odlučiti za Vaše usluge, nego za neke za koje su samo čuli. Kontaktirajte Yellow Pages i potražite pomoć našeg stručnog tima koji će Vam ponuditi kreativna marketinška rešnja i pomoći Vam da svoje usluge predstavite na najbolji mogući način.

Strojotehnika Vam nudi program alatnih mašina (Hurco, Heller i Roders), program reznog alata (Innotool, Miller, Beck) i program prihvatnog alata (Haimer, WTE). Takođe, nudimo Vam kompletnu opremu za radionice i proizvodnju Sartorius Werkzeuge.

Prezident hotel je moderan i luksuzan hotel u blizini centra Novog Sada, na svega 100 m od Novosadskog sajma. Gostima je na raspolaganju 50 soba i apartmana, odnosno preko 100 ležaja, kao i široka paleta usluga: luksuzno opremljene klimatizovane sobe, ljubazno, multilingvalno i uslužno osoblje, mogućnost korišćenja interneta, relaksacija u zatvorenom bazenu i Wellness&Spa Centru, uživanje u lounge baru hotela, mogućnost poručivanja hrane, obezbeđeni parking, pranje automobila, mogućnost iznajmljivanja vozila.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                       http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 18-22.6.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji TANASIĆ TRGOTRANS potreban Prodavac pripravnik i Prodavac (m/ž), lokacija Beograd, Šabac i Zaječar Uslovi: SSS, znanje rada na računaru, znanje engleskog jezika, poželjno radno iskustvo na traženoj poziciji. Kompaniji AMAN potreban Šef računovodstva, lokacija Beograd-Surčin Uslovi: VII SSS-ekonomskog smera, min. 5 god. radnog iskustva. Kompaniji WALTON INTERNATIONAL potreban Java i Web Developer, lokacija Inostranstvo Potrebni: Product Owner, iOS Developer, Android Developer, Test Automation Engineer, Junior Java Developer, Javascript Engineer, Java Developer, DevOps Engineer, GoLang Developer.

Uredimo zajedno prostor u kom živimo i koji volimo. Opremamo gradske prostore, parkove, dečija igralista, bašte, terene...

Preduzeće Europlastic iz Stare Pazove bavi se proizvodnjom plastike i proizvoda od plastike vrhunskog kvaliteta i dizajna. U ponudi imamo širok asortiman proizvoda od plastike kao što su proizvodi za kuću i baštu, kupatilo, hranilice i pojilice za živinu i igračke...

Sat optik nudi veliki izbor ramova za naočare, dioptrijske i sunčane naočare najrenomiranijih stranih i domaćih brendova. Uz naočare, kod nas je moguće obaviti pregled optometriste. Naši optičari nude najsavremeniju izradu stakala i njihovu ugradnja u ram koji možete odabrati iz naše bogate ponude. Veliki izbor okvira i svih vrsta dioptrijskih stakala...

Osnovna delatnost SZTR Mika su prvenstveno izrada i popravka kamionskih cerada, izrada i popravka tendi i izrada i popravka šatri. Uz kamionske cerade, tende i šatre, SZTR Mika proizvodi i ceradna platna, navlake za zatvaranje lokala, providne ceradne folije, pokrivke, prekrivke i još mnogo toga kao što su i ostali plastični proizvodi. Takođe, vrši sve vrste prepravki i popravki.

POP S: a one stop shop for textiles POP S, a company with family tradition in PTCsince 1942, has six modern shops in Belgrade and in Novi Sad, with new shops will be opened shortly.  The formula has proven to be successful.  But what are the corner stones to this success? POP S offers a wide variety of services including the cleaning of very sensitive garments like suede, leather and fur, but also curtains, rugs and carpets. To ensure a safe cleaning of all these different types of textiles, POP S offers both dry cleaning with PERC and alternative solvents, next to wet-cleaning. Other popular services comprise coloring of leather and textile, tailor alterations and reparations and cleaning of shoes and bags. POP S is a one stop shop for textiles. Everything fits the ambition of the laundry: offering excellent international quality of service to the clients at moderate prices. Certified technicians improve their skills at the factories of the suppliers of these different machines. Currently the headcount of POP S is 23 employees of which fifteen staff members hold level 3, 4 and 5 certificates in the European Quality Framework (EQF), specific for textile occupation. Another two employees are credited with the CINET D-level certificate for Sustainable Textile Cleaner. The brand policy is implemented through professional work instructions and regular training of employees in the business units, focussing on the application of uniform operating techniques. Instructors check the work regularly in all six shops and organize additional training whenever necessary.Although any customer should feel special, the company does have a loyalty program in the form of a Priority Club that (1500 members) enjoying discounts and club-exclusive perks such as a pick-up and delivery service.

Korak 1 - Odaberite vrstu firme koju želite osnovati Korak 2 - Na našoj web - stranici imate i narudžbenicu u pdf-u, ispunite je! potpisanu pošaljite preko e mail-a sa fotokopijom potrebne dokumentacije na našu e-mail adresu: firmen@e-formline.com il preko fax:0049-71122954538 Korak 3 - Poslaćemo fakturu, račun Korak 4 - Uplatite iznos preko banke korak 5 - Potvrdimo sastanak za osnivanje firme AKO OSNIVAČI I DIREKTORI ŽELE ŽIVETI U NEMAČKOJ I POSLOVANJE VRŠITI IZ NEMAČKE, TEK ONDA VAM TREBA BORAVIŠNA VIZA! - Posle osnivanja i dobijanja registracije od suda, podnesite zahtev za boravišnu vizu (važi samo za gradane BIH, SR, CG, MK, državljanima Hrvatske ne treba) vezano za firmu. Uz zahtev treba da podnesete dodatno i biznis plan. Ako ste dobili registraciju firme od strane sud-a, i boravak od strane nemačke vlade, onda cemo prijaviti delatnosti koje ste izabrali kod privredne komore (ove naše usluge su uračunate u cenu). I možete početi sa radom!

Pomozite mladima da se odluče za neki od programa na vašem fakultetu. Na vizuelan način predstavite prednosti Vaše škole ili univerziteta, pokažite akreditacije, pohvalite se stručnjacima i sadržajima koji Vašu obrazovnu ustanovu stavljaju ispred drugih.  Kontaktirajte Yellow Pages i potražite pomoć našeg stručnog tima koji će Vam ponuditi kreativna marketinška rešnja, koja će dovesti sve ljubitelje putovanja do praga baš Vaše obrazovne ustanove.

Uspešno se bavimo  organizacijom: Letnjih i zimskih turističkih aranžmana, Đačkih ekskurzija, kako u zemlji tako i u inostranstvu, Jednodnevnim i višednevnim izletima, vikend putovanjima, Organizujemo kongrese u zemlji i inostranstvu. Naša usluga obuhvata : prevoz putnika turističkim autobusima koji su u našem vlasništvu, odgovorni pratioci grupa i predstavnici u turističkim mestima, smeštaj, biran u skladu sa zahtevima naših klijenata, koji prezentujemo u ovom katalogu, povoljni uslovi plaćanja.

Staklorezačka radnja Verde nudi sve staklorezačke usluge. Radimo uramljivanje slika, uramljivanje ogledala i montažu stakla. Vršimo montiranje stakla i brušenje stakla svih veličina i debljina. Radimo ugradnju stakla, popravku ogledala i popravku slika.

Za ovo leto smo Vam pripremili: Paraliju, Olympic Beach, Leptokariju, Stavros, Halkidiki, Kušadasi, ostrva: Evia, Tasos i Lefkada. Svi navedeni aranžmani su rađeni u celokupnoj organizaciji  LUI TRAVEL-a. Preduzeće Lui travel d.o.o. raspolaže  sa 19 autobusa visoke turističke klase koje koristi za sopstvene potrebe, a na osnovu zahteva pravnih i fizičkih lica vrši i iznajmljivanje istih. Naše usluge: prevoz putnika turističkim autobusima koji su u našem vlasništvu, odgovorni pratioci grupa i predstavnici u turističkim mestima, smeštaj, biran u skladu sa zahtevima naših klijenata, povoljni uslovi plaćanja.  Za kilometar ispred svih...

Od metala se rade građevinski i dekorativni elementi kao što su: nadstrešnice, ograde,elementi enterijera i eksterijera, metalna vrata za industrijske objekte. Sistem rada u ovom slučaju je snimak stanja, zatim izrada dokumentacije i izradu po dokumentaciji nakon što istu pregleda i odobri kupac. Preduzeće raspolaže većim brojem mašina i pratećom opremom za obavljanje opisane delatnosti. Oprema je uglavnom nabavljenja u poslednje  3-4 godine, od kada se preduzeće orijentisalo na bravarske radove.

Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu je prvi privatni akreditovani univerzitet u Vojvodini. Univerzitet Privredna akademija osnovan je 2000. godine, od strane prof. dr Slavka Carića, vrhunskog stručnjaka iz oblasti prava i veoma cenjenog profesora i naučnog radnika iz oblasti Privrednog prava i Međunarodnog privrednog prava i to ne samo u našoj zemlji nego i u inostranstvu.

Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment - FIMEK nastoji da u procesu studiranja kroz sinergiju profesionalnog, savremenog i kvalitetnog obrazovanja i usavršavanja kod studenata formira pozitivan stav prema sticanju novih znanja i veština i stalnom usavršavanju, a u cilju sigurnog postizanja uspeha i napredovanja u karijeri. 

                  Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                       http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u period 11-15.6.2018.)    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji  PTP ČAR EXPORT-IMPORT potreban Radnik u proizvodnji-pogon stiropora lokacija Kragujevac Uslovi: min. SSS, min. 3 god radnog iskustva na sličnim poslovima, rad po smenama. Kompaniji AV MARKET potreban Prodavac tehničke robe,  lokacija Požarevac Uslovi: komunikativnosti, znanje engleskog jezika, znanje rada na računaru, prednost radno iskustvo u prodaji i poznavanje audio/video tehnike. Samostalnoj automehaničarskoj radnji BANE potreban Automehaničar, lokacija Beograd-Umka Potreban Automehaničar sa iskustvom. 062 401 791  

Inter gradex trade - IGT Čačak je uvoznik i distributer materijala za grafičku i pakovnu industriju.   Materijali  za grafičku i pakovnu industriju koje imamo u  ponudi su: Polipropilenski filmovi, Cast polipropilenski filmovi, Termoformirajući flexiblini filmovi, Poliolefinski (PO) i PVC skupljajući filmovi, Polipropilenski filmovi za laminaciju, Kraft papiri, Samolepljivi papiri, Plastificirani papiri, Samolepljivi filmovi, Obostrano lepljiva traka za flexo štampu.  

Strana 4 od 37