Video Oglasi - Sve kategorije

Ugodite sebi na najbolji način, odlučite se za neko od krsterenja koja Vam nudi Allegra. Obiđite Evropu ili Australiju, Ameriku i Bliski Istok ili ceo svet. Krstarite vodama celog sveta ekskluzivnim brodovima koji imaju bogat sadržaj i program. Pogledajte naš sajt za više informacija.

Želimo istaći da imamo ekskluzivnu ponudu krstarenja po svim morima svijeta. Allegra sarađuje sa najvećim i najpoznatijim svetskim kompanijama: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line, Carnival Cruise Line, Celestyal Cruises, Azamara Cruises… Povezujući velike kompanije direktno sa strankama, cene Allegra krstarenja su prilagođene našem tržištu, i u većini slučajeva su niže od kataloških. Istražite Mediteran, Karibe, Južnu Ameriku, Sjevernu Evropu, posetite Dubai ili obiđite svet... U ponudi su grupna i individualna krstarenja, a za individualna krstarenja nudimo i mogućnost avio prevoza, transfera do luke polaska ili rezervacije parkinga. Probudite se svako jutro u drugom gradu. Vaša Allegra krstarenja!     

Očna kuća sfera ima veliki izbora ramova i okvira za naočare. U ponudi su brendirane naočare. Dioptrijska stakla i plastika su izuzetnog kvaliteta, poznatih proizvođača i savremenog dizajna. Za zdrave i lepe oči i kristalno jasan vid, Vaša Očna kuća Sfera.  

Očna kuća SFERA je optičarska radnja u Beogradu sa dugogodišnjim iskustvom. Naša misija je da na pravi način prenesemo svoje znanje našim cenjenim klijentima i da na taj način dođemo do najboljeg, najzdravijeg i najekonomičnijeg rešenja za svakog klijenta. Nudimo Vam sočiva i naočare za sve generacije.

Kompletna ponuda keramičkih, granitnih i bazenskih pločica italijanskog renomiranog proizvođača. Na jednom mestu nudimo kompletnu opremu za kupatilo kao što su sanitarije, kupatilski nameštaj, Jacuzzi hidromasažne kade, tuš kabine, kombinovani sistemi i mini bazeni. Posetite izložbeni salon Eurodom-a i nađite pravu kombinaciju za vas.

Firma S.O.K se bavi instalalacijom kućnih solarnih sistema. Ukoliko Vam je potrebna topla voda na jedan sistem možete priključiti više uređaja. Postavlja se na poseban metalni stalak pod nagibom od 45 stepeni. Kolektor koji se montira se sastoji od vakumskih cevi koje su jednim krajem zaronjene u sam rezervoar. Smenjivanjem tople i hladne vode kroz cevi postiže se zagrevanje vode.

Izrada, prodaja i servis zavesa, mebl štofovi, tapete i tapetarski materijal.U ponudi imamo razne tipove garnišni, a takođe pružamo usluge ugradnje i montaže garnišni i zavesa, kao i direktnu pomoć pri odabiru materijala i modela.Mebl štofovi su proverenog kvaliteta i izrađuju se od najkvalitetnijih tkanina koje zadovoljavaju sve standarde koje propisuje evropska zajednica.

Eurodom se od samog svog osnivanja bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo, a danas uživa veliko poverenje klijenata i saradnika i s razlogom zauzima vodeće mesto u oblasti kojom se bavi.Prodajni program firme Eurodom čine: keramičke pločice, granitna i bazenska keramika, keramičke i staklene mozaik pločice, ventilirajuće fasade, plivajući podovi, sanitarije, armature i kupatilska galanterija, hidromasažne kade, tuš kabine, kombinovani sistemi i mini bazeni, staklene tuš kabine, kupatilski nameštaj, saune i turska kupatila, drvene podne obloge... i brendovi Cerim, Floor Gres, Rex, Casa Dolce Casa, Casamood, Appiani, Sicis, Vogue, Catalano, Flaminia, Gessi, Jacuzzi, Cesana, Arcom, Effegibi, Silvadec, Tarkett.

Tapetarija Maki izrađuje novi tapaciran nameštaj po meri: Novi tapacirani kućni nameštaj po meri, novi tapacirani kancelarijski nameštaj po meri, novi tapacirani nameštaj od kože po meri (nameštaj od eko kože po meri), novi tapacirani nameštaj za ugostiteljske objekate po meri (novi tapacirani nameštaj za restorane po meri), izrada tapaciranih fotelja po meri, izrada tapaciranih dvoseda po meri, izrada taburea po meri, izrada ugaonih garnitura po meri, izrada bračnih kreveta po meri...

LaserFocus je najnoviji i najmoderniji centar za refraktivnu hirurgiju u regionu. On Vam pruža jedinstven ambijent za opušten tretman uz punu sigurnost izbora. LaserFocus Vam omogućava pristup najsavremenijim i najsofisticiranijim tehnologijama za lasersko skidanje dioptrije koje postoje danas. Sve to uz široko iskustvo čitavog našeg tima priznatog u čitavom svetu i u regionu.

Uvoz, veleprodaja i distribucija okova za nameštaj italijanske firme Incoll i turske firme Metax, kao i repromaterijala za tapetariju.Tapetarija: veštačke kože, rajsferšlusi, razne trake, elastične gurtne za naslon i sedište, klamarice, reteks, lepak za sunđer i drvo, ukrasni ekseri...Okov za nameštaj: sitan okov, klizači, šarniri, mehanizmi, nosači polica, nogice, kolone i košarice, okov za kancelarijski i kuhinjski nameštaj, svetleći sistemi i ručice.

Moderni centar Land Rover Kozarac servis vrši sve vrste popravki od limarskih radova, farbanja vozila preko kompjuterske dijagnostike elektronskih sistema do redovnih kontrola servisa. U našem servisu imamo i prodavnicu delova za Land Rover vozila.

Firme koje se nalaze na prvim mestima Google pretrage imaju nekoliko zajedničkih karakteristika. Sve one drže do svoje reputacije pa su samim tim uvek dostupne za svoje klijente, ne plaše se kritike i uvek su spremne da odgovore na zahteve i pitanja kupaca. Ove firme podstiču svoje klijente da objave svoja mišljenja o proizvodima i uslugama koje nude, kako bi ispravile eventualne nedostatke i uvek bile u toku sa željama i potrebama kupaca. Firme koje su na prvim mestima Google pretrage ne kriju šta prodaju, baš naprotiv, one detaljno objavljuju sve informacije o svom radu, proizvodima i uslugama na lokalnim portalima koje potencijalni novi kupci posećuju i koji su optimizovani za Google pretragu.

Predstavite Vaš biznis u najbojem svetlu! Digital marketing je najefikasniji način promocije Vaše firme, bez obzira na njenu veličinu i obim njenog poslovanja. Napravite mudar potez time što ćete rešenje potražiti u Yellow Pages-u.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u periodu 12.-16.3.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji LISCA potreban Kontrolor kvaliteta proizvodnje (m/ž),  lokacija Inostranstvo Uslovi: VSS/SSS-tekstilno-konfekcionarskog smera, vozačka dozvola B, spremnost na terenski rad. Kompaniji INTERSTONES potreban Menadžer/Komercijalista, lokacija Aranđelovac Uslovi:VII SSS, dobre organizacione i menadžerske veštine, znanje engleskog ili italijanskog jezika, MS Office,vozačka dozvola B. Kompaniji MICHAEL PAGE INTERNATIONAL-EASTERN EUROPE potreban Head of Engineering Serbia (m/f), lokacija Kragujevac Uslovi:VSS, dugogodišnje radno iskustvo u traženoj oblasti, menadžersko radno iskustvo na međunarodnim projektima, znanje srpskog, nemačkog i/ili engleskog jezika.

Ginekološko akušerska ordinacija Radojčić u svom sastavu ima tri ordinacije, dve ginekološke i jednu za intervencije, kao i prostoriju sa krevetima za odmor pacijenata.Stručni tim specijalista sa VMA zadužen je kako za klasične ginekološke preglede, tako i za sve druge vrste ginekološke usluge: kolposkopija, ultrazvučni pregledi, papanikolau, brisevi, ultrazvuk dojki, abdomena, štitne žlezde i kolor dopler krvnih žila; laboratorijske analize, izoliranje Chlamidie trachomatis, Ureaplasme, Mycoplasme i HPV virusa; biopsija grlića, explorativne kiretaže, patohistološka analiza, ablacija kondiloma radiotalasima, aplikacije i odstranjivanje spirale, praćenje tridnoće, ekspertski ultrazvuk, Doubl test, Tripl test, amniocenteza, sva ispitivanja kod sterilnih parova - brisevi, folikulometrija, spermogram, histerosalpingografija, hormonski status, folikulometrija i laparoskopija, intrauterine i insemenicije...

Bavimo se proizvodnjom PE kesa, džakova i folija. Prvenstveno radimo na kvalitetnom proizvodu koji je po standardima za očuvanje životne sredine. U saradnji sa „Enološkom stanicom„ iz Vršca vršimo stalnu kontrolu kvaliteta naših proizvoda, kao i zdravstvenu i mikrobiološku ispravnost. Pored kese radimo i termoskupljajuću foliju, štampane biorazgradive HDPE  I LDPE, kese, HDPE i LDPE vreće i kese, sintetički mesarski papir i plastične kese sa štampom.

U okviru delatnosti projektovanja „Kolubara Gas“ izradila je preko 500 projekata u oblasti zaštite od požara, gasnih, termotehničkih i elektroinstalacija. Isto tako, izrađen je veliki broj glavnih projekata stambenih, poslovnih i industrijskih objekata za građevinsku dozvolu, projekte za izvođenje i projekte izvedenih objekata.„Kolubara Gas“ u okviru inženjering usluga, po sistemu „ključ u ruke“ izvodi sve vrste, termoenergetskih, protivpožarnih i gasnih instalacija i postrojenja.„Kolubara Gas“ vrši redovne i periodične preglede unutrašnjih gasnih instalacija i gasne opreme. Savremeno opremljene ekipe na raspolaganju su neprekidno, u slučaju kvarova ili drugih problema u radu.Visoko stručni i specijalizovani kadar, kao i dugogodišnje iskustvo u pojedinim oblastima delatnosti, garancija su pružanja najkvalitetnijih inženjering usluga, posebno u sledećim oblastima: Protivpožarna zaštita, Gasna tehnika, Energetika, Tehnička dokumentacija, Legalizacija, Tehnička kontrola projektne dokumentacije, Stručni nadzor, Tehnički pregled objekata, Tehnička dokumentacija za građevinsku dozvolu.

Sani optik u ponudi ima kvalitetne naočare i slušne aparate po svačijoj meri, nudi proveru vida i sluha, kao i savete u vezi sa vidom i sluhom.Maloprodajna mreža kroz svoja 43 objekta u 33 grada u Srbiji, nudi profesionalne preporuke prilikom odabira dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i naočara za sunce, kao i najsavremenije slušne aparate vodećih svetskih proizvođača, savetovanje u vezi sa korekcijom sluha, stručno podešavanje slušnih aparata, baterije za slušne uređaje.

Grof MBM se bavi distribucijom oružja i municije, opreme za lov i ribolov, pirotehnike i predstavlja jednu od vodećih firmi u zemlji kada je u pitanju ta oblast. U svom asortimanu ima robu svetski priznatih proizvođača kao što su Baikal, Benelli, Beretta, Browning, Clevermirage, Nobel sport, Norconia, Sellier & Bellot, Swarovski optik... Grof MBM na tržištu deluje kroz veleprodaju i dva maloprodajna objekta u Petrovcu na Mlavi i Požarevcu.

Strana 4 od 38