Video Oglasi - Sve kategorije

Duž cele Sitonije ima bezbroj plaža i malih uvala, a mi smo se potrudili da prikažemo bar jedan deo... Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge peščane plaže, gradska plaža i plaža Paradiso, u čijem zaleđu se nalazi borova šuma. Nikiti je jedno od najstarijih mesta na Halkidikiju. Nalazi se na zapadnoj obali Sitonije, 110km od Soluna, između mesta Metamorfozis i Neos Marmaras. Nikiti se sastoji iz dva dela, starog i novog. Razdvaja ih glavni put koji vodi kroz poluostrvo Sitonija.  Porto Koufo ili kako sam naziv na grčkom kaže “nema luka”. Nalazi se na samo nekoliko km od Toronija, na 30km od Sartija i 20km od Neos Marmarasa. Poznat je kao najveća prirodna luka Grčke i ima bogatu istoriju.  

Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, na 3km dugačkoj peščanoj plaži, sa pogledom na Svetu Goru, smešteno je slikovito, nekada ribarsko mesto, Sarti. U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da mesto postane najbolja početna tačka za obilazak neverovatnih plaža Sitonije. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za bezbrojne izlete: biciklima, motorima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima.

Osnovne aktivnosti kompanije su proizvodnja, instalacija, popravka i održavanje kompleksnih i strateški važnih industrijskih postrojenja, termoelektrana, rafinerija, peterohemijskih i metalurških postrojenja. Na web sajtu www.mont-r.com možete pogledati naše reference.  Za dodatne informacije kontaktirajte nas na office@mont-r.rs ili na broj telefona 011/834-08-08.

Mont-R d.o.o je firma koja pruža usluge montaže i demontaže energetskih i industrijskih objekata (energetski uređaji i postrojenja), uz mogućnost revitalizacije pojedinih elemenata. Mont-R raspolaže sopstvenom opremom za poslove montaže i demontaže, ali se akcenat stavlja na partnerske odnose sa snažnim firmama iz ove oblasti. Svi zaposleni u firmi koji rade na više projekata većeg obima prošli su stručnu obuku.

Radimo uslužne poslove izvoza, uvoza, reexporta, veleprodaje i sopstvene proizvodnje. Proizvodimo Polietilenske ambalaže - Biorazgradive tregerice, Proizvode od polipropilena, PVC proizvode -proizvodnja pvc folija, proizvodnja pp traka, proizvodnja pp veziva). Bavimo se prodajom hemijskih proizvoda na veliko i malo.

Akva Dom vrši bušenje, izradu i opremanje dubinskih bunara i bunara za toplotne pumpe.

Mont R je mlada firma sa velikim brojem projekata iza sebe, kao i projektima na kojima radi. Oblasti koje bliže opisuju našu delatnost i profesionalnu orijentaciju su termoelektrane i hidroelektrane, naftna i gasna postrojenja, metalurški kompleksi, industrijska postrojenja, inženjering, montaža, proizvodnja opreme, kontrola kvaliteta, remont i održavanje postrojenja...

Stomatološka ordinacija Tim stomatologija već dve decenije predstavlja simbol kvalitetne i napredne stomatologije. Usluge koje pružamo su: protetika, konzervativna i estetska stomatologija, ortodoncija, implantologija, oralna hirurgija, parodontologija...

                   Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u periodu 5.-9.3.2018.) Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji MYJOBSS RECRUITMENT AND CONSULTING potreban Service Associate,  lokacija Inostranstvo Potreban Service Associate, za privatnu bolnicu u Kuvajtu. Kompaniji D EXPRESS potreban Kurir u kurirskoj službi, lokacija Kragujevac Uslovi:organizovanost, vozačka dozvola B-aktivan vozač,  prednost radno iskustvo na sličnim poslovima. Kompaniji DELHAIZE SERBIA potrebni Prodavci/Prodavačice, lokacija Beograd, Novi Sad, Subotica, Nova Pazova Potrebni Prodavci/Prodavačice, različitih profila.

Matematičko društvo Arhimedes organizuje tribine, seminare za stručno usavršavanje nastavnika i učitelja osnovnih i srednjih škola. Pored toga organizuje i matematičku školu za mlade matematičare od starijeg predškolskog uzrasta i  I razreda  osnovne škole do IV razreda srednjih škola. Organizuje matematičke turnire ( nacionalno takmičenje"Misliša", dopisnu i internet olimpijadu)i matematičke kampove za male i velike ljubitelje matematike. Matematičko društvo Arhimedes je objavilo preko 410 naslova matematičkih publikacija( knjige, brošure,zbirke zadataka), a među njima i zbirku zanimljivih matematičkih zadataka za "izoštravanje uma" za ljubitelje matematike od 9 do 99 godina.

Proverbum vrši za vas usluge prevođenja na engleski, nemački, francuski, italijanski jezik, lokalizaciju - prevod prilagođen tržištu, prevođenje tehničke dokumentacije, prevođenje pravnih tekstova, prevođenje marketinških tekstova, prevođenje veb stranica,  kao i konsekutivno i simultano prevođenje.          

SOKO TIM 021 se bavi proizvodnjom predmeta od plastike i uslužnim održavanjem opreme kod korisnika. Boce, kanisteri i zatvarači se rade u različitim bojama. Kvalitet proizvoda dosta zavisi i od ulaznih komponenti, o čemu poklanjamo posebnu pažnju kroz pažljiv odabir dobavljača sa kojima ostvarujemo stabilne partnerske odnose. Osnovni moto svih zaposlenih je “biti bolji od konkurencije” što se ostvaruje uz vrhunski kvalitet proizvoda od plastike i visoki stepen profesionalnosti.

Stovarišta Brajo postoje na tri lokacije u Srbiji, u Beogradu, u Priboju i Nišu i nude najkvalitetniju rezanu i oblu čamovu građu. Čamova građa se seče na Berta mašinama za rezanje drveta. Proizvodi koje imamo u ponudi su: daske, fosne, grede, štafne, letve, krovne konstrukcije... Uslužno sečenje građe po specifikaciji kupca. U ponudi se nalazi i rezana građa od bukve, lipe, hrasta, jasena, bagrema, smreče, jele, belog bora, crnog bora, oraha, bresta i topole.

GMC se bavi projektovanjem i izgradnjom bazena razlicitih dimenzija i modela. Takođe, kod nas možete pronaći veliki izbor opreme za bazene za površinsko i podno skupljanje nečistoća, podvodne reflektore, filterske pumpe, filtere, grejanje bazenske vode, dezinfekcija bazenske vode, automatsko komandovanje opremom, vodene atrakcije, oprema za čišćenje bazena, prekrivači za bazene. Detaljnije o našoj ponudi pogledajte na našem sajtu, na sledećem  linku. Kontaktirajte nas na 034 330 314 i 064 246 1888.

Veliki izbor kvalitetne hrane renomiranih proizvođača kao što su - Whiskas, Hill's, Pedigree, Royal Canin i sl. Osim hrane, u ponudi je i veliki izbor opreme za kućne ljubimce - kavezi, transporteri, korpe i ležaljke, povodci, ogrlice, odeća za pse, igračke za kućne ljubimce i kozmetika za kućne ljubimce. Za ljubitelje akvaristike i teraristike u ponudi su hrana za ribe, kornjače i iguane, proizvodi za tretmane za akvarijumsku vodu.

Da li je Vaša kuhinja dovoljno velika da ugosti sve mušterije koje Vam možemo dovesti? Yellow Pages Video Oglasi su najefekasniji način predstavljanja proizvoda i usluga internet kupcima. Video oglas potrošačima na vizuelan način približava kompaniju i njenu ponudu, pa se samim tim brže odlučiju za kupovinu. Ono što je najbolje što se ovog vida oglašavanja tiče je mogućnost „šerovanja”  na druge društvene mreže, što dovodi do još šire promocije vaše ponude.  Pokažite kupcima kako pravite svoje specijalitete, neka osete glad posle video oglasa Vaše firme i namamite ih da uživaju u ukusima i mirisima baš Vaše kuhinje.  Napravite zazubice svima i izdvojite se na pravi način od konkurencije. 

Estetik Ramita je specijalisticka ordinacija za estetsku, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, na čijem čelu je Dr Dejan Milutinović. Estetske operacije koje možete obaviti u našoj ordinaciji su: liposkulptura, povećanje zadnjice, pravljenje struka, abdominoplastika, liposukcija, povećanje, smanjenje i podizanje grudi, face lifting, korekcija nosa, transplantacija masnih i matičnih ćelija u pojedine delove lica, uklanjanje madeža i uklanjanje kapilara, celulit...

Estetik Ramita, specijalistička ordinacija iz plastične i rekonstruktivne hirurgije, na čelu sa Dr Dejanom Milutinovićem poseduje stručan tim, naprednu tehnologija i iskustvo u radu kao garanciju za vrhunske rezultate.Estetik Ramita obavlja sledeće operacije iz oblasti estetske hirurgije: ginekomastija, liposukcija, operacija oštećene kože, podizanje obrva, lifting lica, lifting očnih kapaka, čeoni lifting, liposkulptura tela i lica, operacije na polnim organima, oblikovanje butina, zadnjice i potkolenica, korekcija zadnjice, oblikovanje struka, oblikovanje usana, operacija nosa, podizanje, smanjivanje i povećanje grudi, rekonstrukcija dojke, operacija ušiju...

                   Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi    Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla  (važe u periodu 26.2-2.3.2018.) Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com  Kompaniji AKS EXPRESS KURIR potrebni Linijski vozači, lokacija Beograd, Novi Sad, Subotica, Vrbas, Zrenjanin, Ada, Valjevo, Požarevac, Niš, Leskovac, Vranje, Čačak, Užice, Bor, Kraljevo, Kruševac, Nova Varoš   Uslovi: min. SSS, vozačka dozvola C i E kategorije, prednost radno iskustvo na traženoj poziciji. Kompaniji CENTAR ZA ZAŠTITU I POMOĆ TRAŽIOCIMA AZILA potreban Pravnik, lokacija Beograd, Subotica Uslovi:VSS/VŠS, znanje rada na računaru, znanje engleskog jezika, poželjno radno iskustvo, vozačka dozvola B kategorija-aktivni vozač. Kompaniji SMARTPHONE SHOP potrebni Regionalni predstavnici prodaje, lokacija Valjevo, Kruševac, Užice,  Kragujevac Uslovi: min. SSS, min. 3 god radnog iskustva, MS Office, Internet, radno iskustvo u direktnoj prodaji, vozačka dozvola B.

Salon za ulepšavanje pasa svih rasa nudi kompletnu uslugu na jednom mestu. Kod nas se se oštrodlaki psi pripremaju isključivo trimovanjem. Posebno smo ponosi na program tretiranja dlaka protiv linjanja koji daje izvanredne rezultate. U salonu Hogar Milan Došen internacionalni kinološki sudija drži obuku za šišanje pasa. Prepustite Vašeg ljubimca u sigurne ruke.

Strana 5 od 38