Video Oglasi - Sve kategorije

Servis je smešten na samoj biciklističkoj stazi, ispred Hale 1 beogradskog Sajma i obavlja sledeće poslove: prodaja bicikala i prodaja opreme za bicikle servis bicikala (popravke bicikala) profesionalno pranje, odmašćivanje i podmazivanje po povoljnim cenama. Vožnja bicikla je i dobra zabava, i korišćenje najjeftinijeg prevoznog sredstva, i doprinos očuvanju životne sredine, ali i briga o zdravlju. Veliko i dugogodišnje iskustvo u radu je naša garancija, a ogroman broj redovnih mušterija je najbolja potvrda kvaliteta.  

Argus inženjering d.o.o. je građevinsko preduzeće za izradu i montažu čeličnih hala za industrijske objekte, skladišta, sportske dvorane i slične objekte. Takođe sadrži poseban program izrade stambenih kontejnera i mini objekata široke namene (kiosci, kancelarije, portirnice itd).Primarni cilj firme je da sagradi funkcionalan i trajan objekat za svog klijenta jer najbolja preporuka je zadovoljan klijent. Tim inženjera će Vam pomoći svojim savetima i fleksibilnim pristupom da pronađete pravo rešenje za svoje privatne ili poslovne potrebe.

Mooncup su dizajnirale žene radi Vaše udobnosti i lakoće primene. Potreban vam je samo jedan Mooncup, tako da Vam štedi novac, a i ekološki je prihvatljiv. Mooncup je napravljen od hiperalergentskog silikona i zadržava tri puta više tečnosti od tampona. Ne remeti zdravo vaginalno okruženje, niti ostavlja vlakna na zidu vagine. Sa Mooncup-om nećete unositi pesticide i izbeljivače u svoje telo. Mooncup je idealan za putovanja, plivanje, vežbanje i noćnu upotrebu.

Castrol d.o.o. Beograd posluje kao centrala za Srbiju, Kosovo, Crnu Goru i Makedoniju. Naša firma direktno prodaje svoje proizvode u ovlašćene servise i ovlašćenim distributerima, a indirektno, preko distributera, širom Srbije, Kosova, Crne Gore i Makedonije u ovlašćene i neovlašćene servise i u maloprodaje.Castrol neprekidno usavršava proizvode prilagođavajući ih promenama na tržištu.

Auto centar Radosavljević u oblasti popravke i održavanja motornih vozila posluje punih 40 godina. Bavimo se kompletnom mašinskom obradom delova motora, remontom turbina za putnički i teretni program, prodajom delova za turbine, šlep službom. Od 2016. godine postali smo ovlašćeni prodavac i serviser Peugeot vozila. Posao se odvija u dve poslovne zgrade. Opremnjenost, kvalitet i nivo poslovnosti prati najviše svetske standarde. Neprestano se radi na edukaciji zaposlenih i ulaže u najsavremeniju opremu za rad.

Dinagent je usmeren prema industriji u sledećim oblastima: Industrijska pneumatika  Profesionalna elektrika  Kompresori  Priprema vazduha  Razvod vazduha  Oprema za podmazivanje  Oprema za dizanje tereta   Termička obrada

U zavisnosti od primene i različitih potreba investitora, možemo ponuditi usluge konsaltinga, 3D projektovanja, isporuke opreme, montaže, kao i servisiranja različitih vrsta i tipova bazena u različitim oblastima primene.Veliki broj izvedenih projekata, kao i čvrsta višegodišnja saradnja sa našim korisnicima najbolja su preporuka za kvalitet rada i kontinuitet u poslovanju.

Dinagent je usmeren prema industriji i sledećim oblastima: - Industrijska pneumatika - Profesionalna elektrika - Kompresori - Priprema vazduha - Razvod vazduha - Oprema za podmazivanje - Oprema za dizanje teret - Termička obrada

Primarna delatnost preduzeća Yubel inženjering jeste bazenska tehnika i tehnologija izrade bazenske školjke, kao i izgradnja wellness centara. Yubel inženjering radi sve vrste i tipove bazena – javni bazeni, hotelski bazeni, privatni bazeni, banjski bazeni, zatim otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni pravilnog oblika i bazeni slobodne forme, bazeni sa finskim prelivom i skimerski bazeni.

Bis

Kompletni poslovni softver za rad preko interneta je deo ponude firme Bis. U mogućnosti ste da koristite poslovni softver sa bilo kog mesta posredstvom interneta.   Ovaj poslovni program obuhvata sve segmente poslovanja  (od nabavke , prodaje, proizvodnje, maloprodaje.. do knjigovodstva i raznih analiza poslovanja . Naročito je efikasan kod Firmi sa više udaljenih lokacija  (magacina -  prodavnica..), za knjigovodstvene agencije, za Firme sa više korisnika sa različitm pravima pristupa.    Softver je primenljiv za firme različitih delatnsti, veličina,  i oblika organizovnja. Postavljeni su i razni alati koji olakšavaju rad i doprinose efikasnijem upravljanju Firmom. 

Posao koji obavlja firma Mozaik je prodaja na malo keramičkih pločica i prodaja na veliko keramičkih pločica poznatih svetskih proizvođača, veleprodaja keramike, kao i dekorativni kamen - prirodni kamen i veštački kamen. U ponudi u našem salonu se uz keramičke pločice za kupatilo, mogu naći i lepkovi, fugomal, aluminijumski profili, kao i sanitarije, tuš kade i tuš kabine, hidromasažne kade i hidroaeromasažne kade, galanterija, oprema za kupatilo, slavine, nameštaj za kupatilo, drveni egzotični podovi i tapete. Fabrike sa kojima poslujemo su: Vives, Ragno, Iris, NovaBell, La Fabbrica, Pamesa, Geotiles, PorcelainGres, Baldocer, DualGres, SuperGres, Kanjiža, Zorka Keramika. Robu kupljenu u našem salonu vozimo do kupca. Radimo i postavljanje pločica (ugradnja pločica).

Firma Dine-trade uvozom i distribucijom potrošnog materijala u medicini renomiranih firmi kao što su Nipro Europe - Japan, Galmed - Poljska i Ribbel – Indija. Asortiman medicinskog potrošnog materijala čine igle za jednokratnu upotrebu, špricevi, psv-bebi sistemi, ivc kanile, dentalne igle, igle za špric, sukcioni kateteri, torax kateteri, boce za aktivnu drenažu, urološki kateteri, set za sukciju operativnog polja, skalpel nožići od karbon čelika...

Velebit tyres & Partners nudi kompletne vulkanizerske usluge - prodaja, montaža i ugradnja svih vrsta auto guma: Michelin, Pirelli, Good year, Dunlop, Continental, Uniroyal, Kleber, Vredestein, BF Goodrich, Falken, Barum, Tigar, Debica, Matador, Sava, Fulda, Semperit, Yokohama, Toyo, Nokian, Bridgestone, Firestone...

U našoj širokoj ponudi robe iz oblasti zaštite na radu možete naći proizvode evropskih proizvođača (Italija, Francuska, Hrvatska, Slovenija, Nemačka). Naša oprema se odlikuje dugotrajnošću i funkcionalnošću kao i prepoznatljivim dizajnom i pristupačnim cenama. Svi naši proizvodi su atestirani u skladu sa EN i SRPS standardima, kao i u skladu sa važećom zakonskom regulativom. Takođe, pored HTZ opreme, kod nas možete nabaviti proizvode za reklamne svrhe (majice, kape, prsluke, olovke, rokovnike...), a novitet u ponudi su PROHACCP metaldetektabilni proizvodi, čiji smo ekskluzivni distributer za Srbiju.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                       http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 4-8.6.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com RENOMIRANOJ GINEKOLOŠKOJ ORDINACIJI potreban Specijalista ginekologije i akušerstva, lokacija Beograd Uslovi: dugogodišnje radno iskustvo u radu sa 4d ultrazvukom, samostalan rad sa pacijentima iz sopstvene baze pacijenata. Kompaniji SECURITAS SE potreban Službenik fizičkog obezbeđenja, lokacija Beograd, Novi Sad, Inđija, Stara Pazova, Požega, Čačak, Gornji Milanovac Uslovi: min. SSS,odgovoran, komunikativan. Veterinarskoj ambulanti FARMAVET potreban Doktor veterinarske medicine/diplomirani veterinar, lokacija Inostranstvo-Crna Gora Uslovi: min. 1 god. radnog iskustva, timski orijentisani, rad po smenama.

Var Sistem d.o.o. je generalni zastupnik renomiranog svetskog proizvođača aparata i opreme za zavarivanje KEMPPI za Republiku Srbiju. Distributer brusno-reznog alata, vrhunskog kvaliteta, vodećeg svetskog proizvođača PFERD, generalni zastupnik svetskog lidera u oblasti industrijske ventilacije KEMPER za Republiku Srbiju, distributer profesionalnog ručnog alata DEWALT i METABO, distributer industrijskih sistema za plazma, lasersko i waterjet sečenje HYPERTHERM, ORBITALUM aparata za orbitalno zavarivanje, alata za sečenje i obradu cevi, CNC stolova za rezanje metala plazmom ili gasom, i zaštitne opreme WELDAS.

Wir sind spezialisiert auf europaweite Überführungen, seit 25 Jahren! Prevoz pokojnika iz bilo kog grada u Evropi, sa kompletnim sređivanjem papira. 

Građevinski materijal koji imamo u ponudi: Sistem termo-izolacije fasade (Staklena mrežica, Aluminijumski zaštitni profil, Aluminijumski zaštitni profil sa mrežicom, PVC zaštitni profil sa mrežicom, PVC zaštitni profil sa mrežicom i okapnicom, Aluminijumski početni profil, Plastična tipla sa klinom) Gips-karton profili i prateći program (CD profil, UD profil, CW profil, UW profil, CD visilica sa oprugom, Žica sa ušicom, Dupla opruga, Spojka CD profila, CD visilica - potkrovna, ES visilica, Vijci za GK ploče, Brzomontirajuća tipla sa šarafom, Aluminijumski zaštitni profil, Aluminijumski poluprofil, Bandaž traka) Program za malterisanje (Dilataciona vođica, Profil za malterisanje - unutrašnji, Profil za malterisanje - spoljašnji i unutrašnji, PVC zaštitni profil za lukove) Polikarbonatne ploče Krovne folije i membrane Mineralni plafoni Sigurnosna i sobna vrata (Metalna vrata sa staklom, Sigurnosna vrata, Sobna vrata) Aluminijumske ukrasne lajsne (Ivične za keramičke pločice, aluminijumske ukrasne lajsne za unutrašnje uglove, aluminijumske ukrasne lajsne za stepeništa, aluminijumske ukrasne Ivične lajsne za spoljašnje uglove, aluminijumske ukrasne početne lajsne,  aluminijumske ukrasne T povezane lajsne,  aluminijumske ukrasne lajsne prelazne za isti nivo, aluminijumske ukrasne lajsne povezne za podne obloge, aluminijumske ukrasne lajsne povezne za različite nivoe, aluminijumske ukrasne lajsne za kantovanje iverice, bordure za keramiku) PVC lajsne za keramičke pločice (PVC ivične lajsne, PVC lajsne za unutrašnje uglove 10mm) Lajsne i obloge od polistirena (Dekorativne plafonske obloge od polistirena MODERNA, Dekorativne plafonske obloge od polistirena KLASIĆNA, Ukrasne lajsne od polistirena LUX, Ukrasne lajsne od polistirena EXCLUSIVE, Dekorativni ugaoni elementi, Dekorativne rozete od polistirena) Podovi  (Laminatni podovi i lajsne, Granitne pločice, Izopena - elastična PE podloga, Izopena dilataciona traka, Izopena Thermosilent) Ostali građevinski materijal (PE Folija od regranulata, Ventfol - temeljna folija, MarboSafe - zaštitna ograda, BoardMax – blažujka).

Bomax je osnovan 1992. godine u Subotici i od tada do danas preduzeće je raslo i razvilo se u jednog od vodećih uvoznika i distributera građevinskog materijala.Proizvodni i prodajni program čine: gips-karton sistem i dodatna oprema, ugradna stolarija, PVC ivične lajsne, PVC ugaone lajsne, PVC krstići za fuge, polikarbonatne ploče, sistem termoizolacije fasade, krovne folije i membrane, program za malterisanje, krovni pokrivači, lajsne i obloge od polistirena, podovi, aluminijumske ukrasne lajsne...

Prodaja građevinska mehanizacija i zamenskih OEM i originalnih rezervnih delova za građevinske mašine.Našu ponudu čine: zamenski rezervni delovi OEM za poznate svetske proizvođače građevinskih mašina i opreme - Caterpillar, Komatsu, Volvo, kao i originalni delove za iste. Isporučujemo gotovo sve vrste rezervnih delova motora, hidraulike, donjeg stroja, šasije, filtera, potrošnih delova, električnih delova, zavrtnja i matica...Sve delove isporučujemo u kratkom roku i po povoljnim cenama!

Strana 5 od 37