Video Oglasi - Auto moto

Osnovna delatnost Agencije Sunce je registracija vozila, osiguranje vozila kao i vršenje tehničkog pregleda za putnička i teretna motorna vozila. Registraciju vozila možete izvršiti lako, brzo i bez odlaska u MUP, a plaćanje možete izvršiti putem čekova, platnim karticama do 12 mesečnih rata i putem administrativne zabrane za sve zaposlene i penzionere.

U  Ognjen auto servisu za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu možete izvršiti popravku računara na vozilu. Da uradite servis i punjenje klima uređaja. Na profesionalnom stimulatoru možete obaviti ultrazvučno čišćenje benzinskih injektora, odnosno ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni. 

Polovna vozila po najpovoljnijim cenama!  Prodaja polovnih vozila marke Peugeot, Citroen i Renault. Vozila nisu starija od 2010. godišta.  Vozila se ne kupuju na placu Auto centar Mića već u servisu!  

Auto centar Mića je ovlašćeni diler i serviser vozila marke Peugeot, ovlašćeni serviser marke Citroen i serviser vozila Dacia i Renault van garantnog roka. Pored mehanike, autoelektrike i ugradnje gasa, kod nas možete dobiti i uslugu autolimarskih i farbarskih radova.

Bavimo se prodajom: motornih ulja, filtera, vodenih pumpi, akumulatora, rezervnih delova, auto guma, auto opreme, auto kozmetike i alata. Od 2000. godine kada smo počeli sa radom zauzeli smo vodeću poziciju u ovom poslu na tržištu Zemun Polja, Batajnice, Ugrinovaca i Banovaca. Garantujemo dugotrajnost i kvalitet naših proizvoda.

Frutta je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom: alata, auto kozmetike, auto opreme, guma, rezervnih delova, akumulatora, motornih ulja. Obezbeđuje sve rezervne delove, kao i ostalu robu namenjenu održavanju putničkih automobila, komercijalnih vozila i dvotočkaša male kubikaže. Pronadjite sve što vam je potrebno za automobil na jednom mestu.

Prodavnica auto delova Frutta počela je sa radom 2000. godine. Frutta je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom: alata, auto kozmetike, auto opreme, guma, rezervnih delova, akumulatora, motornih ulja. Obezbeđuje sve rezervne delove, kao i ostalu robu namenjenu održavanju putničkih automobila, komercijalnih vozila i dvotočkaša male kubikaže. Ključni kriterijumi prilikom odabira artikala u našem restoranu su 100% kvalitet i konkurentnost cena.

Castrol d.o.o. Beograd posluje kao centrala za Srbiju, Kosovo, Crnu Goru i Makedoniju. Naša firma direktno prodaje svoje proizvode u ovlašćene servise i ovlašćenim distributerima, a indirektno, preko distributera, širom Srbije, Kosova, Crne Gore i Makedonije u ovlašćene i neovlašćene servise i u maloprodaje.Castrol neprekidno usavršava proizvode prilagođavajući ih promenama na tržištu.

Velebit tyres & Partners nudi kompletne vulkanizerske usluge - prodaja, montaža i ugradnja svih vrsta auto guma: Michelin, Pirelli, Good year, Dunlop, Continental, Uniroyal, Kleber, Vredestein, BF Goodrich, Falken, Barum, Tigar, Debica, Matador, Sava, Fulda, Semperit, Yokohama, Toyo, Nokian, Bridgestone, Firestone...

Osiguranje vozila, registracija vozila, prenosa vlasništva vozila, izdavanje zelenih kartona su poslovi koje obavlja naša agencija Auto omega. Obavljamo i sledeće poslove: Mondial assistance putno osiguranje u saradnji sa DDOR Novi Sad Pomoć na putu, sigurni na putevima u saradnji sa DDOR Novi Sad Paketi uz osigurnaje od autoodgovornosti u saradnji sa DDOR Novi Sad Mini kasko i Kasko Master  u saradnji sa sa DDOR Novi Sad Jedna polisa za osiguranje celog domaćinstva sa DDOR Novi Sad 24h hitne kućne popravke i kućna pomoć i nega paket osiguranja sa DDOR Novi Sad Dozvola plus uz osiguranje id autoodgovornosti u saradnji sa DDOR Novi Sad Putničko zdravstveno osiguranje sa asistencijom u saradnji sa asistentskom kućom Europ assistence NO RISK – štednja, dobit osiguranje života u saradnji sa DDOR Novi Sad

Osnovna delatnost preduzeća Pankontinental d.o.o. je uvoz i prodaja pneumatika svih brendova i za sve tipove vozila, kao i ulja i maziva italijanskog proizvođača Bergoil.Takođe, Pankontinental ima auto centar specijalizovan za vulkanizerske usluge i brzi servis motornih vozila, koji pruža i usluge mehanike, dijagnostike, punjenje klima uređaja, centriranja trapa, pranje vozila itd.Posetite nas, uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Auto servis i dijagnostika koji omogućavaju najsigurniju proveru i podešavalje Vašeg automobila. Pored dijagnostike nudimo servisiranje i održavanje vozila, kao i punjenje i održavanje auto klime.

Rizi Co doo je distributer delova i serviser za Ford, Kia i Hyundai vozila. Vršimo prodaju pneumatika, ugradnju, balansiranje i skladištenje pneumatika u našem magacinu. Takođe vršimo servisiranje klima uređaja i servisiranje i čišćenje sistema ubrizgavanja.

Proizvodnja hladnjaka vode i ulja za sve tipove autobusa, kamiona, poljoprivredna vozila, viljuškare. Servis i remont svih vrsta hladnjaka kao i izrada hladnjaka po uzorku.Takođe firma Ikaterm se bavi i proizvodnjom rashladnih sistema, izmenjivača toplote i grejnih tela za vozila.

Auto servis Milanović iz Niša radi kompletan pregled vozila, servisiranje i održavanje vozila u skladu sa normama proizvođača... Dijagnostiku kvara servis vrši najsavremenijim uređajima, a dugogodišnje iskustvo i stručnost osoblja su garancija za uspešno tumačenje kodova grešaka na vozilu, kao i za otklanjanje kvara u najkraćem mogućem roku

Moderni centar Land Rover Kozarac servis vrši sve vrste popravki od limarskih radova, farbanja vozila preko kompjuterske dijagnostike elektronskih sistema do redovnih kontrola servisa. U našem servisu imamo i prodavnicu delova za Land Rover vozila.

A.C. Živković u ponudi ima celokupan program za vozila marke Toyota i marke Lexus. Usluge popravke i održavanja vozila obavljaju profesionalni automehaničari. Na raspolaganju su šest dizalica i ogroman parking prostor. Za Vas smo obezbedili i besplatan pregled vozila marke Toyota i Lexus. Brzo, povoljno, kvalitetno!

Auto servis A.C. Živković vam nudi sve što je potrebno za vaše japansko vozilo. Nudimo vam usluge mehanike, limarije, profesionalnog lakiranja i farbanja u komori, zatim nove i polovne delove i garanciju na kupljeni polovni deo ugrađen kod nas. Besplatan kompletan pregled prilikom kupovine polovnog japanskog vozila, kao i kontrola dijagnostikom.

Auto servis Voja - Vlada je servis specijalizovan za kočione i kvačione sisteme u putničkim i teretnim vozilima. Više od 30 godina iskustva rada sa kočionim i kvačionim sistemima svih marki vozila. Auto servis za popravku kočionih sistema Voja - Vlada ugrađuje isključivo originalne rezervne delove uz garanciju, kao i originalno kočiono ulje. Od usluga koje pruža izdvajamo zamena kočionih sistema, remont kočnica, remont kočionih čeljusti, remont kočionih šapa, remont kočionih klješta, remont cilindara, remont kvačila...

Otključavanje automobila bez oštećenja, menjanje šifara brava, popravka brava, izrada i kodiranje ključeva sa trasponderom i originalnim daljincima, izrada ključeva na kompjuterski vođenim mašinama na osnovu brave ili kodne kartice. Popravka originalnih daljinskih komandi. Auto ključevi, ključevi za objekte, auto brave, daljinske komande.

Strana 1 od 2