Video Oglasi - Auto moto

Proizvodnja hladnjaka vode i ulja za sve tipove autobusa, kamiona, poljoprivredna vozila, viljuškare. Servis i remont svih vrsta hladnjaka kao i izrada hladnjaka po uzorku.Takođe firma Ikaterm se bavi i proizvodnjom rashladnih sistema, izmenjivača toplote i grejnih tela za vozila.

Auto servis Milanović iz Niša radi kompletan pregled vozila, servisiranje i održavanje vozila u skladu sa normama proizvođača... Dijagnostiku kvara servis vrši najsavremenijim uređajima, a dugogodišnje iskustvo i stručnost osoblja su garancija za uspešno tumačenje kodova grešaka na vozilu, kao i za otklanjanje kvara u najkraćem mogućem roku

Moderni centar Land Rover Kozarac servis vrši sve vrste popravki od limarskih radova, farbanja vozila preko kompjuterske dijagnostike elektronskih sistema do redovnih kontrola servisa. U našem servisu imamo i prodavnicu delova za Land Rover vozila.

A.C. Živković u ponudi ima celokupan program za vozila marke Toyota i marke Lexus. Usluge popravke i održavanja vozila obavljaju profesionalni automehaničari. Na raspolaganju su šest dizalica i ogroman parking prostor. Za Vas smo obezbedili i besplatan pregled vozila marke Toyota i Lexus. Brzo, povoljno, kvalitetno!

Auto servis A.C. Živković vam nudi sve što je potrebno za vaše japansko vozilo. Nudimo vam usluge mehanike, limarije, profesionalnog lakiranja i farbanja u komori, zatim nove i polovne delove i garanciju na kupljeni polovni deo ugrađen kod nas. Besplatan kompletan pregled prilikom kupovine polovnog japanskog vozila, kao i kontrola dijagnostikom.

Auto servis Voja - Vlada je servis specijalizovan za kočione i kvačione sisteme u putničkim i teretnim vozilima. Više od 30 godina iskustva rada sa kočionim i kvačionim sistemima svih marki vozila. Auto servis za popravku kočionih sistema Voja - Vlada ugrađuje isključivo originalne rezervne delove uz garanciju, kao i originalno kočiono ulje. Od usluga koje pruža izdvajamo zamena kočionih sistema, remont kočnica, remont kočionih čeljusti, remont kočionih šapa, remont kočionih klješta, remont cilindara, remont kvačila...

Otključavanje automobila bez oštećenja, menjanje šifara brava, popravka brava, izrada i kodiranje ključeva sa trasponderom i originalnim daljincima, izrada ključeva na kompjuterski vođenim mašinama na osnovu brave ili kodne kartice. Popravka originalnih daljinskih komandi. Auto ključevi, ključevi za objekte, auto brave, daljinske komande.

Auto koji je prvi put proizveden 1955. godine i postao nacionalno obeležje i dalje jezdi ulicama. Fićini verni obožavaoci tvrde da je to auto koji se ne kvari, ali čak i ako neki njegov deo zakaže, brzo potražite rešenje u našem servisu, jer "fića se voli, sve ostalo se vozi".

Bavimo se prodajom: motornih ulja, filtera, vodenih pumpi, akumulatora, rezervnih delova, auto guma, auto opreme, auto kozmetike i alata. Od 2000. godine kada smo počeli sa radom zauzeli smo vodeću poziciju u ovom poslu na tržištu Zemun Polja, Batajnice, Ugrinovaca i Banovaca. Garantujemo dugotrajnost i kvalitet naših proizvoda.

U našoj ponudi imamo servisiranje svih tipova vozila sa celokupnim tehničkim pregledom, registraciju, auto limariju i farbanje.  Radimo blindiranje putničkih, teretnih i specijalnih vozila po narudžbini. Poizvodimo blindirana vrata i prozore za lokale, kuće i stanove u nivou balističke zaštite.

Slodes d.o.o je. Ovlašćeni uvoznik, diler i serviser IVECO KAMIONA za Srbiju.  Koristimo moderne, prenosive I originalne alate I opremu. Radimo isključivo sa kvalitetnim materijalom koji je tehnički proveren I koji obezbeđuje dugotrajnost naših proizvoda. Naše dvadesetčetvorogodišnje iskustvo je razlog zašto baš nas treba da odaberete. Neki od modela naših vozila su: Daily - lako komercijalno vozilo, jednostavno za upravljanje sa udobnošću automobila Eurocargo - Srednje teško komercijalno vozilo sa širokim asortimanom ponude i bruto nosivosti od 6 do 18 tona Stralis - Kamion godine 2013 Trakker - najnaprednije vozilo za rad u drumskim i vandrumskim uslovima koje se danas može pronaći na tržištu. Potpuno je redizajniran i dodatno je pojačan motorom Cursor.

Servis i delovi francuskih automobila koje vrše najbolji majstori u svojoj struci sa više od 20 godina iskustva. Pored servisa, postoje i tri prodavnice auto delova u kojima se prodaju najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih svetskih automobilskih brendova. Svaki deo koji nemamo na lageru možemo poručiti umesto vas. 

HDT

Dugogodišnjim iskustvom kompanije HDT garantujemo uspešno eliminisanje oštećenja Vašeg vozila bez obzira na marku automobila, model, starost ili boju, pri čemu se Vaše vozilo vraća u prvobitno stanje! Mi ne diramo fabričku boju vozila, tako da ono ne može izgubiti vrednost garancije proizvođača! Širom Evrope smo u pokretu i nudimo mobilni servis peglanja na licu mesta!

Najpoznatiji prodavac auto delova i limarije na našem tržištu. Veliki izbor farova, retrovizora, branika za sve vrste vozila. Poznat je kao ekskluzivni uvoznik i distributer italijanskih motornih ulja Duglas. Kod nas možete iskoristiti super akcije i posebne pogodnosti.

Panter je serviser francuskih vozila marke Peugeot u kojem se, između ostalog, obavljaju kompjuterska dijagnostika, optička reglaža trapa, popravke sa ugradnjom originalnih rezervnih delova i dr. Tokom svog postajanja, pored servisa su otvorene i dve prodavnice auto delova u kojima se prodaju proizvodi renomiranih svetskih proizvođača za većinu svetskih brendova automobila. Panter radi veleprodaju i maloprodaju auto delova i servis za vozila Peugeot, Renault, Fiat i Citroen.

Delovi za starije modele automobila i oldtajmere. Kompletan asortiman karoserije , elektroinstalacije i delova za kočioni sistem. Kompletan asortiman rezervnih delova za Zastavina vozila, Fiću i Stojadina, ruska i poljska vozila. Sve što vam je potrebno za mali i veliki servis oldtimera.

Kada je pravo vreme za zamenu ulja? Motori će raditi bolje i trajati duže sa zamenom ulja na svakih 10.000 kilometara ili na 12 meseci, uključujući i zamenu svih filtera. Mali troškovi promene filtera i ulja mogu vas spasiti od skupih popravki motora kasnije. Kada je pravo vreme za zamenu kočnica? Treba proveriti kočnice na predjenih 10.000 - 15.000km. Neobična buka ili blago škripanje na upravljaču pri zaustavljanju su česta upozorenja da je vreme da proverite kočnice. Promena tečnosti za hlađenje?  Temeljno isprati sistem za hladjenje i zameniti s odgovarajućim antifrizom barem svake dve godine kako bi se smanjilo propadanje metala i da bi sistem kretao fluid. Proverite rezervoar rashladne tečnosti barem jednom mesečno. Akumulator automobila i njegovo redovno održavanje: Potrebno je proveriti punjenje alternatora, količinu i jačinu elektrolita u ćelijama akumulatora. Očistiti koroziju na klemama. Lampica check angine služi kao sistem ranog upozorenja da nešto nije u redu sa vašim automobilom. Dovezite svoj automobil kako bismo što pre dijagnostikovali grešku i rešili problem. Vaš Auto Rašuo

Auto servis Auto Rašuo u ponudi ima veliki izbor auto delova. U ponudi su sledeći auto delovi: ATE  program kočnice i hidraulične komponente, Bilstein amortizeri, CASTROL motorna ulja, ulja za menjače i diferencijale, ulja za automatsku transmisiju, INA španeri, roleri i hidropodizači, KYB amortizeri i hidraulična tehnologija, Lemforder delovi, Luk kvačila, zamajci i hidraulični druk lageri, Mann filteri, Motul ulja u auto i moto svetu, Motul ulja za Turbo motore,  Motul kočiona menjačka ulja, Ruvielle auto oprema.

U pondi imamo veliki izbor auto delova Iveco, Mercedes, Champion,  Bosh...

Auto servis i dijagnostika koji omogućavaju najsigurniju proveru i podešavalje Vašeg automobila. Pored dijagnostike nudimo servisiranje i održavanje vozila, kao i punjenje i održavanje auto klime.

Strana 1 od 3