Video Oglasi - Industrija

Mer

MER d.o.o.  preduzeće za proizvodnju mašina i mašinskih delova  obavlja već 10 godina sledeće poslove: projektovanje mašina i proizvodnja  mašina po narudžbini,  projektovanje mašinskih delova  i proizvodnja mašinskih delova po narudžbini. Mašine koje proizvodimo se nalaze  u upotrebi u svim granama industrije: proizvodnja građevinskih mašina (proizvodnja mašina za građevinsku  industriju), proizvodnja mašina za prehrambenu  industriju: mašine za obradu armature, mašine za ispravljanje, mašine za savijanje, mašine za sečenje, mašine za hladno vučenje i orebravanje, mašine za varenje mreže, aparati za čeono varenje. Naše mašine se prave od  materijala vrhunskog  kvaliteta i sa visokim  nivoom obrade.  Izrada  INOX ograda za stepeništa i izrada inox ograda za terase je posao koji obavljamo pored izrade mašina i delova.

Metal kodeks vrši sakupljanje, transport, skladištenje i tretman neopasnog otpada na celoj teritoriji RS, kao i sakupljanje i transport opasnog otpada. Osnovni cilje je zaštita šivotne sredine, čime doprinosi čistom i zdravom okruženju za buduće generacije.

Reciklaža metalnog otpada i trgovina opremom za reciklažu su poslovi koje obavlja firma Jugopan.  Naša osnovna aktivnost je reciklaža otpadnih kablova. Recikliranjem kablova dobijamo bakarni granulat visokog kvaliteta. Sakupljanje aluminijumskog otpada je posao koji obavljamo. Aluminijumski otpad sortiramo i baliramo po klasama Sakupljanje metalnog otpada je posao koji obavljamo, sakupljamo i sve druge vrste metalnog otpada.  Sakuplanje prohromskog otpada obavljamo u velikim količinama, zatim ga sortiramo, sečemo i baliramo i isporučujemo kupcima u inostranstvo. Prodaja opreme za reciklažu je posao koji obavljamo. U ponudi imamo aligatorske makaze vrhunskog kvaliteta, prodaja opreme za reciklažu kablova, prodaja šredera, prodaja presa….

Livnica DIP je preduzeće čija je osnovna delatnost proizvodnja i promet odlivaka obojenih metala. Legure se proizvode od primarnih i sekundarnih sirovina. Vodeći smo proizvođač legura obojenih metala u Srbiji i regionu. Radimo u skladu sa standardima EN, DIN i SRPS, ali i po specijalnim zahtevima kupaca. Od 04.12.2012. godine posedujemo sertifikat za menadžment kvaliteta u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2008 godine. Uvodimo i standard ISO 14001.

Dip livnica iz Novog Sada postoji od 1994. godine i bavi se proizvodnjom i prodajom odlivaka obojenih metala i proizvodnjom legura cinka, bakra i aluminijuma. Takođe, livnica DIP otkupljuje otpadne metale – aluminijum, cink, mesing i bronzu. Sve aktivnosti se obavljaju u skladu sa propisanim standardima.

Preduzeće Europlastic iz Stare Pazove bavi se proizvodnjom plastike i proizvoda od plastike vrhunskog kvaliteta i dizajna. U ponudi imamo širok asortiman proizvoda od plastike kao što su proizvodi za kuću i baštu, kupatilo, hranilice i pojilice za živinu i igračke...

Inter gradex trade - IGT Čačak je uvoznik i distributer materijala za grafičku i pakovnu industriju.   Materijali  za grafičku i pakovnu industriju koje imamo u  ponudi su: Polipropilenski filmovi, Cast polipropilenski filmovi, Termoformirajući flexiblini filmovi, Poliolefinski (PO) i PVC skupljajući filmovi, Polipropilenski filmovi za laminaciju, Kraft papiri, Samolepljivi papiri, Plastificirani papiri, Samolepljivi filmovi, Obostrano lepljiva traka za flexo štampu.  

Auto centar Radosavljević u oblasti popravke i održavanja motornih vozila posluje punih 40 godina. Bavimo se kompletnom mašinskom obradom delova motora, remontom turbina za putnički i teretni program, prodajom delova za turbine, šlep službom. Od 2016. godine postali smo ovlašćeni prodavac i serviser Peugeot vozila. Posao se odvija u dve poslovne zgrade. Opremnjenost, kvalitet i nivo poslovnosti prati najviše svetske standarde. Neprestano se radi na edukaciji zaposlenih i ulaže u najsavremeniju opremu za rad.

Dinagent je usmeren prema industriji u sledećim oblastima: Industrijska pneumatika  Profesionalna elektrika  Kompresori  Priprema vazduha  Razvod vazduha  Oprema za podmazivanje  Oprema za dizanje tereta   Termička obrada

Dinagent je usmeren prema industriji i sledećim oblastima: - Industrijska pneumatika - Profesionalna elektrika - Kompresori - Priprema vazduha - Razvod vazduha - Oprema za podmazivanje - Oprema za dizanje teret - Termička obrada

U našoj širokoj ponudi robe iz oblasti zaštite na radu možete naći proizvode evropskih proizvođača (Italija, Francuska, Hrvatska, Slovenija, Nemačka). Naša oprema se odlikuje dugotrajnošću i funkcionalnošću kao i prepoznatljivim dizajnom i pristupačnim cenama. Svi naši proizvodi su atestirani u skladu sa EN i SRPS standardima, kao i u skladu sa važećom zakonskom regulativom. Takođe, pored HTZ opreme, kod nas možete nabaviti proizvode za reklamne svrhe (majice, kape, prsluke, olovke, rokovnike...), a novitet u ponudi su PROHACCP metaldetektabilni proizvodi, čiji smo ekskluzivni distributer za Srbiju.

Proizvodni program firme ŽicaDil čine: univerzalno pletivo od plastificirane i pocinkovane žice, pocinkovana bodljikava žica, plastificirana bodljikava žica, plastificirani čelični stubovi, Rabik i Heksadon pletiva, sita,paljene žice ekseri svih dimenzija mašine ža žicu. Postavljanje žičanih ograda, postavljanje kapija i postavljanje panela su poslovi koji obavlja ŽicaDil.

Proizvodnja fleksibilne ambalaže. Proizvodi Blikprodukt su flowpack, gornji filmovi, donji filmovi, vakuum kese, dupleks i tripleks filmovi i kese. Našim klijentima takođe nudimo i uslugu dizajna, pripreme i štampanja ambalaže, izradu kesa kao i laminiranje i slitovanje.

CWG Balkan u svom asortimanu ima sve potrebne komponente za hemijsku pripremu vode. Hemijska priprema vode obuhvata: filtere, omekšavanje vode, jonoizmenjivačke smole, aktivni ugalj, kotlovske i rashladne sisteme, reverznu osmozu, hemikalije, filtracione materijale, dozirnu tehniku, upravljačke ventile, opremu, filtere za vodu... Namera nam je da u našu ponudu postrojenja implementiramo najsavremeniju tehnologiju prerade vode, povećavajući kvalitet i konkurentnost naših klijenata, smanjujući pritom troškove proizvodnje vode.

CWG Balkan povezuje vodeće svetske proizvođače opreme i hemikalija za pripremu vode i ima kompletnu ponudu koja obuhvata idejna rešenja u skladu sa vašim specifičnim potrebama, komponente sistema, hemikalije, uređaje i postrojenja za obradu vode, PVC, usluge montaže i servisiranja. Posedujemo iskustvo i opremu koji garantuju pouzdanost u radu, kratke rokove isporuke i konkurentne cene.

Žica best se bavi montažom i proizvodnjom panelnih i žičanih ograda, univerzalnih pletiva od pocinkovane i plastificirane žice u više boja. Sve usluge obavljamo kvalitetno, brzo, i uz povoljne cene. U ponudi su još: 3d poc paneli, 3d pvc paneli, hexagon pletiva, izrada kapija, poc i bodljikava zica, poc pletiva, postavljanje panelnih ograda, pvc pletiva, sve vrste eksera, sve vrste stubova.  

Proizvodni asortiman firme Žica best čine sledeći proizvodi: - bodljikava žica - plastificirana žica - plastificirani stubovi - pocinkovana žica - sve vrste sita - univerzalno pletivo Pored proizvodnje, Žica best pruža i usluge postavljanja i ugradnje svojih proizvoda, kao i ograđivanjem svih vrsta objekata i terena.

Sekundarne sirovine: otpadni bakar, otpadni mesing, otpadna bronza. Poluproizvodi – RTB Bor: bakarna katoda i bakarna dip forming žica. Gotovi proizvodi od bakra i bakarnih legura: bakarna lak žica, bakarne šine i šipke, bakarni limovi i trake, mesingani limovi i šipke. Metali u ingotama: kalaj i cink. Izolacioni materijal za elektromotore: melinex, mioflex, teflex, nomex, prešpan

Yunirisk je firma koja je specijalizovana za konsalting i inženjering u oblasti zaštite životne sredine, kao i upravljanjem otpadom i reciklažom opasnih materija. Poseduje sertifikate i dozvolu za sakupljenje, skladištenje i tretmane neopasnog i opasnog otpada.

Yunirisk u oblasti zaštite životne sredine pruža sledeće usluge: inertizacija - reciklaža industrijskog otpada; konsalting i inženjering u oblasti ekologije; izrada studija i programa u oblasti zaštite životne sredine; izrada planova sanacija u oblasti životne sredine; konsalting u oblasti upravljanja otpadom; izrada izveštaja o stanju zaštite životne sredine; utvrđivanje i procena rizika i šteta u vezi sa poslovima osiguranja u domenu zaštite životne sredine; izrada aplikacija za predpristupne fondove EU; edukacija u oblasti zaštite životne sredine, upravljanja otpadom i reciklažom; transferi i implementacija tehnologija u oblasti zaštite životne sredine; spoljno trgovinski promet i usluge u spoljnotrgovinskom prometu.

Strana 1 od 4