Video Oglasi - Industrija

Metal kodeks vrši sakupljanje, transport, skladištenje i tretman neopasnog otpada na celoj teritoriji RS, kao i sakupljanje i transport opasnog otpada. Osnovni cilje je zaštita šivotne sredine, čime doprinosi čistom i zdravom okruženju za buduće generacije.

Proizvodnja i prodaja plastične ambalaže je posao koji obavlja firma Miniplast. Ukoliko Vam je potrebna plastična ambalaža u ponudi imamo: plastične boce i plastične kutije, plastični kanisteri, plastične tegle i plastične teglice, plastični proizvodi za farmaceutsku industriju, plastični proizvodi za građevinsku industriju i mnoge druge industrije...

Invest trade se bavi uvozom, izvozom i prodajom proizvoda crne metalurgije na veliko i na malo. Proizvodi crne metalurgije sa kojima poslujemo su: šavne cevi (kvadratne i okrugle), limovi, profili (L proili, Unp profili, Inp i Ipe profili, Hem i Heb profili, čelični profili), grifovan program (cevi, flahovi, kvadratni čelik,...). Posedujemo i skladišni prostor za paletiranu robu. Sladišni prostor je 24 časa pod video nadzorom i mogućnosti smo i da ga izdajemo.

Betonska galanterija za dvorište po želji kupca. Velika ponuda dekorativnih žardinjera i sakcija, kao i izrada česmi i kamina za dvorište. Kod nas možete kupiti ili poručiti elemente od betona. Ponuda betonskih ploča, stubova i stepenišnih elemenata.

Moderna zaštitna i outdoor oprema za savremene radnike, za ljude koji uživaju u prirodi, planinarenju, biciklizmu i svom poslu, a žele pri tom da budu adekvatno zaštićeni. Aktivni donji veš, softshell jakne, zaštitne naočare, rukavice, odeću i ostalu opremu možete pronaći na www.safetyshop.rs

Safety shop asortiman lične zaštitne opreme obuhvata proizvode iz sledećih grupa: Radna i zaštitna obuća Radna i zaštitna odeća Radne i zaštitne rukavice – zaštita ruku Oprema za zaštitu disajnih organa Oprema za zaštitu glave i lica Oprema za zaštitu sluha Protivpadna oprema – zaštita od pada Prroizvodi za profesionalno održavanje higijene prostora Proizvodi za zaštitu od izliva tečnosti Proizvodi za povećanje bezbednosti u saobraćaju kao i mnogi drugi. Nalazimo se u Zemunu, u ulici Cara Dušana 214 i u Beogradu u Sarajevskoj ulici 39. Možete nas posetiti svakim radnim danom od 08:00 do 16:30 i subotom od 8:00 do 14:00. Očekujemo Vas!    

Orbeg production program entails: MOLDED RUBBER PARTS (gaskets, bumpers, shock absorbers, pumps, grippers…) PROFILES (silicon, rubber and sponge profiles of all shapes and dimensions) RUBBER COATING (belts, wheels, rollers and various surfaces) CONVEYOR BELTS (rubber, plastic, special order)  

Proizvodnja i prodaja delova od gume su poslovi koje obavlja fima Orbeg. U ponudi su sledeći gumeni proizvodi: gumeno tehnička roba: zaptivke, odvojnici, hvatači, sisaljke, grajferi, gumene transportne trake, plastične transportne trake, specijalne transportne trake, silikonski profili, gumeni profili i sunđer profili različitih oblika, gumene obloge: gumiranje kaiševa, gumiranje točkova, gumiranje valjaka, gumiranje hvatača i različitih površina.

U proizvodnji imamo standardne grejače za široku potrošnju (uglavnom za domaćinstva), kao i grejače koji se rade po posebnim porudžbinama prema uzorcima ili crtežima. S obzirom da je Eltrans malo preduzeće, naša komparativna prednost je upravo kod grejača koji se rade prema posebnim porudžbinama. Za izradu grejača koristimo materijale proverenih proizvođača (Kanthal, Universal, Alsima, RTB Bor). Tokom proizvodnje primenjujemo strogo definisanu kontrolu kvaliteta što našim proizvodima daje visok kvalitet u pogledu zahtevanih karakteristika, trajnosti i pouzdanosti i omogućuje nam da dajemo garanciju na naše proizvode. Našim kupcima stojimo na raspolaganju u pogledu stručnih saveta vezanih za definisanje i primenu grejača.

Prodaja remenja je posao koji obavlja naša firma Anavi. U ponudi imamo remenja od proizvođača GATES i STOMIL SANOK. - Remenja za auto program (putnički i teretni program - AVX10,AVX13,PK kao i spojeno remenje 2/3/4/5 AVX10 i 13 ) - Remenja za tešku industriju, remenja za mataloprerađivačku industriju, remenja za rudarstvo (remenja za mašine podzemnog kopa i remenja za mašine nadzemnog kopa), remenja za drvnu industriju i šumarstvo, remenja za hemijsku industriju, remenja za tekstilnu industriju, remenja za prehrambenu industriju, remenja za silose, remenja za sušare, remenja za mlinove - Remenja za grafičko-štamparske mašine - Remenja za razne profesionalne mašine - Remenja za belu tehniku i kućni aparate - Remenja za bušilice, remenja za glodalice,remenja za šlajferice, remenja za testere,remenja za kompresore itd. - Remenja za specijalne mašine specijalnih namena,jer to je snaga naših dobavljača.

UNO LUX PROCESSING je zvanični distrubuter kompanije BOSCH-REXROTH za Srbiju i to za programe linearne i montažne tehnike (zavojna vretena, vođice, linearni moduli elektromehanički cilindri, aluminijumski profili i montažni elementi), program automatskog upravljanja (servo pogoni, frekventni regulatori, PLC, HMI) i program automatizacije fabrika.

Glavne delatnosti firme UNO-LUX PROCESSING su PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA I INŽENJERING U INDUSTRIJSKOJ AUTOMATICI. PLC (Siemens, Bosch Rexroth, AutomationDirect), HMI (Weintek, Indusoft), Touch Screen operatorski paneli (Weintek), frekventni regulatori (Bosch Rexroth), steper sistemi (AutomationDirect), servo pogoni (Bosch Rexroth.    

Poslovi koje obavlja firma Vectra su: Proizvodnja i prodaja gabiona, proizvodnja heksagona za zaštitu kosina, proizvodnja pocinkovanih žica za zasade maline, vinograde, punjenje gabionskih koševa, zaštita nestabilnih kosina, useka od odrona kamena na ifrastrukturne objekte, puteve, pruge i  industrijske objekte, izrada gabionskog potpornog zida, uređenje korita bujičnih potoka pored državnih, magistralnih i lokalnih puteva, postavljanje žičanih koševa, gabiona, bušenje rupa za postavljanje stubića za pletivo, postavljanje zaštitne ograde na autoputu.

Komplet motore vazdušne, Lubrikator, Glavčina točka, Lamele, Rotore, Cilindre,Zupčanike, Rukavce točkova, Razvodne ploče, Filtere, Kašike, Prelazne čaure,Osovine, Kip cilindar, Felne, Polutke felni, Motor Kašike, Vučni motor,Vazdušne kontrole i još dosta toga u ponudi…

Freskop je preduzeće koje se bavi proizvodnjom rezervnih delova za Cavo 310 i T2GH, rudarske mašine, štamparske mašine, građevinske mašine, za železnicu,...Proizvodimo i zupšanike, lančanike, alat za plastiku, industrijsku bravariju, delovi za pneumatske motore, vijačnu robu,...Usluge koje nudimo su: struganje, varenje, sečenje, brušenje, CNC i klasično glodanje, ...

Preduzeće Gi Go Commerce je prepoznatljivog kvaliteta čiji proizvodni asortiman obuhvata široku paletu proizvoda koji se svakodnevno koriste u domaćinstvu. Veliki izbor plastičnih proizvoda:plastične čaše  espresso plastične kašičice, zvono za kolače, zvono za tortu, zvono rolat, mini zvono, kutija za sapun, saksije, rešetkice za sapun, plastični tanjiri, tanjir za rolate, plastične tacne...

Messer Tehnogas je vodeća kompanija za proizvodnju tehničkih, medicinskih i specijalnih gasova. U Srbiji smo jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma. Budite sa najboljima!

U Srbiji kao jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma jeste kompanija MESSER TEHNOGAS AD. MESSER TEHNOGAS AD svoje korisnike snabdeva ugljen-dioksidom, specijalnim gasovima (vodonikom i helijumom) iz proizvodnih pogona u Pančevu. U ponudi se nalazi i  snabdevanje tečnim gasovima u rezervoarima, snadbevanje gasovima putem cevovoda, i gasovima u bocama. Proizvodi  kompanija MESSER TEHNOGAS AD nalaze primenu u svim oblastima industrije, u proizvodnji hrane, medicine, zaštiti životne sredine i nauci.

Fabrika stočne hrane koja nudi gotovu hranu za životinje. Odlikujemo se vrhunskim kvalitetom proizvoda kao i znanjem u proizvodnji i skladištenju proizvoda. Pored fabrike za proizvodnju stočne hrane posedujemo i farmu za tov pilića. Nudimo Vam potpune i dopunske smeše, vitaminsko-mineralne predsmeše i proizvode od soje.

Mer

MER d.o.o.  preduzeće za proizvodnju mašina i mašinskih delova  obavlja već 10 godina sledeće poslove: projektovanje mašina i proizvodnja  mašina po narudžbini,  projektovanje mašinskih delova  i proizvodnja mašinskih delova po narudžbini. Mašine koje proizvodimo se nalaze  u upotrebi u svim granama industrije: proizvodnja građevinskih mašina (proizvodnja mašina za građevinsku  industriju), proizvodnja mašina za prehrambenu  industriju: mašine za obradu armature, mašine za ispravljanje, mašine za savijanje, mašine za sečenje, mašine za hladno vučenje i orebravanje, mašine za varenje mreže, aparati za čeono varenje. Naše mašine se prave od  materijala vrhunskog  kvaliteta i sa visokim  nivoom obrade.  Izrada  INOX ograda za stepeništa i izrada inox ograda za terase je posao koji obavljamo pored izrade mašina i delova.

Strana 1 od 5