Video Oglasi - Industrija

Ratex comerce d.o.o. se bavi prikupljanjem i preradom sekundarnih sirovina: bakar, mesing, aluminijum, olovo, cink, prohrom, bronza, stari akumulatori, gus, gvožđe, plastika, stari papir...Svojim poslovanjem firma Ratex daje značajan doprinos u očuvanju životne sredine - Vaš suvišni otpad za nas je značajna sirovina.

Firma Junior iz Stare Pazove se bavi proizvodnjom predmeta od plastike, alata od plastike i baštenskog programa od plastike, u čemu je i najveći proizvođač na teritoriji Srbije. Takođe, izrađujemo alat i proizvode od plastike prema vašoj narudžbini.

Proizvodnja alata i predmeta od plastike: univerzalni priključak, mlaznice, razvodnici, tuševi, brza spojnica nastavak, direktan priključak, pištolj sa mlaznicom, pištolj sa tušem, prskalica sa šiljkom, fontane, spojnice, kuglasti ventili, četka za pranje kola, creva, motalice i nosači za creva.

U našoj širokoj ponudi robe iz oblasti zaštite na radu možete naći proizvode evropskih proizvođača (Italija, Francuska, Hrvatska, Slovenija, Nemačka,...). Naša oprema se odlikuje dugotrajnošću i funkcionalnošću kao i prepoznatljivim dizajnom i pristupačnim cenama. Svi naši proizvodi su atestirani u skladu sa EN  i SRPS standardima, kao i u skladu sa važećom zakonskom regulativom. Takođe, pore HTZ opreme, kod nas možete nabaviti reklamne proizvode (majice, kape, prsluke, olovke, rokovnike,...). 

Reciklaža ambalažnog staklenog otpada je posao koji obavlja Srpska fabrika za reciklažu strakla - Grejač, Aleksinac.  Posedujemo dozvolu operatera za sakupljanje, transport, privremeno odlaganje i tretman staklenog krša. Danas smo jedini koji posedujemo postrojenje za reciklazu otpadne staklene ambalaze u Srbiji. Donosimo rešenja za skladištenje staklenog otpada, odvoz staklenog otpada i svi ostali logistički problemi koji mogu da nastanu oko organizacije upravljanja ambalažnim otpadom.  

Svi proizvodi u našoj ponudi odgovaraju važećim standardima iz oblasti crne metalurgije. Iz asortimana izdvajamo limove (TV limove, HV limove i rebraste limove), cevi (kvadratne, pravougaone i okrugle šavne cevi, hidro ispitane cevi i ZP profile), čelične profile, čelike (okrugli, kvadratni, pljosnati) i grifovani program (cevi, flahovi, mreže, kvadratni čelik i grifovani elementi).

Društvo za konsalting, menadžment i kontrolu vatrogasne opreme Vatroival d.o.o., specijalizovano je za uslužno vođenje poslova iz zaštite od požara (ZOP) i bezbednosti i zdravlja na radu (BZR). Posedujemo brojne sertifikate, ako i rešenja MUP-a. Vršimo kontrolu stabilnih sistema za gašenje požara, kao i obuku i proveru znanja svih zaposlenih iz zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu.  

Firma S.O.K se bavi instalalacijom kućnih solarnih sistema. Ukoliko Vam je potrebna topla voda na jedan sistem možete priključiti više uređaja. Postavlja se na poseban metalni stalak pod nagibom od 45 stepeni. Kolektor koji se montira se sastoji od vakumskih cevi koje su jednim krajem zaronjene u sam rezervoar. Smenjivanjem tople i hladne vode kroz cevi postiže se zagrevanje vode.

Bavimo se proizvodnjom PE kesa, džakova i folija. Prvenstveno radimo na kvalitetnom proizvodu koji je po standardima za očuvanje životne sredine. U saradnji sa „Enološkom stanicom„ iz Vršca vršimo stalnu kontrolu kvaliteta naših proizvoda, kao i zdravstvenu i mikrobiološku ispravnost. Pored kese radimo i termoskupljajuću foliju, štampane biorazgradive HDPE  I LDPE, kese, HDPE i LDPE vreće i kese, sintetički mesarski papir i plastične kese sa štampom.

U okviru delatnosti projektovanja „Kolubara Gas“ izradila je preko 500 projekata u oblasti zaštite od požara, gasnih, termotehničkih i elektroinstalacija. Isto tako, izrađen je veliki broj glavnih projekata stambenih, poslovnih i industrijskih objekata za građevinsku dozvolu, projekte za izvođenje i projekte izvedenih objekata.„Kolubara Gas“ u okviru inženjering usluga, po sistemu „ključ u ruke“ izvodi sve vrste, termoenergetskih, protivpožarnih i gasnih instalacija i postrojenja.„Kolubara Gas“ vrši redovne i periodične preglede unutrašnjih gasnih instalacija i gasne opreme. Savremeno opremljene ekipe na raspolaganju su neprekidno, u slučaju kvarova ili drugih problema u radu.Visoko stručni i specijalizovani kadar, kao i dugogodišnje iskustvo u pojedinim oblastima delatnosti, garancija su pružanja najkvalitetnijih inženjering usluga, posebno u sledećim oblastima: Protivpožarna zaštita, Gasna tehnika, Energetika, Tehnička dokumentacija, Legalizacija, Tehnička kontrola projektne dokumentacije, Stručni nadzor, Tehnički pregled objekata, Tehnička dokumentacija za građevinsku dozvolu.

Osnovne aktivnosti kompanije su proizvodnja, instalacija, popravka i održavanje kompleksnih i strateški važnih industrijskih postrojenja, termoelektrana, rafinerija, peterohemijskih i metalurških postrojenja. Na web sajtu www.mont-r.com možete pogledati naše reference.  Za dodatne informacije kontaktirajte nas na office@mont-r.rs ili na broj telefona 011/834-08-08.

Mont-R d.o.o je firma koja pruža usluge montaže i demontaže energetskih i industrijskih objekata (energetski uređaji i postrojenja), uz mogućnost revitalizacije pojedinih elemenata. Mont-R raspolaže sopstvenom opremom za poslove montaže i demontaže, ali se akcenat stavlja na partnerske odnose sa snažnim firmama iz ove oblasti. Svi zaposleni u firmi koji rade na više projekata većeg obima prošli su stručnu obuku.

Radimo uslužne poslove izvoza, uvoza, reexporta, veleprodaje i sopstvene proizvodnje. Proizvodimo Polietilenske ambalaže - Biorazgradive tregerice, Proizvode od polipropilena, PVC proizvode -proizvodnja pvc folija, proizvodnja pp traka, proizvodnja pp veziva). Bavimo se prodajom hemijskih proizvoda na veliko i malo.

Mont R je mlada firma sa velikim brojem projekata iza sebe, kao i projektima na kojima radi. Oblasti koje bliže opisuju našu delatnost i profesionalnu orijentaciju su termoelektrane i hidroelektrane, naftna i gasna postrojenja, metalurški kompleksi, industrijska postrojenja, inženjering, montaža, proizvodnja opreme, kontrola kvaliteta, remont i održavanje postrojenja...

SOKO TIM 021 se bavi proizvodnjom predmeta od plastike i uslužnim održavanjem opreme kod korisnika. Boce, kanisteri i zatvarači se rade u različitim bojama. Kvalitet proizvoda dosta zavisi i od ulaznih komponenti, o čemu poklanjamo posebnu pažnju kroz pažljiv odabir dobavljača sa kojima ostvarujemo stabilne partnerske odnose. Osnovni moto svih zaposlenih je “biti bolji od konkurencije” što se ostvaruje uz vrhunski kvalitet proizvoda od plastike i visoki stepen profesionalnosti.

Preduzeće Karteks osnovano je 1990. godine i od tad pa do danas bavi se proizvodnjom kartona i valovitnog kartona. 

Osnovna i jedina delatnost je proizvodnja valovitog kartona. Trenutno smo vodeći proizvođač valovitog kartona na tržištu, jer ga svi ostali proizvode uglavnom za sopstvene potrebe, odnosno radi se proizvodnja ambalaže (kartonska ambalaža) po potrebi. Zbog toga je pravi izbor dobavljača za manje prerađivače koji nemaju svoju proizvodnju valovitog kartona. Kartonval isključivo se bavi proizvodnjom rebrastih ploča za kutije. .... sa mogućnošću da se proizvode četiri različita talasa: E, B, B1, C u tri ili pet slojeva ploča. U proizvodnom asortimanu se nalaze različite vrste kartona kao npr: dvoslojni valoviti karton u rolni, troslojni i petoslojni karton u tabacima, u dimenzijama po zahtevu kupca sa različitim vrstama ugrađenih papira: kraftlajner, testlajner, beli testlajner i kraftlajner, fluting i superior. Papir se nabavlja od renomiranih proizvođača koji garantuju stalni kvalitet. Proizvodi se plasiraju kako na domaćem tržištu, tako i u zemljama okruženja i EU.

Vatroival je društvo čije su delatnosti konsalting, menadžment i servisiranje vatrogasne opreme, kao i uslužno vođenje poslova iz zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu. Vatroival je u mogućnosti da vam obezbedi brzu i kvalitetnu uslugu servisa, ugradnje, kontrole i održavanja vatrogasne opreme. Takodje, Vatroival organizuje i vrši obuku i proveru znanja zaposlenih iz oblasti ZOP i BZR; izradjuje i sve normativne akte iz ovih oblasti.

Kao generalni zastupnici pokrivamo područje Srbije i zastupamo svetski poznate brendove u proizvodnji industrijskih ulja i maziva. U širokoj ponudi imamo masti, maziva, ulja, sredstva za odmašćivanje i anti-korozivnu zaštitu. Iz ponude izdvajamo specijalna ulja i masti za ekstremno tople i hladne uslove kao i primenu u agresivnim sredinama.

Asortiman naših proizvoda čine sve vrste hidrauličnih ulja, reduktorskih ulja, kompresorskih ulja, specijalnih ulja za prehrambenu industriju, ulja za cementnu i tešku industriju, masti i maziva za sve tipove industrije, emulzionih ulja za obradu metala, ulja i maziva za rudnike, cementare, železare i železnice.

Strana 1 od 4