Video Oglasi - Industrija

Prodaja remenja je posao koji obavlja naša firma Anavi. U ponudi imamo remenja od proizvođača GATES i STOMIL SANOK. - Remenja za auto program (putnički i teretni program - AVX10,AVX13,PK kao i spojeno remenje 2/3/4/5 AVX10 i 13 ) - Remenja za tešku industriju, remenja za mataloprerađivačku industriju, remenja za rudarstvo (remenja za mašine podzemnog kopa i remenja za mašine nadzemnog kopa), remenja za drvnu industriju i šumarstvo, remenja za hemijsku industriju, remenja za tekstilnu industriju, remenja za prehrambenu industriju, remenja za silose, remenja za sušare, remenja za mlinove - Remenja za grafičko-štamparske mašine - Remenja za razne profesionalne mašine - Remenja za belu tehniku i kućni aparate - Remenja za bušilice, remenja za glodalice,remenja za šlajferice, remenja za testere,remenja za kompresore itd. - Remenja za specijalne mašine specijalnih namena,jer to je snaga naših dobavljača.

UNO LUX PROCESSING je zvanični distrubuter kompanije BOSCH-REXROTH za Srbiju i to za programe linearne i montažne tehnike (zavojna vretena, vođice, linearni moduli elektromehanički cilindri, aluminijumski profili i montažni elementi), program automatskog upravljanja (servo pogoni, frekventni regulatori, PLC, HMI) i program automatizacije fabrika.

Glavne delatnosti firme UNO-LUX PROCESSING su PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA I INŽENJERING U INDUSTRIJSKOJ AUTOMATICI. PLC (Siemens, Bosch Rexroth, AutomationDirect), HMI (Weintek, Indusoft), Touch Screen operatorski paneli (Weintek), frekventni regulatori (Bosch Rexroth), steper sistemi (AutomationDirect), servo pogoni (Bosch Rexroth.    

Poslovi koje obavlja firma Vectra su: Proizvodnja i prodaja gabiona, proizvodnja heksagona za zaštitu kosina, proizvodnja pocinkovanih žica za zasade maline, vinograde, punjenje gabionskih koševa, zaštita nestabilnih kosina, useka od odrona kamena na ifrastrukturne objekte, puteve, pruge i  industrijske objekte, izrada gabionskog potpornog zida, uređenje korita bujičnih potoka pored državnih, magistralnih i lokalnih puteva, postavljanje žičanih koševa, gabiona, bušenje rupa za postavljanje stubića za pletivo, postavljanje zaštitne ograde na autoputu.

Komplet motore vazdušne, Lubrikator, Glavčina točka, Lamele, Rotore, Cilindre,Zupčanike, Rukavce točkova, Razvodne ploče, Filtere, Kašike, Prelazne čaure,Osovine, Kip cilindar, Felne, Polutke felni, Motor Kašike, Vučni motor,Vazdušne kontrole i još dosta toga u ponudi…

Freskop je preduzeće koje se bavi proizvodnjom rezervnih delova za Cavo 310 i T2GH, rudarske mašine, štamparske mašine, građevinske mašine, za železnicu,...Proizvodimo i zupšanike, lančanike, alat za plastiku, industrijsku bravariju, delovi za pneumatske motore, vijačnu robu,...Usluge koje nudimo su: struganje, varenje, sečenje, brušenje, CNC i klasično glodanje, ...

Preduzeće Gi Go Commerce je prepoznatljivog kvaliteta čiji proizvodni asortiman obuhvata široku paletu proizvoda koji se svakodnevno koriste u domaćinstvu. Veliki izbor plastičnih proizvoda:plastične čaše  espresso plastične kašičice, zvono za kolače, zvono za tortu, zvono rolat, mini zvono, kutija za sapun, saksije, rešetkice za sapun, plastični tanjiri, tanjir za rolate, plastične tacne...

Messer Tehnogas je vodeća kompanija za proizvodnju tehničkih, medicinskih i specijalnih gasova. U Srbiji smo jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma. Budite sa najboljima!

U Srbiji kao jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma jeste kompanija MESSER TEHNOGAS AD. MESSER TEHNOGAS AD svoje korisnike snabdeva ugljen-dioksidom, specijalnim gasovima (vodonikom i helijumom) iz proizvodnih pogona u Pančevu. U ponudi se nalazi i  snabdevanje tečnim gasovima u rezervoarima, snadbevanje gasovima putem cevovoda, i gasovima u bocama. Proizvodi  kompanija MESSER TEHNOGAS AD nalaze primenu u svim oblastima industrije, u proizvodnji hrane, medicine, zaštiti životne sredine i nauci.

Fabrika stočne hrane koja nudi gotovu hranu za životinje. Odlikujemo se vrhunskim kvalitetom proizvoda kao i znanjem u proizvodnji i skladištenju proizvoda. Pored fabrike za proizvodnju stočne hrane posedujemo i farmu za tov pilića. Nudimo Vam potpune i dopunske smeše, vitaminsko-mineralne predsmeše i proizvode od soje.

Mer

MER d.o.o.  preduzeće za proizvodnju mašina i mašinskih delova  obavlja već 10 godina sledeće poslove: projektovanje mašina i proizvodnja  mašina po narudžbini,  projektovanje mašinskih delova  i proizvodnja mašinskih delova po narudžbini. Mašine koje proizvodimo se nalaze  u upotrebi u svim granama industrije: proizvodnja građevinskih mašina (proizvodnja mašina za građevinsku  industriju), proizvodnja mašina za prehrambenu  industriju: mašine za obradu armature, mašine za ispravljanje, mašine za savijanje, mašine za sečenje, mašine za hladno vučenje i orebravanje, mašine za varenje mreže, aparati za čeono varenje. Naše mašine se prave od  materijala vrhunskog  kvaliteta i sa visokim  nivoom obrade.  Izrada  INOX ograda za stepeništa i izrada inox ograda za terase je posao koji obavljamo pored izrade mašina i delova.

BlikProdukt je kompanija koja zaokružuje sve segmente u proizvodnji fleksibilne ambalaže i u mogućnosti smo da kreiramo i proizvodimo kompletna rešenja u industriji pakovanja. Posedujemo mašine poslednje generacije, koristimo sirovine svetskih proizvođača i imamo zaposlene profesionalce sa višedecenijskim iskustvom. Zato možemo da ispunimo sve zahteve koje klijenti imaju po pitanju fleksibilne ambalaže. Naši proizvodi su flowpack, gornji filmovi, donji filmovi, vakuum kese, dupleks i tripleks filmovi i kese. Našim klijentima takođe nudimo i uslugu dizajna, pripreme i štampanja ambalaže, izradu kesa kao i laminiranje i slitovanje.

Samoutovarni viljuškar INNOLIFT od sada i na našem tržištu. Vrlo lagan za rukovanje i može da ide svuda sa vama. Sada vam neće biti problem da robu lagano utovarite ili istovarite iz vašeg prevoznog vozila. INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije! Testirajte ga! www.innolift.rs

Metal inženjering postoji od 2000. godine. Kompanija poseduje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji procesne opreme. Posebno se ističemo proizvodnjom opreme za preradu zamrznutog voća - maline, jagode, kupine, višnje... Stručno i tehnički smo osposobljeni da ispunimo i one zahteve korisnika za proizvodima koji nisu standardni deo pograma preduzeća.

Mašinska obrada i izrada zupčanika u NS-Steel-u samostalnoj zanatskoj radnji sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom. Pružaju uslugu izrade rezervnih delova koji se koriste, ugrađuju u raznim industrijskim postrojenjima. Izrada zupčanika, Lančanika, Puževa i pužnih kola, Delova sa unutrašnjim ozubljenjem, Ozubljenih vratila... Poseduju i specijalizovani servis za remont TURBOKOMPRESORA.

Yunirisk je firma koja je specijalizovana za konsalting i inženjering u oblasti zaštite životne sredine, kao i upravljanjem otpadom i reciklažom opasnih materija. Poseduje sertifikate i dozvolu za sakupljenje, skladištenje i tretmane neopasnog i opasnog otpada.

Reciklaža metalnog otpada i trgovina opremom za reciklažu su poslovi koje obavlja firma Jugopan.  Naša osnovna aktivnost je reciklaža otpadnih kablova. Recikliranjem kablova dobijamo bakarni granulat visokog kvaliteta. Sakupljanje aluminijumskog otpada je posao koji obavljamo. Aluminijumski otpad sortiramo i baliramo po klasama Sakupljanje metalnog otpada je posao koji obavljamo, sakupljamo i sve druge vrste metalnog otpada.  Sakuplanje prohromskog otpada obavljamo u velikim količinama, zatim ga sortiramo, sečemo i baliramo i isporučujemo kupcima u inostranstvo. Prodaja opreme za reciklažu je posao koji obavljamo. U ponudi imamo aligatorske makaze vrhunskog kvaliteta, prodaja opreme za reciklažu kablova, prodaja šredera, prodaja presa….

Samoutovarni viljuškar INNOLIFT je koristan i dostupan za svako vozilo. INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije!

U našoj širokoj ponudi robe iz oblasti zaštite na radu možete naći proizvode evropskih proizvođača (Italija, Francuska, Hrvatska, Slovenija, Nemačka,...). Naša oprema se odlikuje dugotrajnošću i funkcionalnošću kao i prepoznatljivim dizajnom i pristupačnim cenama. Svi naši proizvodi su atestirani u skladu sa EN  i SRPS standardima, kao i u skladu sa važećom zakonskom regulativom. Takođe, pore HTZ opreme, kod nas možete nabaviti reklamne proizvode (majice, kape, prsluke, olovke, rokovnike,...). 

Preduzeće Karteks osnovano je 1990. godine i od tad pa do danas bavi se proizvodnjom kartona i valovitnog kartona. 

Strana 1 od 5