Video Oglasi - Kuća i bašta

Uvoz i veleprodaja proizvoda za opremanje kupatila. Aquasan doo u ponudi ima najkvalitetniju opremu za kupatila: baterije, tuš kabine i hidromasažne kabine, sanitarna keramika i akrilne kade. Savremena dizajnerska rešenja i najmodernije tehnologije izrade artikala, dobro uravnotežena kombinacija kvalitetnih materijala i različitih stilova zadovoljiće istančan ukus svakog kupca.

Preduzeće EKOS DDD d.o.o. se bavi sanitarno-ekološkom zaštitom, zaštitom bilja, poslovima dezinfekcije, dezinsekije i deratizacije. Tehnički smo opremljeni da odgovorimo svakom Vašem zahtevu i zahtevima standarda koji su propisani za ovu oblast. Dugogodišnju saradnju imamo sa institucijama iz ove oblasti, Zavod za biocide i medicinsku ekologiju, Poljorivrednim fakultetetom, Upravom za veterinu, Nacionalnim centrom za kontrolu trovanja, VMA. Naš kvalitet usaglašen je sa zahtevima standarda ISO 9001, 14001, OHSAS 18001. Svi preparati koji se koriste su renomiranih i svetskih priznatih proizvođača po strogim ekološkim standardima Evropske unije i zadovoljavaju HACCP standarde. Atestirani su od Ministarstva zdravlja i Agencije za hemikalije Republike Srbije. Ne sadrže štetna isparenja i nisu neprijatnog mirisa. U sklopu našeg preduzeća imamo službu koja se bavi zoohigijenom, uklanjanje animalnog otpada sa saobraćajnica Velike rezultate ostvarujemo i kod zaštite od ptica repelentnim i mehaničkim sredstvima. Ekos ddd, garantuje stručno i kvalitetno izvršenje radova koje biste nam poverili i to u vreme kada Vama odgovara. Takođe dajemo garanciju da nećemo ugroziti zdravlje ljudi i životinja ni ekološki narušiti čovekovu okolinu.

Maloprodaja i veleprodaja kompletne opreme za kupatila. Iza nas je decenijsko iskustvo u opremanju kako privatnih tako i industrijskih objekata. U našoj prodaji su zastupljeni svi domaći proizvođači fine građevinske keramike. Strani brendovi koji su zastupljeni u našim prodajnim objektima su: Vives Ceramika, Cerdisa Stone, Navarti, Kolpa-San hidromasažne kade i kabine. Ideal standard sanitarije, Vidima sanitarije, armature Armal, Unitas, Hansa, Effepi, vodokotlici Geberit itd.

Bazeni i oprema za bazene firme Crystal Pool. Izgradnja i održavanje bazena, bazenska opreme i hemija, opremanje spa centara.

Firma Crystal Pool se bavi projektovanjem, izgradnjom, montažom i rekonstukcijom bazena i bazenske tehnike. Takođe, Crystal Pool radi i servisiranje i održavanje bazena i bazenske tehnike, kao i veleprodaju i maloprodaju, a pruža i usluge konsaltinga u ovoj oblasti.

Brend Diplon obuhvata nekoliko hiljada artikala, a uz njega u našim prodajnim salonima možete naći kompletan asortiman robe iz ponude renomiranih proizvođača kao što su Ideal Standard, Geberit, Kludi, Grohe, Argenta, Pozzi Ginori, Rocersa, Fincibec, Keramika Kanjiža, Zorka Šabac...U Srbiji se Diplon proizvodi mogu naći na preko 500 prodajnih mesta, ali osim na srpskom tržištu, ovi proizvodi se takodje mogu naći i u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Češkoj, Mađarskoj i Nemačkoj.Veliki tim profesionalaca je garancija da ćete sigurno dobiti pravu vrednost za vaš novac.

POP S: a one stop shop for textiles POP S, a company with family tradition in PTCsince 1942, has six modern shops in Belgrade and in Novi Sad, with new shops will be opened shortly.  The formula has proven to be successful.  But what are the corner stones to this success? POP S offers a wide variety of services including the cleaning of very sensitive garments like suede, leather and fur, but also curtains, rugs and carpets. To ensure a safe cleaning of all these different types of textiles, POP S offers both dry cleaning with PERC and alternative solvents, next to wet-cleaning. Other popular services comprise coloring of leather and textile, tailor alterations and reparations and cleaning of shoes and bags. POP S is a one stop shop for textiles. Everything fits the ambition of the laundry: offering excellent international quality of service to the clients at moderate prices. Certified technicians improve their skills at the factories of the suppliers of these different machines. Currently the headcount of POP S is 23 employees of which fifteen staff members hold level 3, 4 and 5 certificates in the European Quality Framework (EQF), specific for textile occupation. Another two employees are credited with the CINET D-level certificate for Sustainable Textile Cleaner. The brand policy is implemented through professional work instructions and regular training of employees in the business units, focussing on the application of uniform operating techniques. Instructors check the work regularly in all six shops and organize additional training whenever necessary.Although any customer should feel special, the company does have a loyalty program in the form of a Priority Club that (1500 members) enjoying discounts and club-exclusive perks such as a pick-up and delivery service.

U zavisnosti od primene i različitih potreba investitora, možemo ponuditi usluge konsaltinga, 3D projektovanja, isporuke opreme, montaže, kao i servisiranja različitih vrsta i tipova bazena u različitim oblastima primene.Veliki broj izvedenih projekata, kao i čvrsta višegodišnja saradnja sa našim korisnicima najbolja su preporuka za kvalitet rada i kontinuitet u poslovanju.

Primarna delatnost preduzeća Yubel inženjering jeste bazenska tehnika i tehnologija izrade bazenske školjke, kao i izgradnja wellness centara. Yubel inženjering radi sve vrste i tipove bazena – javni bazeni, hotelski bazeni, privatni bazeni, banjski bazeni, zatim otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni pravilnog oblika i bazeni slobodne forme, bazeni sa finskim prelivom i skimerski bazeni.

Posao koji obavlja firma Mozaik je prodaja na malo keramičkih pločica i prodaja na veliko keramičkih pločica poznatih svetskih proizvođača, veleprodaja keramike, kao i dekorativni kamen - prirodni kamen i veštački kamen. U ponudi u našem salonu se uz keramičke pločice za kupatilo, mogu naći i lepkovi, fugomal, aluminijumski profili, kao i sanitarije, tuš kade i tuš kabine, hidromasažne kade i hidroaeromasažne kade, galanterija, oprema za kupatilo, slavine, nameštaj za kupatilo, drveni egzotični podovi i tapete. Fabrike sa kojima poslujemo su: Vives, Ragno, Iris, NovaBell, La Fabbrica, Pamesa, Geotiles, PorcelainGres, Baldocer, DualGres, SuperGres, Kanjiža, Zorka Keramika. Robu kupljenu u našem salonu vozimo do kupca. Radimo i postavljanje pločica (ugradnja pločica).

Izgradnja bazena i fontana predstavlja poseban oblik umetničkog dela izražen u jedinstvu vode, materijala, svetlosti i zvuka. Voda je u svim arhitektonskim idejama uvek pozitivan element u doživljaju prostora i pruža zanimljiv vizuelni dojam u sportsko-rekreativnim kompleksima, wellness centrima i prostorima za rekreaciju i relaksaciju. Svaki objekat, fontana, bazen... plod je saradnje više autora različitih struka – od ideje i likovnog izraza, preko izrade arhitektonskih rešenja, konstrukcije, specijalizovanih projekata svih instalacija, do opremanja, realizacije i korišćenja.

Pvc prozori sa dekorativnim efektom i mogućnošću odabira boje koja najbolje pristaje uz Vaš dom. Plastech je ovlašćeni distributer Gealan profila uz tehničku podršku i isporuku. Porep PVC profila bavimo se i i zradom najkalitetnijeg peleta od bukovog drveta. Možete ga poručiti u džakovima ili na palete. Odloženo plaćanje i mogućnost dostave na kućnu adresu.

PlasTech firma je ovlašćeni zastupnik i distributer GEALAN profila uz koje obavljamo dodatne usluge isporuke i pružamo tehničku podršku. Veliki broj GEALAN profila stoji na lageru PlasTech-a i uvek su dostupni za Vas. Asortiman PlasTech-a je vrlo bogat i unikatan tako da osim što GEALAN profili obezbeđuju toplotnu izolaciju, već i čine vaš objekat jedinstvenim u okruženju. Uz toplotnu izolaciju ide i kvalitetno grejanje, tako da PlasTech vrši prodaju peleta domaće firme Bioenergy Point. Za proizvodnju peleta se koristi isključivo bukva (ogrevno drvo prve klase)...

Proizvodimo, prodajemo i ugrađujemo dekorativne sisteme za prozore: Rolo, Zebra sisteme ili Dan - Noć, trakaste zavese, venecijanere, rimske zavese i roletne. Pored dekorativnog asortimana u ponudi imamo i harmonika i tuš vrata, komarnike, garažna vrata. Izrađujemo i montiramo sve vrste tendi za terase, balkone poslovne i privatne objekte.Posetite Nas, a mi ćemo Vam dati idejno rešenje. Vaš Sezam automatik.

Injac se bavi proizvodnjom i prodajom lajsni, prodajom opreme za uramljivanje slika, kao i samim uramljivanjem. Kod nas možete pronaći sve što je potrebno za profesionalno uramljivanje slika. Veliki izbor modela i boja lajsni, u čijem izboru će Vam pomoći naše stručno osoblje. Takođe, tu su i pištolji, hevtalice i punjenje za heftalice, veliki izbor paspartua, streč trake, zakačaljke, testerasti odbojnici,... Proizvode koji izlaze iz naše fabrike osim na našem sajtu moguće je pogledati i u našem salonu u ulici Batutovoj br. 18 u Beogradu. 

Injac Jovo se preko 30 godina bavi proizvodnjom lajsni za ramove za slike, a njegova fabrika u toj oblasti drži primat na Balkanu.Posetite nas, a naše stručno osoblje će Vam pomoći da izaberete prave lajsne za ram Vvaše slike u zavisnosti od same slike, ali i enterijera.

Codex trade je iskusan tim profesionalaca kada je u pitanju održavanje higijene objekata u poslovnim prostorima, zgradama, marketima, lokalima... Codex trade poseduje sve vrste mašina i opreme za održavanje higijene.

Kompanija UNIONCLEAN je deo renomiranog multinacionalnog koncerna UNIONCLEAN EUROPE, svetskog lidera u proizvodnji i distribuciji profesionalne higijenske opreme, koja od 1990. godine i kod nas razvija i proizvodi higijensku opremu vrhunskog kvaliteta i performansi s namerom da zadovolji potrebe tržišta za toaletnom opremom u javnim i zajedničkim toaletnim prostorima. U ponudi su fenomati, dozatori za tečni sapun, dispenzeri i držači, kante i korpe, neutralizatori, potrošni materijal, mašine za poliranje obuće, galanterija, pomagla za invalide, oprema za održavanje higijene.

Ekos DDD obavlja poslove dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, fumigacije i suzbijanja korova. Preduzeće je potpuno opremljeno tehnički, što podrazumeva posedovanje kompletne opreme za izvođenje poslova dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, fumigacije i suzbijanja korova.Posedujemo sve važeće dozvole, sertifikate iz oblasti DDD poslova. Radimo po principima HACCP.Pozovite nas, garantujemo vrhunski kvalitet usluge, brzinu, i pouzdanost kao i popuste i pogodnosti za naše stalne klijente.

Kompletna ponuda keramičkih, granitnih i bazenskih pločica italijanskog renomiranog proizvođača. Na jednom mestu nudimo kompletnu opremu za kupatilo kao što su sanitarije, kupatilski nameštaj, Jacuzzi hidromasažne kade, tuš kabine, kombinovani sistemi i mini bazeni. Posetite izložbeni salon Eurodom-a i nađite pravu kombinaciju za vas.

Strana 1 od 3