Video Oglasi - Kuća i bašta

PlasTechVam nudi rešenja u vezi sa PVC stolarijom i ogrevom. Kod nas možete pronaći profile koje pored kvaliteta odlikuje asortiman u dekoru drveta i akrila. Pored PVC profila koji su napravljeni prateći najsavremenije standarde, u našoj ponudi možete pronaći i pelet za ogrev.  Bukov pelet firme Bioenergy Point koji mi prodajemo ima sledeće karakteristike: prečnik 6mm, prosečna dužina 20mm, vlaga 6,9%, ostatak pepela 1,1%, energetska vrednost 17,24 MJ i može se kupiti u pakovanjima od 15kg, 70 vreća pakovano na paletu (neto 1.050kg) i 1.030kg - neto kamion 24,72t. Pored toga što vršimo dostavu na teritoriji Beograda, obezbedili smo mogućnost odloženog plaćanja, a uzorak peleta vam na kućnu adresu možemo dostaviti i na testiranje.

Najveći broj naših aktivnosti je u delu hortikulture koji se odnosi na formiranje i održavanje travnatih površina. Zajedno sa našim saradnicima radimo kompletno uređenje dvorišta, javnih površina, privrednih objekata, stambeno-hotelskih i sportskih kompleksa – od projekta do završnih radova. Kako nema dobrog travnjaka bez zalivnog sistema, bavimo se i ugradnjom opreme za zalivanje Rain Bird, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija za automatske sisteme za zalivanje dvorišta, fudbalskih i golf terena. Svi naši kupci imaju besplatne savete za uređenje bašte i vrtova kao i za održavanje travnjaka.

Kompanija Nimax d.o.o. je autorizovani uvoznik i distributer Philips Lighting proizvoda za teritoriju Srbije. Nimax d.o.o. sarađuje sa investitorima, arhitektama, projektantima, trgovačkim kućama, instalaterima i krajnjim korisnicima proizvoda i usluga, svima onima kojima je potreban savet ili projekat i rešenje za osvetljenje objekta.

Vertikalni vrtovi su postali veliki hit kako za bašte i otvorene prostore, tako i za male prostore zatvorenog tipa. Ono što ih čini posebnim jeste da vam dosta štede prostor , ulepšavaju Vaš dom, a pre svega pored estetskog imaju i ekološkog udela. Vertikalni vrtovi se moraju dobro isplanirati i organizovati kako bi biljke na malom prostoru nesmetano rasle. Za ljubitelje prirode ovo je idealan mali kutak za uživanje.

Projektovanje i realizacija Rajićeva shopping centar sa kompletno opremljenim eksterijerom i enterijerom. Živeti sa biljkama je uradil celokupno opremanje enterijera vrtovima i zelenim oazama koje krase novootvoreni shopping centar Raićeva. Ispred shopping centra je rađena i platforma po principu krovnog vrta, jer se ispod nalazi parking prostor. Vodoli smo računa da pružimo celokupni užitak svakom posetiocu shopping centra, birajući moderan dizajn sa veselim formama i bojama.

Olakšajte sebi svakodnevnicu i izaberite neki od proizvoda iz bogatog asortimana robe za domaćinstvo, prodavnica Mikom. U Mikom ponudi možete pronaći sve za Vašu kuhinju proizvođača Metalac, Luminarac, Thun, Walter glass, Dr Oetker, Simax, Solingen... Inox posuđe, ekspres lonci, italijanski escajg, kristalni, stakleni, porcelanski i plastični asortiman i mali kućni aparati su samo deo Mikom ponude u kojoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe ili za poklon bližnjima.

Imamo najširu ponudu najpoznatijih svetskih brendova rasvete. Nudimo besplatnu izradu projekta uz kupovinu naše rasvete. Naša misija je da kreiramo lepše, uzbudljivije I inspirativnije okruženje. Nalazimo se u centru grada.

Preduzeće za proizvodnju, sanitarnu zaštitu, promet i usluge DDD Promet specijalizovano je za izvođenje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. DDD Promet sprovodi mere zdravstvene zaštite stanovništva iz ove delatnosti uz pomoć svog specijalizovanog visokostručnog i operativnog kadra, kao i odgovarajuće opreme za obavljanje poslova, kako u mirnodopskim tako i u vanrednim prilikama.

Passiflora nudi sve vrste usluga kada je u pitanju hortikultura i uređenje dvorišta, parkova i bašta. Passiflora obavlja sve od izrade hortikulturnih projekata i idejnih rešenja, do njihove konačne realizacije. Oživite prostor oko sebe, stvorite sopstvenu oazu u svom dvorištu, bašti ili vrtu...

Za seme trava vrhunskog kvaliteta za Vas tu je Superior Green. Veliki izbor kvalitetnog semena ukrasnih trava. Kvalitet semena se pre prodaje proverava u oglednom polju. Travnjaci su gusti, otporni na gaženje i bolesti i ujednačene boje i finoće. "Mi to radimo drugačije"

TENDAMONT svojim klijentima nudi nudi veliki izbor tendi različitih po dizajnu, obliku, nameni i materijalu koji se koristi pri njihovoj izradi. Tende mogu biti pokretne ili nepokretne. Konstrukcija tendi se izradjuje od metala ( metalnih profila ) ili aluminijuma, u zavisnosti od vrste tende. Kako bi svojim klijentima ponudio vrhunski kvalitet pri izradi tendi, Tendamont koristi kvalitetna impregnirana ( akrilna ) i PVC ( ciradna ) platna renomiranih evropskih proizvodjača. Uz sve naše pokretne tende, nudimo i mogućnost automatizacije. Tendamont proizvodni program još sadrži: Providnu pvc foliju, Pokretne krovove, Zimske bašte, Letnje bašte, Cirade... Mogućnost izrade natpisa i reklama, brendiranje. POZOVITE NAS da vam preporučimo najbolje rešenje natkrivanja za vaš objekat. Tel: 011 341 5 333 ; 063 700 70 15

Aqua Arts Akvamarin je preduzeće čije su delatnosti: - projektovanje i izvođenje fontana i bazena, - projektovanje i izvođenje opreme i instalacija, - projektovanje i izvođenje podvodne rasvete i dekorativne rasvete, - projektovanje objekata i kompleksa U objekte se ugrađuje oprema i instalacioni elementi ASTRAL grupe i drugih svetskih proizvođača, kao i specijalizovana i unikatna oprema AquaArts.

Agro pelet se dobija presovanjem (pod velikim pritiskom) biomase u odnosima određenim receptu-rom, bez dodavanja bilo kakvih vezivnih sredstava, uz neophodan % vlage. Osiguravamo isporuku peleta ili objedinjenu ponudu za vaše grejanje: • Kompletan projekt najoptimalnijeg grejanja na agro pelet za vaše potrebe • Kotao/kotlovi za grejanje, instalaciju, obuku za rukovanje i servis • Ugovorom garantujemo isporuku agro peleta prema određenoj recepturi u trajanju od 3 ili 5 godina. Prednosti agro peleta su: 100% prirodan agro pelet, 100% ekološki agro pelet, agro peleti ne zagađuju vazduh, agro peleti ne sadržavaju sumpor, hlor, formaldehid i teške metale. Ekonomske prednosti agro peleta su da su izuzetno ekonomični i agro peletima se postiže velika ušteda grejanja. Recepture agro peleta Pellet Powera Za vas ćemo da osmismislimo posebnu recepturu agro peleta najoptimalnijih i najisplativijih za Vaše potrebe. Vaš Pellet Power  

Dakom international se bavi uvozom, distribucijom i prodajom ekskluzivne granitne keramike, keramičkih pločica, klasičnih i hidromasažnih kada, tuš kabina, sanitarija, dekorativnog kamena i još mnogo toga. U našoj ponudi su svetski brendovi kao što su Villeroy & Boch, Zomar, Hatria, Huppe, Flaminia, Marazzi, Cerim, Ceramica Latina, Kolpa San, Geberit, Hansgrohe, Grohe. Posetite nas na sajtu www.dakomstyle.com

Pvc prozori sa dekorativnim efektom i mogućnošću odabira boje koja najbolje pristaje uz Vaš dom. Plastech je ovlašćeni distributer Gealan profila uz tehničku podršku i isporuku. Porep PVC profila bavimo se i i zradom najkalitetnijeg peleta od bukovog drveta. Možete ga poručiti u džakovima ili na palete. Odloženo plaćanje i mogućnost dostave na kućnu adresu.

Uvoz i veleprodaja proizvoda za opremanje kupatila. Aquasan doo u ponudi ima najkvalitetniju opremu za kupatila: baterije, tuš kabine i hidromasažne kabine, sanitarna keramika i akrilne kade. Savremena dizajnerska rešenja i najmodernije tehnologije izrade artikala, dobro uravnotežena kombinacija kvalitetnih materijala i različitih stilova zadovoljiće istančan ukus svakog kupca.

Projektovanje i proizvodnja skimerskih i prelivnih bazena od poliestera i betona, pravougaonog i ovalnog oblika.Proizvodimo i širok asortiman ostalih proizvoda od poliestera, kao što su tobogani, trambuline, pešcane filtere, glisere, cisterne, atomizere, burad, kade...

Memory Soft - Jezgro dušeka Memory Soft je napravljeno od anatomski oblikovane poliuretanske pene. Pena organskog porekla zbog svoje strukture otvorenih pora izrađenih poput saća pruža veliku čvrstoću.U isto vreme ovaj materijal je veoma fleksibilan i elastičan, što sprečava da se dušek deformiše. Zbog ovih karakteristika koje smo naveli dušek se maksimalno prilagođava anatomiji tela. Talay Latex - Lateks je prirodni materijal visokog kvaliteta, napravljen od prirodne gume. Lateks omogućava da se dušek oblikuje onako kako našem telu najviše odgovara. eliocell - Ovaj dušek sadrži posebno srebrno vlakno koje se kombinuje sa tekstilnim vlaknom. Srebrno vlakno se već desetak godina koristi u medicini, a od nedavno su istraživanja pokazala da je pogodno za ljude koji se žele zaštiti od mikroba.

Brend Diplon obuhvata nekoliko hiljada artikala, a uz njega u našim prodajnim salonima možete naći kompletan asortiman robe iz ponude renomiranih proizvođača kao što su Ideal Standard, Geberit, Kludi, Grohe, Argenta, Pozzi Ginori, Rocersa, Fincibec, Keramika Kanjiža, Zorka Šabac... U Srbiji se Diplon proizvodi mogu naći na preko 500 prodajnih mesta, ali osim na srpskom tržištu, ovi proizvodi se takodje mogu naći i u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Češkoj, Mađarskoj i Nemačkoj. Veliki tim profesionalaca je garancija da ćete sigurno dobiti pravu vrednost za vaš novac.

AQUAPUR d.o.o. se bavi: - proizvodnjom kompaktnih bazena, - proizvodnjom velikogabaritnih uređaja, rezervoara i prečistača otpadnih voda, - uvozom i prodajom montažnih bazena i bazenske opreme, - izgradnjom i rekonstrukcijom klasičnih betonskih bazena, - projektovanjem i oplemenjivanjem životnog prostora i uređenjem domova, bašti i vrtova.

Strana 1 od 3