Video Oglasi - Nameštaj

Veliki izbor luksuznog nameštaja od kože i punog drveta. Naša visoka fleksibilnost u proizvodnji daje nam mogućnost da ispunimo individualne zelje i potrebe naših kupaca i stvorimo nameštaj sa njihovim jedinstvenim pečatom. Naši komadi su istovremeno elegantni i monumentalni, posetite nas i odlučite se za nameštaj visoke estetske vrednosti.

Catra je brend koji stvara visokokvalitetan i estetski osvešćen nameštaj od kože i punog drveta. Naši komadi su udobni i dizajnirani tako da vremenom dobijaju patinu koja im daje šarm i povećava vizuelnu vrednost. Koristimo isključivo prirodne materijale najviših kvaliteta/specijalno obrađenu prirodnu kožu, perje i masiv. Catru biraju ljudi koji cene dugotrajnost i udobnost, budite i Vi jedan od njih.

Zamislite nameštaj po Vašoj želji, a mi ćemo ga napraviti sa zadovoljstvom!_Nameštaj originalnog i savremenog dizajna, po veoma pristupačnim cenama, izrađen je u velikom izboru dezena, od materijala vrhunskog kvaliteta. _Naši dizajneri prate sve svetske trendove, tako da i Vi u Vašem domu ili kancelariji možete sebi da priuštite lep nameštaj po veoma povoljnim cenama.

Ergonomske stolice koje su specijalno dizajnirane za sve one čiji posao iziskuje dugotrajno sedenje za kompjuterom. Kompanija Anaks je specijalizovana za prodaju kancelarijskog nameštaja i opremanje poslovnog prostora.

Anaks prodajni asortiman obuhvata nameštaj i stolice za poslovne namene poznatih svetskih i domaćih proizvođača: kabinetski nameštaj, operativni nameštaj, kancelarijske stolice i sistemi pregrada. Naš cilj jeste stvaranje radnog ambijenta po meri čoveka, ambijenta koji objedinjuje dizajn, funkcionalnost, kvalitet, a iznad svega – ambijenta u kome čovek vraća svoj identitet.

Hanez proizvodnja dušeka od kvalitetnog žičanog Bonelli sistema. U ponudi imamo veliki izbor dušeka: dušeci sa žičanim jezgrom,  dušeci ispunjeni sunđerom, Memory i Latex madraci, dečiji dušeci, fotelja dušeci. Dušeci su dostupni u 12 standardnih veličina. Proizvodnja dušeka po meri je posao koji obavljamo za Vas.

Fabrika Linea Milanović nudi širok asortiman nameštaja najvišeg kvaliteta, kako modernog, tako i klasičnog dizajna: stolova, stolica, fotelja, kreveta, divana, natkasni, komoda, plakara, kuhinja, kupatilskih ormarića, šank – pultova i drugih proizvoda. Naši proizvodi su veoma cenjeni zbog svog kvaliteta i prefinjenog dizajna, unikatnosti i dugovečnosti. Nameštaj se proizvodi uglavnom od punog drveta i medijapana.

Uvoz, veleprodaja i distribucija okova za nameštaj italijanske firme Incoll i turske firme Metax, kao i repromaterijala za tapetariju. Tapetarija: veštačke kože, rajsferšlusi, razne trake, elastične gurtne za naslon i sedište, klamarice, reteks, lepak za sunđer i drvo, ukrasni ekseri... Okov za nameštaj: sitan okov, klizači, šarniri, mehanizmi, nosači polica, nogice, kolone i košarice, okov za kancelarijski i kuhinjski nameštaj, svetleći sistemi i ručice.

Tapetarija Maki izrađuje novi tapaciran nameštaj po meri: Novi tapacirani kućni nameštaj po meri, novi tapacirani kancelarijski nameštaj po meri, novi tapacirani nameštaj od kože po meri (nameštaj od eko kože po meri), novi tapacirani nameštaj za ugostiteljske objekate po meri (novi tapacirani nameštaj za restorane po meri), izrada tapaciranih fotelja po meri, izrada tapaciranih dvoseda po meri, izrada taburea po meri, izrada ugaonih garnitura po meri, izrada bračnih kreveta po meri...

FOM

Preduzeće Fom je specijalizovano za distribuciju okova za vrata, nameštaj, staklo i širokog asortimana opreme za enterijere, takođe bitan deo asortimana su alati, bravarski okov, građevinski i stolarski okov, okov za staklo, te posebna linija koju čine sigurnosni elementi. Interfom predstavlja vodeći brend našeg preduzeća i obuhvata segment koji obuhvata  klizna i krilna staklena vrata, pregrade od stakla, tuš kabine, plakare sa kliznim sistemom LAGUNA i LED rasvetu. Našu ponudu čine: Okovi, okov za staklo, okov za nameštaj, bravarski okov, građevinski okov, stolarski okov, staklo, staklena vrata, klizna staklena vrata, krilna staklena vrata, pregrade od stakla, plakari, plakari sa kliznim sistemom, led rasveta, tuš kabine, sigurnosni elementi, alat, cilindri, kvake, brave, vrata, oprema za vrata, motori i rampe, transportni točkovi, mehanizmi za stolove i klupe, elektroprihvatnici, stoperi, olive, poluolive, rukohvati, vešalice, ugradne ručke, udarač za vrata, digitalne špijunke, sefovi, kasice, klizne metalne kapije, spojnice.  

Arbor nameštaj nudi poseban kvalitet izrade, udobnost i izradu nameštaja po meri. Veliki izbor kreveta, sofa, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta od kovanog gvožđa. MI RADIMO ZA VAS!

Salon nameštaja Peđa komerc iz Pančeva nudi vrhunski nameštaj savremenog dizajna. U ponudi je kako trendi tako i klasičan, ali i ekskluzivni komadi nameštaja. Osim nameštaja u našem salonu se mogu naći i podne obloge, parket i laminat, kao i tepisi, itisoni i staze... Posetite nas i pronađite nešto za Vaš dom. Dostava i montaža nameštaja su besplatni.

Proizvodnja i prodaja nameštaja. Nameštaj se radi po meri i želji kupca. U ponudi su: regali, spavaće sobe, trpezarije, tapacirani program, cipelarnici, TV komode, američki plakari, hotelski i apartmanski nameštaj, prodaja ugradne i neugradne bele tehnike po povoljnim cenama.Poseban akcenat stavljamo na dizajn, kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda. I prefinjenost izrade, ulog u budućnost.

Strana 1 od 1