Trenutne akcije

Korak 1 - Odaberite vrstu firme koju želite osnovati Korak 2 - Na našoj web - stranici imate i narudžbenicu u pdf-u, ispunite je! potpisanu pošaljite preko e mail-a sa fotokopijom potrebne dokumentacije na našu e-mail adresu: firmen@e-formline.com il preko fax:0049-71122954538 Korak 3 - Poslaćemo fakturu, račun Korak 4 - Uplatite iznos preko banke korak 5 - Potvrdimo sastanak za osnivanje firme AKO OSNIVAČI I DIREKTORI ŽELE ŽIVETI U NEMAČKOJ I POSLOVANJE VRŠITI IZ NEMAČKE, TEK ONDA VAM TREBA BORAVIŠNA VIZA! - Posle osnivanja i dobijanja registracije od suda, podnesite zahtev za boravišnu vizu (važi samo za gradane BIH, SR, CG, MK, državljanima Hrvatske ne treba) vezano za firmu. Uz zahtev treba da podnesete dodatno i biznis plan. Ako ste dobili registraciju firme od strane sud-a, i boravak od strane nemačke vlade, onda cemo prijaviti delatnosti koje ste izabrali kod privredne komore (ove naše usluge su uračunate u cenu). I možete početi sa radom!

Housematik doo je privredno društvo koje se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem automatizovanih sistema ulaza u industriji i stambenim objektima za putnička vozila, kamione i viljuškare i osoblje (kontrola pristupa). Housematik doo je generalni zastupnik MCA Grup, proizvođača segmentnih garažnih i industrijskih vrata. Pored segmentnih vrata Housematik prodaje, ugrađuje i održava rolo vrata, izolacione zavese, utovarne rampe, pretovarne mostove, brza vrata, protivpožarna vrata i zavese, protivdimne zavese, senzorska vrata, motore za sve vrste kapija, klizna vrata, parking rampe i čuvare parkinga. Od ino dobavljača izdvajamo ITW industrietore, Inkema, Effertz, Gunther-Tore i mnoge druge. Ukoliko vam je potreban kvalitetan proizvod sa garancijom Housematik je pravi izbor za vas.

Izrada i ugradnja očnih proteza u najsavremenijoj specijalističkoj medicinskoj ustanovi. Stručni tim protetičara , tehničara okularista i akademskih slikara koristi najsavremeniju tehnologiju na bazi akrilatnih polimera, gde izrađuju i ugrađuje očne proteze za svakog pacijenta individualno. Pored očne protetike rade i maksiofacijalnu protetiku kao što su epiteze nosa i epiteze uva u protetskoj rehabilitaciji urođenih i stečenih malformacija.

Proizvodnja fleksibilne ambalaže. Proizvodi Blikprodukt su flowpack, gornji filmovi, donji filmovi, vakuum kese, dupleks i tripleks filmovi i kese. Našim klijentima takođe nudimo i uslugu dizajna, pripreme i štampanja ambalaže, izradu kesa kao i laminiranje i slitovanje.

Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima. Dental Implant stomatološka ordinacija pruža kvalitetne stomatološke usluge među kojima se izdvajaju zubna protetika, dečija stomatologija, oralna hirurgija, ortodoncija, parodontologija , estetska stomatologija, koju primenjujemo uz najsavremeni materijal, koji prate moderne evropske standarde.

Grča leto 2018. Svake nedelje izdvoje akcijski popusti. Pratite nas na www.astratravel.rs

AHT Advance Hair Transplantation je za vas pripremio popust za transplantaciju kose u promo periodu. Sve informacije o samoj metodi i razliku u odnosu na druge metode možete dobiti na našem sajtu. Advance Hair Transplantation predstavlja revoluciju u tehnologiji presađivanja kose. Muškarci i žene koji gube kosu napokon mogu trajno da reše taj problem. AHT je najmanje invazivan metod za transplantaciju kose. Preko 8 godina iskustva sa FUE i DHI metodom dovelo je do revolucijonarne AHT metode koja osim upotrebe PRP terapije, koristi kolostrume i peptide i time se bitno razlikuje od svih metoda transplantacija kose. Kao rezultat upotrebe navedenih elemenata procenat uspešnosti se povećao a krajnji rezultat je najbolji od svih ostalih metoda presađivanje kose. Presađivanje kose se obaviti za samo jedan dan bez zadrzavanja u ordinaciji.

Sintetsko motorno ulje najviših performansi koje zadovoljava specifikacije velikog broja vozila. U saradnji sa velikim kompanijama Mercedes Benz-omi Volkswagwnom razvili smo ulja koja smanjuju začepljenje filtera tvrdih čestica, čome se produžava njegov životni vek i ulja za vozila koja imaju TDI motore  sa pumpa brizgaljka sisemom napajanja goriva. U našoj ponudi ulja za benzinske i dezel motore koji rade u najtežim uslovima.

Strana 1 od 1