Trenutne akcije

Nedeljna idila sa porodicom. Uživajte u raskošnom ambijentu i bogatoj ponudi hrane restorana OMB Larder + Lounge koji je sastavni deo hotela Radisson Blu Old Mill. Nalazi se u samom srcu Beograda, a vaše je samo da dođete. Nedeljni ručak restorana OMB Larder + Lounge uz poseban kutak igraonice Kamičak za animaciju dece! Svake nedelje od 12:00 do 17:00. Gosti mogu da uživaju u izboru svežih i mešanih salata, selekciji mesnih specijaliteta, domaćih sireva i pita, terina, desertnoj stanici + 3 glavna jela po izboru glavnog šefa kuhinje! Vino, pivo, sokovi i Java kafa uključeni su u cenu, 2.900 dinara po osobi! Restoran je za mališane pripremio program animacije i edukacije u okviru kreativnih radionica u kojima kroz primenu različitih materijala povezuju učesnike, podstiču aktivno učenje i izražavanje dečje kreativnosti.  Deca do šest godina ne plaćaju, od šest do 12 godina plaćaju 50 %. Parking je besplatan za sve goste restorana.·

Pružamo usluge baždarenja i servisiranja svih vrsta tahografa kako Analognih tako i digitalnih tahografa. Ugrađujemo, vršimo preglede, kalibraciju analognih i digitalnih tahografa, graničnika brzine i servisiranje tahografa. Izdajemo sertifikate o ispravnosti tahografa.

The International School of Belgrade SA ZADOVOLJSTVOM OBJAVLJUJE ISB SCHOLARSHIP PROGRAM ZA UČENIKE KOJI UPISUJU SREDNJU ŠKOLU  Jedina škola u kojoj se govori na engleskom IB World School u Beogradu Jedina članica Central and Eastern European Schools Association u Beogradu  Osnovana 1948  UPIS TRAJE DO 13.04.2017. GODINE.

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da Vas obavestimo da je naša kompanija u svoju ponudu uvrstila i postala uvoznik i distributer građevinskog segmenta Xylem grupe (vodeća svetska kompanija u oblasti tehnologije vode), još jednog od eminentnih svetskih brendova kojoj pripadaju brendovi FLYGT i GODWIN

C Dental Centar je prvi dentalni centar u Srbiji koji u svom sastavu ima sve na jednom mestu: 3 savremene stomatološke ordinacije, najsavremeniji 3D Ortopan Soredex Cranex 3D i zubno protetsku laboratoriju koja jedina ima sertifikat kvaliteta VITA Masterlab u Jugoistočnoj Evropi!

Sredstvo za sprečavanje štete od divljači je na bazi misrisnih komponenti.  Odbija divljač i štiti biljke, voćnake, njive, šume i polja. Vrlo je jednostavan za korišćenje koji ne šteti okolini.

Servisiranje vozila svih marki kao i prodaja delova za japanska i korejska vozila. Delovi za Daihatsu, Daewoo, Chevrolet, Hyundai, Kia, Mazda, Honda, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Isuzu, Subaru, Suzuki, Chery, Dongfeng, Zhongshen. Mogućnost porudžbine delova za Lexus, Infiniti, viljuškare japanske priozvodnje.

Komplet motore vazdušne, Lubrikator, Glavčina točka, Lamele, Rotore, Cilindre,Zupčanike, Rukavce točkova, Razvodne ploče, Filtere, Kašike, Prelazne čaure,Osovine, Kip cilindar, Felne, Polutke felni, Motor Kašike, Vučni motor,Vazdušne kontrole i još dosta toga u ponudi…

Školski rančevi i torbe za sve uzraste. Nudimo veliki izbor rančeva i torbi za devojčice i dečake da spremno dočekaju početak školske godine. U ponudi je i celokupan školski asortiman kao i prazne i pune pernice. Posetite nas i pronađite sve za školu na jednom mestu.

AHT Advance Hair Transplantation je za vas pripremio popust za transplantaciju kose u promo periodu. Sve informacije o samoj metodi i razliku u odnosu na druge metode možete dobiti na našem sajtu. Advance Hair Transplantation predstavlja revoluciju u tehnologiji presađivanja kose. Muškarci i žene koji gube kosu napokon mogu trajno da reše taj problem. AHT je najmanje invazivan metod za transplantaciju kose. Preko 8 godina iskustva sa FUE i DHI metodom dovelo je do revolucijonarne AHT metode koja osim upotrebe PRP terapije, koristi kolostrume i peptide i time se bitno razlikuje od svih metoda transplantacija kose. Kao rezultat upotrebe navedenih elemenata procenat uspešnosti se povećao a krajnji rezultat je najbolji od svih ostalih metoda presađivanje kose. Presađivanje kose se obaviti za samo jedan dan bez zadrzavanja u ordinaciji.

Grča leto 2017. Svake nedelje izdvoje akcijski popusti. Pratite nas na www.astratravel.rs

Memory Soft - Jezgro dušeka Memory Soft je napravljeno od anatomski oblikovane poliuretanske pene. Pena organskog porekla zbog svoje strukture otvorenih pora izrađenih poput saća pruža veliku čvrstoću.U isto vreme ovaj materijal je veoma fleksibilan i elastičan, što sprečava da se dušek deformiše. Zbog ovih karakteristika koje smo naveli dušek se maksimalno prilagođava anatomiji tela. Talay Latex - Lateks je prirodni materijal visokog kvaliteta, napravljen od prirodne gume. Lateks omogućava da se dušek oblikuje onako kako našem telu najviše odgovara. eliocell - Ovaj dušek sadrži posebno srebrno vlakno koje se kombinuje sa tekstilnim vlaknom. Srebrno vlakno se već desetak godina koristi u medicini, a od nedavno su istraživanja pokazala da je pogodno za ljude koji se žele zaštiti od mikroba.

Utva Silosi je preduzeće za proizvodnju šavnih konstrukcionih cevi, silosa, profila (konstrukcioni profili) i opreme. Dugi niz godina sa svojim širokim spektrom proizvoda i usluga je vodeće preduzeće u svojoj delatnosti na domaćem tržištu, sa tendencijom stalnog proširenja, uvođenja novih proizvoda i usluga i pronalaženja novih kupaca - postajemo i siguran partner inostranim kompanijama. 

UROTISANe je čaj koji pozitivno deluje na funkcionisanje bubrega i bešike, pospešuje izlučivanje tečnosti iz organizma i na taj način čisti organizam od štetnih materija. UROTISANe deluje antiseptički i pomaže u otapanju i izbacivanju manjih kamenčića i peska iz bubrega i bešike.Sastoji se od suvih ekstrakata lista breze, herbe zlatnice, kukuruzne svile, herbe kantariona, lista uve i korena zečijeg trna koji se od davnina koriste u narodnoj medicini za pomenute svrhe.Instant čaj UROTISANe se preporučuje osobama sklonim infekcijama mokraćnih puteva i nastajanju peska i bubrežnog kamenca, za ispiranje urinarnog trakta.Neposredno pre upotrebe rastvoriti sadržaj jedne kesice u šolji tople ili hladne vode. Piti 3-4 šolje čaja na dan.  

Strana 1 od 1