Trenutne akcije

A-T-LOCK igla klin za zaključavanje volana i sigurnost vašeg vozila. Potpuna zaštita vozila koja vam pruža sigurnost u svakom trenutku, lako se montira i još lakše koristi. Uverite se unaš kvalitet Delta electronic service.

Moderna zaštitna i outdoor oprema za savremene radnike, za ljude koji uživaju u prirodi, planinarenju, biciklizmu i svom poslu, a žele pri tom da budu adekvatno zaštićeni. Aktivni donji veš, softshell jakne, zaštitne naočare, rukavice, odeću i ostalu opremu možete pronaći na www.safetyshop.rs

Mobilni uređaji za ispitivanje tvrdoće metala, stakla i keramike. Idealni za merenje tankih materijala, teško dostupnih mesta, zupčanika, radilica, , ožljebljenih oblasti. Aparati ne ostavlju tragove merenja (tragove razaranje ili udubljenja). Laki su za rukovanje i prenošenje tako da u svakom trenutku može biti uz Vas. 

Garažna vrata za poslovne i stambene objekte sa automatskim podizačem. Ponuda sistemima za zatvaranje prostora, protokolizacija (prolazi i parking mesta) automtske rampe, automatski stubici, parking sistemima, senzorskim automatskim vratima za ulaz u poslovne objekte, banke, markete.

Proizvodnja vojne i civilne opreme kao i izrada alata i inženjerski poslovi. Izrada i servis vojne opreme iz oblasti ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane, kopnene vojske, ratne mornarice i ostalih vidova armije. Tržišni i inženjerski poslovi kao i izrada alata i obradaplastike.

Restoran Filmski grad na Košutnjaku sada vam se predstavlje u novom izdanju. Nudimo uređene terase gde možete organizovati sve vrste proslava i svečanosti i stvoriti svoju filmsku bajku. Posetite nas.

OBO kompanija, prepoznatljiva po kvalitetu i inovativnim sistemima, u svojoj ponudi ima preko 30.000 proizvoda za elektrotehničku strukturu. Zauzimamo lidersku poziciju u proizvodnji kablovskog pribora i elektro opreme.

Nedeljna idila sa porodicom. Uživajte u raskošnom ambijentu i bogatoj ponudi hrane restorana OMB Larder + Lounge koji je sastavni deo hotela Radisson Blu Old Mill. Nalazi se u samom srcu Beograda, a vaše je samo da dođete. Nedeljni ručak restorana OMB Larder + Lounge uz poseban kutak igraonice Kamičak za animaciju dece! Svake nedelje od 12:00 do 17:00. Gosti mogu da uživaju u izboru svežih i mešanih salata, selekciji mesnih specijaliteta, domaćih sireva i pita, terina, desertnoj stanici + 3 glavna jela po izboru glavnog šefa kuhinje! Vino, pivo, sokovi i Java kafa uključeni su u cenu, 2.900 dinara po osobi! Restoran je za mališane pripremio program animacije i edukacije u okviru kreativnih radionica u kojima kroz primenu različitih materijala povezuju učesnike, podstiču aktivno učenje i izražavanje dečje kreativnosti.  Deca do šest godina ne plaćaju, od šest do 12 godina plaćaju 50 %. Parking je besplatan za sve goste restorana.·

The International School of Belgrade SA ZADOVOLJSTVOM OBJAVLJUJE ISB SCHOLARSHIP PROGRAM ZA UČENIKE KOJI UPISUJU SREDNJU ŠKOLU  Jedina škola u kojoj se govori na engleskom IB World School u Beogradu Jedina članica Central and Eastern European Schools Association u Beogradu  Osnovana 1948  UPIS TRAJE DO 13.04.2017. GODINE.

Školski rančevi i torbe za sve uzraste. Nudimo veliki izbor rančeva i torbi za devojčice i dečake da spremno dočekaju početak školske godine. U ponudi je i celokupan školski asortiman kao i prazne i pune pernice. Posetite nas i pronađite sve za školu na jednom mestu.

AHT Advance Hair Transplantation je za vas pripremio popust za transplantaciju kose u promo periodu. Sve informacije o samoj metodi i razliku u odnosu na druge metode možete dobiti na našem sajtu. Advance Hair Transplantation predstavlja revoluciju u tehnologiji presađivanja kose. Muškarci i žene koji gube kosu napokon mogu trajno da reše taj problem. AHT je najmanje invazivan metod za transplantaciju kose. Preko 8 godina iskustva sa FUE i DHI metodom dovelo je do revolucijonarne AHT metode koja osim upotrebe PRP terapije, koristi kolostrume i peptide i time se bitno razlikuje od svih metoda transplantacija kose. Kao rezultat upotrebe navedenih elemenata procenat uspešnosti se povećao a krajnji rezultat je najbolji od svih ostalih metoda presađivanje kose. Presađivanje kose se obaviti za samo jedan dan bez zadrzavanja u ordinaciji.

Grča leto 2018. Svake nedelje izdvoje akcijski popusti. Pratite nas na www.astratravel.rs

Utva Silosi je preduzeće za proizvodnju šavnih konstrukcionih cevi, silosa, profila (konstrukcioni profili) i opreme. Dugi niz godina sa svojim širokim spektrom proizvoda i usluga je vodeće preduzeće u svojoj delatnosti na domaćem tržištu, sa tendencijom stalnog proširenja, uvođenja novih proizvoda i usluga i pronalaženja novih kupaca - postajemo i siguran partner inostranim kompanijama. 

UROTISANe je čaj koji pozitivno deluje na funkcionisanje bubrega i bešike, pospešuje izlučivanje tečnosti iz organizma i na taj način čisti organizam od štetnih materija. UROTISANe deluje antiseptički i pomaže u otapanju i izbacivanju manjih kamenčića i peska iz bubrega i bešike.Sastoji se od suvih ekstrakata lista breze, herbe zlatnice, kukuruzne svile, herbe kantariona, lista uve i korena zečijeg trna koji se od davnina koriste u narodnoj medicini za pomenute svrhe.Instant čaj UROTISANe se preporučuje osobama sklonim infekcijama mokraćnih puteva i nastajanju peska i bubrežnog kamenca, za ispiranje urinarnog trakta.Neposredno pre upotrebe rastvoriti sadržaj jedne kesice u šolji tople ili hladne vode. Piti 3-4 šolje čaja na dan.  

Strana 1 od 1