Trenutne akcije

The International School of Belgrade SA ZADOVOLJSTVOM OBJAVLJUJE ISB SCHOLARSHIP PROGRAM ZA UČENIKE KOJI UPISUJU SREDNJU ŠKOLU  Jedina škola u kojoj se govori na engleskom IB World School u Beogradu Jedina članica Central and Eastern European Schools Association u Beogradu  Osnovana 1948  UPIS TRAJE DO 05.04.2018. GODINE.

Tradicionalni Dani Hvara od 12.02. do 11.03. u restoranu Šaran. Pozivamo sve ljubitelje  ukusa mora da sa nama uživaju u hvarskim specijalitetima i vinu. Obradujte sebe i svoje bližnje za predstojeće praznike ljubavi i žena i rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije 069/2618235, 011/2618235Vaš Restoran Šaran.

Kompletna ponuda letovanja u Grčkoj za 2018 godinu. U ponudi su najlepše plaže Grčke koje možete posetiti preko nas. Pođite sa nama u turistička mesta Halkidikija: Pefkohori i Polihrono , kao i sve popularniju regiju Sv. Đorđa sa njenim biserima : Asprovaltom, Nea Vrasnom i Vrasna Paralijom. U olimpskoj regiji predlažemo Leptokariju i Nei Pori. Vodimo Vas i na Tasos, ostrvo maslina, vina, smokava i Sunca. Pored Egejskog mora, u ponudi imamo i ostrva Jonskog mora: Lefkadu i Zakintos, poznata po skrivenim peščanim plažama i  morem tirkizne boje. Da bi Vaš odmor bio što potpuniji organizujemo zanimljive izlete, krstarenja do predivnih plaža, nezaboravne grčke večeri uz more, muziku i vino. Vaše je samo da se spakujete, sve ostalo je naša briga! 

U ponudi našeg Turbo shopa možete naći turbokompresore za putnički i teretni program svih brendova vozila, viskoventilatore takođe za putnički i teretni program, pumpe za vodu, interkulere, hladnjake i tuning program. Za više informacija posetite sajt www.shop.turboservis.rs

Prevodilica pruža usluge prevođenja, sudskog tumača i titlovanja. Beograd, Zvezdara, Lion Vranjska 4/1, www.prevodilica.rs

Galvanotenik pruža usluge površinske zaštite metala: dekorativno hromiranje, niklovanje, antracit, mesingovanje, bakarisanje, pozlata, posrebrivanje... Možete pogledati u videu: primer lampe u antracit boji, pločicu za nameštaj rađenu u tvrdoj pozlati, a zatim farbanu epoksi bojom, poslužavnik rađen u srebru visoki sjaj, hromirani delovi mercedesa.

Grča leto 2018. Svake nedelje izdvoje akcijski popusti. Pratite nas na www.astratravel.rs

A-T-LOCK igla klin za zaključavanje volana i sigurnost vašeg vozila. Potpuna zaštita vozila koja vam pruža sigurnost u svakom trenutku, lako se montira i još lakše koristi. Uverite se unaš kvalitet Delta electronic service.

AHT Advance Hair Transplantation je za vas pripremio popust za transplantaciju kose u promo periodu. Sve informacije o samoj metodi i razliku u odnosu na druge metode možete dobiti na našem sajtu. Advance Hair Transplantation predstavlja revoluciju u tehnologiji presađivanja kose. Muškarci i žene koji gube kosu napokon mogu trajno da reše taj problem. AHT je najmanje invazivan metod za transplantaciju kose. Preko 8 godina iskustva sa FUE i DHI metodom dovelo je do revolucijonarne AHT metode koja osim upotrebe PRP terapije, koristi kolostrume i peptide i time se bitno razlikuje od svih metoda transplantacija kose. Kao rezultat upotrebe navedenih elemenata procenat uspešnosti se povećao a krajnji rezultat je najbolji od svih ostalih metoda presađivanje kose. Presađivanje kose se obaviti za samo jedan dan bez zadrzavanja u ordinaciji.

Strana 1 od 1