Video Oglasi - Zdravstvene ustanove i medicina

Stomatološka ordinacija Dr Boris Prokić - protetika,ortopedija,dečiji stomatolog  U našoj ordinaciji stomatološke usluge pruža tim specijalista sa višegodišnjim iskustvom u kompleksnim stomatološkim prostetičkim procedurama koje uključuju ugradnju zubnih implantanata, tretmane zuba, resekciju, hiruške tretmane kao i kompleksne operacije. Prvi pregled je besplatan!

Ordinacija estetske stomatologije koja nudi najbolja i najfunkcionalnija rešenja iz oblasti stomatologije. Doktor Jovan Čabunac je održao brojne radionice i kongrese u zemlji i inostranstvu a razvija plan za svakog pacijenta posebno. Oblasti koje ordinacija nudi su estetska stomatologija, kozmetska stomatologija, laser u stomatologiji, protetike i drugo.

Potrebna Vam je Oralna hirurgija? Radimo usađivanje implantata, RTG snimanje zuba, zglobova i sinusa. Kompletna stomatološka usluga uključuje estetske plombe, proteze, krunice i mostove, ljuskice, zubni nakit, proteze, implantate, oralnohirurške zahvate, čišćenje zuba i lečenje parodontoze i još mnogo toga.

Stomatološka ordinacija dr Malbašić pruža kompletne stomatološke usluge: - ortopedija vilica, - stomatološka protetika, - oralna hirurgija, - implantologija, - protetika, - parodontologija, - bolesti zuba, - dečija stomatologija, - estetska stomatologija - RTG snimanje zuba, zglobova i sinusa

Ultrazvuk je ordinacija u kojoj tim spedijalista radiologije obavljaju dijagnostičke preglede odraslih, dece i trudnica. Pregledi su bezbedni, bezbolni i brzi, bez jonizujućeg zračenja i traju 10-30 minuta. Nakon pregleda pacijent dobija izveštaj sa snimkom i dijagnozom ili zaključkom, kao i uputstva za dalje isptivanje i lečenje.

Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom. Svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima.

Preduzeće za medicinsko snabdevanje PALINIĆ d.o.o. posluje 20 godina na tržištu Srbije. Svim profilima zdravstvenih ustanova nudimo sledeće proizvode:  medicinski instrumenti, medicinski aparati, dijagnostički medicinski aparati, terapijski medicinski aparati, hirurški instrumenti -instrumenti za hirurgiju, EKG aparati, ginekološki instrumenti, ORL instrumenti, bolnička oprema, oprema za zdravstvene ustanove, uniforme za medicinsko osoblje, Antidekubitalni dušci, dužinomeri za bebe, koncentratori kiseonika, električni noževi za gazu, čeona ogledala, suvi stelirizatori, vage, ležaj za preglede i intervencije sa eletrično podesivom visinom...

Poziv da se pridružimo kampanji koju vodi  IOF (Međunarodna fondacija za osteoporozu) povodom 20.10. Svetskog dana osteoporoze, i čiji je moto "VOLITE  VAŠE KOSTI", prihvatamo. -Ka zdravoj budućnosti i bez preloma, krećemo fizičom aktivnošću, -Ishranom bogatom kalcijumom, vitaminom D, i proteinima, -Otkloniti negativne životne navike (pušenje, alkohol, kafa) -Konsultovati doktora o našim faktorima rizika za OP, i nakraju testirati se, i ako je potrebno prihvatiti medikamentno lečenje. Sačuvajte Vaš osmeh i zdrave kosti!

Pharma product se bavi proizvodnjom rastvora, naročito sterilnih i sirupa na bazi biljnih ekstrata. Sirupi su dijetski i mogu se konzumirati za povećanje otpornosti organizma i za ublažavanje simptoma prehlade. 

Laserska epilacija koja Vašu koži čini lepom i glatkom, na bezbedan, bezbolan i efikasan način.  Kako do lepe kože je pitanje koje se kreće u svakom ženskom društvu. Ako i Vas zanima odgovor, posetite estetski centar Esteru.

Lečenje steriliteta - stimulacija i nadzor ovulacije, intrauterina inseminacija (IUI), vantelesna oplodnja. Patologija trudnoće - prenatalna dijagnostika - biopsija čupica (CVS), aminocenteza, kordocenteza.  

Transplantacija kose je hirurška metoda koja omogućava premeštanje folikula kose sa donor regije u regiju bez kose, ili gde je kosa proređena. Transplatacija kose se kao tretman protiv gubitka kose koristi kod osoba oba pola. Najčešća se koristi kod androgenetske alopecije za tretman muškog tipa ćelavosti, ali se može koristiti kod gubitka kose kod žena, zatim za rekonstrukciju obrva, trepavica, brade, pokrivanje ožiljaka i dr. Budite u prednosti - prevaziđite problem nedostatka kose.

Atlas opšta bolnica u okviru Atlas estetike pruža sve vidove hirurških i nehirurških intervencija koje se izvode po svetskim standardima, znanjem i dugogodišnjim iskustvom naših eminentnih stučnjaka i korišćenjem najsavremenije opreme.

Osmeh na licu porodice Kolarov je jedan od rezultata naše klinike iza kojeg stoji visoka posvećenost i stručnost svih aktera.

Specijalna ginekološka bolnica Ferona predstavlja stručni tim za vantelesnu oplodnju. Pruža najsavremenije metode lečenja steriliteta.

Apoteka Kršenković u svojoj ponudi svakog meseca nudi posebne pogodnosti i akcije na pojedine proizvode iz različitih asortimana. Kod nas možete preuzeti lekove na recept u više gradova Srbije.

Vaše dete je dobilo vaške i prenelo ih je i na Vas? Rešenje postoji! Brzo, efikasno i profesionalno čišćenje vaški i gnjida.  Opustite se u salonu i bez stresa i nervoze stručnjaci centra Headclean će obaviti posao čišćenja vaše kose od vaški i gnjida.  

Imate prehladu i grip ili viremiju? Dođite u Kvant medic da Vaš imuni sistem oslobodimo od svega što ga napada. Dostupni su antivirusni programi sa dizanjem imuniteta i detoksikacijom.

Biorezonantna kvantna medicina pruža brzu , preciznu, neinvazivnu proveru stanja celog organizma i lečenje. Kvantna medicina ima zadatak da vrati u ekvilibrijum imuni sistem i podigne ga da može da se odbrani od napada virusi, bakterije, parazita, stres, gljivica.

Eko B -Vit je optimalan kompleks vitamina B koji utiče na zdravlje naših nerava, lepši izgled Vaše kože. Kompleks vitamina B Eko B-Vit je pogodan za zdravlje i jačanje Vaše kose, noktiju. Uz Eko B -Vit Vaš apetit će biti bolji.

Strana 1 od 5