Video Oglasi - Zdravstvene ustanove i medicina

Polikliniku Voždmedik sa Voždovca čine iskusni lekari i medicinske sestre i ljubazno osoblje uvek spremno da pomogne. Pored standardnih dijagnostičkih procedura kao što su laboratorijske usluge, ultrazvuk, EKG i Color Doppler pregledi, kao i terapijskih procedura u oblasti ortopedije i vaskularne hirurgije, u ponudi su i nove biološke metode kao što su Ortovisc i Ortokin.

C Dental Centar je prvi dentalni centar u Srbiji koji u svom sastavu ima sve na jednom mestu: 3 savremene stomatološke ordinacije, najsavremeniji 3D Ortopan Soredex Cranex 3D i zubno protetsku laboratoriju koja jedina ima sertifikat kvaliteta VITA Masterlab u Jugoistočnoj Evropi!

Sredstvo za sprečavanje štete od divljači je na bazi misrisnih komponenti.  Odbija divljač i štiti biljke, voćnake, njive, šume i polja. Vrlo je jednostavan za korišćenje koji ne šteti okolini.

Orthoaid d.o.o snabdeva pacijente ortopedskim pomagalima direktno ili preko svojih poslovnih partnera širom Srbije i ostalim medicinskim sredstvima snabdeva apoteke, bolnice i specijalizovane prodavnice. Orthoaid u svom sastavu ima veleprodaju medicinskih sredstava i proizvodnju proteza i ortoza, eksternih silikonskih proteza za dojke, silikonskih ortopedskih uložaka za decu i odrasle. Osim sopstvenih proizvoda, asortiman čine Otto Bock, OKM, Orfit, Burmeier proizvodi.

Homeopatski lekovi deluju brzo, nekada već posle nekoliko minuta i u najčešćim dečijim akutnim stanjima mogu potpuno efikasno da zamene klasične lekove. Homeopatski lekovi su nekada jedini izbor, jer klasičnih lekova nema ili mogu biti efikasni kao prva pomoć dok ne stigne lekar. U svom delovanju homeopatski lekovi imaju fazu agravacije, a zatim poboljšanja, ublažavaju simptome i smanjuju trajanje. Simptomi se ne potiskuju, već se organizam uz stimulaciju sam izbori sa bolešću. Sve nabrojano dovodi do jačanja prirodne otpornosti dečijeg organizma čime sprečavamo hronično oboljevanje deteta.

Uvoz, izvoz i distribucija ortopedskih pomagala: antidekubitalni dušeci, jastuci za invalidska kolica, ortoze i steznjaci, postoperativni pojasevi, pojas i slip gaće za kilu, kompresivne čarape za vene, TLSO, lumbalni mideri i lumbalnosakralni mideri, silikonske dojke i ortopedski grudnjaci, kupaći kostimi za žene operisane od karcinoma dojke, rukav za limfodem, pojas sa otvorom za stomu, pojas za trudnice, nastavak za WC šolju, mušeme, pelene za odrasle...

Preduzeće Pharma product jedinstveno je po proizvodnji rastvora, posebno sterilnih (Aqua purificata, Aqua purificata sterilizat, Sol.Acidi borici 3%, sterilis, Sol.Natrii chloridi 0,9%, sterilis) i sirovina u magistralnoj izradi. Registrovali smo prvi domaći rastvor za sočiva Lens care kao medicinsko sredstvo. Proizvodimo i sirupe na bazi biljnih ekstrakata - Pharma SLEZ, Pharma EX, Plantapharm, Amarapharm®, Pharma VIT…

Dobrodošli u ordinaciju estetske stomatologije Dr Jovan Cabunac.  Pružamo sledeće usluge: ugradnja iplanta, izbeljivanje zuba, anti aging, povećanje usana, ortodoncija, uklanjanje bora iznad gornje usne. Kako se dizajnira osmeh? Obezbedite sebi idealan osmeh sa najnovijim rešenjem bez metalnog osmeha. Povećajte volumen usana hijaluronskim filerima i rešite se asimetrije. Zašto izabrati nas? Vrhunski stručnjaci i proveren kvalitet, brojna predavanja i edukacije, 16 godina iskustva, članovi smo brojnih stomatoloških asocijacija. Naš moto je – maksimalna funkcija i estetika.  

Specijalna bolnica Dr Žutić, u okviru svoje bolnice za uho grlo i nos, obavlja ORL preglede i ORL intervencije kao što su operacija krajnika, rinoseptoplastika, sinusoskopija, operacija nosne polipoze... Poseban deo bolnice čini Odeljenje pedijatrije koje se bavi preventivom i lečenjem dece, kao i savetodavnim radom sa roditeljima. U Specijalnoj bolnici Dr Žutić možete obaviti sve neophodne preglede u oblasti interne medicine: pregled interniste, kardiološki pregled, pregled pulmologa, gastroenterološki pregled, endokrinološki pregled...

U ponudi "Velike apoteke" nalazi se preko 10.000 proizvoda za zdrav i lep život:- lekovi,- dijetetski proizvodi,- pomoćna lekovita sredstva,- dentalni program,- elektro medicinska sredstva,- kozmetika najpoznatijih svetskih brendova,- preparati za profesionalnu negu ruku. Pogodnosti za posetioce "Velike apoteke"- redovna akcijska sniženja,- mesečna savetovališta,- poklon promocije.

Transplantacija kose AHT metodom je ekskluzivna tehnika transplatacije kose i trenutno je naprednija od drugih dostupnih tehnika za presađivanje kose. AHT je metod koji je nastao inovacijom DHI metoda za presađivanja kose. Ova metoda takođe, daje potpuno prirodan izgled nakon tretmana koji se može obaviti za samo jedan dan. Muškarci i žene koji gube kosu napokon mogu trajno da reše taj problem bez ožiljaka, bez konaca, bez bola.

AHT Advance Hair Transplantation je za vas pripremio popust za transplantaciju kose u promo periodu. Sve informacije o samoj metodi i razliku u odnosu na druge metode možete dobiti na našem sajtu. Advance Hair Transplantation predstavlja revoluciju u tehnologiji presađivanja kose. Muškarci i žene koji gube kosu napokon mogu trajno da reše taj problem. AHT je najmanje invazivan metod za transplantaciju kose. Preko 8 godina iskustva sa FUE i DHI metodom dovelo je do revolucijonarne AHT metode koja osim upotrebe PRP terapije, koristi kolostrume i peptide i time se bitno razlikuje od svih metoda transplantacija kose. Kao rezultat upotrebe navedenih elemenata procenat uspešnosti se povećao a krajnji rezultat je najbolji od svih ostalih metoda presađivanje kose. Presađivanje kose se obaviti za samo jedan dan bez zadrzavanja u ordinaciji.

Stomatološki centar NorDent nastao je 2006. godine. Tokom svog razvoja osnivači i zaposleni uspeli su da primene sva relevantna iskustva i informacije koje su imale uticaj na pružanje najkvalitetnije, savremene i efikasne usluge sa ciljem da zadovolje potrebe svakog potencijalnog pacijenta iz bilo kog dela sveta. Maksimalna tehnološka i tehnička opremljenost najsavremenijim stomatološkim sredstvima i zubnim materijalima, higijenske procedure, permanentna edukacija lekara i ostalog medicinskog osoblja na svim relevantnim svetskim simpozijumima, i najvažnije, empatski pristup svakom pacijentu – postavili su standard u pružanju najkvalitetnije dentalne usluge.

Stomatološki centar NorDent sugrađanima nudi savremenu, kvalitetnu, brzu i efikasnu stomatološku uslugu. U našem centru mogu se dobiti kompletne stomatološke usluge: preventivna stomatologija, estetska stomatologija, protetika, implantologija, oralna hirurgija, digitalna rentgen dijagnostika

Magneti u službi zdravlja za poboljšalje stanja celog organizma. Preparati koji oslobađaju bola, poboljšavaju cirkulaciju i opuštaju mišiće. Magneti koji vas oslobađaju bola kod išijasa, bolova u leđima, zglobovima i mišićima.  Pomažu kod lečenja astme i kijavice. Uverite se u moć magneta.

Magnetni sistemi u kombinaciji statičkog polja i stumulacije akutnih tačaka oslobađa vas bola, poboljšava celokupno zdravlje vašeg organizma, poboljšava cirkulaciju. Magnetni sistemi su bezbolni za nošenje i nemaju štetno dejstvo na organizam.

Izrada i ugradnja očnih proteza u najsavremenijoj specijalističkoj medicinskoj ustanovi. Stručni tim protetičara , tehničara okularista i akademskih slikara koristi najsavremeniju tehnologiju na bazi akrilatnih polimera, gde izrađuju i ugrađuje očne proteze za svakog pacijenta individualno. Pored očne protetike rade i maksiofacijalnu protetiku kao što su epiteze nosa i epiteze uva u protetskoj rehabilitaciji urođenih i stečenih malformacija.

Fizionova Beograd je specijalizovana ambulanta, sa najsavremenijom opremom za rehabilitaciju, fizikalnu terapiju i sportske povrede. Nenad Nešić, koji predvodi stručni tim, posvetiće se rešavanju svakog problema i doprineće vašem brzom oporavku, održavanju i poboljšanju kvaliteta života. Naš moto je "Sloboda pokreta"

Firma Ortomedika Štavljanin prodaje ortopedska pomagala, ali ih i izdaje na nalog. Kod nas ćete na jednom mestu naći asortiman sertifikovanih proizvoda iz programa ortopedskih pomagala - antidekub, invalidska kolica, toaletni program, ortoze i bandaže, mideri, pomoćna pomagala za hodanje, proteze, ulošci, pojasevi, korektivna i ortopedska obuća, medicinska sredstva, pelene za odrasle, perike...

12.10.2012 Najsavremeniji laser za trajno uklanjanje dlačica, od sada i u Srbiji! LUMENIS Light Sheer DUET je najsavremeniji model diodnog lasera koji je renomirana firma u proizvodnji lasera Lumenis plasirala na tržište. Postavljanjem novog standarda u laserskoj tehnologiji uklanjanja dlaka integracijom vakuum hendpisa sa većim spotom 22 x 35 mm, sistem LUMENIS Light Sheer DUET nudi značajna poboljšanja u odnosu na dosadašnju tehnologiju. Sada se smatra zlatnim standardom u domenu epilacije zbog posedovanja jedinstvenih mogućnosti. Priuštite sebi najefikasniju lasersku epilaciju koju obavljaju lekari sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa laserima!

Strana 1 od 5