Vojnomedicinska akademija - VMA

Pošaljite:
Preporuke (1)
Pitanja (29)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
5 1
  • Telefon 1: 011 266 1122
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
Radno vreme: Nedostupno
Lokacije:

Crnotravska 17, Beograd, Savski venac, Srbija

Delatnosti:
  • Zdravstvene ustanove

Plaćanje: Nedostupno

Rešenje svih oftalmoloških problema
Rešenje svih oftalmoloških problema
18.05.2017
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu

VMA je vrhunska medicinska, obrazovna i naučnoistraživačka institucija sa međunarodno priznatom reputacijom. To je vojna bolnica tzv. "centralnog tipa" gde se za deset minuta može oformiti konzilijum medicinskih stručnjaka za svaku vrstu intervencije. Osnovana 1844. godine danas u svom sastavu ima Medicinski fakultet koji školuje buduće generacije vojnih lekara i poznata je kao centar značajnih naučnoistraživačkih aktivnosti.

Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Vojnomedicinska akademija - VMA, Crnotravska 17, Beograd, Savski venac, Srbija, Zdravstvene ustanove,
Vojnomedicinska akademija - VMA, Crnotravska 17, Beograd, Savski venac, Srbija, Zdravstvene ustanove,
Vojnomedicinska akademija - VMA, Crnotravska 17, Beograd, Savski venac, Srbija, Zdravstvene ustanove,
Preporuke i pitanja za firmu Vojnomedicinska akademija - VMA
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (29)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (1)
Pitanja (29)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
18.11.2012.

5
Hocu da se zahvalim
Jasam iz Makedonija - Gevgelija dolazio sam kod vas na ispitivanje dvaput godisne i to 7 godina na "kardiologije i reumatologije" pa nemam reci sto bi mogo da se zahvalim na usluzi i ponasanje osoblje a posebno higijena ustanove. Pozdravljam vam svi i dalje zelim da tako produzite. Pozdrav.
Pitanja (29)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
19.10.2017.

Pitanje: VMA BEOGRAD INFORMACIJE O RFID SCANERU
POŠTOVANI. MOLIM DA MI ODGOVORITE DA LI U VAŠOJ CIJENJENOJ USTANOVI POSTOJI RFID SCANER UZ ČIJU POMOĆ JE MOGUĆE OTKRITI ČIPOVE KOJI SU JEDNOJ OSOBI ZLONAMJERNO UGRAĐENI RADI PRAĆENJA NJENOG KRETANJA, PA BI SE ŽELJELA OSLOBODITI TE NAPASTI. UKOLIKO POSJEDUJETE TU APARATURU MOLIM ODGOVORITE KOJI JE NAČIN PRIJEMA (DOLAZIM IZ sARAJEVA), KOLIKA JE CIJENA PREGLEDA I UKOLIKO BUDE POTREBNO HIRURŠKOH ZAHVATA RADI OTKLANJANJA ČIPOVA.
MOLIM OBAVJEŠTENJE UKOLIKO NE POSJEDUJETE TAJ SCENER OBAVIJESTITE ME GDJE MOGU DOBITI USLUGU. ŠALJEM MAIL ADRESU I UNAPRIJED SE ZAHVALJUJEM ZA ODGOVOR.
28.10.2013.

Pitanje: Kolonoskopija
Koja je cena kolonoskopije?
29.09.2013.

Pitanje: Hematolski nalazi
Molim gore navedeni naziv da mi omoguci da izvrsim analizu krvi i druge stvari na hematologiju i ustanovi pravi razlog povecana krvi kod mene. Unapred hvala.
16.09.2013.

Pitanje: makulopatija
Imam problema sa vidom zbog makulopatije - degeneracije žute mrlje na desnom oku. Da li se VMA bavi tom oblašću, i pod kojim uslovima mogu da budem pregledana i eventualno lečena u vašoj ustanovi?
Napominjem da nisam vojno lice i da mi je prebivalište na teritoriji grada Beograda.
13.08.2013.

Pitanje: HIDROCEFALUS
Prvi put vas kontaktiram imam sina od 6 godina koji je rođen sa malom kilažom pa je bio u inkubatoru 3 meseca u Beogradu na neonatologiji međutim takođe je imao i operaciju u glavi hidrocefalus ali samo jednu nema rezervoar u glavi hvala bogu nema nikakve posledice ali ne prica kaze samo mama pametan je ide u vrtic ali od govora nista treba da mu se uradi magnetna rezonanca radi kontrole pa me zanima da li to moze na VMA pošto je malo dete u pitanje i da li ima neki neurohirurg kod kog bi mogla da ga dovodim. Unapred hvala Jasmina iz Ćuprije.
24.11.2012.

Pitanje: tumor hipofize
Moj otac ima 75 godina i tumor hipofize, makrotumor i preporučena mu je hitna operacija. On je iz Banjaluke, preporučen mu je dr Joksimović jer dolazi u Banjaluku, ali mene interesuje može li to obaviti dr Minić i koj je cena takve operacije na VMA? Urađen je endokrinološki status, hipofiza ne luči, svi hormoni su u granicama normale. Oftamološki - tumor pritišće očni živac.
29.06.2012.

Pitanje: Transplatacija bubrega
Pre četiri godine suprugu je data dijagnoza goodpasture sindrom, sad je na hemodijalizu, oba bubrega ne rade, imamo davaoca bubrega to je tata (njegov) bubrezi su u odličnom stanju, sve je ispitano, samo ima dve arterije i dve vene. Interesuje me da li bi mogli da napravite transplantaciju i ako može koliko košta, mi smo iz Makedonije. Unapred vam iz srca zahvaljujem.
28.01.2012.

Pitanje: Informacija
Zovem se Zoran Dimkoksi rođen sam 18.01.1975. na četiri godišnju uzrast napravljena mi je operacija srca na VMA. Doktor koji me je operisao znam samo da se zove Aleksandar i da je bio učenik Isidora Papo, hteo bi da znam da li on još radi na VMA i kako bi mogao da zakažem jedan pregled kod Aleksandara. Nadam se da ću dobiti odgovor. UNAPRED VAM HVALA
11.10.2011.

Pitanje: Oči
Imam 20 godina, operisana sam dva puta, prvi put oba oka, drugi put samo desno. Imam povremeno bolove glave i očiju i vidim duple slike na daljinu i blago skretanje desnog oka... da li bi mi operacija kod vas pomogla da rešim problem? koliko bi koštao privatni pregled i operacija? i da li bi bila uspešna?
16.06.2011.

Pitanje: Linfa
Imam problem sa lifnim sistemom nogu. Redovno nosim čarape za kompresiju i radim lifnu drenažu. Zanimame da li kod vas postoji neka nova metoda. Unapred hvala.
01.02.2011.

Pitanje: Transplantacija kose
Interesuju me mogućnost tog zahvata, vaša dosadašnja iskustva, vremenski okvir i cijena ...
27.04.2010.

Pitanje: Transplantacija kose
Zanima me da li vršite transplantaciju kose, kojom metodom i kolika je cena jednog takvog operativnog zahvata.
Unapred hvala!
17.10.2009.

Pitanje: REKONSTRUKTIVNA HIRURGIJA
Želela bih da mi kažete nešto više o rekonstrukciji nosa, i naravno cenu. Hvala!
27.02.2008.

Pitanje: Ometenost u govoru kod djeteta
Molim vas da mi odgovorite da li postoji mogucnost da se operativnim putem, ili ugradnom odredjenog aparata otkloni mana kod djeteta od cetiri godine koje cuje ali ne govori, zbog posledica teskog porodjaja. Koja je po vama moguca dijagnoza, i da li je moguce da se kod vas obavi odredjeni hiruski zahvat i otkloni pomenuta mana. Unaprijed zahvalan.
24.10.2006.

Pitanje: Cijene usluga za pacijente van granica srbije
Molim Vas cijene usluga za odjeljena hirurgije troskovi hiperbaricne komore i usluge bolnickog dana sa i bez ljekarskog uputa
24.10.2006.

Pitanje: odstranjivanje ciste u abdomenu
Interesuje me koliko bi kostalo odstranjivanje ciste iz abdomena, zivim u Banja Luci i nemam nikakvo osiguranje. Ovo je nalaz sa magnetne rezonancije Mokracna besika uredne strukture zida bez patoloskog sadrzaja u lumenu,komprimanovana od strane velike cisticne promene koja se nalazi kranijalno. Cisticna promena je solitarna i ne moze se reci da pripada ovarijumu. Cista je velicine 120x85x70mm U kk-ll-ap projekciji nema znakova patoloskog inteziteta signala po davanju paramagnetnog kontrasnog sredstva. Uterus i ovarijum su morfoloski uredne strukture. Rektum i perirektalno masno tkivo su bez patoloskih promena. Parailijacne i ingvinalne lgl. nisu uvecane. nema znakova slobodne tecnosti u maloj karlici. zakljucak: Cisticna promena intraperitonealno, infraumbikalno. pozdrav
09.06.2006.

Pitanje: Transplantacija kose
Hteo bi da pitam dali vrsite transplantaciju kose ali ne zalisci, nego kod mene opada ramnomerno svuda i kolika bi bila cena. Unapred hvala na vas odgovor i molim vas odgovorite me.pls
20.04.2006.

Pitanje: operacija hemoroida
zanima me sve o operacij spoljasnjih i unutrasnjih hemoroida treceg stepena trajanje i cena i kontakt.
14.03.2006.

Pitanje: rekonstruktivna hirurgija
Tragom informacije da vrsite operacije rekonstruktivnog i estetskog tipa, zanima me da li vrsite rekonstruktivne operacije na zenskom polnom organu? Takodje me zanima i cena. Hvala unapred na Vasem odgovoru.
25.03.2006.

Odgovor: kosa
da li mi mozete reci koliko kosta presadjivanje zalizaka pocetni stadijum (treba se zagledati)?
16.12.2005.

Pitanje: hipospadija
u detinjstvu sam operisao hipospadiju.sada bih želeo manju estetsku korekciju.Da li je to moguće učiniti kod vas i koliko bi, bar približno, iznosili troškovi?
17.10.2006.

Odgovor: kicma
da li primate civile. ako da kojim danima i koja je procedura
19.06.2013.

Odgovor: Rekonstruktivna hirurgija
Postovani kao dijete sam imao operaciju hipospadije za novi mokracni kanal koristena je koza prepucija da li je moguce u da se kod vas moze uraditi rekonstrukcija prepucija, odnosno presadjivanje koze sa nekog dijela tijela da se nadoknadi odstranjeni dio tkiva. Unaprijed hvala.
13.12.2005.

Pitanje: aneurizma
Dijagnoza je aneurizma u mozgu,pacijent je imao napad sloga i prilikom pada dodatno se povredi na glavi je radjena operacija i pokupljeni su ugrusci od pada.sada je proslo 10 dana i pacijent se oporavlja naravno rizik jos postoji.Doktor predlaze operaciju aneurizme,sta ciniti i da li operisati i gde i koliko to kosta?
15.04.2006.

Odgovor: pomoc
Ukoliko neko zna tacnu adresu i e-mail klinike u Svajcarskoj koja radi embolizaciju aneurizme nek posalje podatke. hvala unapred
06.12.2005.

Pitanje: transplatacija kose
zanima me da li radite transplataciju kose,odnosno presadjivanje,pa se interesujem da li je to tacno?ako jeste htela bih da znam kolika je cena intervencije i na koji telefon mogu dobiti detaljnije informacije o zakazivanju i ostalo?
17.09.2005.

Pitanje: paresa facialis
Zanima me gde se na podrucju SCG vrsi operacija nervus facijalisa pri delimicnoj oduzetosti,tj parezi facijalis. Hvala
17.07.2005.

Pitanje: zubi
Ja sam vojni penzioner.Zelim da se informisem u vezi:izrade proteza,izrade mosta i usadjivanja zuba.Zeleo bih da znam kolika je pojedinacna cena u vezi navedenog?
30.05.2005.

Pitanje: ostalo
zainteresovan sam za intervenciju presadjivanja kose.interesuje me metod i c ena intervencije. hvala.
29.04.2005.

Pitanje: presadjivanje kose
Isto kao i prethodno pitanje, zanima me da li vrsite presadjivanje kose, kojom metodom i koliko kosta? Hvala na odgovoru.
01.12.2005.

Odgovor: help
Kao i predhodna pitanja. Da li vrsite presadjivanje kose,na koji nacin,cena,i vek trajanja nove kose.
24.07.2012.

Odgovor: Presađivanje kose
Da li vršite presađivanje kose kojom tehnikom, cena, i da li u nekoj meri transplataciju pokriva zdravstveno osiguranje.
15.04.2005.

Pitanje: laparoskopija
zanima me cena laparoskopske operacije zucne kese.
08.10.2007.

Odgovor: kosa
Cula sam da vrsite operaciju transplantacije kose,pa me interesuje na koji nacin se to odradjuje(da li mozda laserski,lokalnom anestezijom bez postoperativnog oporavka i boravka u bolnici ili na neki drugi nacin) i koja je prosecna cena takvog jednog zahvata? Da li postoji donja granica kada su godine u pitanju? Hvala
26.02.2005.

Pitanje: cena
dali vrsite transplataciju kose i ako da na koji princip(laserom ili hiruskom intervencijom) i koja je cena tog poduhvata,hvala
22.02.2005.

Pitanje: transplantacija kose
Cuo sam da vrsite operaciju transplantacije kose,pa me interesuje na koji nacin se to odradjuje(da li mozda laserski,lokalnom anestezijom bez postoperativnog oporavka i boravka u bolnici ili na neki drugi nacin) i koja je prosecna cena takvog jednog zahvata? Hvala.
25.09.2006.

Odgovor: Transplantacija kosa
zdravo Jas sum od Makedonija i sakam da napravam transplantacija na kosa.Probav so razni lekovi(pilfud)no ne mi pomognaa mnogu.Kolku iznesuva taa operacija i na koj telefon bi mozele da kontaktirame? Odnapred blagodaram
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.