Koje firme su broj #1 na Google? - Video Oglas

Video Oglas firme Yellow Pages

Firme koje se nalaze na prvim mestima Google pretrage imaju nekoliko zajedničkih karakteristika. Sve one drže do svoje reputacije pa su samim tim uvek dostupne za svoje klijente, ne plaše se kritike i uvek su spremne da odgovore na zahteve i pitanja kupaca. Ove firme podstiču svoje klijente da objave svoja mišljenja o proizvodima i uslugama koje nude, kako bi ispravile eventualne nedostatke i uvek bile u toku sa željama i potrebama kupaca. Firme koje su na prvim mestima Google pretrage ne kriju šta prodaju, baš naprotiv, one detaljno objavljuju sve informacije o svom radu, proizvodima i uslugama na lokalnim portalima koje potencijalni novi kupci posećuju i koji su optimizovani za Google pretragu.

Preporuke (45)
Pitanja (6)
(45)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Yellow Pages:

< >

Iskoristite prednosti svoje delatnosti da na vizuelan način predstavite šta radite. Pohvalite se već realizovanim projektima, neka Vaši kupci vide šta radite i sigurno je da će se pre odlučiti za Vaše usluge, nego za neke za koje su samo čuli. Kontaktirajte Yellow Pages i potražite pomoć našeg stručnog tima koji će Vam ponuditi kreativna marketinška rešnja i pomoći Vam da svoje usluge predstavite na najbolji mogući način.

Pomozite mladima da se odluče za neki od programa na vašem fakultetu. Na vizuelan način predstavite prednosti Vaše škole ili univerziteta, pokažite akreditacije, pohvalite se stručnjacima i sadržajima koji Vašu obrazovnu ustanovu stavljaju ispred drugih.  Kontaktirajte Yellow Pages i potražite pomoć našeg stručnog tima koji će Vam ponuditi kreativna marketinška rešnja, koja će dovesti sve ljubitelje putovanja do praga baš Vaše turističke agencije.

Prikažite ponude svoje turistučke agencije na najslikovitiji način. Sezona je putovanja i pravo je vreme da aranžmane iz svoje ponude klijentima približite i time im pomognete da se odluče baš za neku od sjajnih destinacija koje Vi nudite.  Kontaktirajte Yellow Pages i potražite pomoć našeg stručnog tima koji će Vam ponuditi kreativna marketinška rešnja, koja će dovesti sve ljubitelje putovanja do praga baš Vaše turističke agencije.

Video oglas najbolje može prikazati poslovanje Vaše firme. Na vizuelan način približite potencijalnim klijentima svoje usluge, omogućite im da se odmah mogu zamisliti u prostoru koji baš Vi projektujete i sagradite. 

Svakodnevno dobijate mnogo poslovnih ponuda, a u modernom biznisu odluke se donose brzo. Konkurencija je jaka, intenzivna, ponekad čak i brutalna. Ali mi imamo REŠENJE! Pređite na DIGITALNO i pobedite konkurenciju. Sve se može pregovarati uz obostranu korist! 

Predstavite Vaš biznis u najbojem svetlu! Digital marketing je najefikasniji način promocije Vaše firme, bez obzira na njenu veličinu i obim njenog poslovanja. Napravite mudar potez time što ćete rešenje potražiti u Yellow Pages-u.

Da li je Vaša kuhinja dovoljno velika da ugosti sve mušterije koje Vam možemo dovesti? Yellow Pages Video Oglasi su najefekasniji način predstavljanja proizvoda i usluga internet kupcima. Video oglas potrošačima na vizuelan način približava kompaniju i njenu ponudu, pa se samim tim brže odlučiju za kupovinu. Ono što je najbolje što se ovog vida oglašavanja tiče je mogućnost „šerovanja”  na druge društvene mreže, što dovodi do još šire promocije vaše ponude.  Pokažite kupcima kako pravite svoje specijalitete, neka osete glad posle video oglasa Vaše firme i namamite ih da uživaju u ukusima i mirisima baš Vaše kuhinje.  Napravite zazubice svima i izdvojite se na pravi način od konkurencije. 

Pokažite svima Vaše proizvode i usluge i pomozite potrošačima da izaberu baš njih kao savršen poklon za naše dame. 8. mart je na pomolu i idealna je prilika da na ovaj način, kroz video, svoju ponudu približite potencijalnim kupcima. 

U 2018. godini Vam želimo puno sreće, ljubavi i osmeha, puno lepih trenutaka sa porodicom i prijateljima.                          Srećnu Novu Godinu i Božićne praznike želi Vam Vaš Yellow Pages!

Ako ste nasmejani,Ako ste sigurni u sebe,Ako ste komunikativni, Ako ste spremni za rad u timu, Ako tražite posao,Stalno Zaposlenje i Posao koji želim.Prijavite se odmah!Yellow Pages traži nasmejana lica! Prijavite se pomoću kontakt forme - Kliknite ovde!

Summer flowers introducing by Yellow Pages.

80% internet korisnika gleda video oglase 25% tih korisnika reaguje posle gledanja video oglasa 28% traži dodatne informacije o firmi ili proizvodu iz video oglasa 19% korisnika odlazi na sajt firme iz video oglasa 16% se odluči na kupovinu nakon odgledanog video oglasa 52% potrošača koji vide yellow pages video oglas posete web sajt te firme, posete tu firmu i odluče se da kupe u toj firmi. Oglas koji košta malo, ali znači mnogo.

Ukoliko želite da se sve preporuke korisnika Vaših proizvoda ili usluga nađu na jednom mestu, predlažemo Vam da preuzmete link za preporuke sa Vašeg profila na sajtu www.yellowpages.rs i postavite ga na vidljivo mesto na Vašem sajtu. Pogledajte kratko video uputstvo za preuzimanje linka za preporuke.

Objavite svoje mišljenje javno za bilo koju firmu čije ste proizvode ili usluge koristili. Bilo da ste nezadovoljni uslugom i želite to svima da ispričate ili ste imali brzu i dobru uslugu koje se rado sećate... napišite pismo, koje će stići i do firme kojoj je namenjeno, a videće ga i svi posetioci Interneta. Pišite preporuke! Jednostavno je!

Email Marketing je jedan od najpopularnijih oblika Direktnog Marketinga budući da je e-mail mnogo ličniji od svih uobičajenih načina promocije. Email Marketing je veoma efektan način komunikacije sa kupcima i moćan alat koji nudi unapređenje prodaje, bolji kontakt sa kupcima, manje troškove reklamiranja, pomoć u drugim reklamnim kampanjama i širenju baze kupaca, jaču lojalnost kupaca zbog ličnog odnosa kao i pravu sliku o kretanjima na tržištu.

Jedinstven vizuelni imidž je nešto što neće proći nezapaženo i svakako će vas izdvojiti iz gomile. Mi vam nudimo jedno od sredstava za to, a to su i baneri. Postavite svoj baner i reklamirajte svoj sajt, usluge ili firmu. Dizajn Vašeg banera prepustite našem kreativnom timu.

Na Internetu postoji 644.275.754 aktivna sajta 225 miliona domena Više od 8 milijardi stranica Više je uređaja povezanih sa Internetom nego što je ljudi na svetu Da li ste Vi online?

AKO NE KAŽETE ŠTA RADITE 71% potrošača misle da ništa ne radite, i verovatno vas nikada neće zvati da provere! AKO NE KAŽETE ŠTA PRODAJETE 61% potrošača misli da ništa ne prodajete!....

Trenutne akcije predstavljaju servis putem koga firme nude svoje proizvode i usluge ogromnom broju korisnika sajta yellowpages.rs. Ovaj servis pogodan je za promovisanje novih proizvoda i usluga, sezonskih akcija, popusta i rasprodaja zaliha. Korisnici Trenutnih akcija su korisnici sajta yellowpages.rs kao i ogroman broj privrednika koji su svakodnevno putem sajta yellowpages.rs u kontaktu sa korisnicima. Više od 480000 korisnika sajta yellowpages.rs predstavlja ogroman marketinški potencijal za firme korisnike servisa "Trenutne akcije".

Predstavite svoje proizvode i usluge putem jedinstvenog Photo Motion videa i privucite pažnju kupaca. Dovoljno je da nam dostavite nekoliko fotografija Vaših proizvoda ili usluga i naši dizajneri će napraviti video koji će na najbolji način predstaviti ono čime se bavite. Ovaj video biće predstavljen na Vašem profilu, naslovnoj strani sajta yellowpages.rs ali i na Yellow Pages Youtube kanalu.

Yellow Pages se pojavljuje u Srbiji krajem 1998. godine, da bi 1999. izašao prvi Yu Yellow Pages katalog sa 138 strana. Yellow Pages - Beograd iza sebe ima 27 štampanih izdanja u Srbiji (za teritoriju Srbije, za teritoriju grada Beograda, i Novog Sada), i na hiljade zadovoljnih komitenata. Internet sajt Yellow Pages-a (www.yellowpages.rs) je najposećeniji domaći web sajt poslovne sadržine. Celokupan sadržaj baze poslovnih podataka Yellow Pages-a funkcioniše kao pretraživač i dostupan je svima koji koriste Internet, pa preko 2.000.000 poseta mesečno govori dovoljno koliko je interesovanje i konkretno korišćenje sadržaja baze kako u zemlji tako i u svetu.

Najkompletnije rešenje za izradu web sajta, sa najmodernijom tehnologijom gde je uključen: - Moderan dizajn - Jednostavan za korišćenje - Video platforma - Mobilna platforma - Ugrađen SEO - Hosting - Registracija .rs domena Detalji...

Zadovoljni klijenti su najbolja reklama! Pogledajte šta naši klijenti misle o nama i zašto su nam ukazali svoje poverenje.

Ako želite da: - Dobijete bogatu analizu direktno od potrošača - Saznate šta potrošači kažu o vama - Dobijete privržene - lojalne potrošače - Uštedite vreme i novac dobijajući direktno pitanja od potrošača - Gradite uspeh na greškama koje se pojave - Pokazujete potrošačima da ste poverljivi i vredni poverenja - Pokazujete da brinete o potrošačima ...onda preuzmite link sa profila svoje firme i postavite ga na vidljivo mesto na svom sajtu kako biste animirali klijente da pišu preporuke za vašu firmu. Preporuka je najbolja reklama!

Ako mislite da svoju firmu predstavite potrošačima na pravi način, da promovišete proizvod ili uslugu, a da od toga imate i konkretne efekte - onda je oglašavanje na sajtu yellowpages.rs pravo rešenje za vas. Nemojte odlagati, pozovite Yellow Pages Info Centar odmah i rezervišite svoje mesto na internetu. Klijenti vas na njemu već traže!

Saznajte šta potrošači misle o vama i radu vaše firme. Napišete preporuku za firmu, postavite pitanje firmi, napišite sugestiju. Ukoliko imate iskustva sa radom neke firme i želite to da podelite sa drugima, “preporuke“ vam omogućavaju da vaša poruka veoma brzo stigne do onih kojima je najpotrebnija - potrošačima.

Preporuke i pitanja za firmu Yellow Pages
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (45)
Pitanja (6)
(45)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.