Bag tag - novi proizvod u ponudi Cards Printa - Video Oglas

Akcija je istekla.
Video Oglas firme Cards print

Oduvek ste želeli reklamni materijal koji će korisnika dugo podsećati na vaše preduzeće i koji će rado nositi? Iskoristite predstojeći sajam turizma i predstavite se u najboljem svetlu, originalnim i kvalitetnim bag tagovima.

Koliko puta ste na putovanjima primetili razne mašnice, gumice ili nešto drugo za označavanje prtljaga?  Kada postoji potreba za raspoznavanjem torbe, zašto je ne biste iskoristili i ponudili korisnicima bag tag kao način raspoznavanja u vašim bojama i sa vašim logoom? Poklonite svojim korisnicima reklamu koja ima veliku upotrebnu vrednost.

Cards Print, vaš pouzdan partner za izradu kvalitetnih i originalnih bag tagova. Sami odlučujete o dizajnu i bojama koje želite da budu na bag tagu.

Preporuke (3)
Pitanja (1)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Cards print:

< >

Kreirajte trakicu sa bojama i logoom Vašeg preduzeća i ostavite upečatljiv utisak uz kvalitetnu i profesionalnu trakicu. Ukoliko želite da kartice ostanu kao nove, zaštitite ih uz pomoć držača za ID kartice. Prvi utisak je najvažniji, osnažite ga uz vizit karticu koja iskazuje Vašu posebnost. Štampač plastičnih kartica- štampajte sami ID, članske, loyalty, gift, vizit kartice. UV lak- novo u ponudi Cards Print-a, dodaje efekat sjaja i reljefa Vašim vizit karatama, gift karticama, loyalty karticama… Akreditacije- nezamenljive na svakom velikom događaju kako biste sa lakoćom upravljajli velikim brojem ljudi. ID narukvice- profesionalna i laka organizacija velikog broja ljudi, koja korisnicima ostaje kao drag suvenir. Bag tag- poklonite korisniku reklamu koju će rado nositi. Pridobijte nove i zadržite postojeće kupce uz lojalti program. Poklonite korporativnim partnerima promo proizvod sa Vašim logotipom, koji će klijent ili poslovni partner rado i često koristiti. Nudimo veliki izbor beskontaktnih čitača, čitača/pisača magnetnih kartica i čitača smart kartica.

Preporuke i pitanja za firmu Cards print
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (3)
Pitanja (1)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.