"Nemam vremena!"

Kada bismo morali da izdvojimo jednu od najčešćih rečenica koju savremeni čovek izgovara, verovatno bi to bila: "Nemam vremena!". Nju smo i sami nebrojeno puta izgovorili. Sve je usmereno ka tome kako da što bolje iskoristimo vreme, kako da ga uštedimo, kako da rasporedimo.

Koliko je dinamična naša svakodnevica, toliko je dinamično svako uspešno poslovanje. Dobra organizacija i ušteda vremena postaju parametri koji u tome imaju ključnu ulogu.

ID kartice - još jedna stavka za dobru organizaciju

Ako vaša kompanija koristi sistem za evidenciju radnika ili vaše poslovanje zahteva preciznu kontrolu pristupa, plastične ID kartice postaju neophodna stavka. Potpuno ste svesni koliko jedan naizgled sitan detalj može da doprinese opštoj organizaciji cele kompanije.

ID kartice omogućuju da jasno vidite koliko vremena  zaposleni efikasno provode na radnom mestu, a pomažu i da se kod zaposlenih pojača osećaj odgovornosti i pripadanja istom timu. Njihovom upotrebom poboljšava se i komunikacija među zaposlenima i klijentima, jer klijenti, bez nepotrebnog lutanja, tačno znaju kome da se obrate tražeći neku informaciju.

Sve ovo utiče na dobar imidž kompanije, jer ovakav odnos prema poslovanju ostavlja utisak organizovane i odgovorne firme, koji vas preporučuje i drugima kao pouzdanog saradnika.

Efikasno rešenje

Šta se dešava kada su vam često potrebne nove ID kartice, a intenzitet vašeg posla ne može da sačeka ni najbržeg dobavljača kartica, nego nova ID kartica mora da se izda hitno?

Štampač Primacy zbog svojih karakteristika pokazao se kao efikasno rešenje. Pomoću njega štedite vreme i novac, jer kartice možete da štampate na licu mesta, kad god je to potrebno. Njegovom upotrebom svaka promena podataka ili dizajna kartice je mnogo lakša, što vam pruža i veliku  fleksibilnost.

Ovaj izuzetno brz štampač dizajniran je da bude praktičan i jednostavan za korišćenje. Njegove dimenzije prilagođene su upotrebi u kancelarijskom prostoru. Štampa kartice je visoke rezolucije, tako da su podaci na kartici jasni i čitljivi, a fotografije precizne i čiste.

Primacy ima široku mogućnost nadogradnje - od laminator jedinice koja omogućuje štampanje hologramske zaštite, do inkodiranja magnetnih i RFID kartica. Ovo čini Primacy idealnim za štampanje personalizovanih kartica i kad je reč o jednostavnim ID rešenjima, ali i kad su u pitanju kartice sa visokim sigurnosnim zahtevima.

Više informacija o mogućnostima ovih proizvoda možete saznati na sajtu www.cardsprint.rs ili pozivom na broj 011 4141540.