Brendiranje svega što možete zamisliti - Video Oglas

Video Oglas firme Mabizo - Reklamni materijal

Štamparija Mabizo obavlja za vas brendiranje svega što vam je potrebno. Pored standardnih reklamnih materijala u koje spadaju kancelarijski materijal, majice i kalendari, posedujemo veliki izbor tehničke opreme kao što su slišalice, usb-ovi, bežični zvučnici, punjači i još mnogo zanimljivih predmeta koje takođe možemo brendirati za vas. 

Za vas radimo i nalepnice za izlog, bilo da je to logo, radno vreme ili dekoracija, nama se možete obratiti ukoliko želite da svoj izlog ulepšate. Brendiranje majica vršimo na kako na klasičnim pamučnim majicama, tako i na polo majicama. Majice mogu biti unisex, ženske, muške i dečije. Promo pultovi i panoi su takođe deo naše bogate ponude reklamnog kancelarijskog materijala. Vršimo brendiranje radne opreme. Pored majica, kod nas možete izbrendirati jakne i radna odela. Reklamne šolje koje imamo u ponudi su samo deo asortimana od kućnih setova koje možete pronaći kod nas.

Uđite spremni u narednu godinu, obradujte svoje poslovne partnere promo materijalom koji će ostaviti poseban utisak na njih.

Preporuke (0)
Pitanja (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke i pitanja za firmu Mabizo - Reklamni materijal
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.