Andjelković al

Pošaljite:
Preporuke (0)
Pitanja (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
  • Telefon 1: 011 806 5872
  • Telefon 2: 065 806 5872
  • Faks: 011 806 7021
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 08:00 16:00 Saturday 08:00 16:00 Radni dan: 08.00-16.00; Sub: 08.00-16.00;
Lokacije: Babin lug 5e, Beograd, Grocka, Vinča, Srbija Beograd, Grocka, Vinča RS 44.74804720.604479
Plaćanje: Nedostupno

Materijal za ALU i PVC stolariju
Materijal za ALU i PVC stolariju
03.12.2018
Brendovi:
Trenutne akcije:
PVC profili i roletne

U sopstvenom proizvodnom pogonu u Novoj Pazovi u skladu sa najvišim evropskim standardima izrađujemo profile koji PVC stolariji daju postojanost i dugovečnost. Pored osnovne bele boje, kupcima možemo ponuditi profile i roletne ekstrudirane i u braon boji, nakon čega se sprovodi proces laminacije folijom jednog od najpoznatijih proizvođača folija - firme Renolit iz Nemačke. U našem prodajnom asortimanu nalaze se laminirani PVC profili i roletne u dekoru Golden Oak (Zlatni hrast), Nussbaum (Orah), Brown (Braon) i Anthracite Grey (Antracit), koji su na lageru i stalno dostupni kupcima. Svojim kupcima smo dobijanjem CE znaka omogućili da proizvodnjom finalnih proizvoda od ELITHERM PVC profila budu dostojni konkurenti na tržištu Evropske unije. PVC sistem Elitherm je petokomorni i njegov kvalitet potvrđuju Rosenheim i IMS sertifikati. Firma Andjelković al doo poseduje ISO standarde kvaliteta 9001, 14001 i 18001.

Naslov: PVC stolarija - PVC profili Elitherm

 

Saznaj više »
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Andjelković al - Materijali i oprema za proizvodnju Alu i PVC stolarije

Asortiman proizvoda firme Andjelković al d.o.o. čine materijali i oprema za proizvodnju Alu i PVC stolarije: ALU profili firme Alumil – klasični sistemi, klizni sistemi, posebni sistemi, fasade, j-bond, lift, PVC ELITHERM profili, kao i firme Deceuninck, ALU i PVC ravni i ukrasni paneli firme Tehni, laminirani PVC profili u dekoru, aluminijumski rolo komarnici i fiksni komarnici firme Tehni, materijal za izradu aluminijumskih roletni firmi Viomal, Aluprof, Stafer, Gimenez Ganga, Elvis, Aluit, motori za roletne firmi Somfy i ACM, gume za dihtovanje firme Producta, okovi za aluminijumsku stolariju firmi Stublina, Security lock, Fapim i Ereti, GU-BKS, okov za PVC stolariju firme GU-BKS, materijal za izradu aluminijumskih ograda firme Pespa, mašine za proizvodnju ALU i PVC stolarije.

Firma Andjelković al osnovana je 2003. godine, a njena primarna delatnost je uvoz, promet i proizvodnja materijala za ALU i PVC stolariju. Firma poseduje ISO standarde kvaliteta 9001, 14001 i 18001.

Ponudu naše firme čine: aluminijumska vrata i prozori, Prozori, Krovni prozori, Pvc vrata i prozori, ugradnja vrata, garažna vrata, sobna vrata, građevinski okovi za fasadnu stolariju, aluminijumski i PVC profili, balkonska vrata.


Tagovi: Aluminijumska vrata i prozori, Krovni prozori, PVC stolarija, Pvc vrata i prozori, Alu profili, PVC profili, Aluminijumske roletne, Komarnici, PVC roletne, Građevinski okovi za fasadnu stolariju
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Andjelković al
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (0)
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.