Cerec centar

Pošaljite:
Preporuke (2)
Pitanja (0)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 2
  • Telefon 1: 011 309 6929
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 10:00 20:00 Radni dan: 10:00-20:00;
Lokacije: Jove Ilića 32, Beograd, Voždovac, Srbija Beograd, Voždovac RS 44.77625320.473902
Plaćanje: Nedostupno

Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Cerec centar - Stomatološka ordinacija Cerec Centar

U stomatološkoj ordinaciji Cerec Centar radi pažljivo odabran tim iskusnih stomatologa različitih specijalnosti spremnih da reše najkompleksnije izazove u stomatologiji i učine Vaš osmeh onakvim kakvim želite.

Cilj protetike je nadoknada i rekonstrukcija izgubljenih, oštećenih i nedovoljno lepih zuba.

Bezmetalna keramika zadovoljava sve mehaničke i estetske zahteve. Njena prednost, osim biokompatibilnosti je svakako prirodnost i lepota, jer zubi izgledaju najpribližnije zdravim, lepim zubima i propuštaju i prelamaju svetlost identično kao prirodna gleđ.

Viniri ili keramičke fasete su tanke keramičke ljuspice debljine 0,5-0,7mm koje se fiksiraju na površinu zuba vidljivu pri govoru i osmehu. Njima se uspešno mogu zatvoriti prostori između zuba, menjati boja, položaj i oblik pojedinih zuba. Njihova najveća prednost je to što se sve postiže minimalnom preparacijom (brušenjem) površine zuba, a postoje i situacije kada je moguće vinire napraviti potpuno bez preparacije.

Nadoknada izgubljenih zuba implantima je kvalitetan, moderan i vrlo izvestan pristup savremene stomatologije. Ali, ugradnja implanata je samo „prvi čin“. Kruna priče je, svakako, naknadna izrada protetskih nadoknada na njima, bilo fiksnih krunica, bilo pokretnih ili polupokretnih proteza koje su implantima stabilizovane u ustima. Pravilan pristup i doktrina izrade ovakvih radova garantuje njihovu maksimalnu estetiku i funkcionalnost.

Zubni implanti nadoknađuju korenove nedostajućih zuba. Ugradjuju se u kost i mogu na sebi nositi najčešće keramičke krunice, ali i druge elemente (magnete, atečmene…) koji pomažu u rešavanju nekih protetskih problema u ustima kao što su stabilizacija pokretnog protetskog rada (proteze). Implanti su zato ogroman skok u poboljšanju kvaliteta života pacijenata.

Paradontologija - se može zaustaviti ili bar usporiti u svim fazama, osim u završnoj, primenom određenih terapijskih metoda u kombinaciji sa medikamentima. Uklanjanje kamenca i mekih naslaga, kiretaža i ispiranje parodontalnih džepova, tretman laserskom energijom, režanj operacija sa ugradnjom veštačke kosti, biomembrana i faktora rasta su neke od procedura koje se u tim slučajevima primenjuju u modernoj stomatološkoj doktrini, samim tim i u Cerec Centar.

Dečija stomatologija - Najmlađi pacijenti i pravilna nega mlečnih zuba zaslužuju posebnu pažnju i veoma su važni, zato Cerec Centar nudi savremenu stomatološku zaštitu deci, uz veoma pažljiv pristup.

Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi lečenjem kanala korena zuba. Medicinski ispravno lečenje kanala korena je zapravo garancija uspeha dugotrajnog opstanka zuba ili nadoknade koju zub nosi. Zahteva kombinaciju primene veštine i znanja lekara sa modernom tehnologijom. Ovakav pristup garantuje dugoročan uspeh.

Beljenje zuba je još jedna od usluga koje vam nudi stomatološka ordinacija Cerec Centar.

Naš tim stomatologa:

-Dejan Lisjak je specijalista stomatološke protetike od 2001. godine a zvanje primarijusa stiče 2009. godine.
-Srđan Vuković je specijalista stomatološke protetike od 2001 godine. Uža specijalnost mu je protetika na implantima.
-Specijalista ortopedije vilica. Specijalnosti, sve vrste fiksnih ortodontskih aparata i tehnike ortodontske terapije.
-Magistar Dr. Dragoslav Dačić je specijalista bolesti zuba i endodoncije od 2000. godine kada dobija i magistarsku titulu.
-Dejan Pelemiš je specijalista oralne hirurgije od 2013. godine (VMA Beograd). Autor je i koautor radova u naučnim časopisima.

Tagovi: Dečija stomatologija, Estetska stomatologija, Implantologija, Oralna hirurgija, Ortodoncija, Parodontologija, Snimanje zuba, Zubna protetika
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Cerec centar
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (2)
Pitanja (0)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (2)
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
05.11.2018.

Ocena potrošača: 5
Dejan Lisjak Cerec Centar
Prezadovoljan uslugom. Dejan Lisjak i strucno osoblje sve pohvale za tim..
05.11.2018.

Dejan Lisjak
Radoslave prikljucujem se sve sto mogu reci je SVAKA CAST! Odlicni su Dejan Lisjak Cerec Centar fantasticna ekipa hvala im puno...
30.10.2018.

Ocena potrošača: 5
Dejan Lisjak Cerec Centar
Profesionalizam i maksimalna saradnja. Dr Dejan Lisjak i njegov tim za svaku pohvalu... Hvala vam jos jednom. Zorica Jovanovic zahvalan pacijent
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.