NorDent

Pošaljite:
Preporuke (2)
Pitanja (7)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 2
  • Telefon 1: 024 561 112
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 08:00 20:00 Saturday 08:00 14:00 Radni dan: 08:00-20:00; Sub: 08:00-14:00;
Lokacije: Matije Korvina 17, Subotica, Srbija Subotica RS 46.10292819.667309
Plaćanje: VISA, DINA, MasterCard

Stomatološki centar NorDent lider dentalnog turizma u Srbiji
Stomatološki centar NorDent lider dentalnog turizma u Srbiji
06.07.2018
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
NorDent - Stomatološki centar 

Stomatološki centar NorDent, nastao je kao odraz potrebe da se našim sugrađanima ponudi savremena, kvalitetna, brza i efikasna stomatološka usluga, kakvu zaslužuju, a koju su ranije mogli naći samo u većim gradovima zemlje ili inostranstva.

Rezultat ovakve želje i vizije predstavlja stomatološki centar u Subotici, opremljen sa 11 stomatoloških ordinacija, projektovane prema najsavremenijim tehničkim i tehnološkim dostignućima sadašnjice i savremenim digitalnim dijagnostičkim centrom. U našem centru mogu se dobiti kompletne stomatološke usluge: preventivna stomatologija, estetska stomatologija, protetika, implantologija, oralna hirurgija, digitalna rentgen dijagnostika...

Kompletan tim koji čine stomatolozi ili zubari, osoblje i menadžment stomatološkog centra NorDent, posvećen je maksimalnom zadovoljenju svih potreba naših pacijenata, koji od sada, celokupan postupak: prijem, kontrolni pregled, dijagnostiku i tretman, mogu dobiti na jednom mestu, uz mogućnost planiranja načina i tempa ostvarenja istih.

Shodno etičkom kodeksu i interdisciplinarnom pristupu stojimo na raspolaganju svakom pacijentu, kao i svakom stomatologu čiji je cilj precizna dijagnostika kao osnov kvalitetnog lečenja.


Tagovi: Estetska stomatologija, Implantologija, Oralna hirurgija
Aktuelni članci
DENTALNI TURIZAM U SRBIJI

„U SRBIJU PO LEPŠI OSMEH“ – DENTALNI TURIZAM – STOMATOLOŠKE USLUGE U SRBIJI SU MEĐU NAJJEFTINIJIM U EVROPI – STOMATOLOZI U POTPUNOSTI PRATE SVE SVETSKE TOKOVE, IMAJU NAJSAVREMENIJU OPREMU I MATERIJAL

Čitaj dalje >>
BELJENJE ZUBA

Izbeljivanje zuba je i kod nas sve traženija metoda „ulepšavanja“. Toliko je tražena, da se ova usluga može naći u frizerskim i kozmetičkim salonima. Šta ona podrazumeva i da li je bezbedna?

Čitaj dalje >>
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu NorDent
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (2)
Pitanja (7)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (2)
Pitanja (7)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
25.02.2013.

Ocena potrošača: 5
Hvala
Želim da se zahvalim ordinaciji za pomoć koju nismo dobili u državnoj zubnoj poliklinici, iako smo nakon nekoliko molbi dobili negativan odgovor da ne mogu da pomognu i da nam moze pomoci samo dr kod kojeg dete dolazi na intervencije, u apoteci smo dobili informaciju za ovu polikliniku i uz veliku dozu ljubaznosti i nesebicnosti ukazana nam je pomoc bez novcane nadoknade.....Veliko hvala osoblju.
22.12.2011.

Ocena potrošača: 5
SVE POHVALE
Trenutno najbolja ordinacija u Subotici i što se tiče kvaliteta opreme, kvaliteta zaposlenih i cene. Sve pohvale
Pitanja (7)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
30.08.2016.

Pitanje: Ugradnja zubnih implantata
Interesuje me kako mogu saznati cenu ugradnje zubnih implantata i da li imate od 10 do 17 septembra slobodan termin za pregled.
30.08.2016.

Odgovor: Odgovor
Poštovana Nevenka,
sve informacije možete dobiti e-mailom na info@nordent.rs ili pozivom na brojeve 024/561-112 ili 062/789-670. Slobodan termin za pregled ima 12. Septembra u 11 časova ili neki drugi dan ako Vam ovo ne odgovara. Mi smo ovaj termin rezervisali, a Vas molimo da potvrdite ili prezakažete. Za sva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju... Pozdrav, NorDent
18.08.2015.

Pitanje: Popravka Implantata
Poštovani,
treba mi informacija za popravku levog očnjaka implantata koji mi je jutros ispao.

Hvala unapred.
24.08.2015.

Odgovor: odgovor
Poštovani Željko, na osnovu poruke koju ste nam poslali nije nam najjasnije o čemu je reč. Najbolje bi bilo da nas pozovete na brojeve 024/561-112 ili 062/789-670 i zakažete pregled kako bismo Vam mogli pomoći. Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju. Pozdrav, Vaš NorDent
26.09.2014.

Pitanje: Izrada mosta
Poštovani,
molim vas informacije:
-koliko bi koštala izrada mosta za - gore lijevo 2 zuba fale, a treba raditi 5 jer nisu jedan pokraj drugog.
- dolje desno 1 zub fali, a treba raditi 3.
- da li imate i smještaj- molim cijenu, koliko je potrebno dana biti i koliko puta doći.
Unapred vam iskreno zahvaljujem na odgovoru. Pozdrav! - Đurđa
08.10.2014.

Odgovor: Odgovor
Poštovana Đurđa,
unapred Vam se zahvaljujemo za interesovanje za naš Stomatološki centar i prilici da izađemo u susret Vašim potrebama. Molimo Vas da nam pošaljete snimak cele vilice (ortopan snimak) na našu e-mail adresu, pa ćemo biti u prilici dati Vam više informacija vezano za cene u vidu predračuna.
Pozdrav, Stomatološki centar NorDent
29.08.2014.

Pitanje: zamena mostova, stavljanje inplantata
Pošto sam vezan za vreme i posao, koje je vreme potrebno da se zamene dva mosta sa desne i leve strane gornje vilice po četiri zuba? Stavljanje dve porculanske krunice na levoj strani 2, i desnoj strani 1, takođe na gornjoj vilici?Da li obezbeđujete kompletan smeštaj (prenoćište i hranu)? Kako ide oko zakazivanja kompletnog tretmana? Da li može da se uradi kompletan zahvat za koji sam postavio pitanje? Vremenski period koji bi bio potrebana za ove poduhvate? I ono najvažnije cena celokupnog aranžna) Dovoljno mi je vaš odgovor mail-om.
Unapred se zahvaljujem na Vašem odgovoru.
Veliki i srdačan pozdrav

D.BADJIC
08.10.2014.

Odgovor: Odgovor
Poštovani Dušane,
unapred Vam se zahvaljujemo na interesovanju za naš Stomatološki centar i prilici da izađemo u susret Vašim potrebama. Molimo Vas da nam pošaljete snimak cele vilice (ortopan snimak) na našu e-mail adresu info@nordent.rs, pa ćemo biti u prilici dati Vam više informacija vezano za cene u vidu predračuna kao i detaljan opis intervencija koje bi bilo neophodno obaviti. Tada ćemo znati i vremenski period potreban da se obave sve intervencije. Hotelski smeštaj takođe možemo da Vam rezervišemo. Molila bih Vas da nam se javite na naš e-mail i očekujte više informacija.
Pozdrav, Stomatološki centar NorDent
10.05.2013.

Pitanje: Vadjenje zuba
Interesuje me koliko kosta vadjenje zuba ?
23.04.2013.

Pitanje: Poštovani
Poštovani, imam na zube navlake, svega imam 12 zuba trebalo bih izvaditi, jako se plasim posto sam se jako namucio prilikom stavljanje navlake. A sad su upaljene i negde kod korena ima gnoja, navlake su stavljene pre 18 god. Koliko bih meni to izaslo da ih izvadite i da napravite protezu inace imam 40-god i zelim da budu lepe zubi. I od prilike koliko vremena treba da prodje da imam zube? Srdacan pozdrav.
11.04.2013.

Pitanje: O beljenju zuba
Htela bih da pitam, meni su rađeni zubi napred, na gornjoj vilici, dva u sredini, plombirani su, ali nisu dovoljno beli, vidi se da su iznutra posiveli i linija koja deli dva prednja zuba je crna, siva. I bez obzira sta god koristila to ne može da se izbeli? Sta biste tu mogli da uradite i koliko je otprilike cena usluge? I koliko kosta beljenje zuba? Hvala unapred.
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.