Ono što nas, pored pedantnosti pri obavljanju posla, izdvaja na tržištu su svakako povoljne cene. Sarađujemo sa raznim transportnim kompanijama u svim vidovima saobraćaja. Transport robe obavljamo od bilo koje kontejnerske luke u svetu do Srbije preko okolnih luka, a takođe organizujemo i prevoze u obrnutom smeru, prilikom izvoza robe iz Srbije na bilo koju destinaciju u svetu.


U vezi transporta robe za Italiju, nudimo vrlo povoljne cene u prevozu robe za destinacije u Južnoj Italiji. S obzirom da je relativno vrlo mali broj kamiona koji prihvataju robu za Južnu Italiju, nudimo rešenje za prevoz robe kontejnerima u multimodalnom transportu od fabrika/skladišta u Srbiji do Italijanskih luka na samom Jugu Italije (južnije od Rima i Napulja), sa vrlo kratkim ukupnim vremenom transporta i relativno niskim cenama ukupnog prevoza. Ova varijanta je pogodna za sve vrste robe, ali je najbolja za masovne terete, kao što je drveni pelet u vrećicama na paletama i slična roba, jer su mogućnosti angažovanja kontejnera mnogostruko veće u poredjenju sa raspoloživim kamionima koji  su spremni za transport u tranzitu kroz celu Hrvatsku, Sloveniju i celo Italijansko poluostrvo.

Ova varijanta je vrlo povoljna i za destinacije na Siciliji i Sardiniji, za koje je još teže ili nemoguće naći mogućnosti prevoza robe kamionima.

 

Imamo rešenja i za prevoz zamrznute robe u specijalnim 'frigo' kontejnerima (RF ili HR) na zahtevanoj temperaturi, (meso, preradjevine ili povrće) kao i robe koje nisu zamrznute, ali zahtevaju održavanu pozitivnu temperaturu tokom transporta.

Za celokupna logistička rešenja u kombinovanom kontejnerskom saobraćaju kontaktirajte Mediteran Multimodal na telefone 011 354 6875 I 011 3546874.