Tajland, baš kao i čitava Azija splet je različitih naroda, kultura i običaja na prostranstvima od kojih zastaje dah i sa lekcijama od kojih uči čitav svet.  Često naglašavamo tu prefinjenu notu jedinstvenosti koja opet velikodušno prihvata svakog putnika, a od drugih tradicija uzima ono najbolje.

Mesto o kome govorimo ovaj put jedan je zaseban kutak koji u sebi sadrži zaista samo najlepše što kraljevina na jugoistoku ovog kontinenta može ponuditi svim radoznalim, novih i nikad zaboravljenih doživljaja željni avanturisti. Na ovom mestu trenuci uživanja u samoj činjenici da ste tu, okruženi tolikom lepotom, biće gotovo konstantni!

Kao jedno od najposećenijih azijskih ostrva turista sa zapada, Koh Phangan ume biti čest izbor pored mnogo skupljih, poznatijih i promovisanijih lokacija, što onda najčešće postane i njegovo glavno oružje jer nakon prvog utiska šoka po poznanju čari za kakvu nisu ni čuli, ovo postaje njihova redovna destinacija kojoj se uvek vraćaju,  sa istim uzbuđenjem.

A neretko se čak i u promociji ove kraljevine nepravedno zapostavi ono što ni u bunilu ne bi smelo. Mi smo tu da to ispravimo!

Tajland ima Krabi, Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Chiang Rai, Andamansko more, Chaophraya-u, Golden Triangle... ali Surat Thani, na jugoistoku zemlje skriven lepotan donosi jedno od najlepših i najposebnijih mesta u ovom delu najmnogoljudnijeg kontinenta - prostirući se na 162km2 pruža svakome baš ono što želi, od ronjenja, usamljenog istraživanja ili grupne pustolovine kroz uvale i džungle Koh Phangan ostrva.

Postoje dokazi o naseljavanju ovog područja još pre 2000 godina (!), a da je ono zaista dugovečno i sa jednom posebnom tradicijom ljudskog uživanja u ovom ishodištu korala, smaragdnih laguna i tropskih riba uvideće svako ko se u njemu zadesi - tokom bilo kojeg doba godine, jer ovde čak i kada nema sunca (a malo je takvih dana), ima života i ima avanture.

No, ukoliko ga planirate posetiti baš onda kada to žele i mnogi drugi, u sezoni, Sabai Travel spremio je fantastičan spoj urbanog centra svog bivstvovanja Tajlanda, a potom odmor za večnu uspomenu upravo ovde: stecištu jedinstvene muzike, ljudi, atmosfere, vibracija koje nikada nećete ostaviti za sobom, uvek se sećajući na one lepe dane na Phangan-u...

Da li ćete se za ovo putovanje odlučiti sa porodicom, koje ga od svih destinacija u zemlji hiljadu osmeha najčešće biraju, ili pak s prijateljima tokom "Noći punog meseca", fascinantnog događaja kada velika žurka dostigne svoje usijanje, hiljade turista svake godine svedoče i ubeđuju da nećete napraviti grešku.

Zato, uplovite u radost sa SABAI TRAVEL-om, sa novim aranžmanom - Bangkok & Koh Phangan! U bilo koje doba, recite želje i učinićemo Vas nasmejanim! 

Detalje o programu možete videti ovde: https://sabaitravel.rs/blog/tour/bangkok-koh-phangan-ono-sto-ste-cekali/

Rezervišite na 

info@sabaitravel.rs

ili

(+381) 064/302-77-77