Turisttrade

Pošaljite:
Preporuke (3)
Pitanja (2)
(2)
(0)
(0)
(0)
(1)
4 3
  • Telefon 1: 011 244 3687
  • Telefon 2: 011 308 5937
  • Faks: 011 308 5937
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 09:00 20:00 Saturday 09:00 15:00 Radni dan: 09:00-20:00; Sub: 09:00-15:00;
Lokacije: Golsvordijeva 34, Beograd, Vračar, Srbija Beograd, Vračar RS 44.80367320.477371
Kategorija: Turizam
Delatnosti:
Plaćanje: VISA, DINA, Maestro, MasterCard, Cekovima na rate

Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Turisttrade - turistička agencija, letovanje, zimovanje, godišnji odmor

Vaše je samo da se spakujete, sve ostalo je naša briga! 
      Ovu krilaticu u Agenciji TURISTTRADE poštujemo od 1989. godine, od kada smo i prisutni na turističkom tržištu, kao jedna od prvih privatnih kompanija u ovoj oblasti delovanja.
      Osnovna inodestinacija agencije je GRČKA. U turističkim mestima Pefkohori i Polihrono, naše predstavništvo uspešno radi godinama i brine o hiljadama turista koji tamo provode svoj letnji odmor. Vodimo Vas u Solun i na Meteore, u posetu Hilandarskom metohu i na Svetu Goru, u rodno mesto Aristotela, na krstarenja do predivnih plaža, na nezaboravne grčke večeri uz more, muziku i vino.
         Sa nama možete upoznati regiju Svetog Đorđa i letovati u Vrasni i Asprovalti,. Takođe, u ponudi su Leptokarija i Nei Pori, poznata letovališta pod planinom Olimp. Ostrvo Tasos je još jedan biser helenskog turizma, gde naši gosti provode nezaboravne trenutke u Skala Potamiji i Golden Beach-u. Pored destinacija na Egejskom moru, u ponudi su i ostrva Lefkada i Zakintos – biseri Jonskog mora.
         Tokom cele godine vernim klijentima i onima koji će to tek postati, nudimo atraktivne programe putovanja po našoj zemlji, Evropi i svetu, u kojima spajamo odmor, zabavu i nova saznanja o kulturno-istorijskom nasleđu zemlje domaćina.
Pozovite nas i rezervišite svoje putovanje:
tel:  +381 11 2454 499

Tagovi: Doček Nove godine 2019, Evropski gradovi, Letovanje 2019, Novogodišnja putovanja 2019, Prevoz putnika, Rezervacija hotela i smeštaja, Šoping ture, Vikend ture, Zimovanje 2018/2019
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Turisttrade
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (3)
Pitanja (2)
(2)
(0)
(0)
(0)
(1)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (3)
Pitanja (2)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
07.09.2018.

Ocena potrošača: 5
Samo pohvale
Ja imam samo reci hvale za vodiča koji je bio sa nama i agenciju Turisttrade. Ne znam za ostale ali meni je boravak u njihovom smeštaju bio veoma zadovoljavajuć. Svaka preporuka.
05.09.2018.

Ocena potrošača: 1
RAZOČARAVAJUĆE
\"Vaša briga je samo da se spakujete a onda idete u smeštaj gde se 10 dana ne menja posteljina i peškiri\"- bio bi ispravniji slogan ove agencije. Nikako agencija za preporuku, naprotiv. Odnos prema klijentu je ponižavajući i vređa inteligenciju čoveka.
07.09.2018.

Odgovor na preporuku turističke agencije Turisttrade
Poštovana,

Već ste nam se obraćali putem mejla, i mi smo Vam odgovorili bez obzira što to nismo bili u obavezi da učinimo, budući da Vi niste korisnik naših usluga. Osobe u čije ime pišete su odrasle, punoletne osobe, koje do poslednjeg dana boravka nisu imale nikakvu primedbu na smeštaj i uslugu, i tretirane su kao i svi ostali gosti u istoj vili.

Podsećamo da su naši predstavnici dolazili u vilu Lazaros i boravili u njoj svake večeri od 19 do 19.30h, a Vaš sin i njegova saputnica im se sve do poslednjeg dana boravka nisu obratili ni po kom spornom pitanju. Takođe, nisu se pojavili ni na info-sastanku prvog dana, no sve to naravno nije problem jer se svi podaci mogu pronaći i na oglasnoj tabli, pa tako i kontakt telefon našeg predstavnika, šifra za Wi-Fi u smeštajnom objektu, kao i dan i način vršenja zamene posteljine. Po članu 8.1 Opštih uslova putovanja sa kojima je svaki putnik upoznat, “Putnik preuzima obavezu upoznavanja i poštovanja pravila ponašanja u smeštajnom objektu…”, što u datom slučaju očigledno nije ispoštovano od strane osoba u čije ime pišete, jer bi u suprotnom, kao i svi ostali gosti, znali kućni red i pravila boravka u izabranom objektu.

Podsećamo i da usluga predstavnika ne podrazumeva nikad kontinuirano prisustvo predstavnika u objektu. Upravo to je navedeno i u članu 7. stav 5 Opštih uslova putovanja TURISTTRADE d.o.o, kojim je utvrđeno da „Usluge turističkog vodiča, pratioca, lokalnog vodiča, animatora ili lokalnog predstavnika ne podrazumevaju njihovo celodnevno i kontinuirano prisustvo, već samo kontakt i neophodnu-nužnu pomoć Putniku, po unapred utvrđenim terminima periodičnog dežurstva, objavljenim na oglasnoj tabli ili na drugi prikladan način…”

Zamolili bismo Vas još jednom, kao nekoga ko nije bio korisnik predmetne usluge, da ne komentarišete rad agencije TURISTTRADE d.o.o.
30.11.2016.

Ocena potrošača: 5
pozdrav od Miljane i Ane
Samo da vas pozdravimo i pohvalimo ! PUTOVALE SMO U TURSKU SA VAMA I SVE JE BILO SUPER !
Pitanja (2)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
06.05.2012.

Pitanje: psi u prevozu
Interesuje nas letovanje u Turskoj, tačnije u Kušadasi, ali vodimo i 2 psa, da li oni mogu u autobus?
06.04.2011.

Pitanje: Prevoz do Kušadasija
Da li vršite prevoz putnika koji bi hteli da putuju bez hotelskog aranžmana tj. da kupe kartu do Turske - tačnije Kušadasija?
Vršite li prevoz putnika mini busevima?
08.04.2011.

Odgovor: Odgovor
Možete preko nas rezervisati autobusku kartu do Turske, tačnije do Kušadasija, nezavisno od smeštaja.
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.