Letovanje u Grčkoj, hotelski i apartmanski smeštaj - Video Oglas

Video Oglas firme Turisttrade

Turisttrade je turistička agencija sa najdužom tradicijom među privatnim turističkim agencijama na našim prostorima. Turistička agencija Turisttrade postoji od 1989. godine i dugogodišnja je članica YUTA-e.
Ponude za leto 2018 su:
- Apartmanski smeštaj u Grčkoj: Pefkohori, Polihrono, Nei Pori i Asprovaltu, Leptokarija, Nea Vrasna, Vrasna Paralija, Tasos, Lefkada i Zakintos
- Hotelski smeštaj u Grčkoj: Halkidiki i Tasos
- Hotelski smeštaj u Turskoj – Sarimsakli, Kušadasi i Bodrum

Preporuke (1)
Pitanja (2)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Turisttrade:

< >

Kompletna ponuda letovanja u Grčkoj za 2018 godinu. U ponudi su najlepše plaže Grčke koje možete posetiti preko nas. Pođite sa nama u turistička mesta Halkidikija: Pefkohori i Polihrono , kao i sve popularniju regiju Sv. Đorđa sa njenim biserima : Asprovaltom, Nea Vrasnom i Vrasna Paralijom. U olimpskoj regiji predlažemo Leptokariju i Nei Pori. Vodimo Vas i na Tasos, ostrvo maslina, vina, smokava i Sunca. Pored Egejskog mora, u ponudi imamo i ostrva Jonskog mora: Lefkadu i Zakintos, poznata po skrivenim peščanim plažama i  morem tirkizne boje. Da bi Vaš odmor bio što potpuniji organizujemo zanimljive izlete, krstarenja do predivnih plaža, nezaboravne grčke večeri uz more, muziku i vino. Vaše je samo da se spakujete, sve ostalo je naša briga! 

I ovog leta vas vodimo u Tursku, zemlju začina, kebaba, baklava i ratluka… zemlju koja povezuje dva kontinenta, kulturu istoka sa kulturom zapada, zemlju osmeha i igre, sunca i mora, gostoljubivih i srdačnih ljudi... Turska mondenska letovališta posećuju turisti svih starosnih doba. Nudimo Vam hotelski smeštaj u Kušadasiju i Sarimsakliju.Turska za nezaboravan odmor, uživanje kraj obale mora i dobar provod u gradovima stvorenim za zabavu.

Kompletna ponuda letovanja u Grčkoj za 2017. god. U ponudi su najlepše plaže grčke koje možete posetiti preko nas. Posetite sa nama i turistička mesta Pefkohori i Polihrono. Pored Egejskog mora, u ponudi su i ostrva Lefkada i Zakintos – biseri Jonskog mora. Nudimo i krstarenja do predivnih plaža, na nezaboravne grčke večeri uz more, muziku i vino. Vaše je samo da se spakujete, sve ostalo je naša briga! 

Preporuke i pitanja za firmu Turisttrade
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (2)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.