Turska leto 2018 - Video Oglas

Video Oglas firme Turisttrade

I ovog leta vas vodimo u Tursku, zemlju začina, kebaba, baklava i ratluka… zemlju koja povezuje dva kontinenta, kulturu istoka sa kulturom zapada, zemlju osmeha i igre, sunca i mora, gostoljubivih i srdačnih ljudi... Turska mondenska letovališta posećuju turisti svih starosnih doba. Nudimo Vam hotelski smeštaj u Kušadasiju i Sarimsakliju.
Turska za nezaboravan odmor, uživanje kraj obale mora i dobar provod u gradovima stvorenim za zabavu.

Preporuke (1)
Pitanja (2)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Turisttrade:

< >

Kompletna ponuda letovanja u Grčkoj za 2018 godinu. U ponudi su najlepše plaže Grčke koje možete posetiti preko nas. Pođite sa nama u turistička mesta Halkidikija: Pefkohori i Polihrono , kao i sve popularniju regiju Sv. Đorđa sa njenim biserima : Asprovaltom, Nea Vrasnom i Vrasna Paralijom. U olimpskoj regiji predlažemo Leptokariju i Nei Pori. Vodimo Vas i na Tasos, ostrvo maslina, vina, smokava i Sunca. Pored Egejskog mora, u ponudi imamo i ostrva Jonskog mora: Lefkadu i Zakintos, poznata po skrivenim peščanim plažama i  morem tirkizne boje. Da bi Vaš odmor bio što potpuniji organizujemo zanimljive izlete, krstarenja do predivnih plaža, nezaboravne grčke večeri uz more, muziku i vino. Vaše je samo da se spakujete, sve ostalo je naša briga! 

Turisttrade je turistička agencija sa najdužom tradicijom među privatnim turističkim agencijama na našim prostorima. Turistička agencija Turisttrade postoji od 1989. godine i dugogodišnja je članica YUTA-e. Ponude za leto 2018 su: - Apartmanski smeštaj u Grčkoj: Pefkohori, Polihrono, Nei Pori i Asprovaltu, Leptokarija, Nea Vrasna, Vrasna Paralija, Tasos, Lefkada i Zakintos - Hotelski smeštaj u Grčkoj: Halkidiki i Tasos - Hotelski smeštaj u Turskoj – Sarimsakli, Kušadasi i Bodrum

Kompletna ponuda letovanja u Grčkoj za 2017. god. U ponudi su najlepše plaže grčke koje možete posetiti preko nas. Posetite sa nama i turistička mesta Pefkohori i Polihrono. Pored Egejskog mora, u ponudi su i ostrva Lefkada i Zakintos – biseri Jonskog mora. Nudimo i krstarenja do predivnih plaža, na nezaboravne grčke večeri uz more, muziku i vino. Vaše je samo da se spakujete, sve ostalo je naša briga! 

Preporuke i pitanja za firmu Turisttrade
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (2)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.