Letovanje 2018 - Vodimo Vas u Grčku i Tursku - Video Oglas

Video Oglas firme Lui travel

Za ovo leto smo Vam pripremili: Paraliju, Olympic Beach, Leptokariju, Stavros, Halkidiki, Kušadasi, ostrva: Evia, Tasos i Lefkada.
Svi navedeni aranžmani su rađeni u celokupnoj organizaciji  LUI TRAVEL-a.
Preduzeće Lui travel d.o.o. raspolaže  sa 19 autobusa visoke turističke klase koje koristi za sopstvene potrebe, a na osnovu zahteva pravnih i fizičkih lica vrši i iznajmljivanje istih.
Naše usluge: prevoz putnika turističkim autobusima koji su u našem vlasništvu, odgovorni pratioci grupa i predstavnici u turističkim mestima, smeštaj, biran u skladu sa zahtevima naših klijenata, povoljni uslovi plaćanja.

 Za kilometar ispred svih...

Preporuke (1)
Pitanja (0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Lui travel:

< >

Iskoristite Ultra last minute ponude za letovanje u Grčkoj 2018. Pogledajte naše aranžmane i izaberite neku od popularnih destinacija širom Grčkog i Turskog primorja.  Lefkada, Paralia, Olympic beach, Leptokaria, Nei Pori, Stavros, Nea Vrasna, Halkidiki, Evia, Turska su samo neke od prelepih mesta koje možete posetiti po veoma povoljnim cenama ukoliko se odlučite za neki od aranžmana iz Ultra last minute Lui travel ponude.

Uspešno se bavimo  organizacijom: Letnjih i zimskih turističkih aranžmana, Đačkih ekskurzija, kako u zemlji tako i u inostranstvu, Jednodnevnim i višednevnim izletima, vikend putovanjima, Organizujemo kongrese u zemlji i inostranstvu. Naša usluga obuhvata : prevoz putnika turističkim autobusima koji su u našem vlasništvu, odgovorni pratioci grupa i predstavnici u turističkim mestima, smeštaj, biran u skladu sa zahtevima naših klijenata, koji prezentujemo u ovom katalogu, povoljni uslovi plaćanja.

Preporuke i pitanja za firmu Lui travel
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.