Video Oglasi - Sve kategorije

Za 20. godina rada slobodno možemo da kažemo da smo preživeli turbulentni prelaz iz tradicionalnog marketinga u moderni digitalni marketing. Sve to smo uspeli uz pomoć tima mladih i ambicioznih ljudi, žednih znanja i iskustvom koje smo sticali godinama u ovoj sferi poslovanja. Mi znamo šta kupci žele, kako komuniciraju, kako treba da im se obratimo, kao i koja je društvena mreža za to najpodobnija. Mi koristimo jezik kupaca i na njihov način komuniciramo na mestima gde su već navikli da traže ono što im je potrebno, spajajući ih sa firmama koje to nude na mestu gde se njihove interesne sfere preklapaju. Mi radimo digitalni marketing za firme i to radimo odlično! Sve dobre stvari iz klasičnog marketinga smo zadržali, a jake temelje smo unapredili novim trendovima. To je učinilo da rastemo zajedno sa našim klijentima i stvaramo dugogodišnje veze i zadovoljne klijente - A njihovo zadovoljstvo je naš najveći uspeh!Naš moto je da Svaka firma ima dobar proizvod, samo je neophodno prikazati ga pravoj osobi – i upravo je Yellow Pages ta spona koja objedinjuje! Slažemo se, mnoge stvari su se menjale, kako kod nas, tako i u svetu marketinga i oglašavanja, ali jedna stvar je zasigurno ostala ista – Naša vernost klijentu!

  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 22-26.10.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji INTEREA potreban Operater u proizvodnji, lokacija Inostranstvo-Slovačka Potreban Operater u proizvodnji, sa ili bez radnog iskustva. Kompaniji NEW QUEST BGD potreban Inženjer tehničkog smera, lokacija Beograd Uslovi: AutoCAD, DraftSight, prednost projektantska i izvodačka licenca, preciznost u radu, fizički sposobni za rad na visini. Kompaniji WORKFORCE HUMAN RESOURCE potreban Online English Teacher,  lokacija Cela Srbija Uslovi:odlično znanje engleskog jezika, znanje rada na računaru, prednost radno iskustvo na traženoj poziciji.  

Na mestu gde se nalazi Restoran Kovač nekada je bila drumska kafana, a 1932. podignuta je zgrada današnjeg savremenog etno-restorana Kovač, koja je u potpunosti renovirana 2005. i prilagođena onome što ljudi današnjeg doba očekuju od dobre kafane.Stara srpska kuhinja, jela ispod sača i pečenje, zatim internacionalna jela servirana svetski, kao i obavezne domaće srpske rakije i vina sa najcenjenijih vinogradarskih meridijana sveta. Prijatno!

Clients in offering most effective technical solutions. Idest also offers development of specific designs such as interior design (3D, rendering, animation…), landscape design, elevators projects, etc. Executive design, with additional calculations, workshop drawings, instructions to the Contractor. Idest doo offers services of efficient supervision of all aspects of building, following most comprehensive trendsetting in the industry. Using modern technology, our engineers monitor plan achievements on the site. They submit regular Site reports. Preliminary investment estimation (both green- and brownfield) with basic information on property ownership, property category, mandatory procedures and preliminary Bill of Quantities, based on general Technology requests. Idest is experience in planned savings in the production process. By introducing flow meters on strategic points and using software support the Investor is able to regulate energy consumption and gain significant savings. In case of external investments usage of different standards presents specific challenge (e.g. technology equipment is produced according to the standards of the country of origin/investment). Idest gained experience in harmonization of standards sometimes including re-certification and re-attesting at national institution. During project management Idest represents the Investor in all technical aspects of the process.

Ukoliko Vam je potreban zbirni drumski transport robe na relaciji Beograd – Zagreb tu je Vaš Combi Express. Transport robe se obavlja dva puta nedeljno. Transport se obavlja za robu do težine 10 tona. Pozovite nas na 063 190 5905, tu je Vaš Combi Express.

Ugostiteljska oprema za atraktivan izgled i vrhunski kvalitet. Kompanija Žak Vam na jednom mestu nudi kompletnu opremu za ugostiteljske objekte, kafiće, barove i picerije. Opremite svoj lokal uz garantovani kvalitet uz koji nudimo garanciju i redovan servis.

Radionica za izradu torti i sitnih kolača Dessert Ako slavite, obeležavate, proslavljate ili poklanjate mi smo tu da Vas zasladimo i usrećimo našim širokim asortimanom. Preko 20 vrsta različitih ukusa torti i sitnih kolača po tradicionalnim bečkim receptima. Besplatna dostava na kućnu adresu.

Toplina doba u današnje vreme je neophodna. Stan bez kamina, i kuća bez kamina deluje nekako nepotpuno, pa se sada sve više ugrađuju. Bilo da imate moderan eneterijer, ili rustičan, mi imamo rešenje za svaki dom. Električni, gasni, etanolski kamini lako se ugrađuju u stanove. Kamini od kamena i opeke se koriste za grejanje prostora.

Aksa Kids Mega Store je jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji. Po principu "sve na jednom mestu za bebe i malu decu", u Aksi na jednom mestu roditelji i budući roditelji mogu da pronađu sve što je potrebno za njihove mališane od rođenja do 12 godina - kolica, krevece, hranilice, kozmetiku, hranu, igračke, odeću, obuću, knjige i sve za prvo opremanje bebe.

Istrijani opet sa nama. Dani Istarske kuhinje i opojnih istarskih vina od 15.11-05.12. Rezervacije 069/2618235, 011/2618235Vaš Restoran Šaran

Sveti Sava je privatna srednja škola koja je akreditovana i verifikona od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a koja okuplja redovne i vanredne učenike koji su se opredelili za profile - medicinska sestra tehničar, medicinska sestra vaspitač, fizioterapeutski tehničar, farmaceutski tehničar, kozmetički tehničar, Gimnazija društveno jezički smer i Filološka gimnazija-smer živi jezici. Pored redovnog i vanrednog obrazovanja, u srednjoj školi je moguće završiti i prekvalifikacije i dokvalifikacije. Srednja škola Sveti Sava nalazi se u strogom centru Beograda, u Nušićevoj ulici.

Specijalizovana proizvodnja i distribucija preko 2500 artikala sa oznakom M-T, od aspiratora, grejača, razvodnih tabli, automatskih osigurača, produžnih kablova, pa sve do nosača klima uređaja, kalorifera, kupatilskih grejalica.

Proizvodnja i distribucija: - automatika, - elektroinstalacioni materijali, - rasvetna tela i oprema, - rezervni delovi bele tehnike, - rezervni delovi klima uređaja - rezervni delovi alata za rashladu.

Projektovanje, inženjering, stručni-investicioni nadzor, tehnički pregled objekata, legalizacija, papiri za izgradnju... Posedujemo sve potrebne licence za projektovanje i izvođenje radova u visokogradnji.

Zbog svoje ekonomičnosti i energetske efikasnosti za vas smo napravili WEISS Light sijalicu koja traje i daje mnogo više. Ako uzmete u obzir koliko puta zamenite običnu ili štedljivu sijalicu doćićete do zaključka da je WEISS Light sijalica pravo rešenje za uštedu novca. Ako uzmete da sijalice WEISS Light traju između 20.000 – 35.000 sati, iako iskustvo pokazuje da njihovo trajanje moze ići i do 50.000 sati. U poređenju sa štedljivim, fluorescentnim sijalicama, to je najmanje tri puta duži rok trajanja, dok je u poređenju sa klasičnom sijalicom vek trajanja i do 25 puta duži. Takođe, vek trajanja sijalica u znatnoj meri određuje troškove investicionog održavanja osvetljenja. 

Prvi preparat koji je izašao iz kompanije Intrenational health je sada, već svima dobro poznat preparat Ge 132, dodatak ishrani, koji je sačinjen od potpuno prirodnih proizvoda. Koriste se najkvalitetniji sastojci, koji se odlikuju maksimalnim brojem aktivnih supstanci, a to su: ekstrakt reiši gljive, matični mleč, resveratrol, ajkulin protein, ekstrakt zelenog čaja i vitamin C, koji se dobija iz šipurka. Svi udruženi, zajedno, deluju na nivou ćelije, vraćajući ravnotežu, sprečavajući zapaljive i degenerativne procese. Preparat deluje imunomodulatorno, zato se preporučuje u prevenciji i u vreme korišćenja oficijelne terapije, bez kontraindikacija. O njegovom delovanju, od prvog trenutka predstavljanja, do danas, govori na hiljade zadovoljnih korisnika.

Kompanija Azra textil iz Novog Pazara uvozi i prodaje repromaterijal za laku konfekciju i repromaterijal za trikotažu. Kada su u pitanju materijali Azra textil ima bogatu ponudu boja i dezena. Prateći repromaterijal, konac, rajsferšlusi, lastiš i sl. su takođe deo bogate ponude.

Prevodilac i sudski tumač za engleski jezik se nalazi na dve lokacije u gradu, Novi Beograd i Voždovcu. Ukoliko Vam je potreban prevod poslovne dokumentacije, prevod lične dokumentacije, prevod i overa diploma kao i usmeno prevođenje na poslovnim sastancima i venčanjima, možete nas pozvati i informisati se o našim uslugama. Sudski tumač i prevodilac Emilija Tomović  www.sudski-tumac-engleski.net

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla    (važe u period 15-19.10.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji NAMEŠTAJ KOMOVI potreban Stolar, lokacija Beograd Potreban Stolar sa iskustvom. 064/12-88-880 Kompaniji MODRIANI potreban Tehnolog poljoprivrede, lokacija Inostranstvo-Slovenija Potreban dipl. Tehnolog poljoprivrede-za mleko.   Kompaniji MEHLER PROTECTIVE SYSTEM potreban Rukovodilac grupe za izradu uzoraka (tekstilna proizvodnja),  lokacija Zrenjanin Uslovi: min. SSS, min. 5 god. radnog iskustva, znanje rada na računaru, znanje engleskog i/ili nemačkog jezika.  

Trejd sistem je trgovinsko preduzeće, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala. U našem asortimanu može se naći rezana građa, spoljna i unutrašnja stolarija, lamelirano drvo i euro-falc po evropskom standardu, kao i prirodni kamen. Trejd sistem d.o.o. sarađuje sa većim brojem poznatih firmi u oblasti građevinarstva.

Strana 1 od 36