Video Oglasi - Sve kategorije

Prevodilac i sudski tumač za engleski jezik se nalazi na dve lokacije u gradu, Novi Beograd i Voždovcu. Ukoliko Vam je potreban prevod poslovne dokumentacije, prevod lične dokumentacije, prevod i overa diploma kao i usmeno prevođenje na poslovnim sastancima i venčanjima, možete nas pozvati i informisati se o našim uslugama. Sudski tumač i prevodilac Emilija Tomović  www.sudski-tumac-engleski.net

  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla    (važe u period 15-19.10.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji NAMEŠTAJ KOMOVI potreban Stolar, lokacija Beograd Potreban Stolar sa iskustvom. 064/12-88-880 Kompaniji MODRIANI potreban Tehnolog poljoprivrede, lokacija Inostranstvo-Slovenija Potreban dipl. Tehnolog poljoprivrede-za mleko.   Kompaniji MEHLER PROTECTIVE SYSTEM potreban Rukovodilac grupe za izradu uzoraka (tekstilna proizvodnja),  lokacija Zrenjanin Uslovi: min. SSS, min. 5 god. radnog iskustva, znanje rada na računaru, znanje engleskog i/ili nemačkog jezika.  

Trejd sistem je trgovinsko preduzeće, čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala. U našem asortimanu može se naći rezana građa, spoljna i unutrašnja stolarija, lamelirano drvo i euro-falc po evropskom standardu, kao i prirodni kamen. Trejd sistem d.o.o. sarađuje sa većim brojem poznatih firmi u oblasti građevinarstva.

Orbeg production program entails: MOLDED RUBBER PARTS (gaskets, bumpers, shock absorbers, pumps, grippers…) PROFILES (silicon, rubber and sponge profiles of all shapes and dimensions) RUBBER COATING (belts, wheels, rollers and various surfaces) CONVEYOR BELTS (rubber, plastic, special order)  

Proizvodnja i prodaja delova od gume su poslovi koje obavlja fima Orbeg. U ponudi su sledeći gumeni proizvodi: gumeno tehnička roba: zaptivke, odvojnici, hvatači, sisaljke, grajferi, gumene transportne trake, plastične transportne trake, specijalne transportne trake, silikonski profili, gumeni profili i sunđer profili različitih oblika, gumene obloge: gumiranje kaiševa, gumiranje točkova, gumiranje valjaka, gumiranje hvatača i različitih površina.

Štamparija Mabizo obavlja za vas brendiranje svega što vam je potrebno. Pored standardnih reklamnih materijala u koje spadaju kancelarijski materijal, majice i kalendari, posedujemo veliki izbor tehničke opreme kao što su slišalice, usb-ovi, bežični zvučnici, punjači i još mnogo zanimljivih predmeta koje takođe možemo brendirati za vas.  Za vas radimo i nalepnice za izlog, bilo da je to logo, radno vreme ili dekoracija, nama se možete obratiti ukoliko želite da svoj izlog ulepšate. Brendiranje majica vršimo na kako na klasičnim pamučnim majicama, tako i na polo majicama. Majice mogu biti unisex, ženske, muške i dečije. Promo pultovi i panoi su takođe deo naše bogate ponude reklamnog kancelarijskog materijala. Vršimo brendiranje radne opreme. Pored majica, kod nas možete izbrendirati jakne i radna odela. Reklamne šolje koje imamo u ponudi su samo deo asortimana od kućnih setova koje možete pronaći kod nas. Uđite spremni u narednu godinu, obradujte svoje poslovne partnere promo materijalom koji će ostaviti poseban utisak na njih.

Specijalnost firme Topers je iznajmljivanje građevinskih skela. U okviru svoje delatnosti firma vrši montažu, demontažu i transport skele kao i izradu projekata i pribavljanje sertifikata o uzemljenju. Topers poseduje skele nemačkog proizvođača Layher: građevinske skele, brzomontažne skele, ramovske skele, Allround - višesmerne skele, fasadne skele, aluminijumske skele, cevaste skele...

Ponuda skela i radnih platformi: - Građevinske skele - Radne platforme - Brzomontažne skele - Ramovske skele - Allround-višesmerne skele - Fasadne skele - Aluminijumske skele - Cevaste skele

Sinonim zimnice, domaći ajvar pravljen po tradicionalnom srpskom receptu od pečene paprike, bez veštačkih aditiva!

Toplina doba u današnje vreme je neophodna. Stan bez kamina, i kuća bez kamina deluje nekako nepotpuno, pa se sada sve više ugrađuju. Bilo da imate moderan eneterijer, ili rustičan, mi imamo rešenje za svaki dom. Električni, gasni, etanolski kamini lako se ugrađuju u stanove. Kamini od kamena i opeke se koriste za grejanje prostora.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u period 8-12.10.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji CANDY UNIVERSE potreban Trgovac, lokacija Novi Sad Uslovi: organizovanost, spremnost na timski rad. Početna plata 36.000 rsd. Kompaniji REMUS-SEBRING GRUPE potrebni Varioci (m/ž), lokacija Sombor Uslovi:stručna škola za zavarivača, sertifikat,višegodišnje profesionalno iskustvo u metalno-prerađivačkom sektoru. Kompaniji MODRIANI TRADE potreban Kuvar/Kuvarica, lokacija Inostranstvo Potrebni Kuvari/Kuvarice sa iskustvom za rad u Sloveniji.

Nudimo sve usluge transporta i takođe imamo svoje skladište sa kapacitetom od 1000/m2. -kombinovani kontejnerski transport -nacionalni transport - drumski transport -internacionalni transport - međunarodni transport -usluge nacionalnog transporta i usluge internacionalnog transporta -avio transport -brodski i vodeni transport -grupni transport -usluge skladištenja Pored toga specijalizovani smo u nacionalnom i internacionalnom saobraćaju (grupni i pun utovar), najviše u Evropi (Italiji, Nemačkoj i Grčkoj).

Firma Spes je osnovana 1990 godine. Ponosni smo što imamo preko hiljadu zadovoljnih korisnika naših usluga za špediciju, trgovinu i spoljnu trgovinu. Nudimo sve usluge transporta :nacionalni i internacionalni transport - međunarodni transport, avio transport, brodski i vodeni transport Takođe nudimo i usluge skladištenja sa kapacitetom od 1000/m2.  Budite slobodni da nas kontaktirate za bilo koji vid saradnje.    

Proizvodnja i prodaja plastične ambalaže je posao koji obavlja firma Miniplast. Ukoliko Vam je potrebna plastična ambalaža u ponudi imamo: plastične boce i plastične kutije, plastični kanisteri, plastične tegle i plastične teglice, plastični proizvodi za farmaceutsku industriju, plastični proizvodi za građevinsku industriju i mnoge druge industrije...

Vaše dete je dobilo vaške i prenelo ih je i na Vas? Rešenje postoji! Brzo, efikasno i profesionalno čišćenje vaški i gnjida.  Opustite se u salonu i bez stresa i nervoze stručnjaci centra Headclean će obaviti posao čišćenja vaše kose od vaški i gnjida.  

Polikliniku Voždmedik sa Voždovca čine iskusni lekari i medicinske sestre i ljubazno osoblje uvek spremno da pomogne. Pored standardnih dijagnostičkih procedura kao što su laboratorijske usluge, ultrazvuk, EKG i Color Doppler pregledi, kao i terapijskih procedura u oblasti ortopedije i vaskularne hirurgije, u ponudi su i nove biološke metode kao što su Ortovisc i Ortokin.

Transplantacija kose je hirurška metoda koja omogućava premeštanje folikula kose sa donor regije u regiju bez kose, ili gde je kosa proređena. Transplatacija kose se kao tretman protiv gubitka kose koristi kod osoba oba pola.Najčešća se koristi kod androgenetske alopecije za tretman muškog tipa ćelavosti, ali se može koristiti kod gubitka kose kod žena, zatim za rekonstrukciju obrva, trepavica, brade, pokrivanje ožiljaka i dr. Budite u prednosti - prevaziđite problem nedostatka kose.

Preduzeće za proizvodnju, sanitarnu zaštitu, promet i usluge DDD Promet specijalizovano je za izvođenje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. DDD Promet sprovodi mere zdravstvene zaštite stanovništva iz ove delatnosti uz pomoć svog specijalizovanog visokostručnog i operativnog kadra, kao i odgovarajuće opreme za obavljanje poslova, kako u mirnodopskim tako i u vanrednim prilikama.

Pet shop i veterinarska apoteka Dr Doggy u Beogradu ima veliki izbor hrane za pse, mačke, ptice, ribice i glodare. U ponudi je oprema za kućne ljubimce i preparati za negu kućnih ljubimaca - Bento, Nutram, Royal Canin, Hills, Frontline, Tommy, Trainer, Ecopet, Nova foods, Versele Laga, Schesir, Greenfilds, Trixie, Camon, Carlie, Ferplast, Friskies, Whiskas... U ponudi veterinarske apoteke na tri lokacije u Beogradu je medicinska hrana koja pomaže pri različitim zdravstvenim problemima i u prevenciji hroničnih bolesti: Royal Canin, Hill`s, Nutram; veterinarski lekovi, masti i različiti preparati protiv buva i krpelja, sredstva protiv glista…

U proizvodnji imamo standardne grejače za široku potrošnju (uglavnom za domaćinstva), kao i grejače koji se rade po posebnim porudžbinama prema uzorcima ili crtežima. S obzirom da je Eltrans malo preduzeće, naša komparativna prednost je upravo kod grejača koji se rade prema posebnim porudžbinama. Za izradu grejača koristimo materijale proverenih proizvođača (Kanthal, Universal, Alsima, RTB Bor). Tokom proizvodnje primenjujemo strogo definisanu kontrolu kvaliteta što našim proizvodima daje visok kvalitet u pogledu zahtevanih karakteristika, trajnosti i pouzdanosti i omogućuje nam da dajemo garanciju na naše proizvode. Našim kupcima stojimo na raspolaganju u pogledu stručnih saveta vezanih za definisanje i primenu grejača.

Strana 1 od 36