Video Oglasi - Sve kategorije

Kvalitetni ležajevi i semerinzi su od presudnog značaja za ispravnost i dugotrajnost mašina u koje su ugrađeni. Rolteki se bavi trgovinom svih vrsta ležajeva i semeringa, raznih oblika i od najvećih svetskih proizvođača. Neka vaša mašina radi kao podmazana!

Novo lice jadranskog primorja, sa ukupno 240 hiljada metara kvadratnih!Jedan od najvećih projekata ovog tipa u celoj Jugoistočnoj Evropi.Za projekat The Chedi hotela realizovali smo komplatnu radioničku dokumentaciju, proizvodnu i montažu aluminijumske fasadne bravarije prema najvišim standardima gradnje.Armont donosi inovativna rešenja za budućnost, prizore za pamćenje i uživanje!

Uz pomoć Filemaker-a, kreirajte aplikacije za Vaše poslovanje.  Delite dokumente sa svojim zaposlenima, bilo gde da su i povežite svoje sve svoje uređaje i platforme. Napredna tehnologija je dostupna sada!Oslobodite svoje znanje i ideje. Rešavajte probleme brže i lakše i unapredite proces poslovanja, bilo da radite sami, ili Vam treba pomoć Filemaker tima. Krenite da razvijate Vaš posao na Vaš način.

Proverbum vrši za vas usluge prevođenja na engleski, nemački, francuski, italijanski jezik, lokalizaciju - prevod prilagođen tržištu, prevođenje tehničke dokumentacije, prevođenje pravnih tekstova, prevođenje marketinških tekstova, prevođenje veb stranica,  kao i konsekutivno i simultano prevođenje.          

Izuzetna tehnika sušenja mesa uz pomoć mašine za suvo starenje mesa za rezultat daje visoko kvalitetno meso intenzivnog ukusa. Meso iz Dry aging mašine je tamne boje i suvo dok je iznutra intenzivne ružičaste boje. Najbolji rezultati se postižu na mlađem mesu, a prereporučujemo vam da proces suvog starenja obavljate u trajanju od 4 nedelje, ali može biti duže. Mašina stvara idealne uslove za ovaj proces, ona sadrži filter sa aktivnim ugljem, UV ventilacijski sistem za sterilizaciju, LED osvetljenje bez grejanja, precizan sistem za kontrolu temperature i vlage, kao i himalajsku so koja daje bolji ukus mesa.

Dobrodošli u ordinaciju estetske stomatologije Dr Jovan Cabunac.  Pružamo sledeće usluge: ugradnja iplanta, izbeljivanje zuba, anti aging, povećanje usana, ortodoncija, uklanjanje bora iznad gornje usne. Kako se dizajnira osmeh? Obezbedite sebi idealan osmeh sa najnovijim rešenjem bez metalnog osmeha. Povećajte volumen usana hijaluronskim filerima i rešite se asimetrije. Zašto izabrati nas? Vrhunski stručnjaci i proveren kvalitet, brojna predavanja i edukacije, 16 godina iskustva, članovi smo brojnih stomatoloških asocijacija. Naš moto je – maksimalna funkcija i estetika.  

Pogrebno Kočiš vrši prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu specijalnim atestiranim pogrebnim vozilom po standardima evropske unije. Imamo pogrebnu opremu: sanduke, garnitura, nadgrobna oznaka (krst, piramida,..), suze za sanduk i buket na krstu, izrada parti sa slikom pokojnika... Takođe tu je i sva prateća oprema: peškiri, sveće, lampioni električni i voštani,bedževi i pločice (flor), šalevi, marame,... Cvetni aranžmani za sahrane od prirodnog i veštačkog cveća. Besplatno sređivanje papira za refundaciju pogrebnih troškova, odjava iz PIO, zakazivanje sahrane ili kremacije, izrada porodične penzije, pribavljanje izvoda iz matične knjige umrlih, pokretanje ostavinske rasprave,... Mogućnost plaćanja na rate.

Internacionalna celodnevna škola u Beogradu je pravo mesto za obrazovanje budućih lidera. IBS je nezavisna, internacionalna škola koju pohađaju učenici od 3 do 18 godina, iz 43 zemlje sveta, koja obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje sa ciljem pripreme za dalje visokoškolsko obrazovanje i sa posebnim akcentom na internacionalnizam i globalnu odgovornost.

Pružamo sledeće prevodilačke usluge: -Lokalizacija, prevod prilagođen tržištu -Konsekutivno i simultano prevođenje -Sudski prevodilac -Prevođenje pravnih tekstova -Prevođenje marketinških tekstova -Prevođenje veb stranica -Prevođenje naučnih radova -Prevođenje tehničke dokumentacije -Prevođenje tekstaova Jezici za koje pružamo prevodilačke usluge su: engleski jezik, nemački jezik, francuski jezik, italijanski jezik, španski jezik, mađarski jezik i slovenački jezik.  

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u period 17-21.9.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com     Kompaniji MNN FAIR TRADE potrebni radnici za Više pozicija, lokacija Zrenjanin Potrebni: Referent proizvodnje, Referent zaštite bilja i Rukovalac radnih mašina-traktorista kombajner.   Kompaniji BOGUTOVO potreban Modni tekstilni dizajner (m/ž), lokacija Cela Srbija Uslovi: VSS, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw, izražene crtačke i dizajnerske sposobnosti.   Kompaniji DMS PLAST potrebni radnici za Više pozicija, lokacija Beograd Potrebni: Alatničar-operater na CNC glodalici, Projektant/Crtač/Programer u Solidworks programu,Operater na masini za proizvodnju plastike, Radnik/radnica na pakovanju gotovih proizvoda i Vozač/dostavljač.

Messer Tehnogas je vodeća kompanija za proizvodnju tehničkih, medicinskih i specijalnih gasova. U Srbiji smo jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma. Budite sa najboljima!

Elektromotors Bane d.o.o. - Specijalnost nam je prodaja elektromotora ( prodaja trofaznih motora, prodaja monofaznih motora, prodaja kočionih motora i prodaja vibro motora), prodaja reduktora (prodaja pužnih reduktora, prodaja zupčastih reduktora i prodaja konusno-tanjirastih reduktora), prodaja ventilatora (prodaja aksijalnih ventilatora i prodaja radijalnih ventilatora) i prodaja frekventnih regulatora. Svi naši proizvodi imaju garanciju 24 meseca. U sklopu našeg preduzeća nalazi se i servis u kome možete rešiti svaki vaš problem. Naš tim stručnjaka se trudi da, uz kvalitetnu opremu i savremene mašine, u potpunosti izađe u susret vašim potrebama i zahtevima. Naše dugogodišnje iskustvo vam garantuje kvalitet tako da vas očekujemo.

Oprema za zaštitu na radu koju nudi Seibl trade prilagođena je za zaštitu od svih spoljašnjih uticaja i za sve delove tela. Seibl trade teži uvođenju svetskog nivoa zaštite na radu u domaćim kompanijama kroz obuku, konsalting i saradnju sa renomiranim proizvođačima najkvalitetnijih ličnih zaštitnih sredstava, a sve to kako bi se unapredio kvalitet života radnika, kao i bezbednost na radnom mestu.

U Srbiji kao jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma jeste kompanija MESSER TEHNOGAS AD. MESSER TEHNOGAS AD svoje korisnike snabdeva ugljen-dioksidom, specijalnim gasovima (vodonikom i helijumom) iz proizvodnih pogona u Pančevu. U ponudi se nalazi i  snabdevanje tečnim gasovima u rezervoarima, snadbevanje gasovima putem cevovoda, i gasovima u bocama. Proizvodi  kompanija MESSER TEHNOGAS AD nalaze primenu u svim oblastima industrije, u proizvodnji hrane, medicine, zaštiti životne sredine i nauci.

Prodaja različitih vrsta elektromotora, usluge servisa motora i reduktora, kao i metalostrugarske usluge, a izrađujemo i liftove i dizalice.

Izrada i montaža segmentnih i rolo garažnih vrata. Za vas izrađujemo rolo i plise komarnike ,solomatike i ostale vrste zaštite. Kod nas možete kupiti ALU i PVC profile za stolariju, kao i repromaterijal za roletne, garažna vrata i komarnike.

I ove jeseni vas vodimo na više od 50 destinacija! Bus i avio aranžmani - promotivne cene Individualna putovanja - svakodnevni polasci

Najpoznatiji prodavac auto delova i limarije na našem tržištu. Veliki izbor farova, retrovizora, branika za sve vrste vozila. Poznat je kao ekskluzivni uvoznik i distributer italijanskih motornih ulja Duglas. Kod nas možete iskoristiti super akcije i posebne pogodnosti.

Fruit company je kompanija koja se bavi uvozom i veleprodajom svežeg voća i povrća.

Lična zaštitna sredstva i oprema Zaštita glave i lica - šlemovi, štitnici, naočare, antifoni, maske Zaštita ruku - zaštitne rukavice Zaštitna odeća - zaštitna odela, prsluci, jakne, bluze, pantalone, kombinezoni, kecelje i mantili Zaštitna obuća - zaštitne cipele duboke i plitke, zaštitne čizme, klompe Zaštita od pada - opasači, užad, mehanizmi i kočnice Specijalna zaštitna oprema - oprema za varioce, oprema za peskarenje, oprema za vatrogasce

Strana 1 od 36