Video Oglasi - Sve kategorije

Prevodilačka agencija koja pruža usluge pismenog, simultanog i konsekutivnog prevođenja. Naši saradnici su iskusni prevodioci engleskog jezika, nemačkog jezika, ruskog jezika, francuskog jezika... Ukoliko Vam je potreban prevod stručnih tekstova iz oblasti finansija, prava, mašinstva, građevine, agronomije kao i prevođenje drugih dokumenata sa overom sudskog tumača, možete kompletnu uslugu dobiti kod nas.

NS koncept se bavi automatizacijom industrijskih i termoenergetskih procesa primenom savremenih nadzorno upravljačkih sistema koji obezbeđuju pouzdanost procesa i uz pomoć savremene i kvalitetne opreme i tehnologije svetski poznatih proizvođača.NS koncept nudi kompletna rešenja koja obuhvataju termoenergetske instalacije, sisteme vodosnabdevanja, prehrambenu industriju i ostalu industriju.

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u period 17-21.12. 2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com     Kompaniji TRANSMED TRANSPORT potreban Vozač Distributer, lokacija Beograd Uslovi: SSS,vozačka dozvola B, C (aktivan vozač kamiona), prednost posedovanje kartice za digitalni tahograf.     Kompaniji CITY EXPRESS potreban Kurir,  lokacija Beograd, Novi Sad, Niš, Šabac i Pančevo Uslovi: vozačka dozvola B-aktivan vozač,organizovanost.     Kompaniji LOND CAPITAL potreban Internship/Graduate-Investor Relations Account Manager, lokacija Cela Srbija Uslovi: znanje engleskog jezika, znanje rada na računaru-napredni nivo, organizovanost, rad od kuće, obezbeđena obuka.

Kurs za servisere: kurs za servisera bele tehnike i servisera televizora, kurs za servisera audio opreme, kurs za servisera računara, kurs za servisera mobilnih telefona,  kurs za servisera liftova.  Zanatski kursevi: Kursevi mašinske struke, Keramičar,Kursevi građevinske i drvoprerađivačke struke, Kursevi auto i elektro struke, Kursevi ugostiteljske i prehrambene struke, kursevi za uslužne delatnosti i ostala zanimanja. Kurs za druge struke: kurs za Negovatelje starih, bolesnih i osoba sa posebnim potrebama, kurs za optičare,kurs za zlatere. Permanentno obrazovanje: Daktilograf – operater, Jednomesečni kurs daktilografije – slepo kucanje, Poslovno – tehnički sekretar, Pripreme iz daktilografije, Kurs za Knjigovodstvo, Kurs za Carinik – špeditera, Kurs za Spikere – voditelje, Kurs za TV snimatelje, Kurs za tonce, Kurs za novinare, Kurs za radio i TV reportere. Kursevi za računare: Kurs za Windows, Kurs za Word, Kurs za Excel, Kurs za Power point, Kurs za Access, Kurs za  Web design.  

Kursevi za negu lepote: Kurs za kozmetiku, kurs za muškog i ženskog frizera, kurs za manikir i pedikir, kurs za šminkanje, kurs za depilaciju, kurs za masažu, kurs za krojenje i šivenje. Kurs za strane jezike: engleski, nemački, italijanski, francuski, ruski, španski, arapski. Vaš Zanatsko obrazovni centar Adžija  

Kamenorezačka radnja Granit Bartoš u ponudi ima sve od prirodnog kamena, imamo veliki izbor kvalitetnih granita i mermera - nadgrobni spomenici od granita i mermera, nadgrobne ploče od granita i mermera, elementi za nadgrobne spomenike, galanterija za spomenike, rezane ploče od granita i mermerai drugo...Naši nadgrebni spomenici su prepoznatljivog dizajna i rafinirane linije. Granit Bartoš je zastupnik metalne galanterije za nadgrobne spomenike italijanske firme VEZZANI. Imamo veliki izbor kamena – prirodni kamen, granit i mermer iz Afrike, granit i mermer iz Brazila, granit i mermer iz Indije, granit i mermer iz Italije, granit i mermer iz Norveške, granit i mermer iz Španije.   Vrste granita: granit Impala, granit New Belfast, granit Red Africa,granit Multicolor Red,granit Paradiso Clasico, granit Paradiso Bush, granit Juparana India,granit Blue Silk, granit Labrador, granit Rosa Porrino, granit Rosa Beta, granit Bianco Sardo, granit Verde Foresta,granit Verde Marina,granit Verde San Francisco, granit Verde Eucalypto. Vrste mermera: mermer Breccia sarda, mermea Carrara, mermer Verde Guatemela,mermer Istarski žuti.

Kompanija Nimax d.o.o. je autorizovani uvoznik i distributer Philips Lighting proizvoda za teritoriju Srbije.Nimax d.o.o. sarađuje sa investitorima, arhitektama, projektantima, trgovačkim kućama, instalaterima i krajnjim korisnicima proizvoda i usluga, svima onima kojima je potreban savet ili projekat i rešenje za osvetljenje objekta.

Napravite savršeni paketić za svoje mališane sa originalnim i interesantnim igračkama Eurom Denis proizvodnje! Nudimo veliki izbor igračaka za dečake i devojčice svih uzrasta, koje možete pogledati i kupiti preko našeg sajta sa besplatnom isporukom za sve narudžbe u vrednosti preko 5.000,00 dinara.

Metal Tim se bavi distribucijom opreme za livenje, pomoćnih livačkih materijala i izolacionih materijala za visoke temperature četiri lidera na svetskom tržištu: Morganite Crucible, A.Cesana, Thermal Ceramics i Henkel.

Za uređenje enterijera sa stilom veoma su važni završni zanatski građevinski radovi u koje spadaju i gipsarski radovi. Od starog Vavilona preko egipatskih, grčkih i rimskih građevina, do današnjih dana najlepši prostori svih vremena bili su ukrašeni zlatom, mermerom i gipsom. Sadra izvodi sve vrste gipsarskih radova: spuštanje plafona, formiranje pregradnih zidova, obrade prolaza, zidova, plafona dekorativnim lajsnama. Ako želite da i Vaš prostor ima svoj stil pozovite nas.

Kompanija Cards Print Security bavi se visokim sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, elektronske kabinete za ključeve i čitače dokumenata. U fokus poslovanja stavili smo pre svega sigurnost korisnika. Zato sva rešenja koja imamo u ponudi svojim karakteristikama i inovativnom tehnologijom koja je u njih implementirana odgovaraju na najviše bezbednosne zahteve. Odabirom ovih rešenja, želeli smo korisnicima da omogućimo i dobar korak u poboljšanju poslovanja. U ovom posebno prednjači My Work, softversko rešenje za pouzdanu i jednostavnu evidenciju radnog vremena zaposlenih. My Work sistem preko preciznih izveštaja poslodavcima daje jasan uvid u to koliko vremena njihovi zaposleni provode na poslu, koliko na pauzama, što pomaže da se prepozna njihov stvarni radni učinak. My Work je baziran na cloud rešenju i zato omogućuje direktan izveštaj u realnom vremenu, automatsko računanje vremena, kao i uvid u izveštaje sa bilo kog mesta. Uz korišćenje My Work aplikacije, svi ovi elementi omogućuju poslodavcima veliku fleksibilnost. Parametri u izveštajima prilagođavaju se prema potrebama korisnika, a samo upravljanje sistemom ne zahteva dodatno angažovanje zaposlenih. Podrška naše tehniničke službe korisnicima sistema je dostupna 24 časa svakog dana u nedelji, jer su briga o klijentima, kvalitet, stručnost i odgovornost ključni faktori u poslovanju naše kompanije.

Letovalište Krabi se nalazi na zapadnoj obali južnog Tajlanda. Ovo letovalište je jedno od najatraktivnijih destinacija koje možete posetiti na Tajlandu. U Krabiju, "tajlandskom raju", možete uživati u prirodi, rajskim plažama, planininama, egzotičnoj hrani i srdačnim ljudima.  Rezervišite odmor iz snova uz Sabai Travel.   

U  Ognjen auto servisu za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu možete izvršiti popravku računara na vozilu. Da uradite servis i punjenje klima uređaja. Na profesionalnom stimulatoru možete obaviti ultrazvučno čišćenje benzinskih injektora, odnosno ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni. 

Ognjen Autoservis Fiat u Novom Sadu specijalizovan je za vozila: Fiat, Lancia i Alfa Romeo pruža automehaničarkse i auto električarske usluge. Servis pruža kompletno održavanje Vašeg vozila. Povoljan redovni servis vozila Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila.Obezbeđeni polovni i novi auto delovi.Obezbeđene posebne pogodnosti za firme i stalne klijente!

Poslovi koje obavlja Žica Mont su: Proizvodnja i prodaja pletene žice, panelne ograde, žičane ograde od pocinkovane, plastificirane i bodljikave žice.  Montaža žičanih ograda. Plastifikacija pletene žice na automatskom postrojenju „ekstruderu“ od nerecikliranih PE granulata sa farbama koje poseduju UV zaštitu, otpornih na habanje i spoljne klimatske uslove. Izrada metalnih ograda po traženim dimenzijama i kapija od različitih profila i ukrasne galanterije.  

Žica Mont proizvodi i prodaje žičane ograde, sa ili bez usluge montaže. Žičane ograde proizvodimo od pocinkovane žice, plastificirane žice i bodljikave žice. Plastifikaciju žice radimo od nerecikliranih granulata sa farbama koje poseduju uv zaštitu i otporne su na sve spoljne faktore. Plastifikacija se radi u više boja, ali najčešće su bela, siva i zelena. Panelne ograde izrađujeo od više vrsta žice najčešće od žica debljine 4mm i 4.5mm. Panele izrađujemo u dužinama od 2m i 2.5m, a visina panela može biti od 1m do 2m. Takođe, paneli mogu biti pocinkovani ili plastificirani._U ponudi imamo i sav prateći materijal za montažu ograda.

Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:   http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 10-14.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com         Kompaniji PARTNERS&ORKA potreban PHP developer, lokacija Inostranstvo-Slovenija Uslovi: min. SSS, min. 3 god. radnog iskustva, znanje rada u programima HTML, CSS, JavaScript, MiSKL, posedovanje pasoša/l.k. neke od zemalja EU.   Kompaniji STRATA SUPPORT potreban Accountan,  lokacija Novi Sad Uslovi: VSS, odlično znanje engleskog jezika, MS Office, menadžerske sposobnosti.   Kompaniji AMAN potrebno osoblje za Više pozicija , lokacija Beograd Potrebni: Profesionalni vozač C kategorije, Pomoćni radnik u pogonu mesar-higijeničar, Prodavac/Kasir, Radnik u centralnom magacinu-viljuškarista, Mesar, Pomoćni radnik-evidentičar, Magacinski radnik u pogonu za preradu mesa.

FOM

Preduzeće Fom je specijalizovano za distribuciju okova za vrata, nameštaj, staklo i širokog asortimana opreme za enterijere, takođe bitan deo asortimana su alati, bravarski okov, građevinski i stolarski okov, okov za staklo, te posebna linija koju čine sigurnosni elementi. Smart house system je najsavremeniji princip u opremnaju objekata u smislu pune energetske efikasnosti, kontrole nad svim uređajima i drugim sistemima u domu.Dugogodišnjim radom na zastupanju evropskih i svetskih brendova izdvojili su se oni izuzetne vrednosti i kvaliteta izrade. Pažljivo odabrane delove asortimana smestili smo pod krovni brend Interfom. Interfom predstavlja vodeći brend firme FOM i okuplja poznate evropske i svetske brendove kojima je podjednako važna visoka funkcionalnost kao i prefinjena estetika njihovih rešenja. Iskustvo stečeno na projektima opremanja enterijera, naročito u segmentu koji obuhvata klizna i krilna staklena vrata, pregrade od stakla, tuš kabine, plakare sa kliznim sistemom, LED trake kao i opremanja kompletnih enterijera, garancija je kvaliteta u realizaciji projekata. Našu ponudu čine: Okovi, okov za staklo, okov za nameštaj, bravarski okov, građevinski okov, stolarski okov, staklo, staklena vrata, klizna staklena vrata, krilna staklena vrata, pregrade od stakla, plakari, plakari sa kliznim sistemom, led rasveta, tuš kabine, sigurnosni elementi, alat, cilindri, kvake, brave, vrata, oprema za vrata, motori i rampe, transportni točkovi, mehanizmi za stolove i klupe, elektroprihvatnici, stoperi, olive, poluolive, rukohvati, vešalice, ugradne ručke, udarač za vrata, digitalne špijunke, sefovi, kasice, klizne metalne kapije, spojnice.  

Specijalna oftalmološka bolnica Stankov oftalmologija pruža rešenje svih vaših oftalmoloških problema. Od opštih oftalmoloških pregleda do složene hirurgije oka - Naš tim od 25 iskusnih doktora  uz pomoć najmodernije opreme u svetu oftamologije ulazi u koštac sa svim situacijama (kontaktologija, strabologija, katarakta, ablacija, vitrektomogija i drugo). 

Restoran Četverac koji se nalazi na najlepšem mestu Zemuna, u srcu dunavskog keja. Restoran koji nudi raznovrsnu i ukusnu internacionalnu hranu koja restoran Četverac čini idealnim mestom za porodična okupljanja i poslovne ručkove.Ukoliko ste se uželeli prijatnog ambijenta pored reke, možete uživati u našoj bašti punoj zelenila na samom šetalištu. Očekujemo vas.

Strana 1 od 35