Video Oglasi - Sve kategorije

Agencija za prevođenje Doda radi prevode svih vrsta tekstova, ličnih dokumenata i poslovne dokumentacije, sa overom sudskog tumača sa i bez overe sa srpskog jezika na engleski ili obratno. Prevodi i overa ličnih dokumenata, prevodi i overe poslovnih dokumenata, konsekutivno prevođenje, prevođenje tenderske dokumentacije, prevodi iz oblasti građevinarstva, prava, obrazovanja, prevodi planova i programa, curriculum-a, transkripta uz svedočanstva i dr., lektorisanje tekstova na srpskom i engleskom jeziku, izrada i formatiranje CV.

Sezam automatik PVC i AL stolarija je još jedan deo asortimana ove firme. Pored svih pratećih elemenata stolarije koje možete pronaći kod nas, stolarija koju imamo u ponudi će sigurno obezbediti dobru izolaciju vašem domu. Pozovite nas za više informacija i uverite se i sami u kvalitet koji nudimo.

Distributer pumpi za vodu i opremu za vodosnadbevanje. Imamo širok asortiman: pumpi za vodu, cirkulacione pumpe za grejanje, potapajuće pumpe (potopljene pumpe), toplotne pumpe, muljne pumpe, pumpe za fontane. Sva roba je dostupna na lageru i može se besplatno isporučiti na kućnu adresu u roku 24h na teritoriji cele Srbije. Svi naši proizvodi se mogu servisirati.

Najkvalitetnija izrada fotografija u Beogradu, po najpovoljnijim cenama!   Foto knjiga je naša iskrena preporuka. Foto knjiga vam omogućava da Vaše posebne trenutke pretvorite u atraktivnu knjigu tvrdih korica sa 10, 20 ili 30 stranama na fotografskom papiru. Foto pokloni koje imamo u ponudi su:  foto šolja, foto magnet ili foto slagalica mogu biti vaše kreativno rešenje za poklon iznenađenja vašim najmilijima.   Imamo stalne akcije i popuste, posetite nas i uživajte u fotografiji.

Orthoaid d.o.o snabdeva pacijente ortopedskim pomagalima direktno ili preko svojih poslovnih partnera širom Srbije i ostalim medicinskim sredstvima snabdeva apoteke, bolnice i specijalizovane prodavnice. Orthoaid u svom sastavu ima veleprodaju medicinskih sredstava i proizvodnju proteza i ortoza, eksternih silikonskih proteza za dojke, silikonskih ortopedskih uložaka za decu i odrasle. Osim sopstvenih proizvoda, asortiman čine Otto Bock, OKM, Orfit, Burmeier proizvodi.

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 13-17.8.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji SRBIJA DANAS potreban Novinar, lokacija Beograd Uslovi: min. 1 god.  radnog iskustva u digitalnim medijima, znanje engleskog jezika, opšte obrazovanje i informisanost. Kompaniji RUBIN potreban Automehaničar u sektoru održavanja, lokacija Kruševac Uslovi: III/IV SSS-mašinski smer, min. 2 god. radnog iskustva na traženoj poziciji, vozačka dozvola B. Kompaniji SIEMENS potrebni Radnik/Radnica u proizvodnji, lokacija Subotica Uslovi: osnovno obrazovanje, poželjno iskustvo na sličnim poslovima.

Prodaja remenja je posao koji obavlja naša firma Anavi. U ponudi imamo remenja od proizvođača GATES i STOMIL SANOK. - Remenja za auto program (putnički i teretni program - AVX10,AVX13,PK kao i spojeno remenje 2/3/4/5 AVX10 i 13 ) - Remenja za tešku industriju, remenja za mataloprerađivačku industriju, remenja za rudarstvo (remenja za mašine podzemnog kopa i remenja za mašine nadzemnog kopa), remenja za drvnu industriju i šumarstvo, remenja za hemijsku industriju, remenja za tekstilnu industriju, remenja za prehrambenu industriju, remenja za silose, remenja za sušare, remenja za mlinove - Remenja za grafičko-štamparske mašine - Remenja za razne profesionalne mašine - Remenja za belu tehniku i kućni aparate - Remenja za bušilice, remenja za glodalice,remenja za šlajferice, remenja za testere,remenja za kompresore itd. - Remenja za specijalne mašine specijalnih namena,jer to je snaga naših dobavljača.

UNO LUX PROCESSING je zvanični distrubuter kompanije BOSCH-REXROTH za Srbiju i to za programe linearne i montažne tehnike (zavojna vretena, vođice, linearni moduli elektromehanički cilindri, aluminijumski profili i montažni elementi), program automatskog upravljanja (servo pogoni, frekventni regulatori, PLC, HMI) i program automatizacije fabrika.

Glavne delatnosti firme UNO-LUX PROCESSING su PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA I INŽENJERING U INDUSTRIJSKOJ AUTOMATICI. PLC (Siemens, Bosch Rexroth, AutomationDirect), HMI (Weintek, Indusoft), Touch Screen operatorski paneli (Weintek), frekventni regulatori (Bosch Rexroth), steper sistemi (AutomationDirect), servo pogoni (Bosch Rexroth.    

Prevodilačko preduzeće Lexica d.o.o. pruža usluge sudskog tumača, odnosno sudskog prevodioca za za veliki broj svetskih jezika: Sudski tumač za engleski jezik, Sudski tumač za nemački jezik, Sudski tumač za italijanski jezik, Sudski tumač za spanski jezik, Sudski tumač za francuski jezik, Sudski tumač za makedonski jezik, Sudski tumač za grčki jezik, Sudski tumač za slovenački jezik, Sudski tumač za hrvatski jezik, Sudski tumač za mađarski jezik, Sudski tumač za češki jezik, Sudski tumač za slovački jezik, Sudski tumač za rumunski jezik, Sudski tumač za bugarski jezik, Sudski tumač za portugalski jezik, Sudski tumač za ruski jezik, Sudski tumač za bugarski jezik, Sudski tumač za švedski jezik, Sudski tumač za poljski jezik, Sudski tumač za hebrejski jezik, Sudski tumač za turski jezik, Sudski prevodilac za francuski jezik, Sudski prevodilac za grčki jezik, sudski prevodilac za hrvatski jezik, Sudski prevodilac za mađarski jezik, sudski prevodilac za makedonski jezik, sudski prevodilac za nemački jezik, sudski prevodilac za slovački jezik, sudski prevodilac za slovenački jezik, sudski prevodilac za španski jezik, sudski prevodilac za engleski jezik, sudski prevodilac za portugalski jezik

Ukoliko Vam trebaju Sudski tumači u Beogradu, pružamo Vam brz i efikasan prevod, konkurentne cene i kvalitet koji je razlog naše dobre pozicije na tržištu. Mi govorimo vaš jezik!

Ukoliko Vam trebaju Sudski tumači u Beogradu, simultano prevođenje i konsekutivno prevođenje u Beogradu, prevođenje pravnih dokumenata, prevođenje ličnih dokumenata i prevođenje svih vrsta tekstova, tu je Prevodilačko preduzeće Lexica d.o.o. iz Beograda koje okuplja stručnjake za skoro sve svetske jezike, tako da smo u stanju da Vam obezbedimo prevod sa i na bilo koji evropski jezik i većinu svetskih jezika.      

Prevodioci preduzeća Lexica sa sedištem u Beogradu  pružaju usluge prevoda iz sledećih jezika: prevodilac za engleski jezik, prevodilac za nemački jezik, prevodilac za makedonski jezik, prevodilac za grčki jezik, prevodilac za ruski jezik, prevodilac za španski jezik, prevodilac za slovenački jezik, prevodilac za češki jezik, prevodilac za slovački jezik, prevodilac za rumunski jezik, prevodilac za portugalski jezik, prevodilac za poljski jezik, prevodilac za mađarski jezik, prevodilac za italijanski jezik, prevodilac za hrvatski jezik, prevodilac za holandski jezik, prevodilac za francuski jezik, prevodilac za bugarski jezik, prevodilac za turski jezik, prevodilac za švedski jezik, prevodilac za arapski jezik, prevodilac za hebrejski jezik.

I ove godine vam nudimo sveže ceđen (pasiran) paradajz sok – čorbu. Umesto dosadašnjeg sporog i napornog načina pripremanja paradajz soka za zimnicu, uštedećete vreme, trud i novac. Ovako kupljenu paradajz čorbu (u vašoj ambalaži) dovoljno je da kući prokuvate, začinite po želji i odmah flaširate. Cedimo na licu mesta u vašem prisustvu!

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                       http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 6-10.8.2018.)    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji PARTNERS&ORKA potrebni Bravar  i  Stolar majstor, lokacija Inostranstvo Uslovi: sposobnost za rad na visini, min. 2 god. radnog iskustva na  traženim pozicijama. Kompaniji GAZDARE PREVOZ potreban Vozač za međunarodni transport, lokacija Cela Srbija Uslovi: vozačka dozvola C i E, min. 5 god. iskustva u međunarodnom transportu.  Kompaniji EUROSECURITY potreban Službenik obezbeđenja i radnik za kontrolu robe, lokacija Beograd, Novi Sad, Niš, Vranje, Subotica, Požarevac, Kragujevac Uslovi: min. III SSS, komunikativnost, prednost licenca za vršenje poslova privatnog obezbeđenja.

Strugara sa proizvodnim pognom za proizvodnju drvene ambalaže za voće i povrće. Radimo drvenu ambalažu različitih dimanzija i oblika, kao i voćarske palete. U sklopu naše strugare nalazi se i stovarište građevinskog materijala i rezane građe. Vršimo utovar građe i ostale robe kao i mogućnost prevoza građe i ostale robe do kupca.

U Mi - Go servisu vršimo servis bicikli i popravke svih vrsta bicikli. Kod nas možete pronaći bicikle za decu i bicikle za odrasle, a tu je i biciklistička oprema. (prodaja bicikli, prodaja motora, prodaja delova za bicikle i prodaja opreme za bicikle, prodaja kućnih sprava). Radimo redovno održavanje bicikla - profesionalno pranje bicikli, odmašćivanje i podmazivanje bicikli. Među retkima smo koji ga obavljamo i to po povoljnoj ceni!

Preduzeće Pharma product jedinstveno je po proizvodnji rastvora, posebno sterilnih (Aqua purificata, Aqua purificata sterilizat, Sol.Acidi borici 3%, sterilis, Sol.Natrii chloridi 0,9%, sterilis) i sirovina u magistralnoj izradi. Registrovali smo prvi domaći rastvor za sočiva Lens care kao medicinsko sredstvo. Proizvodimo i sirupe na bazi biljnih ekstrakata - Pharma SLEZ, Pharma EX, Plantapharm, Amarapharm®, Pharma VIT…

BEOHRAM je jedna od vodećih kompanija u Srbiji koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom, prodajom i pružanjem svih vrsta usluga iz oblasti pvc i alu stolarije. Posedujemo fabriku za prozore i vrata koja se nalazi u Železniku i prostire na 3200m2. Opremljena je najsavremenijim softverskim resenjima, automatizovanim mašinama, obradnim centrom marke LEMUTH, što garantuje perfektnu tehnologiju izrade naše pvc & alu stolarije. Pored fabrike, mreže saradnika i distrubutera, naša prodajna mesta i izložbeni saloni nalaze se u Žarkovu, Zemunu, Topoli, Kanarevom brdu, Bariču i Pančevu. Izložbeni salon Exclusive BEOHRAM je na Kanarevom brdu. Naše visokokvalitetne proizvode izvozimo širom evrope u čemu prednjači tržište Holandije. Eksperti kompanije Beohram pružaju besplatne usluge i stručne savete, brzo i efikasno.

Bm Moto Provide iz Beograda je od Januara 2013 godine deo svetske  porodice YACCO distributera i  ekskluzivni uvoznik YACCO motornih ulja i dopunskog asortimana za R.Srbiju. YACCO je Francuski proizvođač sa tradicijom od 1919 godine. Od prvog dana pa do danas izdvaja se standardno visokim kvalitetom, potvrđenim velikim brojem Appruvala od strane gotovo svih svetskih proizvođača vozila. Svaka kap YACCO ulja proizvedena je i originalno upakovana na jednom mestu, u fabrici u Normandiji. U svakom delu sveta možete kupiti isto ulje, nema razlike između tržišta razvijenih i nerazvijenih zemalja.

Strana 1 od 37