Video Oglasi - Sve kategorije

Salon kozmetike Harmonija je pre svega prijatno mesto sa vrhunskom profesionalnom uslugom. Karakteristika naših tretmana je ta što se za svaki tretman otvara pojedinačna mini doza sadržaja, koja je tačno predviđena za jednog klijenta.Svaki tretman se započinje otvaranjem ampule ili kesice sa proizvodom - našim klijentima time garantujemo da je proizvod bez konzervansa i bezbedan za upotrebu. Ovo pravilo se strogo primenjuje kod svih tretmana i na taj način je osigurano da je sadržaj zadržao proizvodjačke specifikacije.U listi usluga koje nudimo su tretmani lica i tela po procedurama i sa najkvalitetnijim proizvodima Primia Cosmetici (Italija).Pružite svom telu samo najbolje!Dođite i uverite se.

U bogatom asortimanu Atlas Copco kompanije možete pronaći gasne i vazdušne kompresore, vakum pumpe, pokretne kompresore, generatore, pneumatske i električne alate i sisteme za sklapanje, a sve to je podržano prodajnom, distributivnom i servisnom mrežom.Poznati po našem inovativnom duhu, želimo da stalno obezbeđujemo visoko kvalitetne i najsavremenije proizvode, koji unapređuju efikasnost naših klijenata, smanjuju njihove troškove proizvodnje i u isto vreme štite okolinu. Atlas Copco u Srbiji posluje preko 60 godina, a prodajni centar u Beogradu je odgovoran za prodaju, servis, i mrežu distributera na teritoriji Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije.

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u period 24-28.9.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com         Kompaniji SMARTCC   Potreban Customer Service/Dispatcher, lokacija Cela Srbija, Inostranstvo Uslovi: znanje engleskog jezika, znanje rada na računaru, komunikativnost, organizovanost. Rad od kuće.     Kompaniji RIVER STAR   Potreban Cook (all positions), lokacija Inostranstvo Potrebni:Commis de cuisine, Demi Chef, Chef de Partie, Pastry Chef, Sous Chef, Executive Chef.   Kompaniji NOVA MARK   Potreban Pomoćni (građevinski) radnik, lokacija Beograd Potreban Pomoćni (građevinski) radnik na rekonstrukciji stanova. 063 23 17 24.

INOVATIVNI DIZAJN - Dizajn radijator za kupatilo Finesa, čiji savremeni dizajn daje ovom radijatoru jednostavan i elegantan izgled, u savršenoj je harmoniji sa modernim enterijerima. PRAKTIČNO REŠENJE - Zahvaljujući praktičnim prečkama/držačima koji se nalaze na prednjoj površini, Finesa vrši i funkciju sušača peškira i manjih odevnih predmeta. Držači pečkira se mogu izrađivati u farbanoj verziji ili luksuznijoj verziji od nerđajućeg čelika (inoxa). KVALITET MATERIJALA I IZRADE - Finesa je izrađena od najkvalitetnijih materijala i komponenti. Prednja površina radijatora je napravljena od aluminijumskih profila visokog kvaliteta, koji radijatoru daju luksuzni izgled čistih linija. Kod toplovodne verzije, delovi radijatora koji su u kontaktu sa vodom, napravljeni su od nerđajućeg čelika, te omogućavaju korišćenje u instalacijama grejnog sistema, kao i u sistemima sa centralizovanim snabdevanjem toplom vodom. ELEKTRIČNA VERZIJA - FINESA ELEKTRIK je samostalno grejno telo sa integrisanim električnim grejačem i termo regulacijom. Predstavlja suvi radijator koji ne koristi vodu vodu niti drugi grejni fluid, čime se garantuje bezbednost, onemogućava zamrzavanje i povećanje pritiska unutar grejnog tela.  IZBOR BOJA - Radijatori za kupatilo Finesa se mogu izrađivati u bojama po želji, u jednoj ili kombinaciji više boja. Standardne boje radijatora su BELA  i kombinacija BELO-SIVA. Ostale boje se izrađuju po narudžbi.   CENA - luksuzni dizajn radijator po pristupačnoj ceni (u nivou cena klasičnih aluminijumskih sušača peškira).

Servis i delovi francuskih automobila koje vrše najbolji majstori u svojoj struci sa više od 20 godina iskustva. Pored servisa, postoje i tri prodavnice auto delova u kojima se prodaju najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih svetskih automobilskih brendova. Svaki deo koji nemamo na lageru možemo poručiti umesto vas. 

Već 25 godina, CINI ČAČAK proizvodi električne grejače za radijatore i sušače peškira, koji su idealno rešenje za ekonomično električno grejanje. U dobro poznatom MEK programu, UVEK NEŠTO NOVO! Za člankaste radijatore - novi modeli električnih grejača sa sobnim termostatom i prekidačem na utičnici, koji pružaju dodatne pogodnosti za upravljanje uređajem. Za panelne radijatore - novo jedinstveno rešenje - MEK PAN. Ekonomično, praktično i bezbedno rešenje, laka ugradnja, komforno rukovanje.Kao domaći proizvođač, pružamo sigurnu postprodajnu podršku i servis. Uz CINI grejače, uvek topli radijatori!

Specijalistička ordinacija Physical poseduje dugogodišnje iskustvo i najsavremeniju opremu za pružanje usluga u oblasti fizikalne terapije. Physical pomaže kod: spondiloze, lumbalnih problema, lečenja posle preloma, bolova u leđima, glavobolje, skolioze, sportskih povreda, povreda kolena, stopala, tetiva i ligamenata... Takođe, osim terapije Physical vam stoji na raspolaganju i za savet iz ovih oblasti sa ciljem da vam pruži maksimalnu pomoć i lečenje.

Panter je serviser francuskih vozila marke Peugeot u kojem se, između ostalog, obavljaju kompjuterska dijagnostika, optička reglaža trapa, popravke sa ugradnjom originalnih rezervnih delova i dr. Tokom svog postajanja, pored servisa su otvorene i dve prodavnice auto delova u kojima se prodaju proizvodi renomiranih svetskih proizvođača za većinu svetskih brendova automobila. Panter radi veleprodaju i maloprodaju auto delova i servis za vozila Peugeot, Renault, Fiat i Citroen.

IŠPP Sloboda Izbora je firma koja se preko 18 godina bavi snabdevanjem korisnika kancelarijskim materijalom i opremom. Prodajni asortiman čine obrasci za špeditere, tabuliri, blokovska roba, selotejp trake sa štampom, kancelarijski materijal, riboni, kertridži. Pored prodaje radimo i svu štampu (memorandumi, vizit karte, kalendari).

Kvalitetni ležajevi i semerinzi su od presudnog značaja za ispravnost i dugotrajnost mašina u koje su ugrađeni. Rolteki se bavi trgovinom svih vrsta ležajeva i semeringa, raznih oblika i od najvećih svetskih proizvođača. Neka vaša mašina radi kao podmazana!

Novo lice jadranskog primorja, sa ukupno 240 hiljada metara kvadratnih!Jedan od najvećih projekata ovog tipa u celoj Jugoistočnoj Evropi.Za projekat The Chedi hotela realizovali smo komplatnu radioničku dokumentaciju, proizvodnu i montažu aluminijumske fasadne bravarije prema najvišim standardima gradnje.Armont donosi inovativna rešenja za budućnost, prizore za pamćenje i uživanje!

Uz pomoć Filemaker-a, kreirajte aplikacije za Vaše poslovanje.  Delite dokumente sa svojim zaposlenima, bilo gde da su i povežite svoje sve svoje uređaje i platforme. Napredna tehnologija je dostupna sada!Oslobodite svoje znanje i ideje. Rešavajte probleme brže i lakše i unapredite proces poslovanja, bilo da radite sami, ili Vam treba pomoć Filemaker tima. Krenite da razvijate Vaš posao na Vaš način.

Proverbum vrši za vas usluge prevođenja na engleski, nemački, francuski, italijanski jezik, lokalizaciju - prevod prilagođen tržištu, prevođenje tehničke dokumentacije, prevođenje pravnih tekstova, prevođenje marketinških tekstova, prevođenje veb stranica,  kao i konsekutivno i simultano prevođenje.          

Izuzetna tehnika sušenja mesa uz pomoć mašine za suvo starenje mesa za rezultat daje visoko kvalitetno meso intenzivnog ukusa. Meso iz Dry aging mašine je tamne boje i suvo dok je iznutra intenzivne ružičaste boje. Najbolji rezultati se postižu na mlađem mesu, a prereporučujemo vam da proces suvog starenja obavljate u trajanju od 4 nedelje, ali može biti duže. Mašina stvara idealne uslove za ovaj proces, ona sadrži filter sa aktivnim ugljem, UV ventilacijski sistem za sterilizaciju, LED osvetljenje bez grejanja, precizan sistem za kontrolu temperature i vlage, kao i himalajsku so koja daje bolji ukus mesa.

Dobrodošli u ordinaciju estetske stomatologije Dr Jovan Cabunac.  Pružamo sledeće usluge: ugradnja iplanta, izbeljivanje zuba, anti aging, povećanje usana, ortodoncija, uklanjanje bora iznad gornje usne. Kako se dizajnira osmeh? Obezbedite sebi idealan osmeh sa najnovijim rešenjem bez metalnog osmeha. Povećajte volumen usana hijaluronskim filerima i rešite se asimetrije. Zašto izabrati nas? Vrhunski stručnjaci i proveren kvalitet, brojna predavanja i edukacije, 16 godina iskustva, članovi smo brojnih stomatoloških asocijacija. Naš moto je – maksimalna funkcija i estetika.  

Pogrebno Kočiš vrši prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu specijalnim atestiranim pogrebnim vozilom po standardima evropske unije. Imamo pogrebnu opremu: sanduke, garnitura, nadgrobna oznaka (krst, piramida,..), suze za sanduk i buket na krstu, izrada parti sa slikom pokojnika... Takođe tu je i sva prateća oprema: peškiri, sveće, lampioni električni i voštani,bedževi i pločice (flor), šalevi, marame,... Cvetni aranžmani za sahrane od prirodnog i veštačkog cveća. Besplatno sređivanje papira za refundaciju pogrebnih troškova, odjava iz PIO, zakazivanje sahrane ili kremacije, izrada porodične penzije, pribavljanje izvoda iz matične knjige umrlih, pokretanje ostavinske rasprave,... Mogućnost plaćanja na rate.

Internacionalna celodnevna škola u Beogradu je pravo mesto za obrazovanje budućih lidera. IBS je nezavisna, internacionalna škola koju pohađaju učenici od 3 do 18 godina, iz 43 zemlje sveta, koja obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje sa ciljem pripreme za dalje visokoškolsko obrazovanje i sa posebnim akcentom na internacionalnizam i globalnu odgovornost.

Pružamo sledeće prevodilačke usluge: -Lokalizacija, prevod prilagođen tržištu -Konsekutivno i simultano prevođenje -Sudski prevodilac -Prevođenje pravnih tekstova -Prevođenje marketinških tekstova -Prevođenje veb stranica -Prevođenje naučnih radova -Prevođenje tehničke dokumentacije -Prevođenje tekstaova Jezici za koje pružamo prevodilačke usluge su: engleski jezik, nemački jezik, francuski jezik, italijanski jezik, španski jezik, mađarski jezik i slovenački jezik.  

Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                             http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi    Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u period 17-21.9.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com     Kompaniji MNN FAIR TRADE potrebni radnici za Više pozicija, lokacija Zrenjanin Potrebni: Referent proizvodnje, Referent zaštite bilja i Rukovalac radnih mašina-traktorista kombajner.   Kompaniji BOGUTOVO potreban Modni tekstilni dizajner (m/ž), lokacija Cela Srbija Uslovi: VSS, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw, izražene crtačke i dizajnerske sposobnosti.   Kompaniji DMS PLAST potrebni radnici za Više pozicija, lokacija Beograd Potrebni: Alatničar-operater na CNC glodalici, Projektant/Crtač/Programer u Solidworks programu,Operater na masini za proizvodnju plastike, Radnik/radnica na pakovanju gotovih proizvoda i Vozač/dostavljač.

Messer Tehnogas je vodeća kompanija za proizvodnju tehničkih, medicinskih i specijalnih gasova. U Srbiji smo jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma. Budite sa najboljima!

Strana 1 od 36