Video Oglasi - Sve kategorije

Fakultet je jedinstven po tome što spaja prirodne, društvene i tehničke nauke a sve u cilju što boljih sticanja znanja kako bi zaštitili, očuvali i unapredili životnu sredinu. Nastava se osim u prostorijama fakulteta odvija na više atraktivnih lokacija: na oglednom polju fakulteta u Sadžaku (Sremska Mitrovica), hidrobiološkoj laboratorija na brodu fakulteta, Istraživačkoj stanici Petnica, Velikom ratnom ostrvu, SRP Zasavica i mnogim drugim.

Sloboda izbora se bavi snabdevanjem korisnika kancelarijskim materijalom i opremom svetskih proizvođača. Naš program čine: papirna galanterija, toneri za štampače, CD / DVD, olovke, pisaći pribor, lepljive trake, kanapi i drugo...Uvek se trudimo da odgovorimo na svaki zahtev klijenta i da ne budemo samo dobavljač - već partner u poslovanju.

Digitalna štampa na staklu je preuzela veliku primenu u uređenju enterijera. Pored praktičnosti stakla dobijate i na estetskom i elegatnom izgledu vašeg prostora. Idealna rešenja za kuhinje i plakare gde želite da unesete malo svežine. Radimo i staklene tuš kabine po meri sa kliznim ili fiksim vratima. Nudimo kompletnu uslugu od izlaska na teren i uzimanja mera do same montaže proizvoda. Nudimo uslugu izrade ogledala, staklenih polica razčličitih veličina i oblika.

Geodigit je firma čije je ime prepoznatljivo i van granica naše zemlje, postala je apsolutni lider u oblastima geodezije i geoinformatike.   Geodigit nudi širok spektar usluga od premera parcela, legalizacije objekata preko snimanja dna rečnih korita do digitalizacije prostornih podataka i GIS rešenja. Ono što je osnovna prednost saradnje sa nama je optimalni odnos Cene, Kvaliteta i Vremena. Slobodno nas kontaktirajte:   Tel:      022/624583            022/2150240 Fax:     022/2150241 e-mail: office@geodigit.rs www.geodigit.rs

Veliki novogodišnji popust! Iskoristite praznični popust u MAM Optici od 20-50% na veliki broj dizajnerskih modela i obradujte sebe ili vama dragu osobu poklonom koji će dugo nositi!

Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:     http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u period 24-28.12. 2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com     Kompaniji AS MACURA potrebno osoblje za Više pozicija, lokacija Beograd, Novi Beograd, Zemun Potrebni: Autolakirer-Autofarbar, Automehaničar, Autoelektričar/Autoelektroničar, Prodavac-trgovac autodelova, Autolimar, Perač u autoperionici-autoperač.   Kompaniji BRIONI potreban Vozač,  lokacija Inostranstvo-Hrvatska Uslovi: SSS-odgovarajućeg smera, D kategorija, prednost radno iskustvo.   Kompaniji SMART AND APPLIED potreban JavaScript Game Developer, lokacija Beograd Uslovi: odgovarajuće obrazovanje, min. 2 god. radnog iskustva, HTML5.

Firma Unimast radi prodaju, iznajmljivanje i montažu građevinske opreme, kao što su:građevinske skele; mobilne ograde i event opreme; Podupirači i grede za oplatu; Građevinski liftovi i dodatna oprema; Viseće radne platforme na sajlama; Hidraulične platforme; Vitla sa sajlama.

Mesara Kalik ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i preradi svih vrsta najkvalitetnijeg mesa.U ponudi se mogu naći sve vrste najkvalitetnijeg svežeg, suvog, pečenog mesa sa roštilja i ražnja, vrhunski program sopstvenih zanatskih proizvoda, leberkez, dalmatinski pršut, budola, pečene butkice, rolovana piletina, rolovana teletina.

Elektrooprema rudarskih mašina za površinske kopove kao što su: Rotorni bager SchRs1600 - G3 u RB "KOLUBARA" je revitalizovan posle majskih poplava 2014. godine i pušten u rad u aprilu 2015. godine. Radovi na bageru su završeni u rekordnom roku.   Rotorni bager SchRs630 - G4, Primenjujući sopstvena stručna i iskustvena znanja, IT inženjering efikasno realizuije i najkompleksnije projekte, a korisnicima obezbeđuje rešenja koja doprinose poboljšanju njihovog poslovanja.(2015.) Rotorni bager ScHRs740L - G5 - Bager je pušten u rad krajem 2014. godine. Posle dužeg vremena kompletna projektna dokumentacija, integracija elektroopreme i softver za ovu složenu mašinu su realizvani u Srbiji. U saradnji a ThyssenKruppom kao nosiocem tehnologije posao su uspešno realizovali:  IT Inženjering Beograd. SIEMENS Beograd i Kolubara Metal Vreoci. Bager dreglajn EŠ6/45 - Projektovanje, integracija i puštanje u rad elektroopreme za kompletne mašine (Bager dreglajn EŠ5/45, EFT - Rudnik lignita Stanari, BiH, 2005.) Bager dreglajn EŠ6/45 - EŠ3. Zahvaljujući širokom spektru ekspertskih znanja i inovativnom pristupu u rešavanju problema, IT inženjering nudi vrhunska rešenja, kvalitet projektovanja,integracije opreme  i izvođenja svih projekata.  (Bager dreglajn EŠ6/45 - EŠ3, EPS, RB "Kolubara", 2015,) Bager Vedričar ERs1000/20, IT inženjering Beograd, u konzorcijumu sa Siemens Beograd je uspešno izvršio modernizaciju bagera. Celokupan posao je obuhvatao projektovanje, integraciju, nadzor nad montažom, softver ispitivanje i puštanje u rad elektroopreme.  Bager Vedričar  ERs1000/20,   EPS, RB "Kolubara", 2016,) Tračni odlagač ARs1800/14+33+60x20, Nadzor nad montažom, ispitivanje, puštanje u rad mašina na terenu kod korisnika ( Krajnji korisnik: EPS, RB "KOLUBARA" Lazarevac, 2013.) Korišćenjem savremenih alata (TIA portal, WinCC) realizujemo HMI Softver i potrebnu softversku podršku za složene upravljačke PLC i SCADA sisteme( Rotorni bager SchRs1400/3x28 - BWE6600, RB KOLUBARA Lazarevac, 2016.) Integracija elektroopreme u sopstvenoj radionici. Sopstvena radionica, iskusno osoblje, kvalitetni alati, razrađena mreža dobavljača, sopstveni magacin opreme i pribora, kao  i bogata arhiva radioničke dokumentacije za komponente upravljačko nadzornih sistema omogućavaju nam brzu integraciju.    

IT Inženjering je privatna inženjering firma čija je delatnost modernizacija elektroopreme rudarskih mašina na površinskim kopovima, projektovanjem i integracijom upravljačke i opreme za regulisane motorne pogone za nove rudarske mašine i isporukom rezervnih delova za upravljačku i elektronsku opremu.

Prevodilačka agencija koja pruža usluge pismenog, simultanog i konsekutivnog prevođenja. Naši saradnici su iskusni prevodioci engleskog jezika, nemačkog jezika, ruskog jezika, francuskog jezika... Ukoliko Vam je potreban prevod stručnih tekstova iz oblasti finansija, prava, mašinstva, građevine, agronomije kao i prevođenje drugih dokumenata sa overom sudskog tumača, možete kompletnu uslugu dobiti kod nas.

NS koncept se bavi automatizacijom industrijskih i termoenergetskih procesa primenom savremenih nadzorno upravljačkih sistema koji obezbeđuju pouzdanost procesa i uz pomoć savremene i kvalitetne opreme i tehnologije svetski poznatih proizvođača.NS koncept nudi kompletna rešenja koja obuhvataju termoenergetske instalacije, sisteme vodosnabdevanja, prehrambenu industriju i ostalu industriju.

Otključavanje automobila bez oštećenja, menjanje šifara brava, popravka brava, izrada i kodiranje ključeva sa trasponderom i originalnim daljincima, izrada ključeva na kompjuterski vođenim mašinama na osnovu brave ili kodne kartice. Popravka originalnih daljinskih komandi. Auto ključevi, ključevi za objekte, auto brave, daljinske komande.

Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:     http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u period 17-21.12. 2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com     Kompaniji TRANSMED TRANSPORT potreban Vozač Distributer, lokacija Beograd Uslovi: SSS,vozačka dozvola B, C (aktivan vozač kamiona), prednost posedovanje kartice za digitalni tahograf.     Kompaniji CITY EXPRESS potreban Kurir,  lokacija Beograd, Novi Sad, Niš, Šabac i Pančevo Uslovi: vozačka dozvola B-aktivan vozač,organizovanost.     Kompaniji LOND CAPITAL potreban Internship/Graduate-Investor Relations Account Manager, lokacija Cela Srbija Uslovi: znanje engleskog jezika, znanje rada na računaru-napredni nivo, organizovanost, rad od kuće, obezbeđena obuka.

Kurs za servisere: kurs za servisera bele tehnike i servisera televizora, kurs za servisera audio opreme, kurs za servisera računara, kurs za servisera mobilnih telefona,  kurs za servisera liftova.  Zanatski kursevi: Kursevi mašinske struke, Keramičar,Kursevi građevinske i drvoprerađivačke struke, Kursevi auto i elektro struke, Kursevi ugostiteljske i prehrambene struke, kursevi za uslužne delatnosti i ostala zanimanja. Kurs za druge struke: kurs za Negovatelje starih, bolesnih i osoba sa posebnim potrebama, kurs za optičare,kurs za zlatere. Permanentno obrazovanje: Daktilograf – operater, Jednomesečni kurs daktilografije – slepo kucanje, Poslovno – tehnički sekretar, Pripreme iz daktilografije, Kurs za Knjigovodstvo, Kurs za Carinik – špeditera, Kurs za Spikere – voditelje, Kurs za TV snimatelje, Kurs za tonce, Kurs za novinare, Kurs za radio i TV reportere. Kursevi za računare: Kurs za Windows, Kurs za Word, Kurs za Excel, Kurs za Power point, Kurs za Access, Kurs za  Web design.  

Kursevi za negu lepote: Kurs za kozmetiku, kurs za muškog i ženskog frizera, kurs za manikir i pedikir, kurs za šminkanje, kurs za depilaciju, kurs za masažu, kurs za krojenje i šivenje. Kurs za strane jezike: engleski, nemački, italijanski, francuski, ruski, španski, arapski. Vaš Zanatsko obrazovni centar Adžija  

Kamenorezačka radnja Granit Bartoš u ponudi ima sve od prirodnog kamena, imamo veliki izbor kvalitetnih granita i mermera - nadgrobni spomenici od granita i mermera, nadgrobne ploče od granita i mermera, elementi za nadgrobne spomenike, galanterija za spomenike, rezane ploče od granita i mermerai drugo...Naši nadgrebni spomenici su prepoznatljivog dizajna i rafinirane linije. Granit Bartoš je zastupnik metalne galanterije za nadgrobne spomenike italijanske firme VEZZANI. Imamo veliki izbor kamena – prirodni kamen, granit i mermer iz Afrike, granit i mermer iz Brazila, granit i mermer iz Indije, granit i mermer iz Italije, granit i mermer iz Norveške, granit i mermer iz Španije.   Vrste granita: granit Impala, granit New Belfast, granit Red Africa,granit Multicolor Red,granit Paradiso Clasico, granit Paradiso Bush, granit Juparana India,granit Blue Silk, granit Labrador, granit Rosa Porrino, granit Rosa Beta, granit Bianco Sardo, granit Verde Foresta,granit Verde Marina,granit Verde San Francisco, granit Verde Eucalypto. Vrste mermera: mermer Breccia sarda, mermea Carrara, mermer Verde Guatemela,mermer Istarski žuti.

Kompanija Nimax d.o.o. je autorizovani uvoznik i distributer Philips Lighting proizvoda za teritoriju Srbije.Nimax d.o.o. sarađuje sa investitorima, arhitektama, projektantima, trgovačkim kućama, instalaterima i krajnjim korisnicima proizvoda i usluga, svima onima kojima je potreban savet ili projekat i rešenje za osvetljenje objekta.

Napravite savršeni paketić za svoje mališane sa originalnim i interesantnim igračkama Eurom Denis proizvodnje! Nudimo veliki izbor igračaka za dečake i devojčice svih uzrasta, koje možete pogledati i kupiti preko našeg sajta sa besplatnom isporukom za sve narudžbe u vrednosti preko 5.000,00 dinara.

Metal Tim se bavi distribucijom opreme za livenje, pomoćnih livačkih materijala i izolacionih materijala za visoke temperature četiri lidera na svetskom tržištu: Morganite Crucible, A.Cesana, Thermal Ceramics i Henkel.

Strana 2 od 33