Video Oglasi - Sve kategorije

Najčešće dizajn uključuje pametno smešten krevet, stvarajući mesto za spavanje u prostoru koji inače ne bi koristili za tu namenu. Kreveti na sklapanje (zidni kreveti) – koji kada poželite "nestaju" ili se pretvaraju u nešto drugo. Ovakav dizajn kreveta najbolje štedi prostor od svih ponuđenih rešenja, lako i brzo se stavlja u funkciju to jest posprema i sklanja.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 19-23.11.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji H. ESSERS potrebni Profesionalni vozači kamiona,  lokacija Inostranstvo Uslovi: vozačka dozvola C + E, profesionalni sertifikat (kod 95) izdat od strane EU, digitalna Taho kartica, znanje engleskog i rumunskog jezika, min. 5 god.iskustva na kamionu do 40T. Kompaniji SAT KADROVSKE USLUGE potrebni eksperti za Više pozicija, lokacija Beograd Potrebni: Local Expert for Grant Finances, Local Expert for Monitoring of grants, Local Expert for Property management. Kompaniji YELLOW PAGES potreban Menadžer Digitalnog sadržaja, lokacija Beograd Uslovi: iskustvo u marketingu na društvenim mrežama, poznavanje rada i funkcionisanje društvenih mreža, znanje engleskog jezika.

Prevodilačka agencija BEPS Translations nudi sve vrste prevoda: pismeni prevodi, usmeni prevodi, simultano prevođenje, konsekutivno prevođenje, prevođenje na sastancima i konferencijama, lokalizacija, titlovanje, zatim usluge sudskih tumača i prevodilaca. Kada su jezici u pitanju, radimo prevode sa i na engleski, kineski, ruski, španski, nemački, japanski, slovenački, portugalski, italijanski, turski, poljski, grčki, francuski, arapski, češki, makedonski, holandski, mađarski, švedski, rumunski.

Luk Trans je preduzeće specijalizovano za zemljane radove u građevinarstvu, niskogradnja - izgradnja saobraćajnica. Za izvođenje radova raspolažemo sledećom mehanizacijom: bageri za rušenje objekata i iskopa raznih dubina i širina, čekići i makaze za razbijanje betona i sečenje metalnih konstrukcija, utovarivači i buldožeri različite zapremine, valjci, vibrovaljci, kompaktori i vibroploče, kamioni kiperi, niskonoseća poluprikolica.

Postavljanje kamene vune na fasadu kuće sa svim njenim prednostima koje nosi kada se postavlja. Sve dodatne informacije možete saznati na sajtu www.knaufinsulation.rs

Yugotub proizvodi čelilne šavne cevi i to prema EN 10305-3:2002 i EN 10305-5:2003 standardima. Naši profili mogu biti kružni, kvadratni, pravougaoni, ovalni, poluovalni, osmougaoni i elipsasti, a na zahtev kupaca moguća je izrada i drugih, specifičnih oblika. Cevi se isporučuju sa uljnim rastvorom koji obezbeđuje zaštitu od rđe i UV zračenja, u paketima do 800 do 1200 kilograma.

Yugotub d.o.o. prozvodi čelične profile: - pocinkovane varene čelične cevi: okrugle cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, poluovalne cevi, elipsaste cevi, ovalne cevi, osmougaone cevi - toplo oblikovane varene čelične cevi: okrugle cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, poluovalne cevi, elipsaste cevi, ovalne cevi, osmougaone cevi - hladno oblikovane varene čelične cevi: okrugle cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, poluovalne cevi, elipsaste cevi, ovalne cevi, osmougaone cevi

Miran san nudi kompletnu organizaciju sahrane, kao i veliki izbor pogrebne opreme po izuzetno povoljnim cenama. • organizacija sahrane i prodaja pogrebne opreme • prevoz pokojnika iz zemlje i inostranstva • štampanje umrlica i davanje čitulja u dnevnim novinama • predavanje papirologije u PIO za ostvarivanje prava refundacije pogrebnih troškova • sređivanje kompletne dokumentacije - izvod umrlih, potvrde iz ambasade za sahrane van Srbije, dozvole za ekshumaciju...

Dani Istre u restoranu Šaran od 14.11. do 06.12.2018. godine. Dođite da zajedno uživamo u prelepom ambijentu restorana i specijalitetima istarske kuhinje.

Agava je firma koja u svojoj ponudi ima veliki izbor alata i opreme za svako godišnje doba. Pored mašina za čišćenje snega u ponudi su i alati za održavanje dvorišta.  Da bi kupci mašina bili u potpunosti zadovoljni, obezbeđeni su neophodni potrošni i rezervni delovi i oprema, kao i vlastiti servis i mreža ugovornih servisa širom Srbije, a tu je i edukovano osoblje, koje uspešno rešava sve probleme, kako za vreme trajanja garantnog perioda, tako i nakon njegovog isteka.

Preduzeće Agava se bavi prodajom i servisiranjem mašina i alata za održavanje travnatih površina i vrtova: kosilice za travu, motorne kose i trimeri, lančane testere, kopačice, čistači snega, ručni alati za vrt, ATV vozila... Takođe, Agava nudi i stručno savetovanje kupaca prilikom kupovine, rezervne delove za kompletan program, servis u garantnom i van garantnog roka...

Osnovna delatnost Evrotim firme su zemljani radovi i izrada bušenih šipova, a pored ovih izvodi i sledeće radove: -Iskopi; -Prevoz rasutih materijala (zemlje, peska, šljunka); -Široki otkopi, kanali, temelji; -Kompletna usluga odnošenja iskopanog materijala; -Rušenje starih objekata; -Ravnanje terena.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 12-16.11.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji APERIO INTELLIGENCE LTD potreban Analyst,  lokacija Inostranstvo Uslovi: VSS, radno iskustvo na traženoj poziciji, znanje engleskog jezika, organizovanost. Kompaniji SOF ELEKTRO 2009 potreban Dipl. ing. elektrotehnike, lokacija Beograd Uslovi: VSS-smer energetika, znanje engleskog jezika, licenca odgovornog izvođača radova na elektroenergetskim objektima visokog i srednjeg napona. Udruženju za edukaciju i razvoj informacionih tehnologija SMILECODE potreban PHP programer-praktikant, lokacija Jagodina Uslovi: osnovno znanje PHP programiranja, dobro znanje HTML i CSS.

Pogrebno preduzeće In Memoriam vrši organizaciju sahrane i kremacije kao i prevoz pokojnika za sva Beogradska groblja. Pored toga, vrši se i prvoz pokojnika u inostranstvu. U najtežim trenutcima tu su za Vas, da Vam koliko mogu olakšaju nimalo prijatan i težak događaj.  Na raspolaganju je veliki izbor kompletne pogrebne opreme...

Pogrebno preduzeće In Memoriam je tu da Vam pomogne da svoje drage poslednji put ispratite na svečan i dostojanstven način, i da se u potpunosti posvetite porodici i prijateljima koji su došli da sa Vama podele bol zbog gubitka bliske osobe. Umesto Vas mi ćemo prikupiti svu dokumentaciju, izvod iz matične knjige umrlih, zakazati sahranu ili kremaciju, regulisati isplatu pogrebnih troškova i zaostalih penzija od PIO fonda, ponudićemo veliki izbor pogrebne opreme, smestiti telo u hladnjaču od trenutka kada nas pozovete do dana sahrane ili kremacije, obezbediti prevoz pogrebnim vozilima u zemlji i inostranstvu, organizovati sahranu ili kremaciju u skladu sa svim verskim običajima.Po pozivu dolazimo odmah, 0-24.

NTD centar: - Auto delovi: maloprodaja i veleprodaja - Mehanika - Dijagnostika - Elektrika - Elektronika - Klima servis - Limarija - farbanje - Varenje plastike

Aparat za kuvanje ,prženje, pečenje i grilovanje... Sve na jednom mestu uz najnoviju tehnologiju pripremanja hrane.

Specijalni  popusti na kombi prevoz za đake, studente i penzionere koji sa nama putuju do maribora, ljubljane i beča!

Minibus prevozi i iznajmljivanje kombi prevoza za sve destinacije po principu od vrata do vrata. Organizovani polasci za sve veće gradove ili organizacija individualnih izleta i poseta. U ponudi su i turistički aranžmani, avio karte i usluge viziranja.

Za 20. godina rada slobodno možemo da kažemo da smo preživeli turbulentni prelaz iz tradicionalnog marketinga u moderni digitalni marketing. Sve to smo uspeli uz pomoć tima mladih i ambicioznih ljudi, žednih znanja i iskustvom koje smo sticali godinama u ovoj sferi poslovanja. Mi znamo šta kupci žele, kako komuniciraju, kako treba da im se obratimo, kao i koja je društvena mreža za to najpodobnija.  Mi koristimo jezik kupaca i na njihov način komuniciramo na mestima gde su već navikli da traže ono što im je potrebno, spajajući ih sa firmama koje to nude na mestu gde se njihove interesne sfere preklapaju.    Mi radimo digitalni marketing za firme i to radimo odlično!   Sve dobre stvari iz klasičnog marketinga smo zadržali, a jake temelje smo unapredili novim trendovima. To je učinilo da rastemo zajedno sa našim klijentima i stvaramo dugogodišnje veze i zadovoljne klijente - A njihovo zadovoljstvo je naš najveći uspeh! Naš moto je da Svaka firma ima dobar proizvod, samo je neophodno prikazati ga pravoj osobi – i upravo je Yellow Pages ta spona koja objedinjuje! Slažemo se, mnoge stvari su se menjale, kako kod nas, tako i u svetu marketinga i oglašavanja, ali jedna stvar je zasigurno ostala ista –   Naša vernost klijentu!

Strana 3 od 35