Video Oglasi - Sve kategorije

Sara Fashion su specijalizovane prodavnice makedonskog brenda, u čijoj ponudi ćete pronaći: - muške čarape, - ženske čarape, - dečije čarape, - hulahop čarape i - donji veš.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 5-9.11.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji MEPRO INTERNATIONAL potrebni Radnici-monteri grejanja, lokacija Inostranstvo-Nemačka Uslovi: min. 5 god. radnog iskustva, radno iskustvo na autogenom zavarivanju cevovoda. Kompaniji ZEPTER INTERNATIONAL potreban Konsultant za prodaju i marketing (m/ž), lokacija Beograd, Čačak, Kragujevac, Lazarevac, Leskovac, Niš, Novi Sad, Požarevac, Šabac, Smederevo, Valjevo, Zrenjanin Uslovi: SSS/VSS, spremnost za rad u timu, poslovni bonton, komunikativnost, prezentacione veštine Kompaniji NOVA MARK potreban Pomoćni (građevinski) radnik na rekonstrukciji stanova,  lokacija Beograd Uslovi: odgovarajuće radno iskustvo, preciznost u radu. 063 23 17 24

LUMAR zaštitna folija protiv kamenčića pruža neprimetnu zaštitu politure vašeg automobila. Upotrebom ove folije imaćete efikasnu zaštitu protiv kamenčića, peska ili soli i sačuvaćete sjaj i eleganciju vašeg automobila. Debljina poliuretanske folije je 6 mil (155?), +2 mil lepak +2mil obloga. Ova zaštitna folija se takođe može polirati kao i sama karoserija automobila, a nova tehnologija je dovela do toga da sem što štiti ima i regeneraciona svojstva - tako da se usled manjih ogrebotina (sitnih kamenčića, grančica, itd.) na sunčevoj svetlosti sama regeneriše i vraća u prvobitno stanje.

Svi proizvodi u našoj ponudi odgovaraju važećim standardima iz oblasti crne metalurgije. Iz asortimana izdvajamo limove (TV limove, HV limove i rebraste limove), cevi (kvadratne, pravougaone i okrugle šavne cevi, hidro ispitane cevi i ZP profile), čelične profile, čelike (okrugli, kvadratni, pljosnati) i grifovani program (cevi, flahovi, mreže, kvadratni čelik i grifovani elementi).

Invest trade se bavi uvozom, izvozom i prodajom proizvoda crne metalurgije na veliko i na malo. Proizvodi crne metalurgije sa kojima poslujemo su: šavne cevi (kvadratne i okrugle), limovi, profili (L proili, Unp profili, Inp i Ipe profili, Hem i Heb profili, čelični profili), grifovan program (cevi, flahovi, kvadratni čelik,...). Posedujemo i skladišni prostor za paletiranu robu. Sladišni prostor je 24 časa pod video nadzorom i mogućnosti smo i da ga izdajemo.

Sve vrste knjigovezačkih usluga i digitalne štampe (crno-bela, kolor).Koričenje poslovne dokumentacije, službenih listova, projekata i sl. Izrada futrola, šatula, vizit karti, pozivnica, kataloga.

ŠTARK ARENA je najsavremenije višenamensko mesto za sport, kulturu, zabavu, izložbe, sajmove i druge manifestacije. Arena je objekat sa najmodernijom tehnologijom, univerzalne upotrebe, sofisticiranog marketinga, izuzetne udobnosti, sa sveobuhvatnom ponudom usluga za gledaoce i posetioce.

Preduzeće za medicinsko snabdevanje PALINIĆ d.o.o. posluje 20 godina na tržištu Srbije. Svim profilima zdravstvenih ustanova nudimo sledeće proizvode:  medicinski instrumenti, medicinski aparati, dijagnostički medicinski aparati, terapijski medicinski aparati, hirurški instrumenti -instrumenti za hirurgiju, EKG aparati, ginekološki instrumenti, ORL instrumenti, bolnička oprema, oprema za zdravstvene ustanove, uniforme za medicinsko osoblje, Antidekubitalni dušci, dužinomeri za bebe, koncentratori kiseonika, električni noževi za gazu, čeona ogledala, suvi stelirizatori, vage, ležaj za preglede i intervencije sa eletrično podesivom visinom...

Salon nameštaja Peđa komerc iz Pančeva nudi vrhunski nameštaj savremenog dizajna. U ponudi je kako trendi tako i klasičan, ali i ekskluzivni komadi nameštaja. Osim nameštaja u našem salonu se mogu naći i podne obloge, parket i laminat, kao i tepisi, itisoni i staze... Posetite nas i pronađite nešto za Vaš dom. Dostava i montaža nameštaja su besplatni.

Japan auto plus je servis specijalizovan za popravku japanskih, korejskih i evropskih vozila. Pored popravke vršimo i servis, kompjutersku dijagnostiku i još dosta toga po vašoj potrebni.     

Elevator se bavi profesionalnim projektovanjem, ugradnjom i održavanjem liftova, eskalatora, pokretnih traka, kao i platformi za osobe sa invaliditetom. U našoj ponudi se nalaze i auto liftovi, parking sistemi i teretni i maloteretni liftovi. Naši diplomirani mašinski i elektro inženjeri su nosioci licenci inženjerske komore Srbije za projektovanje i izvođenje transportnih sredstava. Preduzeće samostalno proizvodi čelične konstrukcije voznih okna, komandne ormane za upravljanje liftovima, razne elektro i mašinske komponente iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 29.10.-2.11.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji KLICKO NS potrebni Konobari/ce i Spremači/ce, lokacija Inostranstvo-Nemačka Potrebni Konobari/ce i Spremači/ce za rad u inostranstvu. Radna dozvola i smeštaj obezbeđeni. 065/977-4000 Kompaniji PATENT CO potreban Menadžer za velike kupce (Key Account Manager), lokacija Mišićevo, Beograd Uslovi: VII SSS, znanje rada na računaru, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B, poželjno iskustvo u industriji stočne hrane i poljoprivrede. REPUBLIČKI SEKRETARIJAT ZA JAVNE POLITIKE potreban Viši međunarodni ekspert za dizajn studije izvodljivosti za Fond za nauku, lokacija Beograd Uslovi:doktorat ili ekvivalent, min. 15 god. relevantnog iskustva u istraživačkom sektoru, prednost iskustvo u različitim zemljama.

Torlački vis se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom unutrašnjih / sobnih vrata. Kod nas možete pronaći veliki izbor vrata od medijapana i furniranog medijapana. Radimo po principu ključ u ruke, a kod nas se može pronaći i veliki izbor okova i kvaka.  Ukoliko želite da svoj dom ulepšate, a pritom i osigurate u izolacijskom i bezbednosnom smislu, pogledajte našu ponudu i sigurno ćete pronaći model vrata koji vam je potreban.   

Šipovi imaju sve veću primenu kao potpora u građevini, i pri sanacijama terena. Pre početka izrade bušenih šipova neophodno je obaviti neke pripremne radove koji obuhvataju odgovarajuće poslove na gradilištu i poslove na izboru, dopremi i montaži opreme i instalacija, a sve u skladu sa konkretnim projektom i sa terenskim gradilišnim uslovima. 

Proizvodnja i mašinska obrada metala po vašem uzorku ili crtežu. Proizvodi van-standardnih dimenzija.   

Pogrebna oprema i pogrebni sanduci za sahrane. U najtežim trenucima tu smo da vam pomognemo i ponudimo širok asortiman pogrebne opreme i prateće opreme. Celokupnu dokumentaciju kao i prevoz pokojnika u zemlji i inostanstvu možete prepustiti nama.

Luksuzna ponuda pogrebnih kovčega i sanduka u različitim nijansama, tamnijim ili svetlijim bojama. Za dostojanstven izgled možete izabrati i neku skromniju varijantu iz naše ponude. Kovčezi se rade od najkvalitetnijeg drveta u različitim oblicima i modelima.

U našoj ponudi imamo servisiranje svih tipova vozila sa celokupnim tehničkim pregledom, registraciju, auto limariju i farbanje.  Radimo blindiranje putničkih, teretnih i specijalnih vozila po narudžbini. Poizvodimo blindirana vrata i prozore za lokale, kuće i stanove u nivou balističke zaštite.

Metal inženjering postoji od 2000. godine. Kompanija poseduje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji procesne opreme. Posebno se ističemo proizvodnjom opreme za preradu zamrznutog voća - maline, jagode, kupine, višnje... Stručno i tehnički smo osposobljeni da ispunimo i one zahteve korisnika za proizvodima koji nisu standardni deo pograma preduzeća.

Izrađujemo sve vrste nalepnica koje imaju primenu u mesnoj, prehrambenoj, hemijskoj, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji. Nalepnice za termotransfer i direkt termal štampače u trgovini i ostalim industrijskim granama. Uz prateći program ribona za sve vrste štampača. Kod nas možete pronaći veliki izbor nalepnica za sve vrste vaga u mapama, kao i etikete za vina, nalepnice za kozmetiku.

Strana 4 od 35