Video Oglasi - Sve kategorije

Firma Povez nudi knjigovezačke usluge, ali tu smo i ukoliko su Vam potrebni fotokopiranje i štampa sa sa svih elektronskih medija. Usluge koje nudimo su: koričenje diplomskih radova, koričenje završnih i master radova, koričenje časopisa, izrada jelovnika, korice za povelje, korice za zahvalnice, korice za diplome, koričenje knjiga, futrole raznih dimenzija, korice za nagrade sa logotipom,izrada doktorskih disertacija, digitalni zlatotisk štampa identična, futrole sa zlatotiskom.  

Experiens Plus Vam nudi veliki izbor kvalitetnih i modernih torbi i tašni. U ponudi su muške i ženske torbe i prateći aksesoar uvoz iz Italije. Za sve informacije kontaktirajte nas na telefon 065 521 6527.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 26-30.11.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji STEINER potrebni Doktori-Medi Spa,  lokacija Inostranstvo Potrebni Doktori-Medi Spa-specijalisti za Botox i filere, za rad na luksuznim kruzerima. Kompaniji STEINER potrebno osoblje za Više pozicija,  lokacija Inostranstvo Potrebni: Fitnes instruktori, Maseri, Pedikiri-Manikiri, Frizeri i Kozmetičari, sa min. 6 meseci radnog iskustva, za rad na luksuznim kruzerima. Kompaniji WALTER BBQ potrebno osoblje za Više pozicija,  lokacija Novi Sad Potrebni: Konobari, Roštilj majstori, Pomoćni radnici u kuhinji i Radnici za šaltersku prodaju. 060/501-0651.  

Većina nas trećinu dana provede na radnom mestu. Lako je izračunati koliko je važno imati udoban, funkcionalan i nadasve prijatan ambijent za rad. Osnovna karakteristika ovog programa nameštaja je modularnost i fleksibilnost. Metalne noge se rade u sledećim varijantama: klasična “T” noga (sa ili bez perforiranih maski), “T” noga podesiva po visini (sa ili bez perforiranih maski), stubaste noge bez podešavanja visine, stubaste noge sa podešavanjem visine, i stubaste noge sa točkićima.

Pored prodaje proizvoda crne metalurgijepreduzeće Invest Trade D.O.O. vrši uslugu izdavanja rashladnih komora i skladištenje robe u visoko regalnom skladištu visine 9 m, površine 1000 m2. Kapacitet skladišta iznosi 2000 paletnih mesta. Palete se skladišti na policama od 5 nivoa, pri čemu se po tri palete grupišu u boksevima. Skladište opslužuje teleskopski viljuškar sa mogućnošću trostranog preuzimanja paleta. 

Proizvodnja i promet papirne galanterije, ubrusa, toalet papira i salveta, od sirovina proizvedenih po najvišim EU standardima. Za sve partnere u mogućnosti smo da prizvedemo proizvod po narudžbini, u svim vrstama ambalaže. Raspolažemo velikim prizvodnim kapacitetetima, tako da smo u mogućnosti da naručenu robu isporučimo u kratkom roku. Viškove recikliramo u saradnji sa najboljim kompanijama za reciklažu.

Tina Lux je prelepo opremljen salon lepote koji vam nudi profesionalne usluge u sferi kozmetike koristeći se nemačkim aparatima i kozmetičkim preparatima vrhunskih svetskih proizvođača. Ukoliko želite da izgledate lepše i mlađe, posetite salon lepote „Tina Lux“ u Belvilu, lokal 5 u zgradi Neven. Za samo 45min uverićete se u čaroliju, jer tretman sa mezotretmanom čini čuda. Koža postaje zategnutija a lice izgleda mnogo mlađe.

Za Antalija letovanje 2019. naša preporuka je da direktnim čarter letovima koje organizuje naša agencija, posetite Antaliju, poznatu turističku regiju, prepunu hotela sa All Inclusive uslugom, koji ove godine imaju veoma povoljne cene.Na raspolaganju vam je veliki izbor popularnih hotela u Lari, Beleku, Alanji, Kemeru i Sideu.Naša agencija ove sezone nudi velike popuste i akcije u svim hotelima antalijske regije, a detaljne opise hotela možete videti na stranicama našeg sajta.

Lečenje steriliteta - stimulacija i nadzor ovulacije, intrauterina inseminacija (IUI), vantelesna oplodnja. Patologija trudnoće - prenatalna dijagnostika - biopsija čupica (CVS), aminocenteza, kordocenteza.  

Naš zadatak i cilj, kao ordinacije estetske stomatologije, jeste da, pored očuvanja integriteta postojećih zuba, učinimo da stomatološke nadoknade budu maksimalno komforne. Funkcionalnost i estetika moraju biti maksimalno unapređeni, tako da pacijentima obezbeđuju sigurnost u komunikaciji i intimnim situacijama. Mi nastojimo da obezbedimo pacijentima samopoštovanje i sigurnost, koji su uslov za uspešnost u svakodnevnom životu i profesionalnoj karijeri.

Najčešće dizajn uključuje pametno smešten krevet, stvarajući mesto za spavanje u prostoru koji inače ne bi koristili za tu namenu. Kreveti na sklapanje (zidni kreveti) – koji kada poželite "nestaju" ili se pretvaraju u nešto drugo. Ovakav dizajn kreveta najbolje štedi prostor od svih ponuđenih rešenja, lako i brzo se stavlja u funkciju to jest posprema i sklanja.

                 Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:                         http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi  Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u period 19-23.11.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji H. ESSERS potrebni Profesionalni vozači kamiona,  lokacija Inostranstvo Uslovi: vozačka dozvola C + E, profesionalni sertifikat (kod 95) izdat od strane EU, digitalna Taho kartica, znanje engleskog i rumunskog jezika, min. 5 god.iskustva na kamionu do 40T. Kompaniji SAT KADROVSKE USLUGE potrebni eksperti za Više pozicija, lokacija Beograd Potrebni: Local Expert for Grant Finances, Local Expert for Monitoring of grants, Local Expert for Property management. Kompaniji YELLOW PAGES potreban Menadžer Digitalnog sadržaja, lokacija Beograd Uslovi: iskustvo u marketingu na društvenim mrežama, poznavanje rada i funkcionisanje društvenih mreža, znanje engleskog jezika.

Prevodilačka agencija BEPS Translations nudi sve vrste prevoda: pismeni prevodi, usmeni prevodi, simultano prevođenje, konsekutivno prevođenje, prevođenje na sastancima i konferencijama, lokalizacija, titlovanje, zatim usluge sudskih tumača i prevodilaca. Kada su jezici u pitanju, radimo prevode sa i na engleski, kineski, ruski, španski, nemački, japanski, slovenački, portugalski, italijanski, turski, poljski, grčki, francuski, arapski, češki, makedonski, holandski, mađarski, švedski, rumunski.

Luk Trans je preduzeće specijalizovano za zemljane radove u građevinarstvu, niskogradnja - izgradnja saobraćajnica. Za izvođenje radova raspolažemo sledećom mehanizacijom: bageri za rušenje objekata i iskopa raznih dubina i širina, čekići i makaze za razbijanje betona i sečenje metalnih konstrukcija, utovarivači i buldožeri različite zapremine, valjci, vibrovaljci, kompaktori i vibroploče, kamioni kiperi, niskonoseća poluprikolica.

Postavljanje kamene vune na fasadu kuće sa svim njenim prednostima koje nosi kada se postavlja. Sve dodatne informacije možete saznati na sajtu www.knaufinsulation.rs

Yugotub proizvodi čelilne šavne cevi i to prema EN 10305-3:2002 i EN 10305-5:2003 standardima. Naši profili mogu biti kružni, kvadratni, pravougaoni, ovalni, poluovalni, osmougaoni i elipsasti, a na zahtev kupaca moguća je izrada i drugih, specifičnih oblika. Cevi se isporučuju sa uljnim rastvorom koji obezbeđuje zaštitu od rđe i UV zračenja, u paketima do 800 do 1200 kilograma.

Yugotub d.o.o. prozvodi čelične profile: - pocinkovane varene čelične cevi: okrugle cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, poluovalne cevi, elipsaste cevi, ovalne cevi, osmougaone cevi - toplo oblikovane varene čelične cevi: okrugle cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, poluovalne cevi, elipsaste cevi, ovalne cevi, osmougaone cevi - hladno oblikovane varene čelične cevi: okrugle cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, poluovalne cevi, elipsaste cevi, ovalne cevi, osmougaone cevi

Miran san nudi kompletnu organizaciju sahrane, kao i veliki izbor pogrebne opreme po izuzetno povoljnim cenama. • organizacija sahrane i prodaja pogrebne opreme • prevoz pokojnika iz zemlje i inostranstva • štampanje umrlica i davanje čitulja u dnevnim novinama • predavanje papirologije u PIO za ostvarivanje prava refundacije pogrebnih troškova • sređivanje kompletne dokumentacije - izvod umrlih, potvrde iz ambasade za sahrane van Srbije, dozvole za ekshumaciju...

Dani Istre u restoranu Šaran od 14.11. do 06.12.2018. godine. Dođite da zajedno uživamo u prelepom ambijentu restorana i specijalitetima istarske kuhinje.

Agava je firma koja u svojoj ponudi ima veliki izbor alata i opreme za svako godišnje doba. Pored mašina za čišćenje snega u ponudi su i alati za održavanje dvorišta.  Da bi kupci mašina bili u potpunosti zadovoljni, obezbeđeni su neophodni potrošni i rezervni delovi i oprema, kao i vlastiti servis i mreža ugovornih servisa širom Srbije, a tu je i edukovano osoblje, koje uspešno rešava sve probleme, kako za vreme trajanja garantnog perioda, tako i nakon njegovog isteka.

Strana 4 od 33