Video Oglasi - Arhitektura i građevinarstvo

Preduzeće MB Team se bavi prodajom, projektovanjem, razvojem i implementacijom kompletnih sistema iz oblasti termotehnike i pružanju usluge privatnom i javnom sektoru. Usluge, koje pružamo svojim klijentima, nastojimo da budu kvalitetne, kroz transparentnu komunikaciju, uz pomoc obrazovanih i strucnih kadrova za prevazilaženje svih poslovnih izazova, bez obzira na tehnološku platformu. Bavimo se projektovanjem i izvođenjem radova svih vrsta instalacija za grejanje, hlađenje i ventilaciju, od najjednostavnijih sistema radijatorskog grejanja sa kotlovima(čvrsto, pelet, gas, struja, nafta...)do panelnih sistema grejanja i hlađenja(podno grejanje, plafonsko hlađenje, zidno grejanje i hlađenje)sa toplotnim pumpama(voda-voda, zemlja-voda, vazduh-voda)kao izvorom energije. Pored gore pomenutih sistema bavimo se i instalacijama grejanja i hlađenja sa fan-coil uređajima, kao i ventilacijom sa najsavremenijim sistemima za stambene, poslovne, ugostiteljske, sportske objekte i bazene. Usluge projektovanja i kompletnog konstaltinga pruža naš tim sastavljen od stručnjaka iz oblasti termotehničkih instalacija.  

Tehnologija toplotnih pumpi je slična tehnologiji frižidera, ali sa obrnutim principom. Akumulirana sunčeva energija u zemlji, podzemnim vodama i vazduhu uz pomoć električne energije pretvara se u toplotnoj  pumpi u toplotnu energiju potrebnu za sistem grejanja. Pomenuti neiscrpni izvori energije, koji besplatno stoje na raspolaganju pokrivaju 75%-80% ukupne potrebe toplotne energije za rad toplotne pumpe. Ostalih 20%-25% energije pokriva se električnom energijom, što u ukupnom energetskom bilansu čini tek manji deo. To u praksi znači da će se na 1 KW uložene električne energije dobiti 4-5 KW toplotne energije. Odnos te dve količine energije predstavlja koeficijent učinka (COP faktor). Po COP faktoru razlikujemo efikasnost i stepen iskorišćenja toplotnih pumpi u zavisnosti od toplotnog izvora (zemlja, voda, vazduh). Period ekonomske isplativosti  za ovakve sisteme je od 5 - 7 godina.Toplotnom pumpom je moguće postići temperaturu polaznog voda 62oC, tako da je ovaj uređaj našao primenu i kod rekonstrukcije starih objekata sa visokotemperaturnim režimima (radijatorsko grejanje). Međutim, najekonomičnija primena TP je u dobro izolovanim objektima i sa niskotemperaturnim režimima grejanja (podno, zidno grejanje).

Geodigit je firma čije je ime prepoznatljivo i van granica naše zemlje, postala je apsolutni lider u oblastima geodezije i geoinformatike.   Geodigit nudi širok spektar usluga od premera parcela, legalizacije objekata preko snimanja dna rečnih korita do digitalizacije prostornih podataka i GIS rešenja. Ono što je osnovna prednost saradnje sa nama je optimalni odnos Cene, Kvaliteta i Vremena. Slobodno nas kontaktirajte:   Tel:      022/624583            022/2150240 Fax:     022/2150241 e-mail: office@geodigit.rs www.geodigit.rs

Firma Unimast radi prodaju, iznajmljivanje i montažu građevinske opreme, kao što su:građevinske skele; mobilne ograde i event opreme; Podupirači i grede za oplatu; Građevinski liftovi i dodatna oprema; Viseće radne platforme na sajlama; Hidraulične platforme; Vitla sa sajlama.

Za uređenje enterijera sa stilom veoma su važni završni zanatski građevinski radovi u koje spadaju i gipsarski radovi. Od starog Vavilona preko egipatskih, grčkih i rimskih građevina, do današnjih dana najlepši prostori svih vremena bili su ukrašeni zlatom, mermerom i gipsom. Sadra izvodi sve vrste gipsarskih radova: spuštanje plafona, formiranje pregradnih zidova, obrade prolaza, zidova, plafona dekorativnim lajsnama. Ako želite da i Vaš prostor ima svoj stil pozovite nas.

U sopstvenom proizvodnom pogonu u Novoj Pazovi u skladu sa najvišim evropskim standardima izrađujemo profile koji PVC stolariji daju postojanost i dugovečnost. Pored osnovne bele boje, kupcima možemo ponuditi profile i roletne ekstrudirane i u braon boji, nakon čega se sprovodi proces laminacije folijom jednog od najpoznatijih proizvođača folija - firme Renolit iz Nemačke. U našem prodajnom asortimanu nalaze se laminirani PVC profili i roletne u dekoru Golden Oak (Zlatni hrast), Nussbaum (Orah), Brown (Braon) i Anthracite Grey (Antracit), koji su na lageru i stalno dostupni kupcima. Svojim kupcima smo dobijanjem CE znaka omogućili da proizvodnjom finalnih proizvoda od ELITHERM PVC profila budu dostojni konkurenti na tržištu Evropske unije. PVC sistem Elitherm je petokomorni i njegov kvalitet potvrđuju Rosenheim i IMS sertifikati. Firma Andjelković al doo poseduje ISO standarde kvaliteta 9001, 14001 i 18001. Naslov: PVC stolarija - PVC profili Elitherm  

Primarna delatnost firme Andjelković al doo je uvoz, promet i proizvodnja materijala za proizvodnju ALU i PVC stolarije. Ponudu firme čine aluminijumski profili, PVC profili Elitherm, aluminijumski i PVC ravni i ukrasni paneli, rolo komarnici, fiksni komarnici, materijal za izradu roletni, motori za roletne, gume za dihtovanje, okovi za aluminijumsku stolariju, okovi za PVC stolariju, materijal za izradu aluminijumskih ograda, PVC tarabice, mašine i alati za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije.  Pozivamo Vas da nas posetite i uverite se u kvalitet našeg rada, naših proizvoda i širinu prodajnog asortimana.

Pored prodaje proizvoda crne metalurgijepreduzeće Invest Trade D.O.O. vrši uslugu izdavanja rashladnih komora i skladištenje robe u visoko regalnom skladištu visine 9 m, površine 1000 m2. Kapacitet skladišta iznosi 2000 paletnih mesta. Palete se skladišti na policama od 5 nivoa, pri čemu se po tri palete grupišu u boksevima. Skladište opslužuje teleskopski viljuškar sa mogućnošću trostranog preuzimanja paleta. 

Luk Trans je preduzeće specijalizovano za zemljane radove u građevinarstvu, niskogradnja - izgradnja saobraćajnica. Za izvođenje radova raspolažemo sledećom mehanizacijom: bageri za rušenje objekata i iskopa raznih dubina i širina, čekići i makaze za razbijanje betona i sečenje metalnih konstrukcija, utovarivači i buldožeri različite zapremine, valjci, vibrovaljci, kompaktori i vibroploče, kamioni kiperi, niskonoseća poluprikolica.

Postavljanje kamene vune na fasadu kuće sa svim njenim prednostima koje nosi kada se postavlja. Sve dodatne informacije možete saznati na sajtu www.knaufinsulation.rs

Yugotub proizvodi čelilne šavne cevi i to prema EN 10305-3:2002 i EN 10305-5:2003 standardima. Naši profili mogu biti kružni, kvadratni, pravougaoni, ovalni, poluovalni, osmougaoni i elipsasti, a na zahtev kupaca moguća je izrada i drugih, specifičnih oblika. Cevi se isporučuju sa uljnim rastvorom koji obezbeđuje zaštitu od rđe i UV zračenja, u paketima do 800 do 1200 kilograma.

Yugotub d.o.o. prozvodi čelične profile: - pocinkovane varene čelične cevi: okrugle cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, poluovalne cevi, elipsaste cevi, ovalne cevi, osmougaone cevi - toplo oblikovane varene čelične cevi: okrugle cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, poluovalne cevi, elipsaste cevi, ovalne cevi, osmougaone cevi - hladno oblikovane varene čelične cevi: okrugle cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, poluovalne cevi, elipsaste cevi, ovalne cevi, osmougaone cevi

Osnovna delatnost Evrotim firme su zemljani radovi i izrada bušenih šipova, a pored ovih izvodi i sledeće radove: -Iskopi; -Prevoz rasutih materijala (zemlje, peska, šljunka); -Široki otkopi, kanali, temelji; -Kompletna usluga odnošenja iskopanog materijala; -Rušenje starih objekata; -Ravnanje terena.

Svi proizvodi u našoj ponudi odgovaraju važećim standardima iz oblasti crne metalurgije. Iz asortimana izdvajamo limove (TV limove, HV limove i rebraste limove), cevi (kvadratne, pravougaone i okrugle šavne cevi, hidro ispitane cevi i ZP profile), čelične profile, čelike (okrugli, kvadratni, pljosnati) i grifovani program (cevi, flahovi, mreže, kvadratni čelik i grifovani elementi).

Invest trade se bavi uvozom, izvozom i prodajom proizvoda crne metalurgije na veliko i na malo. Proizvodi crne metalurgije sa kojima poslujemo su: šavne cevi (kvadratne i okrugle), limovi, profili (L proili, Unp profili, Inp i Ipe profili, Hem i Heb profili, čelični profili), grifovan program (cevi, flahovi, kvadratni čelik,...). Posedujemo i skladišni prostor za paletiranu robu. Sladišni prostor je 24 časa pod video nadzorom i mogućnosti smo i da ga izdajemo.

Elevator se bavi profesionalnim projektovanjem, ugradnjom i održavanjem liftova, eskalatora, pokretnih traka, kao i platformi za osobe sa invaliditetom. U našoj ponudi se nalaze i auto liftovi, parking sistemi i teretni i maloteretni liftovi. Naši diplomirani mašinski i elektro inženjeri su nosioci licenci inženjerske komore Srbije za projektovanje i izvođenje transportnih sredstava. Preduzeće samostalno proizvodi čelične konstrukcije voznih okna, komandne ormane za upravljanje liftovima, razne elektro i mašinske komponente iz oblasti vertikalnog, kosog i horizontalnog transporta.

Torlački vis se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom unutrašnjih / sobnih vrata. Kod nas možete pronaći veliki izbor vrata od medijapana i furniranog medijapana. Radimo po principu ključ u ruke, a kod nas se može pronaći i veliki izbor okova i kvaka.  Ukoliko želite da svoj dom ulepšate, a pritom i osigurate u izolacijskom i bezbednosnom smislu, pogledajte našu ponudu i sigurno ćete pronaći model vrata koji vam je potreban.   

Šipovi imaju sve veću primenu kao potpora u građevini, i pri sanacijama terena. Pre početka izrade bušenih šipova neophodno je obaviti neke pripremne radove koji obuhvataju odgovarajuće poslove na gradilištu i poslove na izboru, dopremi i montaži opreme i instalacija, a sve u skladu sa konkretnim projektom i sa terenskim gradilišnim uslovima. 

Molerski radovi majstor Zoltan - profesionalni moler gipsar. Kvalifikovan majstor sa dugogodišnjim iskustvom upotrebljava proveren materijal domaćih i stranih proizvođača kojim garantuje kvalitet u izvođenju radova. Za Vas radimo uređenje enterijera, adaptaciju stambenog i poslovnog prostora, sve završne radove u građevinarstvu, kao što su: molerski radovi, gipsani radovi, spušteni plafoni, farbanje stolarije, haus majstor, obrada špaletni, farbarski radovi, lepljenje tapeta, lepljenje foto tapeta, postavljanje ukrasnih lajsni od gipsa ili stiropora...

Clients in offering most effective technical solutions. Idest also offers development of specific designs such as interior design (3D, rendering, animation…), landscape design, elevators projects, etc. Executive design, with additional calculations, workshop drawings, instructions to the Contractor. Idest doo offers services of efficient supervision of all aspects of building, following most comprehensive trendsetting in the industry. Using modern technology, our engineers monitor plan achievements on the site. They submit regular Site reports. Preliminary investment estimation (both green- and brownfield) with basic information on property ownership, property category, mandatory procedures and preliminary Bill of Quantities, based on general Technology requests. Idest is experience in planned savings in the production process. By introducing flow meters on strategic points and using software support the Investor is able to regulate energy consumption and gain significant savings. In case of external investments usage of different standards presents specific challenge (e.g. technology equipment is produced according to the standards of the country of origin/investment). Idest gained experience in harmonization of standards sometimes including re-certification and re-attesting at national institution. During project management Idest represents the Investor in all technical aspects of the process.

Strana 1 od 6