Video Oglasi - Auto moto

Najpoznatiji prodavac auto delova i limarije na našem tržištu. Veliki izbor farova, retrovizora, branika za sve vrste vozila. Poznat je kao ekskluzivni uvoznik i distributer italijanskih motornih ulja Duglas. Kod nas možete iskoristiti super akcije i posebne pogodnosti.

Auto koji je prvi put proizveden 1955. godine i postao nacionalno obeležje i dalje jezdi ulicama. Fićini verni obožavaoci tvrde da je to auto koji se ne kvari, ali čak i ako neki njegov deo zakaže, brzo potražite rešenje u našem servisu, jer "fića se voli, sve ostalo se vozi".

Delovi za starije modele automobila i oldtajmere. Kompletan asortiman karoserije , elektroinstalacije i delova za kočioni sistem. Kompletan asortiman rezervnih delova za Zastavina vozila, Fiću i Stojadina, ruska i poljska vozila. Sve što vam je potrebno za mali i veliki servis oldtimera.

Bm Moto Provide iz Beograda je od Januara 2013 godine deo svetske  porodice YACCO distributera i  ekskluzivni uvoznik YACCO motornih ulja i dopunskog asortimana za R.Srbiju. YACCO je Francuski proizvođač sa tradicijom od 1919 godine. Od prvog dana pa do danas izdvaja se standardno visokim kvalitetom, potvrđenim velikim brojem Appruvala od strane gotovo svih svetskih proizvođača vozila. Svaka kap YACCO ulja proizvedena je i originalno upakovana na jednom mestu, u fabrici u Normandiji. U svakom delu sveta možete kupiti isto ulje, nema razlike između tržišta razvijenih i nerazvijenih zemalja.

Kompanija je osnovana 1996 godine i već 20 godina uspešno posluje. Laganim, ali sigurnim koracima beleži konstantan rast i razvoj. Zahvaljujući profesionalizmu i izuzetnoj posvećenosti naših zaposlenih, naši kupci vide u nama dugoročnog saradnika i partnera. Naša kompanija se početkom 2014 godine preselila u novi poslovni centar ukupne površine 4392 m². Kvalitet i dogovor su načela koja negujemo. Profesionalnost i timski rad 57 zaposlenih, garantuju realizaciju svih poslova. U našem radu koristimo najsavremeniju tehnologiju koja nam omogućava visoko kvalitetnu uslugu i maksimalne rezultate. Zahvaljujući kontinualnom ulaganju u naše zaposlene, infrastrukturu i opemu postali smo lider na tržištu.

Đelmaš Auto na jednom mestu nudi sve, od izbora novog automobila do samog održavanja i servisiranja. Posetite naš Chevrolet salon, a ljubazno i stručno osoblje upoznaće Vas sa svim Chevrolet modelima, opremom, bojama, cenama, kao i uslovima kupovine, a model koji Vas osvoji možete odmah isprobati kako biste stekli potpuni utisak koji Chevrolet automobili pružaju od udobnosti, sigurnosti do prijatne vožnje.

Osnovna delatnost Agencije Sunce je registracija vozila, osiguranje vozila kao i vršenje tehničkog pregleda za putnička i teretna motorna vozila. Registraciju vozila možete izvršiti lako, brzo i bez odlaska u MUP, a plaćanje možete izvršiti putem čekova, platnim karticama do 12 mesečnih rata i putem administrativne zabrane za sve zaposlene i penzionere.

U  Ognjen auto servisu za Fiat, Alfa Romeo i Lanciu možete izvršiti popravku računara na vozilu. Da uradite servis i punjenje klima uređaja. Na profesionalnom stimulatoru možete obaviti ultrazvučno čišćenje benzinskih injektora, odnosno ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni. 

Polovna vozila po najpovoljnijim cenama!  Prodaja polovnih vozila marke Peugeot, Citroen i Renault. Vozila nisu starija od 2010. godišta.  Vozila se ne kupuju na placu Auto centar Mića već u servisu!  

Auto centar Mića je ovlašćeni diler i serviser vozila marke Peugeot, ovlašćeni serviser marke Citroen i serviser vozila Dacia i Renault van garantnog roka. Pored mehanike, autoelektrike i ugradnje gasa, kod nas možete dobiti i uslugu autolimarskih i farbarskih radova.

Frutta je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom: alata, auto kozmetike, auto opreme, guma, rezervnih delova, akumulatora, motornih ulja. Obezbeđuje sve rezervne delove, kao i ostalu robu namenjenu održavanju putničkih automobila, komercijalnih vozila i dvotočkaša male kubikaže. Pronadjite sve što vam je potrebno za automobil na jednom mestu.

Prodavnica auto delova Frutta počela je sa radom 2000. godine. Frutta je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom: alata, auto kozmetike, auto opreme, guma, rezervnih delova, akumulatora, motornih ulja. Obezbeđuje sve rezervne delove, kao i ostalu robu namenjenu održavanju putničkih automobila, komercijalnih vozila i dvotočkaša male kubikaže. Ključni kriterijumi prilikom odabira artikala u našem restoranu su 100% kvalitet i konkurentnost cena.

Castrol prodaje Castrol proizvode u Srbiji direktno ili putem ugovornih partnera veletrgovina auto delovima kao što su: Agrohim, Delmax, Euroauto, Sanel...Castrol u Srbiji prodaje i BP i Aral motorna i menjačka ulja. Distributer za BP proizvode je firma S-BP oil d.o.o. U zavisnosti od vrste vaše delatnosti nudimo proizvode izrađene specijalno za ovlašćene servise - Castrol Professional, celu paletu proizvoda za teretna vozila, kao i paletu proizvoda za maloprodaju i neovlašćene servise - Castrol Edge. Osim toga, sarađujući sa nama, imate pristup prodajnim, marketinškim i investicionim programima koji pomažu pri maksimalizaciji dobiti.

Velebit tyres & Partners nudi kompletne vulkanizerske usluge - prodaja, montaža i ugradnja svih vrsta auto guma: Michelin, Pirelli, Good year, Dunlop, Continental, Uniroyal, Kleber, Vredestein, BF Goodrich, Falken, Barum, Tigar, Debica, Matador, Sava, Fulda, Semperit, Yokohama, Toyo, Nokian, Bridgestone, Firestone...

Osiguranje vozila, registracija vozila, prenosa vlasništva vozila, izdavanje zelenih kartona su poslovi koje obavlja naša agencija Auto omega. Obavljamo i sledeće poslove: Mondial assistance putno osiguranje u saradnji sa DDOR Novi Sad Pomoć na putu, sigurni na putevima u saradnji sa DDOR Novi Sad Paketi uz osigurnaje od autoodgovornosti u saradnji sa DDOR Novi Sad Mini kasko i Kasko Master  u saradnji sa sa DDOR Novi Sad Jedna polisa za osiguranje celog domaćinstva sa DDOR Novi Sad 24h hitne kućne popravke i kućna pomoć i nega paket osiguranja sa DDOR Novi Sad Dozvola plus uz osiguranje id autoodgovornosti u saradnji sa DDOR Novi Sad Putničko zdravstveno osiguranje sa asistencijom u saradnji sa asistentskom kućom Europ assistence NO RISK – štednja, dobit osiguranje života u saradnji sa DDOR Novi Sad

Osnovna delatnost preduzeća Pankontinental d.o.o. je uvoz i prodaja pneumatika svih brendova i za sve tipove vozila, kao i ulja i maziva italijanskog proizvođača Bergoil.Takođe, Pankontinental ima auto centar specijalizovan za vulkanizerske usluge i brzi servis motornih vozila, koji pruža i usluge mehanike, dijagnostike, punjenje klima uređaja, centriranja trapa, pranje vozila itd.Posetite nas, uverite se u kvalitet naših proizvoda i usluga.

Auto servis i dijagnostika koji omogućavaju najsigurniju proveru i podešavalje Vašeg automobila. Pored dijagnostike nudimo servisiranje i održavanje vozila, kao i punjenje i održavanje auto klime.

Rizi Co doo je distributer delova i serviser za Ford, Kia i Hyundai vozila. Vršimo prodaju pneumatika, ugradnju, balansiranje i skladištenje pneumatika u našem magacinu. Takođe vršimo servisiranje klima uređaja i servisiranje i čišćenje sistema ubrizgavanja.

Proizvodnja hladnjaka vode i ulja za sve tipove autobusa, kamiona, poljoprivredna vozila, viljuškare. Servis i remont svih vrsta hladnjaka kao i izrada hladnjaka po uzorku.Takođe firma Ikaterm se bavi i proizvodnjom rashladnih sistema, izmenjivača toplote i grejnih tela za vozila.

Auto servis Milanović iz Niša radi kompletan pregled vozila, servisiranje i održavanje vozila u skladu sa normama proizvođača... Dijagnostiku kvara servis vrši najsavremenijim uređajima, a dugogodišnje iskustvo i stručnost osoblja su garancija za uspešno tumačenje kodova grešaka na vozilu, kao i za otklanjanje kvara u najkraćem mogućem roku

Strana 1 od 2