Video Oglasi - Deca i bebe

Vrić Magnolija je privatna predškolska ustanova vertifikovana od strane Ministarstva prosvete, koja je usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta. Vrtić Magnolija ima srpsko-englesku nastavu koja je prilagođena deci, koja dobijaju osnovu za dalji razvoj komunikacije na engleskom jeziku. Vrtić Magnolija pruža potpunu sigurnost vaše dece, kao i zdrave obroke i prijatan ambijent. Veliku pažnju posvećuju potrebi i želji deteta da se razvija i saznaje nove stvari.

Napravite savršeni paketić za svoje mališane sa originalnim i interesantnim igračkama Eurom Denis proizvodnje! Nudimo veliki izbor igračaka za dečake i devojčice svih uzrasta, koje možete pogledati i kupiti preko našeg sajta sa besplatnom isporukom za sve narudžbe u vrednosti preko 5.000,00 dinara.

Aksa Kids Mega Store je jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji. Po principu "sve na jednom mestu za bebe i malu decu", u Aksi na jednom mestu roditelji i budući roditelji mogu da pronađu sve što je potrebno za njihove mališane od rođenja do 12 godina - kolica, krevece, hranilice, kozmetiku, hranu, igračke, odeću, obuću, knjige i sve za prvo opremanje bebe.

Vreme Novogodišnjih poklona posebno raduje Vaše mališane. Aksa Vam izlazi u susret jer je za Vas spremila posebne poklon vaučere kao i poklon kartice, koje će olakšati kupovinu Vama i Vašim prijateljima koji žele da ih obraduju. Pokloni su prilagođeni polu i uzrastu Vašeg deteta.

Strana 1 od 1