Video Oglasi - Industrija

Orbeg production program entails: MOLDED RUBBER PARTS (gaskets, bumpers, shock absorbers, pumps, grippers…) PROFILES (silicon, rubber and sponge profiles of all shapes and dimensions) RUBBER COATING (belts, wheels, rollers and various surfaces) CONVEYOR BELTS (rubber, plastic, special order)  

Proizvodnja i prodaja delova od gume su poslovi koje obavlja fima Orbeg. U ponudi su sledeći gumeni proizvodi: gumeno tehnička roba: zaptivke, odvojnici, hvatači, sisaljke, grajferi, gumene transportne trake, plastične transportne trake, specijalne transportne trake, silikonski profili, gumeni profili i sunđer profili različitih oblika, gumene obloge: gumiranje kaiševa, gumiranje točkova, gumiranje valjaka, gumiranje hvatača i različitih površina.

Proizvodnja i prodaja plastične ambalaže je posao koji obavlja firma Miniplast. Ukoliko Vam je potrebna plastična ambalaža u ponudi imamo: plastične boce i plastične kutije, plastični kanisteri, plastične tegle i plastične teglice, plastični proizvodi za farmaceutsku industriju, plastični proizvodi za građevinsku industriju i mnoge druge industrije...

U proizvodnji imamo standardne grejače za široku potrošnju (uglavnom za domaćinstva), kao i grejače koji se rade po posebnim porudžbinama prema uzorcima ili crtežima. S obzirom da je Eltrans malo preduzeće, naša komparativna prednost je upravo kod grejača koji se rade prema posebnim porudžbinama. Za izradu grejača koristimo materijale proverenih proizvođača (Kanthal, Universal, Alsima, RTB Bor). Tokom proizvodnje primenjujemo strogo definisanu kontrolu kvaliteta što našim proizvodima daje visok kvalitet u pogledu zahtevanih karakteristika, trajnosti i pouzdanosti i omogućuje nam da dajemo garanciju na naše proizvode. Našim kupcima stojimo na raspolaganju u pogledu stručnih saveta vezanih za definisanje i primenu grejača.

Kvalitetni ležajevi i semerinzi su od presudnog značaja za ispravnost i dugotrajnost mašina u koje su ugrađeni. Rolteki se bavi trgovinom svih vrsta ležajeva i semeringa, raznih oblika i od najvećih svetskih proizvođača. Neka vaša mašina radi kao podmazana!

Messer Tehnogas je vodeća kompanija za proizvodnju tehničkih, medicinskih i specijalnih gasova. U Srbiji smo jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma. Budite sa najboljima!

Oprema za zaštitu na radu koju nudi Seibl trade prilagođena je za zaštitu od svih spoljašnjih uticaja i za sve delove tela. Seibl trade teži uvođenju svetskog nivoa zaštite na radu u domaćim kompanijama kroz obuku, konsalting i saradnju sa renomiranim proizvođačima najkvalitetnijih ličnih zaštitnih sredstava, a sve to kako bi se unapredio kvalitet života radnika, kao i bezbednost na radnom mestu.

U Srbiji kao jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma jeste kompanija MESSER TEHNOGAS AD. MESSER TEHNOGAS AD svoje korisnike snabdeva ugljen-dioksidom, specijalnim gasovima (vodonikom i helijumom) iz proizvodnih pogona u Pančevu. U ponudi se nalazi i  snabdevanje tečnim gasovima u rezervoarima, snadbevanje gasovima putem cevovoda, i gasovima u bocama. Proizvodi  kompanija MESSER TEHNOGAS AD nalaze primenu u svim oblastima industrije, u proizvodnji hrane, medicine, zaštiti životne sredine i nauci.

Lična zaštitna sredstva i oprema Zaštita glave i lica - šlemovi, štitnici, naočare, antifoni, maske Zaštita ruku - zaštitne rukavice Zaštitna odeća - zaštitna odela, prsluci, jakne, bluze, pantalone, kombinezoni, kecelje i mantili Zaštitna obuća - zaštitne cipele duboke i plitke, zaštitne čizme, klompe Zaštita od pada - opasači, užad, mehanizmi i kočnice Specijalna zaštitna oprema - oprema za varioce, oprema za peskarenje, oprema za vatrogasce

Uvozni portfolio firme “ANAVI” čine za SADA dve vrste proizvoda: REMENJE I FILTERI. Sedište firme “ANAVI” je u Beogradu gde poseduje i centralni magacin, kao i predstavništvo u Novom Sadu sa magacinom. Sa posebnim zadovoljstvom firma “ANAVI” naglašava asortiman remenja proizvođača GATES i STOMIL SANOK za poljoprivredne mašine : KOMBAJNE, SILOKOMBAJNE, TRAKTORE, BERAČE, PRESE, TELEHENDERE, LINJE ZA VAĐENJE REPE, TRAVOKOSAČICE, PREVRTAČE SENA, SAKUPLAČE SENA itd. Širok asortiman remenja pokriva sve proizvođače poljoprivrednih mašina: ARBOS, BIZON,  BRAUD, CASE INTL.HARVESTER, CLAAS, DEUTZ FAHR, DRONNGBORG, EPPLE MOBIL, FENDT, FORTSCHRITT, GLEANER, JOHN DEER, KRONE, LAVERDA, LOVA, MASSEY FERGUSON, NEW HOLLAND, ROSTSELMACH, SAMPO ROSENLEW, SEMANATOAREA, HOLMER, ZMAJ, SIP ŠEMPETER.

Poslovi koje obavlja firma Vectra su: Proizvodnja i prodaja gabiona, proizvodnja heksagona za zaštitu kosina, proizvodnja pocinkovanih žica za zasade maline, vinograde, punjenje gabionskih koševa, zaštita nestabilnih kosina, useka od odrona kamena na ifrastrukturne objekte, puteve, pruge i  industrijske objekte, izrada gabionskog potpornog zida, uređenje korita bujičnih potoka pored državnih, magistralnih i lokalnih puteva, postavljanje žičanih koševa, gabiona, bušenje rupa za postavljanje stubića za pletivo, postavljanje zaštitne ograde na autoputu.

Samoutovarni viljuškar INNOLIFT od sada i na našem tržištu. Vrlo lagan za rukovanje i može da ide svuda sa vama. Sada vam neće biti problem da robu lagano utovarite ili istovarite iz vašeg prevoznog vozila. INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije! Testirajte ga! www.innolift.rs

Samoutovarni viljuškar INNOLIFT je koristan i dostupan za svako vozilo. INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije!

Prodaja remenja je posao koji obavlja naša firma Anavi. U ponudi imamo remenja od proizvođača GATES i STOMIL SANOK. - Remenja za auto program (putnički i teretni program - AVX10,AVX13,PK kao i spojeno remenje 2/3/4/5 AVX10 i 13 ) - Remenja za tešku industriju, remenja za mataloprerađivačku industriju, remenja za rudarstvo (remenja za mašine podzemnog kopa i remenja za mašine nadzemnog kopa), remenja za drvnu industriju i šumarstvo, remenja za hemijsku industriju, remenja za tekstilnu industriju, remenja za prehrambenu industriju, remenja za silose, remenja za sušare, remenja za mlinove - Remenja za grafičko-štamparske mašine - Remenja za razne profesionalne mašine - Remenja za belu tehniku i kućni aparate - Remenja za bušilice, remenja za glodalice,remenja za šlajferice, remenja za testere,remenja za kompresore itd. - Remenja za specijalne mašine specijalnih namena,jer to je snaga naših dobavljača.

UNO LUX PROCESSING je zvanični distrubuter kompanije BOSCH-REXROTH za Srbiju i to za programe linearne i montažne tehnike (zavojna vretena, vođice, linearni moduli elektromehanički cilindri, aluminijumski profili i montažni elementi), program automatskog upravljanja (servo pogoni, frekventni regulatori, PLC, HMI) i program automatizacije fabrika.

Glavne delatnosti firme UNO-LUX PROCESSING su PROJEKTOVANJE, PROIZVODNJA I INŽENJERING U INDUSTRIJSKOJ AUTOMATICI. PLC (Siemens, Bosch Rexroth, AutomationDirect), HMI (Weintek, Indusoft), Touch Screen operatorski paneli (Weintek), frekventni regulatori (Bosch Rexroth), steper sistemi (AutomationDirect), servo pogoni (Bosch Rexroth.    

Strugara sa proizvodnim pognom za proizvodnju drvene ambalaže za voće i povrće. Radimo drvenu ambalažu različitih dimanzija i oblika, kao i voćarske palete. U sklopu naše strugare nalazi se i stovarište građevinskog materijala i rezane građe. Vršimo utovar građe i ostale robe kao i mogućnost prevoza građe i ostale robe do kupca.

Komplet motore vazdušne, Lubrikator, Glavčina točka, Lamele, Rotore, Cilindre,Zupčanike, Rukavce točkova, Razvodne ploče, Filtere, Kašike, Prelazne čaure,Osovine, Kip cilindar, Felne, Polutke felni, Motor Kašike, Vučni motor,Vazdušne kontrole i još dosta toga u ponudi…

Freskop je preduzeće koje se bavi proizvodnjom rezervnih delova za Cavo 310 i T2GH, rudarske mašine, štamparske mašine, građevinske mašine, za železnicu,...Proizvodimo i zupšanike, lančanike, alat za plastiku, industrijsku bravariju, delovi za pneumatske motore, vijačnu robu,...Usluge koje nudimo su: struganje, varenje, sečenje, brušenje, CNC i klasično glodanje, ...

Mer

MER d.o.o.  preduzeće za proizvodnju mašina i mašinskih delova  obavlja već 10 godina sledeće poslove: projektovanje mašina i proizvodnja  mašina po narudžbini,  projektovanje mašinskih delova  i proizvodnja mašinskih delova po narudžbini. Mašine koje proizvodimo se nalaze  u upotrebi u svim granama industrije: proizvodnja građevinskih mašina (proizvodnja mašina za građevinsku  industriju), proizvodnja mašina za prehrambenu  industriju: mašine za obradu armature, mašine za ispravljanje, mašine za savijanje, mašine za sečenje, mašine za hladno vučenje i orebravanje, mašine za varenje mreže, aparati za čeono varenje. Naše mašine se prave od  materijala vrhunskog  kvaliteta i sa visokim  nivoom obrade.  Izrada  INOX ograda za stepeništa i izrada inox ograda za terase je posao koji obavljamo pored izrade mašina i delova.

Strana 1 od 4