Video Oglasi - Industrija

NS koncept se bavi automatizacijom industrijskih i termoenergetskih procesa primenom savremenih nadzorno upravljačkih sistema koji obezbeđuju pouzdanost procesa i uz pomoć savremene i kvalitetne opreme i tehnologije svetski poznatih proizvođača.NS koncept nudi kompletna rešenja koja obuhvataju termoenergetske instalacije, sisteme vodosnabdevanja, prehrambenu industriju i ostalu industriju.

Metal Tim se bavi distribucijom opreme za livenje, pomoćnih livačkih materijala i izolacionih materijala za visoke temperature četiri lidera na svetskom tržištu: Morganite Crucible, A.Cesana, Thermal Ceramics i Henkel.

Poslovi koje obavlja Žica Mont su: Proizvodnja i prodaja pletene žice, panelne ograde, žičane ograde od pocinkovane, plastificirane i bodljikave žice.  Montaža žičanih ograda. Plastifikacija pletene žice na automatskom postrojenju „ekstruderu“ od nerecikliranih PE granulata sa farbama koje poseduju UV zaštitu, otpornih na habanje i spoljne klimatske uslove. Izrada metalnih ograda po traženim dimenzijama i kapija od različitih profila i ukrasne galanterije.  

Žica Mont proizvodi i prodaje žičane ograde, sa ili bez usluge montaže. Žičane ograde proizvodimo od pocinkovane žice, plastificirane žice i bodljikave žice. Plastifikaciju žice radimo od nerecikliranih granulata sa farbama koje poseduju uv zaštitu i otporne su na sve spoljne faktore. Plastifikacija se radi u više boja, ali najčešće su bela, siva i zelena. Panelne ograde izrađujeo od više vrsta žice najčešće od žica debljine 4mm i 4.5mm. Panele izrađujemo u dužinama od 2m i 2.5m, a visina panela može biti od 1m do 2m. Takođe, paneli mogu biti pocinkovani ili plastificirani._U ponudi imamo i sav prateći materijal za montažu ograda.

LUMAR zaštitna folija protiv kamenčića pruža neprimetnu zaštitu politure vašeg automobila. Upotrebom ove folije imaćete efikasnu zaštitu protiv kamenčića, peska ili soli i sačuvaćete sjaj i eleganciju vašeg automobila. Debljina poliuretanske folije je 6 mil (155?), +2 mil lepak +2mil obloga. Ova zaštitna folija se takođe može polirati kao i sama karoserija automobila, a nova tehnologija je dovela do toga da sem što štiti ima i regeneraciona svojstva - tako da se usled manjih ogrebotina (sitnih kamenčića, grančica, itd.) na sunčevoj svetlosti sama regeneriše i vraća u prvobitno stanje.

Proizvodnja i mašinska obrada metala po vašem uzorku ili crtežu. Proizvodi van-standardnih dimenzija.   

Metal inženjering postoji od 2000. godine. Kompanija poseduje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji procesne opreme. Posebno se ističemo proizvodnjom opreme za preradu zamrznutog voća - maline, jagode, kupine, višnje... Stručno i tehnički smo osposobljeni da ispunimo i one zahteve korisnika za proizvodima koji nisu standardni deo pograma preduzeća.

Orbeg production program entails: MOLDED RUBBER PARTS (gaskets, bumpers, shock absorbers, pumps, grippers…) PROFILES (silicon, rubber and sponge profiles of all shapes and dimensions) RUBBER COATING (belts, wheels, rollers and various surfaces) CONVEYOR BELTS (rubber, plastic, special order)  

Proizvodnja i prodaja delova od gume su poslovi koje obavlja fima Orbeg. U ponudi su sledeći gumeni proizvodi: gumeno tehnička roba: zaptivke, odvojnici, hvatači, sisaljke, grajferi, gumene transportne trake, plastične transportne trake, specijalne transportne trake, silikonski profili, gumeni profili i sunđer profili različitih oblika, gumene obloge: gumiranje kaiševa, gumiranje točkova, gumiranje valjaka, gumiranje hvatača i različitih površina.

Proizvodnja i prodaja plastične ambalaže je posao koji obavlja firma Miniplast. Ukoliko Vam je potrebna plastična ambalaža u ponudi imamo: plastične boce i plastične kutije, plastični kanisteri, plastične tegle i plastične teglice, plastični proizvodi za farmaceutsku industriju, plastični proizvodi za građevinsku industriju i mnoge druge industrije...

U proizvodnji imamo standardne grejače za široku potrošnju (uglavnom za domaćinstva), kao i grejače koji se rade po posebnim porudžbinama prema uzorcima ili crtežima. S obzirom da je Eltrans malo preduzeće, naša komparativna prednost je upravo kod grejača koji se rade prema posebnim porudžbinama. Za izradu grejača koristimo materijale proverenih proizvođača (Kanthal, Universal, Alsima, RTB Bor). Tokom proizvodnje primenjujemo strogo definisanu kontrolu kvaliteta što našim proizvodima daje visok kvalitet u pogledu zahtevanih karakteristika, trajnosti i pouzdanosti i omogućuje nam da dajemo garanciju na naše proizvode. Našim kupcima stojimo na raspolaganju u pogledu stručnih saveta vezanih za definisanje i primenu grejača.

Kvalitetni ležajevi i semerinzi su od presudnog značaja za ispravnost i dugotrajnost mašina u koje su ugrađeni. Rolteki se bavi trgovinom svih vrsta ležajeva i semeringa, raznih oblika i od najvećih svetskih proizvođača. Neka vaša mašina radi kao podmazana!

Messer Tehnogas je vodeća kompanija za proizvodnju tehničkih, medicinskih i specijalnih gasova. U Srbiji smo jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma. Budite sa najboljima!

Oprema za zaštitu na radu koju nudi Seibl trade prilagođena je za zaštitu od svih spoljašnjih uticaja i za sve delove tela. Seibl trade teži uvođenju svetskog nivoa zaštite na radu u domaćim kompanijama kroz obuku, konsalting i saradnju sa renomiranim proizvođačima najkvalitetnijih ličnih zaštitnih sredstava, a sve to kako bi se unapredio kvalitet života radnika, kao i bezbednost na radnom mestu.

U Srbiji kao jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma jeste kompanija MESSER TEHNOGAS AD. MESSER TEHNOGAS AD svoje korisnike snabdeva ugljen-dioksidom, specijalnim gasovima (vodonikom i helijumom) iz proizvodnih pogona u Pančevu. U ponudi se nalazi i  snabdevanje tečnim gasovima u rezervoarima, snadbevanje gasovima putem cevovoda, i gasovima u bocama. Proizvodi  kompanija MESSER TEHNOGAS AD nalaze primenu u svim oblastima industrije, u proizvodnji hrane, medicine, zaštiti životne sredine i nauci.

Lična zaštitna sredstva i oprema Zaštita glave i lica - šlemovi, štitnici, naočare, antifoni, maske Zaštita ruku - zaštitne rukavice Zaštitna odeća - zaštitna odela, prsluci, jakne, bluze, pantalone, kombinezoni, kecelje i mantili Zaštitna obuća - zaštitne cipele duboke i plitke, zaštitne čizme, klompe Zaštita od pada - opasači, užad, mehanizmi i kočnice Specijalna zaštitna oprema - oprema za varioce, oprema za peskarenje, oprema za vatrogasce

Uvozni portfolio firme “ANAVI” čine za SADA dve vrste proizvoda: REMENJE I FILTERI. Sedište firme “ANAVI” je u Beogradu gde poseduje i centralni magacin, kao i predstavništvo u Novom Sadu sa magacinom. Sa posebnim zadovoljstvom firma “ANAVI” naglašava asortiman remenja proizvođača GATES i STOMIL SANOK za poljoprivredne mašine : KOMBAJNE, SILOKOMBAJNE, TRAKTORE, BERAČE, PRESE, TELEHENDERE, LINJE ZA VAĐENJE REPE, TRAVOKOSAČICE, PREVRTAČE SENA, SAKUPLAČE SENA itd. Širok asortiman remenja pokriva sve proizvođače poljoprivrednih mašina: ARBOS, BIZON,  BRAUD, CASE INTL.HARVESTER, CLAAS, DEUTZ FAHR, DRONNGBORG, EPPLE MOBIL, FENDT, FORTSCHRITT, GLEANER, JOHN DEER, KRONE, LAVERDA, LOVA, MASSEY FERGUSON, NEW HOLLAND, ROSTSELMACH, SAMPO ROSENLEW, SEMANATOAREA, HOLMER, ZMAJ, SIP ŠEMPETER.

Poslovi koje obavlja firma Vectra su: Proizvodnja i prodaja gabiona, proizvodnja heksagona za zaštitu kosina, proizvodnja pocinkovanih žica za zasade maline, vinograde, punjenje gabionskih koševa, zaštita nestabilnih kosina, useka od odrona kamena na ifrastrukturne objekte, puteve, pruge i  industrijske objekte, izrada gabionskog potpornog zida, uređenje korita bujičnih potoka pored državnih, magistralnih i lokalnih puteva, postavljanje žičanih koševa, gabiona, bušenje rupa za postavljanje stubića za pletivo, postavljanje zaštitne ograde na autoputu.

Samoutovarni viljuškar INNOLIFT od sada i na našem tržištu. Vrlo lagan za rukovanje i može da ide svuda sa vama. Sada vam neće biti problem da robu lagano utovarite ili istovarite iz vašeg prevoznog vozila. INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije! Testirajte ga! www.innolift.rs

Samoutovarni viljuškar INNOLIFT je koristan i dostupan za svako vozilo. INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije!

Strana 1 od 4