Video Oglasi - Kuća i bašta

Kompanija Nimax d.o.o. je autorizovani uvoznik i distributer Philips Lighting proizvoda za teritoriju Srbije.Nimax d.o.o. sarađuje sa investitorima, arhitektama, projektantima, trgovačkim kućama, instalaterima i krajnjim korisnicima proizvoda i usluga, svima onima kojima je potreban savet ili projekat i rešenje za osvetljenje objekta.

Izgradnja bazena i fontana predstavlja poseban oblik umetničkog dela izražen u jedinstvu vode, materijala, svetlosti i zvuka. Voda je u svim arhitektonskim idejama uvek pozitivan element u doživljaju prostora i pruža zanimljiv vizuelni dojam u sportsko-rekreativnim kompleksima, wellness centrima i prostorima za rekreaciju i relaksaciju. Svaki objekat, fontana, bazen... plod je saradnje više autora različitih struka – od ideje i likovnog izraza, preko izrade arhitektonskih rešenja, konstrukcije, specijalizovanih projekata svih instalacija, do opremanja, realizacije i korišćenja.

Aqua Arts Akvamarin je preduzeće čije su delatnosti: - projektovanje i izvođenje fontana i bazena, - projektovanje i izvođenje opreme i instalacija, - projektovanje i izvođenje podvodne rasvete i dekorativne rasvete, - projektovanje objekata i kompleksa U objekte se ugrađuje oprema i instalacioni elementi ASTRAL grupe i drugih svetskih proizvođača, kao i specijalizovana i unikatna oprema AquaArts.

Toplina doba u današnje vreme je neophodna. Stan bez kamina, i kuća bez kamina deluje nekako nepotpuno, pa se sada sve više ugrađuju. Bilo da imate moderan eneterijer, ili rustičan, mi imamo rešenje za svaki dom. Električni, gasni, etanolski kamini lako se ugrađuju u stanove. Kamini od kamena i opeke se koriste za grejanje prostora.

Zbog svoje ekonomičnosti i energetske efikasnosti za vas smo napravili WEISS Light sijalicu koja traje i daje mnogo više. Ako uzmete u obzir koliko puta zamenite običnu ili štedljivu sijalicu doćićete do zaključka da je WEISS Light sijalica pravo rešenje za uštedu novca. Ako uzmete da sijalice WEISS Light traju između 20.000 – 35.000 sati, iako iskustvo pokazuje da njihovo trajanje moze ići i do 50.000 sati. U poređenju sa štedljivim, fluorescentnim sijalicama, to je najmanje tri puta duži rok trajanja, dok je u poređenju sa klasičnom sijalicom vek trajanja i do 25 puta duži. Takođe, vek trajanja sijalica u znatnoj meri određuje troškove investicionog održavanja osvetljenja. 

Preduzeće za proizvodnju, sanitarnu zaštitu, promet i usluge DDD Promet specijalizovano je za izvođenje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. DDD Promet sprovodi mere zdravstvene zaštite stanovništva iz ove delatnosti uz pomoć svog specijalizovanog visokostručnog i operativnog kadra, kao i odgovarajuće opreme za obavljanje poslova, kako u mirnodopskim tako i u vanrednim prilikama.

Passiflora nudi sve vrste usluga kada je u pitanju hortikultura i uređenje dvorišta, parkova i bašta. Passiflora obavlja sve od izrade hortikulturnih projekata i idejnih rešenja, do njihove konačne realizacije.Oživite prostor oko sebe, stvorite sopstvenu oazu u svom dvorištu, bašti ili vrtu...

Najveći broj naših aktivnosti je u delu hortikulture koji se odnosi na formiranje i održavanje travnatih površina. Zajedno sa našim saradnicima radimo kompletno uređenje dvorišta, javnih površina, privrednih objekata, stambeno-hotelskih i sportskih kompleksa – od projekta do završnih radova. Kako nema dobrog travnjaka bez zalivnog sistema, bavimo se i ugradnjom opreme za zalivanje Rain Bird, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija za automatske sisteme za zalivanje dvorišta, fudbalskih i golf terena. Svi naši kupci imaju besplatne savete za uređenje bašte i vrtova kao i za održavanje travnjaka.

Za seme trava vrhunskog kvaliteta za Vas tu je Superior Green. Veliki izbor kvalitetnog semena ukrasnih trava. Kvalitet semena se pre prodaje proverava u oglednom polju. Travnjaci su gusti, otporni na gaženje i bolesti i ujednačene boje i finoće. "Mi to radimo drugačije"

Rolo sistemi Rolten garnišne na daljinski napravljene da odgovore na sve vaše potrebe, otvaraju sa po vašoj želji sa obe strane ili po sredini. Motor ovih garnišni ima ugrađenu bateriju koja je u slučaju nestanka struje i dalje funkcionalna. Što se tiče montaže i ugradnje - vršimo je brzo i efikasno, uz poštovanje dogovorenih rokova.   

Proizvodnja i prodaja segmetnih garažnih vrata sa daljinskim upravljanjem uz garanciju od dve godine. Naša garažna vrata su odličnog kvaliteta najpoznatijih svetskih brendova . Nudimo vam i motorizovanje garnišni za zavese, rampe sa daljinskim upravljanjem i sisteme upravljanja motorizovanih fasada. Naš stručni tim može da motorizacije sve: od kapije do krovnih prozora.

Sezam automatik PVC i AL stolarija je još jedan deo asortimana ove firme. Pored svih pratećih elemenata stolarije koje možete pronaći kod nas, stolarija koju imamo u ponudi će sigurno obezbediti dobru izolaciju vašem domu. Pozovite nas za više informacija i uverite se i sami u kvalitet koji nudimo.

Dakom international se bavi uvozom, distribucijom i prodajom ekskluzivne granitne keramike, keramičkih pločica, klasičnih i hidromasažnih kada, tuš kabina, sanitarija, dekorativnog kamena i još mnogo toga. U našoj ponudi su svetski brendovi kao što su Villeroy & Boch, Zomar, Hatria, Huppe, Flaminia, Marazzi, Cerim, Ceramica Latina, Kolpa San, Geberit, Hansgrohe, Grohe. Posetite nas na sajtu www.dakomstyle.com

Uvoz i veleprodaja proizvoda za opremanje kupatila. Aquasan doo u ponudi ima najkvalitetniju opremu za kupatila: baterije, tuš kabine i hidromasažne kabine, sanitarna keramika i akrilne kade. Savremena dizajnerska rešenja i najmodernije tehnologije izrade artikala, dobro uravnotežena kombinacija kvalitetnih materijala i različitih stilova zadovoljiće istančan ukus svakog kupca.

Preduzeće EKOS DDD d.o.o. se bavi sanitarno-ekološkom zaštitom, zaštitom bilja, poslovima dezinfekcije, dezinsekije i deratizacije. Tehnički smo opremljeni da odgovorimo svakom Vašem zahtevu i zahtevima standarda koji su propisani za ovu oblast. Dugogodišnju saradnju imamo sa institucijama iz ove oblasti, Zavod za biocide i medicinsku ekologiju, Poljorivrednim fakultetetom, Upravom za veterinu, Nacionalnim centrom za kontrolu trovanja, VMA. Naš kvalitet usaglašen je sa zahtevima standarda ISO 9001, 14001, OHSAS 18001. Svi preparati koji se koriste su renomiranih i svetskih priznatih proizvođača po strogim ekološkim standardima Evropske unije i zadovoljavaju HACCP standarde. Atestirani su od Ministarstva zdravlja i Agencije za hemikalije Republike Srbije. Ne sadrže štetna isparenja i nisu neprijatnog mirisa. U sklopu našeg preduzeća imamo službu koja se bavi zoohigijenom, uklanjanje animalnog otpada sa saobraćajnica Velike rezultate ostvarujemo i kod zaštite od ptica repelentnim i mehaničkim sredstvima. Ekos ddd, garantuje stručno i kvalitetno izvršenje radova koje biste nam poverili i to u vreme kada Vama odgovara. Takođe dajemo garanciju da nećemo ugroziti zdravlje ljudi i životinja ni ekološki narušiti čovekovu okolinu.

Maloprodaja i veleprodaja kompletne opreme za kupatila. Iza nas je decenijsko iskustvo u opremanju kako privatnih tako i industrijskih objekata. U našoj prodaji su zastupljeni svi domaći proizvođači fine građevinske keramike. Strani brendovi koji su zastupljeni u našim prodajnim objektima su: Vives Ceramika, Cerdisa Stone, Navarti, Kolpa-San hidromasažne kade i kabine. Ideal standard sanitarije, Vidima sanitarije, armature Armal, Unitas, Hansa, Effepi, vodokotlici Geberit itd.

Bazeni i oprema za bazene firme Crystal Pool. Izgradnja i održavanje bazena, bazenska opreme i hemija, opremanje spa centara.

Firma Crystal Pool se bavi projektovanjem, izgradnjom, montažom i rekonstukcijom bazena i bazenske tehnike. Takođe, Crystal Pool radi i servisiranje i održavanje bazena i bazenske tehnike, kao i veleprodaju i maloprodaju, a pruža i usluge konsaltinga u ovoj oblasti.

Brend Diplon obuhvata nekoliko hiljada artikala, a uz njega u našim prodajnim salonima možete naći kompletan asortiman robe iz ponude renomiranih proizvođača kao što su Ideal Standard, Geberit, Kludi, Grohe, Argenta, Pozzi Ginori, Rocersa, Fincibec, Keramika Kanjiža, Zorka Šabac...U Srbiji se Diplon proizvodi mogu naći na preko 500 prodajnih mesta, ali osim na srpskom tržištu, ovi proizvodi se takodje mogu naći i u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Češkoj, Mađarskoj i Nemačkoj.Veliki tim profesionalaca je garancija da ćete sigurno dobiti pravu vrednost za vaš novac.

POP S: a one stop shop for textiles POP S, a company with family tradition in PTCsince 1942, has six modern shops in Belgrade and in Novi Sad, with new shops will be opened shortly.  The formula has proven to be successful.  But what are the corner stones to this success? POP S offers a wide variety of services including the cleaning of very sensitive garments like suede, leather and fur, but also curtains, rugs and carpets. To ensure a safe cleaning of all these different types of textiles, POP S offers both dry cleaning with PERC and alternative solvents, next to wet-cleaning. Other popular services comprise coloring of leather and textile, tailor alterations and reparations and cleaning of shoes and bags. POP S is a one stop shop for textiles. Everything fits the ambition of the laundry: offering excellent international quality of service to the clients at moderate prices. Certified technicians improve their skills at the factories of the suppliers of these different machines. Currently the headcount of POP S is 23 employees of which fifteen staff members hold level 3, 4 and 5 certificates in the European Quality Framework (EQF), specific for textile occupation. Another two employees are credited with the CINET D-level certificate for Sustainable Textile Cleaner. The brand policy is implemented through professional work instructions and regular training of employees in the business units, focussing on the application of uniform operating techniques. Instructors check the work regularly in all six shops and organize additional training whenever necessary.Although any customer should feel special, the company does have a loyalty program in the form of a Priority Club that (1500 members) enjoying discounts and club-exclusive perks such as a pick-up and delivery service.

Strana 1 od 3