Video Oglasi - Škole i edukacija

Fakultet je jedinstven po tome što spaja prirodne, društvene i tehničke nauke a sve u cilju što boljih sticanja znanja kako bi zaštitili, očuvali i unapredili životnu sredinu. Nastava se osim u prostorijama fakulteta odvija na više atraktivnih lokacija: na oglednom polju fakulteta u Sadžaku (Sremska Mitrovica), hidrobiološkoj laboratorija na brodu fakulteta, Istraživačkoj stanici Petnica, Velikom ratnom ostrvu, SRP Zasavica i mnogim drugim.

Kurs za servisere: kurs za servisera bele tehnike i servisera televizora, kurs za servisera audio opreme, kurs za servisera računara, kurs za servisera mobilnih telefona,  kurs za servisera liftova.  Zanatski kursevi: Kursevi mašinske struke, Keramičar,Kursevi građevinske i drvoprerađivačke struke, Kursevi auto i elektro struke, Kursevi ugostiteljske i prehrambene struke, kursevi za uslužne delatnosti i ostala zanimanja. Kurs za druge struke: kurs za Negovatelje starih, bolesnih i osoba sa posebnim potrebama, kurs za optičare,kurs za zlatere. Permanentno obrazovanje: Daktilograf – operater, Jednomesečni kurs daktilografije – slepo kucanje, Poslovno – tehnički sekretar, Pripreme iz daktilografije, Kurs za Knjigovodstvo, Kurs za Carinik – špeditera, Kurs za Spikere – voditelje, Kurs za TV snimatelje, Kurs za tonce, Kurs za novinare, Kurs za radio i TV reportere. Kursevi za računare: Kurs za Windows, Kurs za Word, Kurs za Excel, Kurs za Power point, Kurs za Access, Kurs za  Web design.  

Kursevi za negu lepote: Kurs za kozmetiku, kurs za muškog i ženskog frizera, kurs za manikir i pedikir, kurs za šminkanje, kurs za depilaciju, kurs za masažu, kurs za krojenje i šivenje. Kurs za strane jezike: engleski, nemački, italijanski, francuski, ruski, španski, arapski. Vaš Zanatsko obrazovni centar Adžija  

Akademija Oxford organizije kurseve jezika: engleski, nemački, francuski, španski, italijanski, grčki, norveški, švedski, slovenački, rumunski, mađarski, ruski, holandski jezik. Prevodimo i overavamo sve vrste dokumenata i tekstova sa i na preko 30 svetskih jezika.Organizujemo kurseve računara.Vršimo stručno osposobljavanje za veliki izbor zanimanja, vršimo dokvalifikacije - prekvalifikacije...

Sveti Sava je privatna srednja škola koja je akreditovana i verifikona od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a koja okuplja redovne i vanredne učenike koji su se opredelili za profile - medicinska sestra tehničar, medicinska sestra vaspitač, fizioterapeutski tehničar, farmaceutski tehničar, kozmetički tehničar, Gimnazija društveno jezički smer i Filološka gimnazija-smer živi jezici. Pored redovnog i vanrednog obrazovanja, u srednjoj školi je moguće završiti i prekvalifikacije i dokvalifikacije. Srednja škola Sveti Sava nalazi se u strogom centru Beograda, u Nušićevoj ulici.

Internacionalna celodnevna škola u Beogradu je pravo mesto za obrazovanje budućih lidera. IBS je nezavisna, internacionalna škola koju pohađaju učenici od 3 do 18 godina, iz 43 zemlje sveta, koja obezbeđuje visokokvalitetno obrazovanje sa ciljem pripreme za dalje visokoškolsko obrazovanje i sa posebnim akcentom na internacionalnizam i globalnu odgovornost.

Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu je prvi privatni akreditovani univerzitet u Vojvodini. Univerzitet Privredna akademija osnovan je 2000. godine, od strane prof. dr Slavka Carića, vrhunskog stručnjaka iz oblasti prava i veoma cenjenog profesora i naučnog radnika iz oblasti Privrednog prava i Međunarodnog privrednog prava i to ne samo u našoj zemlji nego i u inostranstvu.

Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment - FIMEK nastoji da u procesu studiranja kroz sinergiju profesionalnog, savremenog i kvalitetnog obrazovanja i usavršavanja kod studenata formira pozitivan stav prema sticanju novih znanja i veština i stalnom usavršavanju, a u cilju sigurnog postizanja uspeha i napredovanja u karijeri. 

Beogradska bankarska akademija - Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije predstavlja posebnu visokoškolsku ustanovu koja će zasigurno bankama, osiguravajućim i drugim finansijskim institucijama obezbeđivati stručnjake visokog stepena znanja i kompetencija.

Sportska akademija, visoka škola strukovnih studija u trogodišnjem trajanju traje već skoo dve decenije.Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta Ministarstva prosvete i sporta donela je Odluku o akreditaciji Sportske akademije kao visokoškolske ustanove od 30.04.2010. godine, kao i Odluku o akreditaciji studijskog programa Osnovne strukovne studije trener od 19.03.2010. godine. Ministarstvo prosvete Republike Srbije je Sportskoj akademiji izdalo Dozvolu za rad broj 612-00-041448/2010-04.Studenti koji diplomiraju na Sportskoj akademiji dobijaju stručni akademski naziv: Trener prvog stepena strukovnih studija. Međunarodni Olimpijski Komitet je uvrstio Sportsku akademiju među 10 svetskih škola za sportske trenere što je pokazatalj visokog vrednovanja naše diplome u inostranstvu. Stečeno zvanje se priznaje u inostranstvu, što je potvrđeno velikim brojem diplomiranih studenata Sportske akademije koji danas rade u inostranstvu kao priznati stručnjaci.

Centar za strane jezike nudi indvidualne i grupne kurseve za strane jezike. Organizuje letnje škole i putovanja u cilju da učenje budi zanimljivo. Pored kurseva za decu, tinejdžere i studente organizuje seminare i obuku za stručno usavršavanje. Posetite naš sajt i uverite se koliko znate strani jezik!

Visoka škola modernog biznisa (MBS) osnovana je 2008. godine kao samostalna institucija u rangu fakulteta. Nudimo vam akreditovane osnovne i master akademske studije, Menadžment u savremenom i Menadžment u uslužnom biznisu. Studijski programi prezentuju različite aspekte i modele savremenog poslovanja u uslugama, omogućavajući studentima da razumeju kakomoderan biznis utiče na društvo, tržište i poslovanje kompanija. Škola se nalazi u samom centru grada, na Terazijama

Strana 1 od 1