Video Oglasi - Trgovina i trgovinski objekti

Ticket Vision d.o.o. u ovom trenutku ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije sa glavnim blagajnama u Beogradu... Ticket Vision sistem za prodaju ulaznica putem interneta, omogucava Vam da u nekoliko jednostavnih koraka dodete do ulaznica za željeni dogadaj. Ne morate više cekati u redovima i pitati se da li ce ostati ulaznice koje želite, vec željene ulaznice sada možete veoma lako poruciti iz Vaše fotelje. Takode, dostupan Vam je i Ticket Vision call center 0900 11 00 11 radnim danima u periodu od 10 do 20 casova, kada nas možete pozvati i rezervisati ulaznice za sve dogadaje u zemlji.

Zlatarska radnja Ivana koja predstavlja nove genaracije starih majstora zlatarskog zanata nudi široku paletu proizvoda od zlata i srebra. Možemo da se istaknemo nakitom vrhunskog kvaliteta i veoma precizne izrade. Sigurni smo da ćete u našem bogatom asortimanu koji se sastoji od ogrlica, lančića, provezaka, burmi i vereničkog prstenja naći idealan poklon za Vas i Vama dragu osobu.

U periodu 24-26. maja, u Belmax Centru u Beogradu, održava se “Sajam kineskih proizvoda” na kojem će preko 60 vodećih ?ompanija – izlagača iz kineske provincije Džeđang imati priliku da predstavi svoje proizvode iz oblasti građevinskih i dekorativnih materijala, elektronike i elektrotehnike, rasvete, mašina i prateće opreme. Ovaj jedinstveni dogadjaj, koji se u organizaciji jedne od najrazvijenijih kineskih regija održava u 10 zemalja sveta, prvi put je dobio priliku u 2017.godini da svoj potencijal predstavi zemljama Balkana i to upravo u Beogradu, a nakon što je događaj uspešno protekao, organizatori su odlučili da i ove godine organizuju isti događaj. Sajam se održava u Belmax Centru – centru za trgovinu i logistiku u Zemunu, koji je tehnička podrška, dok je domaćin sajma Ministarstvo ekonomije regije Džeđang.Džeđang, sa glavnim gradom Handžo, broji preko 60 miliona stanovnika, a predstavništva preko 500 najuspešnijih kompanija sveta nalaze se upravo u gradovima ove regije.U protekloj godini investicije ove regije u instranstvu iznosile su preko 14 milijardi dolara, dok je regija primila 17 milijardi dolara direktnih stranih investicija, što najbolje dokazuje ogroman potencijal ove oblasti. Podršku realizaciji ovog projekta dali su i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, Privredna komora Srbije i Ambasada NR Kine u Beogradu, što je najveći pokazatelj važnosti ovog događaja po ekonomiju i saradnju Kine i zemalja Balkana.Pored Srbije, ovaj sajam se održava i u Japanu, Rusiji, Turskoj, Češkoj, Saudijskoj Arabiji, Panami, Vijetnamu, Iranu i Maleziji. Sajam će za posetioce biti otvoren u periodu 24 - 26. Maj, 10.00 - 17.00 časova.Belmax Centar se nalazi na adresi Autoput 20, u Zemunu, na raskrsnici autoputeva E70 i E75.Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Belmax Center predstavlja multinacionalni trgovinski centar koji se pruža na 55.000 m2. Nalazi se na idealnoj lokaciji, na raskrsnici dva autoputa E 75 Beograd-Novi Sad i E 70 Beograd-Zagreb. Do nas je lako doći iz svih krajeva Srbije automobilskim, autobuskim i železničkim saobraćajem. Poslovanje centra se zasniva na veleprodajama proizvođača i ekskluzivnih zastupnika robnih marki koji svojom robom trguju u izložbeno-prodajnim i magacinskim prostorima. Odlična pozicija za sve logističke operacije, veoma povoljne cene zakupa, kao i 850 besplatnih parking mesta su posebni kvaliteti koji svim kompanijama u Belmax centre Belgrade omogućavaju uspešno veleprodajno poslovanje.

Moda & Style je kompanija koja se bavi veleprodajom ženske garderobe i obuće, muške i ženske galanterije:novčanici, putne i poslovne torbe, modne torbe, rančevi, marame i aksesoar, kišobrani, rukavice... Kontinuirano pratimo dešavanja na tržištu, a osluškujemo i želje i potrebe naših klijenata, s namerom da u svom asortimanu uvek imamo aktuelne i atraktivne modele.

Strana 1 od 1