Stankov oftalmologija

Pošaljite:
Preporuke (2)
Pitanja (4)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 2
  • Telefon 1: 011 245 8654
  • Telefon 2: 011 324 3306
  • Faks: 011 386 0896
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 08:00 20:00 Saturday 08:00 14:00 Radni dan: 08:00-20:00; Sub: 08:00-14:00;
Lokacije: Kornelija Stankovića 12a, Beograd, Vračar, Srbija Beograd, Vračar RS 44.79290820.470448
Plaćanje: VISA, DINA, Cekovima na rate

Stankov oftalmologija - Rešenje svih vaših oftalmoloških problema
Stankov oftalmologija - Rešenje svih vaših oftalmoloških problema
05.12.2018
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Stankov oftalmologija - oftamološki pregledi, hirurgija oka

Specijalna oftalmološka bolnica Stankov oftalmologija, počela je sa radom 2000. godine kao Specijalistička oftalmološka ordinacija Stankov, koja je brojala četiri zaposlena, baveći se pretežno oftalmološkim problemima kod dece.

Počevši kao mala oftalmološka ordinacija prerasta u savremenu oftalmološku bolnicu sa vodećim stručnim kadrom u oblasti oftalmologije. Delatnost i kadar mogu vam pružiti potpunu oftalmološku uslugu od opštih oftalmoloških pregleda do složene hirurgije oka. Stručni tim lekara lekarske ordinacije i bolnice na čelu sa Prof. dr. Stankov Brankom čine iskusni i predani lekari oftalmolozi koji uspešno ulaze u koštac sa svim oftalmološkim problemima (kontaktologija, strabologija (razrokost), katarakta, ablacija, vitrektomija i drugo). Dr. Bubalo Darko je jedan od vodećih lekara u oblasti kontaktologije, Dr. Stojković Radovan vodeći vitroretinalni hirurg kod nas i Dr. Ljutica Milorad jedan od vodećih mladih strabologa. Uspešnost lečenja pacijenata pored lekara oftalmologa podržava tim u kom se nalaze iskusni lekari anesteziolozi, medicinske sestre, defektolozi i ostalo pomoćno osoblje.

Poliklinički deo nalazi se na Terazijama gde se mogu uraditi sve vrste oftalmoloških pregleda, kod dece i odraslih koji obuhvataju predele prednjeg i zadnjeg segmenta oka. Poremećaje vida rešiće naočare sa dioptrijom ili kontaktna sočiva. Stankov oftalmologija uspešno sprovodi lečenje razrokosti, lečenje katarakte i drugih anomalija oka. U stacionarnom delu se nalazi moderan hiruški blok i stacionar za brzi i pažljivi oporavak oprerisanih pacijenata.

Veliko iskustvo, najmodernija oprema i upotreba najpoznatijih brendova u svetu oftalmologije garant su velike uspešnosti rešavanja svih oftalmoloških problema.


Tagovi: Hirurgija oka, Kontaktna sočiva
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Stankov oftalmologija
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (2)
Pitanja (4)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (2)
Pitanja (4)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
17.05.2011.

Ocena potrošača: 5
Pohvala
Sve pohvale za za profesora Stankova i njegov tim. Na operaciju strabizma na oba oka odlučila sam se u 45-oj godini i naravno sve je izvedeno uspješno iz prvog pokušaja.
Čovjek koji uliva povjerenje i sigurnost na prvi pogled.
08.04.2010.

Ocena potrošača: 5
Predavanje dr Ljutice Milorada
Na sajmu optike BEO-OPTA 2010, u EXPO centru, prisustvovao sam sjajnom predavanje dr Ljutice, na temu 'oftalmoskopija'. Uz obilje slajdova, na vrlo pristupačan način, svi mi koji smo bili tamo smo mogli da dopunimo svoje znanje. Da li bih mogao da prezentaciju predavanja, sa slajdovima, dobijem na CD?

Srdačan pozdrav
Ivan Matković
Pitanja (4)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
04.12.2012.

Pitanje: zacepljenje suznog kanala
Imam cerku 6 godina i imala je zacepljenje suznog kanala i prije mjesec dana operisana je u Banja Luci i postavljena tz. silikonska sonda koju treba da nosi 6 mjeseci ali od juce sam primetijo da se oko ponovo ujutru zarveni i bude dosta krmeljivo iako koristi kapi deksametazonneomicin sta bi trebao da uradim?
09.11.2012.

Pitanje: Pozdrav
Operisan sam u vasu kliniku u BG zanima me kad dolazi vas dr. u CG??
02.08.2012.

Pitanje: Strabizam
Poštovani!
Čula sam za Vašu kliniku pa Vas molim za jednu vašu stručnu pomoć. Imam djevojčicu koja je napunila 8 godina i uspostavljena joj je dijagnoza Hipermetropin (H52.0)OU Strabismus divergens concomitans-povremeno (H50.1)OU.Interesuje me da li se ovo može korigovati naočarima ili je potreban hiruški zahvat.Napominjem da je posle širenja zenice utvrđena dioptrija 1.50 i da oko bježi prema slijepoočnici. Još ništa nismo preduzimali pa me interesuje vaše mišljenjei da li bi Vaša bolnica to mogla uspješno riješiti. Unaprijerd zahvalna.
12.07.2005.

Pitanje: tiflolog
Diplomirala sam na Defektoloskom fakultetu,tifloloski smer. Zainteresovana sam za klinicki rad,i zanima me da li Vam je potreban tiflolog,i na koji nacin da ostvarim kontakt s'vama, ukoliko jeste,ili postoji sansa da Vam bude potreban u buducnosti. S'postovanjem:J.Milovanovic
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.